Warning! Erotic. (a)

Detta är något som jag bara kom på och ville skriva ner. Använder inga namn så det är- fritt fram för er att fantisera. Haha

Du kommer in på mitt rum utan att jag märker det. Jag sitter vid datorn, du ställer dig bakom mig och kysser mig i nacken och jag ryser över hela kroppen, dina händer söker sig innanför min tröja och smeker mina bröst bestämt.
Jag reser mig upp och ställer dig mot väggen och kysser dig hett och passionerat. Jag ställer mig nära nära din kropp och låter mina händer utforska din, framför allt ryggen. Jag drar händerna nerifrån rumpan längs med ryggraden och upp till nacken. Samtidigt drar jag av dig tröjan lite snabbt och njuter av synen mina ögon får se.

Jag är trött och jag känner mig ganska seg, men huvudet har inte tid att tänka på vad kroppen vill. Nu är det hjärnan som bestämmer och den känner din kropps upphetsning och åtrån för dig kommer snart ut i kroppen från min hjärna och sammarbetar till slut.
Min ena hand söker sig ner för din mage, glider sakta in innanför dina byxor och känner att du är lika kåt som jag är... Jag knäpper sakta upp dina byxor medan jag sjunker längre och längre ner. Kysser dig längre och längre ner på magen tills jag sitter på huk. Jag drar ned byxorna litegrann och får se din bula på kalsongerna. Jag smeker retsamt utanpå dom och drar ner kanten lite för att nå att pussa lite... Du stönar till och det gör mig bara kåtare och ivrigare.
Jag drar av mig tröjan och tar ut kuken. Först runkar jag av dig sen låter jag tungan leka lite med toppen innan jag tar in den i munnen och börjar suga. Du stönar och att höra det är en bekräftelse på att det är skönt. Då börjar jag runka samtidigt som jag suger och jag leker mer tungan runt om och upp och ner kuken. Åh! Jag älskar att tillfredsställa dig!

Precis innan du kommer drar du upp mig, ställer mig mot väggen istället och lägger mitt högra ben runt din midja.
Du glider in med handen innan för trosorna och smeker mig. Jag stönar och kvider och vrider och vänder på mig av njutning och kåtheten bara fortsätter öka! Snart klarar jag inte längre, jag ville känna din kuk i mig...

Fortsätter senare/imorgon! ;)



Självaste julafton :D

Yes! Så är det ju. Jag har öppnat en julklapp redan och jag blev glaaaaad! :D <3
Jag vet inte när, men vi ska till mormor & morfar senare idag. Vi ska dit innan 15.00 iaf för Kalle Anka tittar vi alltid på hos dem. :) Så idag kommer man träffa släkten på mammas sida - alltså alla småbarn som springer runt och är allmänt jobbiga och högljudda. Jag kommer att dö.




Lila :D <3

Min nya ljusslinga. :D Asnöjd! Den ser visst rosa ut på den understa bilden. Men men. Den är lila.



Oj då! :D

Oh vad glad jag blev när en Jesper Jaredsson hälsade på nyss! :o Han och jag har varit dagiskompisar och så var vi ganska nära vänner när jag var... 13, 14 år men när han började gymnasiet så bröts all kontakt tråkigt nog.

Men så för ett par, tre veckor sedan hälsade han på på Sunnerbo (han gick ut i våras) stod jag bakom honom i kön i caféterian. Jag trodde inte att han skulle hälsa. Trodde inte ens han kände igen mig, men när han vände sig om sa han ett glatt "hej!" och jag blev gaaaanska förvånad. Han frågade hur det var och vad jag gör nu för tiden, men samtalet blev inte så långt för jag var tvungen att gå. Men åh vad glad jag blev. :D Ni som känner honom vet att han är helt galet snäll och trevlig och som jag har saknat honom.
Men IALLAFALL haha! Han kom hit och skulle hämta några saker till sin mamma och stannade och småpratade ett par minuter. OJ vad han har förändrats. Haha Han har sånna där stora glasögon med stora bågar och det passade honom perfekt! Det är nog inte många som passar i sådana glasögon, men det gjorde fan Jesper. Han ser även ganska bra ut med. (A) haha! Näe men... faktiskt. Han har ändrats... men samma gamla snälla Jesper var det iallafall. :)

Hemma igen efter Halmstad

Då var man hemma igen. Nu håller jag på att städa tills mamma kommer hem. Tänkte göra henne lite glad och låta henne komma hem till ett städat hus för en gångs skull. Jag har tänt ljus över hela huset och här och där är det doftljus som doftar skogsbär tror jag. Gott luktar det iallafall. :) Jag har mest plockat i ordning nu och är just nu på mitt rum och röjer. Efter det ska jag dammsuga lite med och dammtorka tv, datorer och så.

Ni kanske märker att jag är ganska positiv? Det är för att jag fick min efterlängtade hoodie från Gina som jag velat ha, kommer troligen och förhoppningsvis skaffa gran idag och jag vet till 120 % att mamma kommer bli glad när hon kommer hem till ett städat hus. Eftersom inte brorsan är hemma nu så är det bara jag och hundarna, och då är det lättare att göra som man vill, hur man vill utan att någon stör. :)

Skulle velat träffa Robin idag med men hans bil fungerar inte som den ska igen så det går troligen inte. :/ Hima synd. Har väntat hela dagen och sen igårkväll på det. :P jaja. Sadface

Nähe! Nu fastnade jag här! Uppdaterar sen när jag är klar och då kommer några bilder på ett julstädat hus. :D Haha

Puss!

Tripp till Halmstad.

Vid 09.30 hämtar mormor och morfar mig och då ska vi åka till Halmstad och julhandla lite. (: Får se om jag kanske kan "tjata mig till" en liten gran. Haha Men Gina Tricot är ett ställe jag SKA in på. Det är bestämt. Annars får vi se vad jag köper. Mormor lär vilja betala någonting till mig iallafall, som vanligt. :P

Nu har jag ätit och sminkat mig och är klar för att åka. Så ska stänga av datorn och vänta på mormor. :)

Bye! puss /S.


Me today.

fuck julen då.

vi kommer inte ha en julgran i år. ÅH vad roligt! Snacka om att förstöra julen totalt.
Rädda julen och köp en liten gran till mig?

free money? ja tack!

alltså, är detta inte ett perfekt tillfälle för att utnyttja? Jag kommer fråga om pengar. jag skiter i vad ni säger. och så ni vet innan ni blir sura, att vi har pratat över msn i snart ett år eller nåt och han vet tydligen min adress och så så vafaN? varför inte få lätta pengar?
Han har ju redan skickat filmer till mig...

Sophie säger: (20.18.55)

om jag skulle vilja be om 500 kr, vad säger du då?
:-O säger: (20.19.04)
inga problem
Sophie säger: (20.19.15)
om jag skulle säga 2000?
:-O säger: (20.19.32)
haha, kanske inte varje dag, men då och då är det ok

En "såndär" dag då va

Sophie var ego idag. yeeeeeee. everybody loves it. xP

Längtar tills imorgon. Och tills på söndag. yepyep! Och så har jag väldigt tråkigt just nu, det är därför alla egobilder skapats i min fina Photobooth. :P
Och Jasse! Jag kan inte komma! :( Varken skjuts dit eller hem så... det går sig inte ikväll. :( Då får göra om det någon gång då jag kan komma tycker jag allt. Hoppas ni får det roligt ikväll. :D








ingen lust eller ork

Jag har verkligen tappat lusten till hela denna helgen. Jag pallar inte. Är på så kasst humör så det finns inte.
först säger l att han inte kommer, sen får jag hem klänningen jag skulle ha på julafton - för liten = utbrott.
Jag och mamma har ett gemensamt nyårslöfte. Hon lovar att göra mat efter Anna Skippers receptbok (Anna från "Du är vad du äter") för att jag orkar fan inte vara missnöjd längre! Det är så mycket kläder jag inte får på mig så jag vill inte prova kläder längre. Knappt shoppa.
Så innan när jag inte kunde knäppa klänningen fick jag sån jävla ångest, panik och hatkänslor så jag skrek ut hur mycket jag hatar min kropp och att jag inte orkar med det längre. En 17-åring ska inte ha den storleken jag har! Så är det bara! Så nu kommer det bli äckligt och nyttig mat nästa år + träning. Jag ska kunna ha max 38/40, kanske 40/42. That's it. Jag skiter i vad ni säger om mig, jag ÄR tjock. Jag ska få bort mina bröst så jag kan köpa t-shirts och klänningar med.

Så ni i klassen och andra nära som jag är med får gärna hjälpa mig med detta. Jag klarar det inte själv.

en och en halv dag kvar

Idag är det näst sista dagen i skolan innan det efterlängtade lovet!
Såhär ser jag ut idag. ^^


NU bär det av till skolan. Bye!

Bilder från de närmsta dagarna.


Brorsans lucia.


Igår fick vi tårta och julmust av Sirje i skolan. :o Den var jättegod. :D


MASSA snö idag när jag skulle gå till bussen. :O Men inte sandat. Inte sandat när jag kom hem idag heller och det var äckelhalt! Jag kunde glida hur långt som helst. Livsfarligt att gå där när det kör bussar och skit.



Idag hade vi klassråd på samhällen och vi fick ha med fika. Det var jätegott. :D
O'boy har jag inte druckit sen... september typ. Mums!


Ny Generation (Kristna gruppen på skolan) hade julkonsert i aulan idag. Det var jättemysigt och de sjöng hur bra som helst! :)


wow, dedär esteterna är kretiva. x) Haha


Om då esteterna är kreativa med detdär... vad är då inte JAG om jag gjort detta?


Ungefär såhär "pigg" är jag nu. Så nu är det sängen som gäller.

Have 2 have

https://www.ginatricot.com/#/product/28319752
-Den vill jag ha! Någon gång ska jag köpa den. Om jag så måste använda min check! 249. :) Nice price tycker jag.

http://nelly.com/productInfo.asp?qNavigation=categories&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qClass=&qGroup=&qProductId=479215&qProductColorId=495&language_id=1&gender=1
-Också ett -måste-ha-köp. Så himla fin! :) 199 bara.

ÖNSKAR MIG DET I JULKLAPP OCKSÅ. (A)

Passar det?

Jag provade ta svart ögonskugga och sota ögonen. Det är inte lika snyggt utan glitter i, men jag passar iallfall med svarta inramade ögon. :) (dock INTE emosminkning! förfan.)




Stan ikväll



Längtaaaar!
Stan och hälsa på Evelyn först sen Cilla.
Det är grajer det..


Klippt mig

Fail bilder, men det visar iallfall att jag klippt mig. Klippte till så luggen kom fram lite och samma sak på andra sidan. Det blir lite mer frisyr då. :) Är ganska nöjd, men kommer troligen klippa igen. xD




no training. :(

Det blir inget tränande ikväll. Jag har för ont i magen. :/ Nästan så man kan tro att jag faktiskt är laktosintolerant. :(
JAG VILL INTE DET!
Så jag skippar träningen och duschar nu istället.

Sixten, Cilla & Jasse goes wild. xD

Haha, brorsan lät våran dvärghamster Sixten springa runt på köksbänken. Och bland kryddorna. Haha
Jag säger som mamma sa ganska ironiskt: Fräscht...





Här kommer ett par bilder och en video på Jasse och Cilla. (döda mig inte, men det är så jävla roligt! :D)




Good old days.

Gamla bilder jag sparade från min bilddagbok. :D Ganska roligt.




























Psst!

*Wisper* Chris Browns nya skiva Graffiti är awesome. <3 I'm gonna buy it.
Over and out!


sovdags kanske

Imorgon är det onsdag, vilket betyder fitt-multimedia! Hatar det. hatar flash. Hatar allt som har  med multimedia att göra. Men det är ingen ensamble imorgon (sista lektionen) så slutar 13.45 och det är nice som fan. Då ska jag ner på stan och ta en fika med Poffe, det var så längesedan jag träffade honom nu. Kommer bli astrevligt. (:

Sovdags nu.

Puss /S.



?=!!?=?=?!?!? :/


SEXIGT. jag erkänna att jag blev skiträdd när den gick igång och man inte såg .. ja, titta själva.

I can transform ya

Jag KAN bara inte sluta lyssna på den! Den är så äckligt bra. Den bästa låt C.B gjort på länge iallfall.
Och än en gång måste jag nämna att killar/män i kostym/kavaj är förbannat sexigt. (A)



-

Nu ska jag snart gå till bussen så ska borsta tänderna och lite så. hejdå!

Dukade till julbordet  i Bystugan i lördags. Fyfan vad tråkigt det var. :( Uschinnamig.
Men det var gott med kaffe och pepparkakor iallfall.



I lördags kväll gjorde jad dipp med morötter och drack jättegod apelsinjuice och tittade på "Tomten är far till alla barnen". :) Tills "Erik snygg" och Alle kom vid kvart över 11. :P Haha

lockigt hår och sova.

Ikväll är mitt hår väldigt lockigt. I don't like.
Ska nog dra mig till sängen snart med. Sätta på "Flikan som lekte med elden" och somna till den.
Godnatt! /S.


Jag? Gravid?

Tänk er se mig i en bäbismage. Visst hade det varit konstigt?
Jag har tittat på Nicoles bdb (Thiliansmamma @ bdb) och hennes vän Elin (mammatillWilmer @ bdb). Det är så himla mysigt att titta på bilderna och just i den stunden kan man lätt tänka: Tänk att ha en egen liten Jason... (Ja, min son ska heta Jason. Det bestämde jag mig för för ett par, tre år sedan.) MEN sen går de en dag och jag kommer på att: Vafan jag går i skolan. Jag vill fan inte bli gravid då!
Men det borde vara en underbar känsla att ha ett barn som man vet är ens eget och som man får ha dygnet runt...
Jag pratade med Nicole i sommras om det och hon sa att det var det bästa hon någonsin gjort. Dock var inte själva graviditeten så rolig för henne pga av massa saker, men åh det lät mysigt med ett barn! :)

Tänk er mig i en sånhär mage. ^^
Vad hade ni sagt och gjort om jag berättade jag är gravid?



ÖNSKELISTA -09

DOCK KAN DET LÄGGAS TILL FLER SAKER MED TIDEN.

MIN ÖNSKELISTA PÅ HM.



ÖNSKELISTA PÅ NELLY.SE





ÖNSKELISTA PÅ PLAYBOYSTORE.COM


ÖNSKELISTA PÅ EVASUNDERKLADER.SE


-----------------------------------------------








Christmas candy <3

Mamma håller på att göra julgodis och jag fick chokladen som blev över i skålen. Haha
Hon ska göra någonting med dumle och choklad. Hur gott låter inte det? :o
Och så tog jag kort lite med. För jag har ingenting att göra. :(
JAG ÄLSKAR CHOKLAD.


Winter or Summer?


Vilket är bäst?
Båda har ju sina fördelar och sötsaker.


Fredag -bilder och så.

Hade ju prov i Arbetsmiljö och Säkerhet i torsdags. Jag trodde att det gick bra men det var sämre än jag trodde. :(



blä


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

doftar underbart. Fråga Jasse. Haha


Heta Cilla var duktig på Samhällskunskapen igår. :)


Dock tog ju duktigheten slut på multimedian efteråt. x)


Som sagt... Hahaha smexy mama


Det var blå porrbelysning i bussen jag åkte hem med igår. Det var bara de lamporna som lyste.
Det var blått över golv och allt. Asnice var det. :)

Pardy-pictures

Nu kommer bilder från Cillas & Kristians garage-fest igår från mobilen. Jag har bilder på kameran med och ska få bilderna från Jasses kamera på måndag. :D


Min klädsel igår då ja.
Kjol från Sandis of Sweden, tshirt fråb Gina, midjeskärp från ULLARED!! <3 hahah


Mmm... my little baby.
Ångrade att jag inte tog mint istället för lakrids.
Denna kunde man inte dricka mycket av. (hoppas du har den Cilla)



Lisa, en gapig Cilla, Heilande Emelie och Jennie(y?)
JA! Vi gillar Sprite,okej?


Timmyboy, Kristian och Erik Snygg som han fick kallas.


En Jonas, Becka & Malin.


Två glada grabbar! :D Janne och Kristian.


Hahaha! Så söta så.


Cilla (hennes min! hahahaha), Emelie,Jennie och Timmyboy.


Senare åkte vi ner på stan. Jag Cilla, Erik och Jasse åkte med "Robert 850".
Det var då vi tog granporrbilderna jag och Jasse. Haha De kommer upp så småning om. :)
Det var sista bilden från festen.


Videos. :D

Jag, Cilla och Jasse har tråkigt på multimedian. Hahahaha



hahahahahahahahahahhahhah jhag dör.
älskar det





Ikväll blire åka av!

Ikväll har jag en 500 ml Minttu Black att njuta av och två Xider Christmas. :D Mumma! Det kommer bli roligt tror jag. Om jag bara kan sova hos Cilla och Kristian. ^^ Jag hoppas på det. Haha

Jag ska lägga upp en bild på hur jag ser ut ikväll med. Känner mig söt. (a)
Nu måste jag sminka mig! Ska med en buss från skeen vid kvart i 6.

Äntligen fredag!

Så skönt att det är fredag, men har ju hela dagen framför mig. Inte kul. Har min långa rast idag men på den ska jag göra klart ett frågepapper  mediekunskapen och om jag hinner så gör jag klart Feminismen med.

Vad gör man ikväll?
Det är fel fredag liksom.

Puss. /S.

bild-önskelista

Just nu sitter jag och kollar igenom hela HMs lager på deras hemsida. :D Jag ska göra en bild-önskelista. (A) Så jag verkligen har chansen att få nåt jag vill ha. Men ska jag ha allt det jag vill ha så kommer det bli dyrt... oh ja... Låt plånboken spy. Hahahaha
Aja, jag kommer lägga upp den här på bloggen med. :)


Jag blev helt såld när jag såg dessa! omg säger jag bara! 500 kr... men åh så snygga. De ser bekväma ut också. (:

mihi

279 kr bara! Ska man slå till? Haha Alltså, ni KAN ju inte neka till att den är söt? (A)




99 kr för den bh:n. HUR söt som helst. Jag vill ha en röd. that's it.
OCH det finns t.o.m snygga bh:ar på den hemsidan i D-kupa!
*Överlycklig*


give pls?

Jag vill med vara snygg och sexig som Eva Mendes! Satan vad bra hon ser ut. Jag är förbannat avundsjuk.
Hennes hår... kropp... ögon... läppar... GE MIG.
Kolla själva!





OKej, alla ...



OKej, alla små fjortisar där ute. Ni kan lika gärna göra såhär med erat fucking hjärta?
Ingen gillar när ni täcker över eran näsa? Det är väl förfan ingen som bryr sig? Det är bara förbannat löjligt och fjortis att göra det! Täck för hela fejjan istället så vi slipper se er.


torsdag.

Nu har jag vaknat varenda natt sen lördags natt och trott att jag försovit mig och fått panik, tittat på klocka... "13.40". Aja, men då kan jag somna om. Men så händer det fler och fler gånger/natt nu. Vad jag vet så är sömnsvårigheter ett symtom på stress. Usch det är så jobbigt.. Är ju trött som fan i skolan sen bara för det. Inte bra...

Idag efter skolan ska jag och Robin åka till Växjö. :) Jag ska vara smakråd åt honom. Det kommer bli roligt och trevligt.
Men nu ska jag gå till bussen.
Puss/ S.

nothing to do

JAG HAR UNDER 2009
(x) Rökt.
( ) Snusat.
( ) Drogat.
( ) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Haft sex senaste månaden.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) Blivit arresterad.
( ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
( ) Varit utomlands.
( ) Flygit flygplan.
( ) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.

(x) Gråtit dig till sömns.
( ) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
( ) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
(x) Sett solen gå ner med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
( ) Åkt inlines
( ) Åkt skidor.
( ) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
( ) Kännt dig som ett reklamavbrott       wtf?
( ) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
( ) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
( ) varit med i en jordbävning.
( ) Rört en orm.
( ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit kittlad så du spytt.
( ) Blivit bestulen.
( ) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Bevittnat i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
(x) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen
(  ) Smakat torrfoder för ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
( ) Drömt att jag gift mig med någon.
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
( ) Haft en koja.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
( ) Brutit någon kroppsdel.
( ) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
( ) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen



Onsdag 2/12-09

Nu ska jag läsa nya Cosmopolitan. :D Hoppas den är bra.
Och så köpte jag en kalender för 2010 med. Ganska nöjd. Gissa vem som kommer hamna på omslaget fram eftersom det är bytbart? (A)




ajehgoiwrhpojnåpoj4yåop4j wåo


Min mamma säger att jag har en J-Lo-rumpa. :(
Och att jag ska vara GLAD över den med. Ha-Ha säger jag bara.




Himlen var fín igår när jag åkte bussen hem. :)


Dethär åt vi i förgår eller igår i skolan. Jag tyckte inte såsen hade en vacker färg...
Cilla gillar vit sås! Helst lite salt med. :D :D :D

*skryta skyta skryta*

Måste skryta lite. Han är så jävla söt!
Drömde om en kille som dig med en gång.
och nu är Du min.
Du är underbar. <3

Tisdag

God morgon. Har vaknat flera gånger i natt och trott att jag försovit mig. Jättekul. Är det tecken på stress? Har vaknat så måndag, tisdag och fredag denna veckan och det är jobbigt.
jaja orkar inte skriva mycket nu...

Skriver från skolan sen.
Puss /S.


jag idag. typ fail.

Kvällsmat sen sova

Nu sitter jag och äter underbart gott grovt bröd som är delat på två med såna typ solroskärnor i eller nåt, men skinka på två halvor och "len korv" (kokt medvust elr vad det heter) på två.  Och som pricken över i:et dricker jag Bravo apelsinjuice till. Bättre kan det knappt bli. mums!

Och sedan på lördagen så drar jvi in till stan till Heta Cilla & Co. Hon har planerat något som vi inte får veta.. hmm... Istället för att köpa julklappar sa hon. Vadå bli nyfiken?! :D

Men nu ska jag äta upp, borsta tänderna och sedan lägga mig.
Jag tror att jag kommer vakna med världens träningsvärk imorgon. Träningsvärk på träningsvärken liksom. Haha Och alla dessa trappor i skolan.. Mina ben kommer dö. Jag kommer tappa låren av mig.

well well! Natti babes!
Puss /S.

Hiphop Abs --> done!

ÄLSKAR DET! Sitter och svettas som fan så det droppar om mig, känner att det rinner på ryggen, håret är helt blött och jag är stolt över mig själv.
För er som har lust att prova
så får ni länkarna här. Det var krabbigt att hitta ett helt Workout-program så ni får dom av mig. Snäll jag är va?
Jag ska någon gång köpa skiten istället, men det händer nog inte på ett tag. Hehe
Vassego!

Hip Hop ABS No.1

http://www.youtube.com/watch?v=5JwLGWApvCk&feature=related

Hip Hop ABS No.2
http://www.youtube.com/watch?v=sAVpLHRRLRs&feature=related

Hip Hop ABS No.3

http://www.youtube.com/watch?v=qhnna-kCmig&feature=related

Hip Hop ABS No.4
http://www.youtube.com/watch?v=Cp8dPK2BG30&feature=related


Jag är våt. :D


hiphop abs. = rolig träning

JAG TROR JAG HAR HITTAT HIPHOP ABS! :D Det fanns på Youtube innan, men av någon anledning så har man tagit bort de hela träningsvideorna. :( Men har nog hittat hela i ett enda klipp på den japanska/kinesiska youtube. xD Me like.
Så nu ska vi se om det fungerar. Det är på amerikanska iallafall. Dubbad träningsvideo till kindesiska eller japanska hade känts ganska oseriöst. Haha

long distance

Jag vill bara ha dig här...

Är det för mycket begärt...?


gubbjävel som tror du är nåt!

Helvete vad arg jag blir! Pappa kommer hem varenda jävla dag efter jobbet och gör så vi börjar bråka. VARENDA DAG! Det är han som bråkar. Han är inte rättvis, det är därför jag blir så jävla förbannad på gubbjäveln!
Och jag hatar att mamma blir ledsen varje gång. Hon och jag vill bara ha en enda kväll när jag och pappa inte bråkar, men han lyckas fan ALLTID ställa till bråk. Jävla gubbjävel. Jag orkar inte mer snart. Mamma blir ju så ledsen varje gång och jag blir likaså.
FYfan... Du är ingen bra pappa. Dra om du inte kan behandla familjen rättvist och respektera andras åsikter.

Denna gången blev det bråk för att:
Jag satte på Tomten är far till alla barnen typ en halvtimme innan dom kom hem. Men så pausar jag den för att hämta pizzan de beställt hem. Då säger pappa
Pappa- men den filmen såg vi i förgår, kan vi inte se på nåt annat?
Jag- Nej, för jag tittade på den filmen innan ni kom hem och du kan inte bara komma hit och stänga av den. Tänk om jag gjort så mot dig. Du hade blivit så jävla förbannad på mig då, men DU får göra så mot OSS?!
Du är FAN inte rättvis!
Pappa- Näe, men ska vi sitta och se en film igen som vi andra såg för två dagar sen?
Jag- Nej, men du ska fan alltid komma och stänga av mina program/filmer för att DU vill. Men JAG då? Räknas inte jag som en egen person med egen vilja eller ?!

Sen gick jag in på mitt rum, slängde igen dörren och började skriva detta.
Nyss kom mamma in med.
- Jag sa till honom att man ska visa respekt, vi har diskuterat det nu.
Jaha, men jag ahr sagt till honom varenda gång han gjort så och han har inte fattat.
Då gick hon och pappa kom in..
-Det var fel. förlåt. *ler*
Då förklarar jag hur jävla arg jag blir och att det inte försvinner efter 5 minuter som det gör med honom. Han förstår verkligen en hel dag för mig när han gör så.

Ännu en anledning till att jag så gärna vill flytta hemifrån. Jag och pappa är ju förfan som ett olyckligt, gift par. Helt jävla katastrof! Vi är aldrig sams även fast han säger sina så kallade "förlåt" varje gång.
Snälla, någon... prata med mig...

halsont och hes ja.

Hes dag idag. Innan idag efter ensamblen så blev jag så hes att jag knappt kunde säga en hel mening utan att tappa rösten. Och det fick jag ju fan för med av Cilla och Jasse. Haha Iochmed detta är mitt nya smeknamn gåsen. yay. :P Sen försvann det lite men nu är det tillbaka och kan knappt prata alls. xD Lolz. Asirriterande är det ska ni veta. 

Tror jag ska träna ikväll med. Någon annan av Billy Blanks' bootcamp. Finns massa olika. :D Skitbra! (Y)
Och nu ska jag äta lite och sitta lite vid tvn.

Puss /S.


Yeee

Nu ska jag stänga av datorn och sedan fixa det sista innan jag går till bussen vid 06.40.
Bye!
Puss /S.


Såhär ser Sophie ut idag.
Det var längesen jag hade kajal så tog det. ^^


1a december...

God morgon! Satan vad trött jag är. Gick och la mig elva igår, hade en jäävla huvudvärk och vid typ 12-halv 1 tog jag en Ibumetin (<3) sen tog det ett tag innan den började verka. Men vad jag minns så somnade jag typ 3.
Så idag ser man såhär pigg ut:


Och de kära mjukisarna har åkt på. <3 Eller "runkebyxer" som robin säger. hahah xD