WHEN YOU BURN IN HELL

...remember what I said; You had your chance, I've had enough.

Har varit hos pappa i en vecka och idag åkte jag hem till mamma igen. Har varit med vänner och så men har framförallt varit sjuk... Ont i halsen som en hare, hosta och mitt i allt kom förkylningen. Det är inte kul längre. Har varit sjuk i två veckor nu eller något sådant. Usch. Jag vill bli frisk så man kan börja med träningen igen! Jävla fan...

Var på Arbetsförmedlingen igår för att skriva in mig, men det fick bli idag istället. Så nu är jag bokad på ett informationsmöte på måndag för ungdomar och har fått första handlingplanen också. Blev ett par papper därifrån. Mer blir det väl antar jag.

Sitter och lyssnar om och om igen på Patrik Isaksson – Du Får Göra Som Du Vill. Den är härlig, avslappnande, vacker musik, vacker text, Patriks röst - hela låten är underbar.


LÅNGA BAD ÄR UNDERSKATTADE

I söndags tog jag ett långt bad hos pappa med skum och badkulor samt ljus och bra sällskap i telefonen. Det är underskattat med bad! Det är lugnt och fridfullt och avslappnande. Jag ska definitivt ta flera sådana bad i framtiden. Hur gött som helst ju.


CESAR MILLAN

Jag önskar mig Cesars böcker när jag fyller 20. Han har skrivit flera stycken, men just dessa vill jag ha. Jag vill lära mig så mycket som möjligt. Älskar honom.


JERSEY SHORE TIME!




GODNATT, BITCHES

ÄNTLIGEN klar med nya headern! Blev den bra? Jag är nöjd. Nej, jag gick inte och lade mig efter att jag skrev det innan. Fick ett ryck så... Kom också på hur mycket man har glömt inom Photoshop! Satt och höll på med saker som jag inte vet hur man hanterar. Blir till att försöka leka lite mer i det programmet.


Gammal bild - nyredigerad. (Y)

NATALIE BLIR 20

Min kära lilla väninna Natalie fyller 20 år nu på söndag och ska då ha en fest på lördag. När hon flyttade in i lägenheten så fick hon ingen inflyttningspresent av mig p.g.a min dåliga fantasi och planering, så innan lördag måste jag hitta en present till henne som kostar lite extra just bara för att kompensera inflyttningspresenten. Jag vet inte alls vad jag ska köpa, men jag vet rätt butik. Får bara hoppas att där finns något passande.

Jag åker in till pappa imorgon bitti och stannar där tills lördag/söndag. Måste hitta present och sola innan lördag, såklart. Men nu har jag packat klart allting som ska med, så nu ska jag sova! Jag vill bli så frisk som möjligt till helgen. Så... Godnatt bitches.


Jag och Natalie på nyår

I AM INCOMPARABLE


Cupcake Cult! ♥

Nu är jag väldigt fika-sugen. Fast jag ska nog duscha av mig lite sjuklingkänslor först och borde kaaanske äta middag innan fika? Mja, så får det bli. Jag gjorde korvstroganoff igen i går. Den blev inte lika awesome som förra gången men det är mer vitlökskrydda i denna gången i alla fall. (A)

SAMHÄLLET BLIR JU BARA SJUKARE?!



Fan vad less man blir på samhället när man ser sådant här. Vuxna människor som ger sig på gamla människor som inte försvara sig! De bor på ett hem för att de ska få den vård de behöver och så gör vuxna människor såhär? Behandlar dem som skit. Människor är likadana mot djur, och vet ni varför? Jo, för att de kan inte heller försvara sig. Jättetacksamt att vara dum i huvudet, skada och slå dem - precis som gamla människor. Nu börjar jag tänka på min farmor som bor på ålderdomshem. Jag tror inte att vårdarna på Brunnsgården behandlar de gamla illa där, men däremot tänker man "Tänk om de gjort så mot min farmor?" Hon är gammal och svag och jag vet inte vad jag hade gjort om det kom fram att de är såhär iskalla och elaka mot henne eller någon annan på det hemmet. Jag får verkligen en klump i magen av sådant här. Det är hemskt. Vart i helvete är världen påväg ? Börjar ge sig på svaga och gamla? Det är patetiskt. Jag hoppas de vårdarna som visas i filmen får vad det förtjänar. De borde aldrig få vara bland folk igen. Äckliga människor!

I SIMPLY TAKE AND ABUSE

Snart kommer han! Woho!


THE MUSIC KEEPS PLAYING
The words keep screaming that this
World is going straight down to hell


THE SHADOWS FALL



You run, avoid them, run

JOBB = UTOMLANDS

Har haft asont i halsen nu i tre dagar och det känns som att jag har minsta möjliga utrymme i svalget till att svälja med.. Det gör ont. Och tydligen har jag överdoserat värktabletterna detta dygnet så nu sitter jag här och har förbannat ont. Jävla skit... Men annars mår jag bra! Höhö

Imorgon står det dejt på schemat med en underbar människa. Det blir god mat, alkohol och filmmys. Jag hoppas kvällen blir bra. Det måste den. Det måste vara gå bra. Jag tror dock det gör det.

På måndag ska jag in till staden och hälsa på Arbetsförmedlingen... Känner mig inte direkt peppad på det, men vad fan. Måste komma igång på riktigt med jobbsökandet, det går segt. Men jag hoppas att de kan hjälpa mig på något litet vis som underlättar min vardag, komma på fötter igen så att jag någon gång kan flytta hemifrån. Sedan så hade pengar till sommaren inte varit fel då en kompis frågade om jag ville utomlands med honom i sommar någon gång. Och uhm.. Det vill jag ju! Jag hade aldrig varit utomlands så det känns liksom dags nu. Och med honom kommer det bli a blast! Jag har ett par saker nu som peppar till jobb eftersom jobb = pengar.

Kanske kan jag äntligen se ljuset längst bort i tunneln nu?

Nu ska jag ta en dusch och se om jag blir lite piggare. Har egentligen inte lust att sitta hemma ikväll. Hade inte skadat med lite sällskap faktiskt. Har inte umgåtts med någon på flera dagar.


PRETTY LITTLE LIARS

Eftersom jag har så jävla ont i halsen idag så kommer jag inte träna och det suger. Jag skulle ju köra Carmen Electra Fit to strip idag! Jävla skit. Men det får väl vänta antar jag. Jag tröstar mig själv med Pretty Little Liars som för övrigt är en skitbra serie. Jag vill bli frisk tills imorgon för då är det Trubadurkväll på Harrys och det är så himla mysigt med sådana kvällar. Och måste bli frisk tills på lördag kväll i alla fall för det är en speciell kväll.


VACKER LÅNGKLÄNNING

Såg nyss denna fina klänning på Nelly.com. Jag blev lite kär tror jag. Till sommaren ska jag äga minst en långklänning. Det är kvinnligt och vackert. Håller ni inte med? Speciellt ni killar? Jag vet att det är hett och snyggt med en kort-kort klänning eller kjol och det kan jag själv bära. MEN, skulle ni inte vända er om om en kvinna bär en lång, fin klänning? Inte av sexighet, utan för att hon är vacker och blir lång och kvinnlig i en sådan outfit? Man visar inte så mycket hud om man bär en långklänning men... Det är så mycket mer värt att bli kallad vacker istället för sexig. Kom ihåg det killar. Vacker, gudomlig, fantastisk, fin, elegant... Ja, alla sådana ord - vi tjejer uppskattar de orden mycket mer än söt, sexig eller snygg, även fast inte alla tjejer skulle erkänna det. De orden är sällsynta. Det är synd faktiskt. I mina ögon.
Nu ska jag sova. Godnatt!


Direktlänk? Klicka HÄR.

EVERYDAY IT'S A GETTING CLOSER


Världens godaste mellanmål! Pålägg på smörgåsen är vitlökspeppar och skinka.


Så fort mamma har tid så ska jag färga om håret igen. Det börjar bli ljust + att utväxten är extrem så..

CUPCAKE JARS

Fick dessa av min söta mormor. När hon haft dem uppe hos sig så har jag alltid trånat efter dem, och igår så hade hon packat ned dem åt mig när vi kom dit för att äta middag hos dem. Det var som julafton! :D Hihi


FÖRLÅT MIG

Jag är verkligen kass på på att uppdatera här nu när jag börjat träna! Jag hänger mest på funbeat.se och HÄR är min personliga sida. Ska försöka uppdatera här med jämna mellanrum i alla fall. Och nu är det dags för ett mellanmål sedan ut och cykla i 30 min.


RIX MORGONZOO

"Har du sett min lilla katt, lilla katt!" Hahahaha! Det roligaste är vid 0:15.


TEXAS A.K.A SURIKAT

Jag har nog Sveriges konstigaste huns. Han tror att han är en surikat. Såhär sitter han oftare än som en riktig hund. Men det är charmigt. Min lilla pluttis.


LITE BLANDAT SÅDÄR


Ramlösa Ananas och vattenmelon är så jäkla goda!


Fyndade söta julkoppar på City Gross för 15:- styck. Kunde inte motstå dem.


Lagade korvstoganoff här om dagen och satan vad gott det blev! Jag är jätteglad över att jag fått upp ögonen för att laga mat. Det är inget mer än positivt om det.

MY NEW LOVE

Medan andra brukar ha katt, hund, fågel eller annat djur som favorit, så har jag fallit för sengångare. Jag älskar fortfarande katter och hundar och andra djur, men jag föll för ett lite mer annorlunda djur som nog inte så många har hemma; sengångare (sloths). Och alldeles nyss hittade jag en jättejättesöt video, det är den som är här under. Lägger upp ett par videos till bara för att de är så himla söta.

Sedan har jag alltid velat ha igelkott som husdjur. Jag vet, det vore inte normalt att ha det och det hade nog inte varit snällt mot lillen heller, men vad fan, se på videorna lite längre ned och säg mig då att ni inte vill ha en igelkott.










EXISTENZ I ETT NÖTSKAL

Man kan verkligen hitta skumma videos och annat på existenz. Här har ni ett par stycken, haha!




HAHAHA



A little basset hound. <3

JAG TROR JAG KOM

Ännu mera snygg skit. Dessa två tröjorna är jag förälskad i. Bambi och Mustang. ♥




ATHEIST ARMY

Lagom snyggt...! Rött och svart är jävligt snyggt och sexigt ihop. I like!






FIRST WITH THIS!

Blev kär i låten så fort jag hörde den. Festsugen på köpet också.


STORM...

Jävla storm. Jävla Emil som den visst heter. Det låter som att taket och ytterväggen ska blåsa bort vad fan! Hela mitt rum vibrerar av blåsten. Strömmen går och kommer tillbaka lite som den vill så jag har tänt ljus nu i och med att det inte går att lita på strömmen. Sitter här i sängen med mina två smörgåsar och glas mjölk och gör absolut ingenting. Pratar med lite trevligt nattfolk på nätet dock. Ska nog lägga mig om en liten stund, så godnatt på er! OVER AND OUT.


NYÅRS-VIDEOS

Galen och rolig kväll. Jag har sådan tur som har så underbara vänner. Lucky me.




HUR JAG MÅR?

Mitt rum säger allt. Alla som känner mig vet om att jag har någon slags städ-mani, och det ser inte ut såhär då. Nej, jag mår fan inte bra och jag är inte mig själv heller känns det som.


(Klicka på bilden för att förstora den)

Nu ska jag dock städa... Mår inte bra så vill egentligen inte städa, men jag mår dåligt över att se all skit på golvet på rummet, så städa är från och med nu ett måste. Lite lycka i mitt liv hade inte varit dumt alltså.

OM MAN SKULLE BLI BLOND

OM jag skulle bli ljushårig igen, så hade jag velat ha denna ljusa färgen på håret. Detta var nog efter att jag färgat håret första gången eller något. Varför färgade jag håret igen efter det...? Ni ser ju hur fin, blond färg det var. Dumma mig!


NYÅR KOM, NYÅR GICK

Nyår med Joel, Natalie, Heerman, Eliasson och Sandra var lyckat. Vi åt god mat och efterätt och drack gott till det. Vid tolvslaget gick vi upp till min mormor och morfar och joinade dem, det var trevligt. Sedan blev det mer dricka, mer musik och mer dans. Tack mina underbara vänner! Love you all. 



IMPERFECTION IS BEAUTY

you're fucking perfect. to me. and that's enough.


1 januari 2012... Jaa, vad ska man säga? Jag vet faktiskt inte om jag ska säga att 2012 började bra eller dåligt. Det har hänt så mycket  nu mellan jul och nyår så jag vet ingenting längre, jag fick några överaskningar om man säger så. Lever bara i ovisshet just nu känns det som. Jag mår inte bra.