He makes my panties drop

Hihi, min bränna bättrades på idag i det fina vädret. Imorgon ska det bli mera för då jävla ska det köpas sololja! Jag ska bli brun innan studenten - That's it!



Imorgon är det ju onsdag, sista skoldagen för denna veckan. Fy fan vad gött alltså. Och på tal om annat så kommer det en bild nu på mitt snygga basketlinne som jag beställde från ABC-gruppen.

Student -11



Och med detta säger jag...

You made me feel like a million bucks

I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you


So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to

It's true, I was made for you...





bye bye, sweet darling. i'll miss you so

Don't care what they say

Jaha, ännu en dag har gått utan att något ovanligt/roligt har hänt. Är så trött på Ljungby. Jag vill härifrån. I alla fall från landet.

Nu har jag ju truckkortet fixat och jag har mopedkort, nu får det fan bli körkort också. Jag stör mig på att jag inte har en egen bil, utan en 480 som står i garaget som pappa envisas med att jag ska ha... Jag vill inte ha en Volvo, jag vill ha en Audi A3. Eller Mustang -66 men det kan jag ju glömma.

Imorgon efter skolan blire Harrys med vänner för ett par öl. Vi är ju lediga från onsdag eftermiddag till måndag. Skönt att börja veckan då med en kort tisdag.

Nu ska jag se avsnitt 13-18 av Gossip Girl så att man kan börja säsong 2.

Overandout.


You're not easy to love, no

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better



Äntligen fredag

Så jävla skönt med helg nu. Fast hade velat sluta nu för jag är yr, trött och fryser som en galning. Jag vill inte bli sjuk nu! Sitter och har rörlig bild nu och det är så himla tråkigt. Jag håller på att dö. Typ...


Spikmatta?

Jag tänkte ta en liten dusch nu sen prova spikmattan. Vår manligt rosa spikmatta. Har aldrig legat på den, men måste prova. Har dålig blodcirkulation i mina ben så ska sitta på den tänkte jag. Sägs ju att det ska vara skönt, så det är ett måste att i alla fall ha provlegat den, haha. Blir nog till att glo på en film samtidigt.


Hittade en söt bild på google, haha! ^^


He's so dangerous

Äntligen slutar vi. Lite snällt av Sandra, min lärare, att vi får sluta 40 minuter tidigare. :) Nu ska jag... Hem. Vill inte. :( Jag vill hitta på något med någon!

Later.


Everyday I'm Shufflin'

Här får ni ett gäng festlåtar av mig. Jag är sugen på öl och fest efter att ha lyssnat på alla dessa låtarna och även sett deras galna videor. Ni måste hålla med om att man blir liiite festsugen? (a








Jag fullkomligt älskar denna videon! Man blir både dans- och festsugen så det smäller om det!







"It's so good being bad"... ;)













Klassikern!



















Daisy Dapper

Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida.

Sitter på Daisydapper's hemsida nu och glor. Fan vad fina grejer de haaar! Där finns allt för Rockabilly- och 50-talsstuket. Helt underbart är det. Gå in och titta själva. :)

Jag blev speciellt kär i denna söta klänningen.
Snart lunch nu, är så jävla hungrig. Synd att det är äcklig fiskgratäng. BLÄ

iPhone 4 goes white!

Så snygg! Önskar mig ju en iPhone 4 i studentpresent, och då önskar jag mig den vita och inte den svarta. Den vita är verkligen snygg as hell.
Läcker eller vad?

God morgon Sverige

Jag är så jävla trött! Sov dåligt inatt också fast inatt drömde jag inte om nazister och sådant, utan om att jag gjorde något bra för någon/något s jag blev känd och skit. Det var stressande och jag vaknade flera gånger inatt. Och varje gång jag vaknade så kollade jag mobilen med, vet inte varför jag alltid gör det..

Nu har jag Grafiska C fram till 13.30 idag, så jävla tråkigt. Men ska sitta med studentinbjudningarna (igen) och försöka få skiten klart. Det har krånglat varje gång jag ska lägga över dem från PC till Mac. Gör ett nytt försök idag.
peaceout.

Bjussar på tre lite äldre bilder på moí. Like them.


Bättre dö för deras hat än att leva utan din kärlek

Nyduschad och det är skönt som fan. Har längtat hela dagen efter en dusch. Nu har jag hängt in kläderna (faktiskt i färg-ordning), duschat och nu känner jag hunger så får bli en smörgås.

Min enda kärlek föds ur mitt enda hat.
För tidigt sedd okänd, känd försent.
Ett märkligt kärleksöde att älska en fiende.


Så vackert.
Night. Miss you, boy. ♥


Inte vackraste bilden, men den är ny och den får fan i mig funka för denna enkla kväll!


I want you to fly with me

Nu ska jag först hänga in alla rena kläder i garderoben, sen duscha, sen lägga mig och se någon film. Det är verkligen en tråkig kväll ikväll. Kanske ska läsa lite på truck-teorin? Har 5 underbara timmars truckteori framför mig. Yaay.. Inte så roligt kanske. Och så är jag nervös inför truckförarkursen också. Och sedan själva jobbet. Jag hoppas fan det går bra, annars blir jag arg och frustrerad och då går allt nedåt ännu mera. Håll tummarna för mig, snälla.

Nu ska jag göra allt jag ska så jag kan krypa ned i min (söndriga) säng. Somnade på rörlig bild idag och DET är inte ofta det händer att jag somnar på lektioner. Drömde iofs väldigt mycket inatt om nazister, jobbet, att jag flyger och mycket annat. Var helt svettig när jag vaknade, hehe. Får se om jag håller på att bli sjuk eller om det var tillfälligt.

peaceout!




En älskad födelsedagshund ♥

Idag fyller min älskade, lilla, söta & underbara Alice 8 år. Filmade henne innan när hon oredade i hennes och Texas säng. Han ligger bara jämte trött som ett svin och knorrar åt vad hon håller på med. Älskar hennes ryck. Och heeelt ruffsig i pälsen, tihi. (Dammsugaren i bakgrunden får ni ignorera, haha)

Grattis min lilla älskling, älskar dig.


Morfar lilla.

I lördags var vi hos mormor och morfar och firade morfar. Det var mysigt. Mamma, Simon, jag, Moster m. familj och morbror m. familj var där. Drack gott, åt god mat och sedan massa godis, chips och jordnötsringar. Jag var mätt när jag gick hem, haha. :)

Filmade när de små gav våra hundar kött. Så himla sött!




Min kära morfar tar första tårtbiten.



Tårtan ser ut som en sådan där självgående gräsklippare. Min skickliga moster som gjort den!


To bad 'bout your girl

Nu har jag rett ut några saker i alla fall:
- Balklänningen är skickad.
- Smink och troligtvis hår till balen är fixat.
- Har hittat presentkortet till Nystrands guld och smed (eller vad det heter) nu så jag kan ta hål i öronen så man kan ha öronhängen till balen (lycka!)



En massa söta djur

Här kommer lite söta videos på djur. Så himla sött!


 


















Onsdag eftermiddag

Yes, klockan är bara barnet av dagens skolgång och det suger. Kommer kanske sluta någon stund tidigare än halv 15.30 men det blir nog inte mycket tidigare. Sitter fortfarande med desa jävla studentinbjudningar med. Jag förstår inte varför min fantasi och idéer försvinner så fort jag behöver dem! Står helt stilla i huvudet nu. Får se hur resultatet blir sedan.

Kvällen kommer väl bli som alla andra kvällar; komma hem, äta något, datorn, film och sedan om igen typ. jag har så jävla tråkigt liv, jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli mer intressant på något vis. Ändringarna i mitt liv kommer inte förrän efter studenten då jag börjar jobba, tänkt börja dansa/sjunga igen, drar ut på roadtrip med några vänner och förhoppningsvis har en fin pojkvän, S.

Onsdag idag och imorgon åker min pappa in på operation för att steloperera tre ryggkotor. Får se hur det går, men jag önskar honom lycka till i alla fall.


Hahaha, vart bara tvungen. xD


Kiss 'n tell

Nu hade jag tänkt duscha och sedan fortsätta titta på de sista två avsnitten av Teen Mom. Önskar jag hade sällskap alltså. Det känns tomt att inte vara med någon, hatar att vara ensam. Men men, inget jag kan göra något åt, tyvärr. Jag överlever nog.


Mys och lite Gossip Girl

Yes, nu blir det mer Gossip Girl. Jag har fastnat hårt för den serien nu, så jäkla bra! En liten matbit på detta med och somna till det - awesome.

Godnatt!



Träna = Dans

Nu ska jag dansa. Fan så sugen jag är på det! Blir riktigt, riktigt sugen när jag ser denna underbara videon nedan.

Later bitches.


LinuzSvenning

Här har ni en kille som är riktigt bra på att sjunga. Varenda låt han har ger mig rysningar i hela kroppen, hans röst är som en ängels och låtarna är menade till vissa specifika personer (vissa av dem) och det gör dem äkta. Ska lägga upp ett par låtar här och snälla, lyssna på dem. I alla fall den första här under.

HÄR kan ni gilla honom på facebook.













Låten här nedan lade jag in bara för att han sjunger en DBA-låt och att han sjunger den heeelt otroligt bra.

Ragga Jam!

Oh.My.God.. I love it! Satan vad duktig han är! Denna man kan röra sig alltså. Fan så sexigt, haha! Snälla, ge mig honom, Guillaume Lorentz,  och låt mig ha honom som privat danslärare...!




I love my bed


Jag älskar vitt. Så fräscht och snyggt.



Random inlägg.


Ego


Nu kom Jesper.


Halloween?

Hittade ingen bra Myers-dräkt, men Jason hittade jag. :D Detta är två förslag på något jag vill vara på en maskeradfest. Haha :D

Nu måste jag göra mig i ordning för vi ska till Markaryd och fira min morfar. :)




Michael Myers <3

Hahahaha! Home made fan video av Halloween. Titta på den.





Jag vill fan ha en Myers-dräkt. Pax för att vara Michael i år på Halloween!

Dead by April-pajkarna är så himla söta!

Haha! De är ju helt underbara allihopa. Önskar jag kunde få träffa dem personligen. Det hade varit helt underbart. Titta på detta klippet så förstår ni vad jag menar, haha!

Nu ska jag har naturkunskap. Döda mig.



My Little Pony!

Någonstans ska jag ha en likande, men mindre. Så söt! Hoppas jag tål färger bara, då jävlar!




One Tree Hill ikväll

Avsnitt 21 av säsong 8 av One Tree Hill har kommit ut och det ska jag se på senare. Gud vad jag älskar serien! Saknar dock Lucas och Peyton som fan. :(


Smicker

"Något såhär vackert, förtjänas att synas med någon värd dess skönhet." Så jävla fint sagt. Chuck i Gossip Girl säger det till Blair om ett fint, dyrt diamanthalsband som han ger henne, dessutom när hon mår som värst. Jag hade varit lyckligast i världen om någon sa så till mig.


Det åskar nu. Stänger av datorn. Puss


Det hjärta som brinner

Ont i magen varje dag. Jag förstår inte vad det är. Det är väl ångest, saknad och rädsla eller något antar jag. Det är så mycket jag önskar att jag hade. Det är inte direkt saker som jag vill ha, utan mer känslor, glada känslor. Just nu är väl de flesta känslor ganska negativa om man jämför med hur jag brukar känna och hur jag brukar vara. Det jag vill känna är kärlek, lycka och trygghet. Jag hade velat känna det nu men det är svårt. Jag är stressad, singel och ensam känns det som. Stressad och singel är självklart men ensam.. Även om jag inte är ensam egentligen så känner jag mig ensam på grund av att jag inte har någon pojkvän. Det är liksom det där packet som en pojkvän har som gör en hel. Att få de viktigaste från personen som betyder mest, som älskar en och som kramar om en som att inget i världen kan skada en. Det är just den där trygghetskänslan som jag saknar något så otroligt mycket.

Får väl se hur framtiden blir. Just nu känns allting förvirrat och hjärtat och hjärnan tycker och känner olika saker. Allt är som ett virr-varr i huvudet på mig.

I magen flyger det så många fjärilar. I huvudet flyger så mycket tankar. I hjärtat vet jag vad jag känner och hur jag vill att min framtid ska se ut.



Flitig som en myra men skitig som en gris

Nu har jag hjälpt till i trädgården. Har främst burit en massa brädor. Har även flyttat plattor, däck, ännu mer brädor, skorttkärra, slängt mer brädor, flyttat en massa... Ja, det var jobbigt med tanke på att jag i princip hjälpt till i trädgården, HEHE! Så nu är jag jordig, smutsig, sandig, rivsår över armar och ben, skoskav av mina jäkla foppatofflor och mina fossingar ser ut som ett gatubarns. Grajer det hörrni, haha!

Mina fötter ser ungefär ut såhär:



Ass motherfucker! 0.o

 

Ärre bara för mig som blogg.se krånglar så att det inte går att kommentera osv?! Panik vafan! Säg till om ni inte kan kommentera mina inlägg, läsare!


Whatever the reason is

Har legat ute i solen lite idag, så himla skönt. Hoppas på att en bränna syns senare ikväll.  Nu ska jag sätta på kaffe åt mig, mamí och pappa, duscha och sedan blir det antingen Gossip Girl eller Teen Mom. Jag vet inte varför, men Teen Mom är mysigt att titta på. Det tär lite på en, man lipar lite då och då men vafan.

Lyssnar på Dirty Situation - Mohombi och Beautiful Monster - Ne-Yo om och om igen nu, haha. De är så bra. I mina öron är de låtarna inte uttjatade än, så jäkla bra! :D

Kollade nyss mailen med och hon har skickat min balklänning! Det blev en svart med röda prickar istället för lila. Nu kommer det bli lättare att hitta skor som passar. Nu tittar jag efter studentklänning och ja, jag har hittat ett par stycken som jag gillar och som heller inte är så dyra. Får se hur det blir. ;)



· xoxo Gossip Girl

Tror jag ska ut och gå nu en runda innan det blir riktigt mörkt. Om inte träningsmaskinen är ihopbyggd i källaren. Sedan blir det dusch och fortsätta titta på Gossip Girl, är på andra avsnittet nu - Lovande serie! Måste ju ha något att se på när inte One Tree Hill går att se dag ut och dag in, haha. (a)

På fredag åker jag till Sebastian och stannar till söndag, hoppas på en händelsefull helg med oväntade, roliga saker i lilla Borås. Och denna gången ska jag INTE glömma ta med mig mina filmer som vi skulle sett förra gången, hehe.

Btw, har bestämt tatueringstid nu, typ. Pratade med Ola idag och han har sagt ja till att tatuera min arm så fort jag har pengar! Så jävla underbart! Längtar till den smärta som kommer ge mig detta bläck som föralltid kommer påminna mig om att kärleken finns där ute, men den är oförutsägbar och väntar bara på att hitta mig. Hela texten får ni inte än men en liten ledtråd är Romeo & Juliet; "Även kärleken som med sin bindel går..." Jag vet att flera vet texten egentligen, men den är inte så lätt att minnas. Sadface 4 u! ;)


· låter bilden tala


· dags för...

...att duscha (om jag orkar) och sedan krypa ned i sängen för att somna till en film. Har varit riktigt trött idag, är inte likt mig, känner inte igen mig själv. Lite smått obehagligt alltså. Säkerligen ingen fara dock. :)

Imorgon är det fredaaaag den 6/5! Det betyder:
- Musik och körsång
- Sluta skoldagen vid 2tiden
- Helg
- Studentfest med klassen - Mexican Night med förfest hos Jasmine.

Hoppas du mår bättre väldigt snart Cilla, vill inte se dig sådär nere. :*


· SOS someone rescue me

*Dansar runt och sjunger på Rihanna-låtar på rummet* Awesome.


· good girl gone bad


Detta halsbandet är verkligen asfint. Ge mig.

Klockren! Min humor <3


Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan.


· boxi boxi

Kanske träffa Andreas ikväll och boxas lite. Jag tror jag kommer tycka om att boxas (dock bara på säck). Jag menar, alla som känner mig i princip har hört någon gång att jag en dag ska slå någon, alltså på riktigt. Men eftersom det aldrig blir något bra tillfälle för det (jag är väl för snäll eller nåt, gör helst aldrig småsaker till en big deal, hehe). Så att boxas kommer jag nog att gilla.
En annan orsak till att jag ska & vill börja boxas är för att jag behöver/vill träna och få slåss, haha. Bra orsaker tycker ju jag. Det är aldrig dåligt att veta hur man slår/sparkar. En dag behöver jag kanske försvara mig själv och då är detta en bra grej.

Nu ska jag duscha. Blev asvarm efter att ha lagat mat och dammsugit huset och även städat rummet grundligt.


Random bild. Älskar det gröna mot de ilsket blåa/gråa molnen. <3

i

· puckoglass

Mums mums! :D Och mjölk till. <3
Nu blire filmmys.


· Rösta på mig i modelljakten, sötnos

Rösta på mig i modelljakten HÄR.
Klicka på 'Gilla'-knappen på profilen.

Nu är jag på bättre humör än vad jag var innan. Vet inte vad som gjorde det, men det var ju bra i alla fall. Tänkte ta något att äta nu. Vet dock inte vad jag är sugen på så kanske får bli en nutrilett? Hm. Sådant som märks.
Ska i alla fall slänga på G.I. Jane nu. Demi Moore är med i den, vältränad och snygg as hell (innan hon rakar av sig håret då). Rawr på henne! Efter det blire nog en skräckis som jag inte sett än; What lies beneath heter den tror jag, stavningen kanske inte är rätt men. Får se vad den har att ge.

Kan inte gå ut och gå heller! Så jävla frustrerande! Har ont som fan i benhinnorna, i själva smalbenen. Ändå har jag jättebra dansskor som jag köpte från dansen. Buhu... :(

Kan inte sluta tänka på dig, oavsett vad du tycker och tänker om mig. Jag vill vill vill!


• Kissie

Sitter i skolan, heldag med Grafiska C idag. Jäävligt tråkigt. Jag vill sluta nu så man får åka hem, är så jäkla trött, har drömt en massa konstiga drömmar inatt och sovit allmänt dåligt. Hatar det. :(

Sitter just nu på Kissies blogg och glor. Hade inget bättre för mig så vafan.

Ge mig.

• klänning

Mamí, HÄR är länken till denna klänningen. Snälla.


· i need a tough lover

Ut och gå strax när mobilen har laddat lite. Det går inte vara utan musik i 40 minuter när man tränar. Icke!

Fjantbild incoming btw! Haha!



· gång och boxning på G

Nu har jag satt på kaffe åt mig, mamma och pappa. Ska bli gott, första koppen idag. Tänkte titta på G.I. Joe till kaffet, somnade igår när jag satte på den efter att jag varit ute och gått. Efter filmen går jag samma runda igen fast kanske lite längre idag.

Har träningsvärk i lår, rumpa och vrister idag från igår (och troligen från i lördags), haha! Där ser man hur "vältränad" jag är. ;) Men det ska det bli ändring på! Andreas ska träna mig i boxning också, dock inte i ring, utan bara säck. Men det kommer bli askul tror jag! Har tittat på flera fighting-filmer nu och är helt i extas när jag se de slåss/boxas. Underbar känsla!

Ledsen för kass uppdatering också, men har inte haft ork till att blogga.


Ny bild, jaaa. Känner mig mys idag.