Redigerar bilder.

Här får ni en bild. Jag är söt. Eller hur?


It's a wonder my heart still's heals and beats and feels...

Don't it get lonely out there, little darling?
Well come on home I'll be here with open arms To hold you When you arrive I'll be here with open arms To show you Where you belong If you're missing come on home...


An end please?

Åh min mage... Mitt hjärta! Ska det sluta hugga?

Beställning av studentmössa & kläder.

Yes, här ser ni min lista på hur mycket studentmössan kostar + tre för två-erbjudandet. Min mor kommer nog inte bli jätteglad över summan. Men vafan, är det student så är det. Första och sista gången hon behöver lägga ut de pengarna. Jag menar, jag tog kläder som jag kommer använda så. :)
Jag hoppas att storlekar och sånt stämmer nu så man slipper ge bort eller sälja kläderna när man får dem. Men det ska nog gå. Det enda är väl storleken på mössan, var inte hundra på om jag tog rätt storlek men det löser sig också. :P

Nu ska jag koka kaffe och sedan fixa till mig lite.

 


Lalalala.. kaffe nu.

Jag har/hade tråkigt så ni får en riktig, jävla fjortisbild idag där mitt nya linne är med. :P Fan. Nej, nu ska jag ha kaffe.
Dagens "outfit" blir: mjukt, skönt linne och mina stora, gråa mjukisar. Mina lila älsklingsmjukisar är fortfarande hos Jennifer i Västervik. :(

 


I <3 Morgan.

Haha! Jag hade fått sånahär väldigt söta Morgan-trosor av mamma efter de andra i familjen varit i Ullared. Så fula så de är söta ju. ^^ Fick ett längre, svart linne av henne med, men det är inte så intressant att visa upp.

 


...

I should stop crying. Right now i'm crying over something i don't have - love.
I hate it!

 


I Ryssby @ Hansen family. :)

Sitter just nu i Ryssby med Jaowbabe, Marcus och hans mor Anastasia (kolla hennes blogg). Dock ska jag in till stan vid 18.10 med bussen och sedan köra hem. Har inte varit hemma sen i fredags morse. Hehe! Ska bli skönt att komma hem till min sköna säng och min älskade Mac. <3 Och duschen med. Det blir en långdusch ikväll. Oh yes... Har varit ledig idag och är ledig imorgon med. Asskönt ju. :)

Jag skriver senare ikväll vad jag gjort dessa 4 dagar, det hinner jag inte nu, det har varit väldigt händelserikt.




OTH & kaffe innan skolan. :)

Sitter och tittar på One Tree Hill med gott kaffe i handen. När jag och pappa druckit upp kaffet så åker vi till stan så jag kan ta ut pengar till studentfesten sen till skolan.


Jag just nu. :P




Popcorn & OTH nu. <3

Åh det kommer bli gott med popcorn! Och så har jag lyckats ladda ner de två första avsnitten på säsong 5 nu på One Tree Hill så jag ska se dem ikväll. De två nästa avsnitten är klara imorgon någon gång. Kom på att det är smart att ha hög prioritet på två, tre avsnitt i taget. Det går ju snabbare då. *facepalm*

Så nu ska jag fixa popcorn sen slänga mig i sängen och lipa till OTH.





Nu jävlar assoooo.

Nu ska jag leta upp Halebop Support och maila om min mobil. Ska se om det är lönt att lämna in den på lagning eller inte. Hoppas den inte går att laga så jag får en ny utav garantin. (a) Det är mer än 1 år kvar på garantin så. Det jobbiga kommer bli att beskriva vad felen är på den. Kommer bli invecklat och krångligt. :P Men men. Ska börja skriva nu så mailfanskapet kommer iväg ikväll.


Vem jävlas med mig?

Vem har svarat på DENNA annonsen på en båt på 300 000? Det är jävligt omoget att göra så. Det var säkert bara ett skämt, men fyfan vad omoget att ta en annans mobilnummer och mail och göra så. Det är elakt mot annonsören också. Man kan inte skämta med allt och alla.


iPhone 4 -hemkommen.

Yes! Har provat skriva sms med den och det går jävligt sakta. Haha Men men. Man vänjer sig ju. Synd att vi bara ska ha den som hemtelefon när jag verkligen behöver en ny...


Broken.

Jag vill bara prata i flera timmar med någon. Dricka grönt te med Den och titta på en film som vi tycker om medan vi äter popcorn med min popcornkrydda på.
Jag vill se Den i ögonen och jag vill notera i tysthet att den har nagelband som inte är precis likadana som mina, jag vill sitta stilla i soffan och känna lukten av Dens hår och jag vill glömma filmen för en stund medan jag förlorar mig i tanken på vilken stor skillnad det är på Den och alla andra i mina ögon.
Jag vill ligga stilla i sängen och känna en så liten värme från Den som ligger bredvid mig, att jag inte ens vet om det faktiskt är kroppsvärmen eller om jag bara inbillar mig för att vi tänker så intensivt på varandra när våra fingrar möts i tysthet.
Jag vill älska Den och bli älskad av Den lika mycket som jag vill älska med Den där vi nyss legat tysta.
Jag vill känna den söta doften av min saliv på Dens hud när jag kysser Den, jag vill släppa mina händer lösa som befriade minkar över Dens outforskade kropp,
och jag vill känna den hissnande känslan av att mina händer hittar nya platser att kyssa, på Den som jag inte bara skulle dö för utan till och med kunna tänka mig att leva för...

Men det finns ingen Den... Bara en platt livlöshet stirrar tillbaka inom mig när jag blundar idag, och när jag öppnar ögonen är allting precis som jag lämnade det...
Och när jag stänger av musiken är allting alldeles tyst.


Usher i högtalarna & hett kaffe.

Jag har fått upp ögonen för Usher igen. Hans "come-back" med nuvarande skivan är ju bäst. Flera skitbra låtar som jag inte kan sluta lyssna på. Speciellt Dirty Dancer & Making Love (into the night) älskar jag. Lyssna! :) Ska hämta det nybryggda kaffet nu. Kommer bli mums! Jag älskar kaffe, för er som inte redan vet eller har märkt det. Haha! xD
Sitter och redigerar bilder med. Det blir aldrig tråkigt alltså. Farligt är det. Hehe



Mardröm. Adrenalinet pumpar!

Hade en så konstig dröm! Det är aldrig lätt att skriva ner en dröm så att ni förstår den riktigt och kan förstå känslorna och stämningen, men jag ska försöka.

Det kommer låta löjligt kanske, men drömde att jag, Nathan, Haley och Brooke var på någon resa ihop någonstans. Vi skulle vara i någon liten stuga ihop uppe i ett berg eller något. Först sov jag och Brooke i samma rum som Haley och Nathan, men vi bytte rum för att de två ville ha sex. Så vi bytte rum då iallafall.
Han som skötte stället vi var på var underlig. Han var elak, närgången och äcklig. Han försökte ta på mig, hålla om mig och skit. Jag puttade bort honom från mig och jag blev mer och mer våldsam. Det blev också han. Han försökte hålla fast mig, kyssa mig och liknande. Men jag slängde honom mot väggen och slog honom rätt i magen allt jag hade. Jag matade slagen så hårt jag kunde men det hjälpte inte. Han gjorde allt för att jag skulle bli arg och få ont.
Sedan hände massa saker som jag tyvärr inte minns vad det var.
Vid ett tillfälle visade han en video på en dator eller mobil eller något. Det var en video på när min hund Texas var liten och låg med sina syskon hos sin mamma. Då ringde det en klocka i huvudet på mig:
- Det var du som slängde ut honom på gatan när han bara var några dagar gammal, eller hur?!
Han skrattade lugnt och sa:
- Haha.. Ja lilla du. Det är klart det var jag. Djur har inga känslor.
Jag kom att tänka på vad jag sett ute när han sa så. Det var blod på vissa ställen och jag frågade vad fan han gjort. Han slaktade djur. Kor och hästar slaktade han för hand.
- Det var bara en jävla tur att det paret hittade honom på gatan och tog hand om honom och sedan att vi köpte honom. Din jävla idiotjävel! Skrek jag och knuffade till honom så han flög baklänges, men han reste sig snabbt igen.
- Det är bara ett litet djur! Ett ynkligt, litet djur som aldrig gjort dig skada. Du är ju helt jävla dum i huvudet, din jävla fitta!
Och som vanligt i drömmar förflyttas man mellan platser bara sådär ibland så nu var vi hemma i mitt hus.
Jag satt i köket nu. Och än en gång försökte han komma nära mig och hålla om mig bakifrån. Jag armbågade honom i magen allt vad jag hade och försökte i ansiktet. Jag lyckades tydligen. Han gick iväg in på toan och hörde sedan att ytterdörren slogs igen. Sekunden efter kom mamma hem och kom in i köket. Jag sa till henne vad han håller på med och att jag lyckades armbåga honom i ansiktet. Mamma var läskigt lugn och sa:
- Ja, jag förstår det, det är blod över hela badrummet.
Så jag gick och tittade. Mycket riktigt, handfatet väggen och golvet var blodigt som att det droppat och stänkt. Så jag tänkte att det var över. Jag öppnade ytterdörren för att försäkra mig om att han hade gått. Men nej, han stod utanför. Jag vände och tänkte sätta på mig skor för att gå ut till honom och slå honom så blodig jag bara kunde men jag hann inte. Han kom in. Jag vände mig inte om och sa åt honom att dra åt helvete, men så sa han något som fick mig att reagera.
- Detta gör inte så ont eller hur? sa han och rispade en kniv mot min axel. Jag svarade inte men jo, det kändes.
Jag hann inte göra någonting när han tog tag i mitt huvud och drog kniven hårt mot halsen och drog från vänster sida till höger. Jag kände ingen smärta men kände hur det rann blod ned för bröstet på mig och innanför tröjan. Jag hörde hur han flinade och viskade i mitt öra:
- Jag tror bestämt jag vann. Sedan flinade han och gick.
Jag kände på halsen och kände ett stort, öppet sår och det varma blodet. Jag gick in till mamma och det enda hon sa var:
- Nej, men så behöver ni väl inte göra? Helt lugn. Då började det göra ont och jag kände hur det nästan stramade om halsen.

Vid detta tillfället tänkte jag att det kanske bara var en dröm och då började jag vakna. Men jag kände fortfarande den stramande känslan som av en fiskelina eller något, på framsidan av min hals. Inte ens när jag vaknat helt försvann den känslan. Jag låg och tänkte på drömmen och den äckliga, konstiga känslan av det där stramande mot halsen. Även nu när jag sitter här och på ett sätt upplever drömmen igen, känns det som när han drog kniven hårt mot strupen. Människokroppen är bra underlig.
När jag vaknade andades jag väldigt häftigt och med öppen mun. Mitt hjärta slog tredubbelt så fort och jag kände hur adrenalinet pumpade i min kropp och att jag bara ville ha honom här så jag fick slå honom eller faktiskt döda honom.
Det jag tyckte var konstigt var hans utseende. Jag kände igen honom så väl, men kunde inte sätta fingret på vem han var eller vem han kunde vara lik. Jag ser han framför mig men kan inte förklara hur han ser ut i ord.

Såhär uppe i varv har jag nog aldrig varit. Sjuk dröm som fan och att en dröm kan påverka en så jävla mycket är underbart men läskigt. Tänk vad hjärnan är kapabel till...
Önskar bara att jag inte vaknat. Jag gjorde väl antagligen det för att jag inte visste hur pass mycket smärta det var att få halsen djupt skuren, att hjärnan kopplade ifrån då för att den faktiskt inte visste hur den smärtan kändes. Jag får väl vara glad för det egentligen men...
Åh vad jag älskar drömmar när jag slåss. Det känns som att det bevisar att jag faktiskt skulle kunna slå någon om jag bara var tvungen.

Vad tycker ni? Awesome dröm eller hur? Småläskig, men så... bra. Eller nåt.

Kl: 01.14

Har faktiskt inget vettigt att skriva för tillfället så... Jag ska sätta på en film på datorn, lägga mig i sängen och käka chips. Asgott!




Jul - Ja tack!

Mjaomjaomjao!
Jag vill ha JUUUUL!




Sophia Bush/Brooke Davis.

Det finns ingen snyggare brud än henne. Hon är riktigt, jävla snygg. Håll med mig! :o




Tyler Hilton... Gah!

Ja, Tyler Hilton eller a.k.a Chris Keller i One Tree Hill. Hans musik är underbar. Så härlig musik så det finns inte! Många aukustiska låtar och ni som känner mig vet att jag är ett musikfreak och smälter av killar som kan spela gitarr och aukustiska låtar över huvud taget. Jag menar de verkligen. Är det någon som spelar aukustisk musik så blir jag tårögd, speciellt om killen kan sjunga till också. Jag kan bli kär i en kille  *snap* så fort om han kan både sjunga och spela. Haha! Sjukt, jag vet. xD Så därför tänkte jag lägga upp lite låtar som jag gillar, inte bara med Tyler Hilton, men bland annat. :)

(jag ska lära mighur man lägger upp klipp från youtube här fast utan bild. Kan inte det än tyvärr. :P Så ni får stå ut med hela videos ett tag  till)
Jag hittar inte youtube-klipp med de aukustiska låtarna, men ni får en spotifylista med några av hans låtar jag älskar. :)
--->HÄR har ni den.










Trött? Aa. Sova? Naa... Orkar inte. Fast jo.

Snart blir det läggdags för mig känner jag. Börjar bli småtrött nu framåt småtimmarna. Jag menar, klockan är ändå 02.45 nu. Imorgon blire att umgås med vännerna man saknat så länge. Saknar två personer väldigt mycket, men det får jag se till att ändra på. :D
Orkar inte skriva mer nu så... Här har ni en bild.






Avlider snart av ensamhet och tristess, folket!

Jag avlider snart. allvarligt alltså. redigerar bilder men det börjar bli tråkigt. och så använder jag inte stora bokstäver i början på ny mening heller. jätteirriterande. här får ni lite bilder som jag redigerat och faktiskt tagit ikväll. jag var ju inställd på fest så fixade mig som fan men nej, det blev det inte. har suttit vid datorn sen 9 nu. PER-FUCKING-FECT.







Smått enformiga bilder men... Aja. :P


Statistiken flög i taket. :o


Oj vad statistiken steg när jag publicerade om Texas! Helt förvånad är jag. Men kul är det iallafall. Jag hade klart också tagit reda på vad som hänt t.ex hunden om det var en bild på den på bdb där den var blodig. Usch!
Men hoppas läsarna kollar andra inlägg också bara. :P

Nu måste jag göra mig i ordning lite. Kan jag inte vara frisk så kan jag ju iallafall se frisk ut. :)


Bild från i somras. Jag vill vara brun igen. :(



Min lilla hund skadade sig igår. :(

Fan vad rädd jag blev igår när Texas kom och sprang mot mig. Helt röd över nacken och halsen! Jag trodde han hade blivit biten av något djur i halsen eller nåt och det tog en stund för mig att hitta vart såret var. Han hade nämligen varit ute och sprungit själv i skogen i någon timme. Och det var längst ut på örat. Han skakade på sig och det sprutade blog, bokstavligt! Väggarna, golvet och pappa blev rödprickiga. Fyfan. Och när han stod stilla droppade det ned på golvet. Det var riktigt läskigt. Jag har aldrig ont av blod men när det kom från min lilla älskade hund så blev jag helt skakig av oro. Här får ni några bilder. Som sagt; det är inte så illa som det ser ut. Han är blodig på halsen och nacken eftersom han skakade på sig.

Förresten, detta är en utan anledingarna till att jag ska vara hemma från skolan idag. Jag är sjuk också, men Texas kan inte lämnas utan uppsikt nu i fall att han skulle klia upp såret eller nåt.









Efter att han stod stilla i någon minut.


Såhär såg det ut när han hade skakat på sig. Äckligt som fan. :(


Och dethär var såret. Inte mycket till världen kanske, men blödde gjorde det.


Tisdag kväll & snart blir det OTH tills jag somnar.

Lägger upp låten än en gång. Älskar den så jävla mycket alltså!



Jag börjar bli trött nu så jag ska göra mig iordning för min, bokstavligen lilla, säng och sätta på OTH. 
Imorgon är det In House hela dagen vilket betyder en tråkig dag. Usch usch... Men hoppas  folk gör mig glad under dagen med samtal/sms. :D

Nu ska jag sova. Natti!




Dagens låt & I love it!

Kan inte sluta lyssna på Halo - Haley James Scott. ÅÅÅH vad bra den är! Älskar den! Hade velat sjunga den själv till och med. Jag är i skolan så kommer inte in på youtube, men ni får en länk till låten i alla fall. Klicka HÄR för att höra låten. Hon sjunger tydligen låten i säsong 3 av One Tree Hill och det är tur för det är den säsongen jag är på nu. :D

Sean Paul och designar tuggummipaket.

Jaa... Sitter här igen och håller med med det jävla tuggummipaketet. Hade kommit längre nu men har fortfarande mycket kvar. Usch fyfan. Måste försöka få praktikplats alltså, så jag slipper detta trista. Har dock Sean Paul i hörlurarna vilket gör det lite roligare.
Aa, vad händer idag? Jag vet inte. Slutar vid 2-tiden vet jag i alla fall och Sebbe ville att jag skulle vara med honom idag/ikväll och föreslog att jag skulle sova hos honom men vafan... Har inga grejer och sådär. Får se. Hoppas jag kan vara med honom lite i alla fall. Saknar den lilla plutten!
I morgon hoppas jag att Henric kan komma till mig och sova hos mig till torsdagen. :) Och sen på kvällen på torsdagen hämtar Macke mig så drar vi till honom och glor på film och umgås. Det var jättelängesen jag träffade honom nu. Flera år sedan faktiskt! :o Jag sover troligen där och så kör han mig till skolan på fredag, börjar 09.40 då. Gytt. :) Och sen då på fredagen hoppas jag på att komma till Markaryd och gå på marknaden med en viss Henric. Längtar som fan. Sover nog hos honom då och sedan blir det marknaden på lördagen med. Vi får se. :)

Blåa naglar och One Tree Hill.

Nähe... Nu har jag tittat på 5 avsnitt av One Tree Hill, dags att sova kanske. Btw, älskar Nathan och Hayley tillsammans i serien. Så söta! Vill med ha kärlek...
Målade mina naglar blåa med. Det blev ovanligt men snyggt. :) Jag vet inte mer vad jag kan skriva men imorgon har jag heldag i skolan. Grafisk kommunikation. Yaay... (Y) Skittråkigt.

Hoppas det blir som jag tänkt på onsdag. Vill verkligen.



Nya bilder jöö!

Här får ni en bild från idag, tagen för en halvtimme sen typ. :P Jag vet inte vad jag ska göra nu. :( Vill någon vara med mig? Är sällskapssjuk igen. Inte bra. Saknar en viss person med och han vet vem han är. Eller ja, saknar en person till men... aa. (a)
Säg något jag kan göra? :D Just nu redigerar jag massa bilder för att få tiden att gå, det är roligt en stund men inte allt för länge. :/





Jag vet inte hur bra bilden är för min kamera är kass på närbilder. Men här är bild på mitt guldiga eyedust iallafall. Det går att köpa lite var stans faktiskt. Såg senast igår att det finns det på nelly.com i olika färger. Kolla in där vett ja! :)

 

 

 

 


Svar på frågor. :)

Jag har fått lite frågor de sista dagarna så tänkte svara på dem nu. :)

Fråga av anonym:
E det ögonskugga du har i ögonvrån? Berätta o ta kort på det du använt:) skitsnyggt ju=) snygg hårfärg också
Svar: Det är eyedust jag har. Fick den från någon Frida-tidning eller nåt för länge länge sedan, men det fungerar bra. :) Jag kan fixa kort på den, ja. Tack så mycket!

Fråga av anonym: Sjukt snyggt =) färg eller toning?
Svar: Tack tack! :D Det är färgning. Använder alltid det, det blir bäst då och håller längre. Mitt hår verkligen suger i sig färg. Haha! ^^

Fråga av anonym: Fick du bilen :)? Vrf saknar du dina skor? Har du slarvat bort dom eller ngt?
Svar: Nej jag fick tyvärr inte bilen. Den såldes på plats som jag förstod det. :( Haha mina skor ja. De är hos en kompis och har varit där sen studenten i våras. (A) Haha! Och så får jag aldrig tag på honom heller så får aldrig tillbaka dem. :P

Hoppas in fick bara svar på era frågor! :) Lite småtrist att vara anonym dock. :(

Ny header, snygg va? :D

HAHA! Sista godnatt-inlägget nu. Har ändrat headern igen. Jag KAN inte låta bli alltså.  xD Visst blev det snyggt iallafall? Jag är nöjd med denna. :)


Dags att säga godnatt.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Den är kall, liten och det är ensamt men men... Jag överlever väl! Imorgon är det skola men jag börjar inte förrän 12.05 och det är väldigt segt. Hoppas det är fint väder. Eller det är ingen som vill köa in mig till skolan imorgon? (a) Haha! Nej då. Jag får väl köra moped in eller nåt. Usch... Börja på körkortet ska jag göra nu. Lätt.






Miss Ayla. ;D

Vad tycker ni? ;D Kommentera mera! Antingen på bilddagboken/facebook eller här. Här på bloggen är det klart roligast att få kommentarer. :D
Det trista med att lägga upp högupplösta bilder här på bloggen är att blogg.se försämrar kvalitéten på bilden. Den är mycket skarpare om jag öppnar den bara i datorn, om ni förstår vad jag menar. Men bättre än fb och bdb iaf. Ni för nöja er med detta! :*




Här har ni (de efterlängtade bilderna) på håret!

ÅH vad nöjd jag är! :D Mihi! Fast jag kunde nog ändå låtit färgen verka lite till så det blir riktigt, riktigt mörkt. Men men. Bättre än färgen jag hade innan iaf. Ni får en före-och efterbild på det med bara för det. ^^ Färgen jag hade innan var verkligen ful alltså! Usch! Never again säger jag bara.


Och här har lite lite till egobilder på moí. ;D


Brunt hår - Check! ;)

Nu har jag sköjlt ur färgen och så, väntar på att håret ska torka så man ser den riktiga färgen. Men jag vet redan att jag är nöjd som ett helvete. :D
När håret torkat ska jag ta bilder. Lovar. :*

Just nu; färg i håret.

Sitter och har färgen i håret nu. Är ca 14 minuter kvar på tiden och jag längtar tills imorgon bitti när jag ser mig i spegeln och blir förvånad över hur en hårfärg som tar 35 minuter av mitt liv, kan få mig att känna mig så snygg. Sjukt!  :D Är asnyfiken på hur det kommer bli. Hihi!

Såhär snygg är jag just nu. Haha! Inte SÅ sexigt kanske. Men aa, kommer nog bli nöjd. (a)

Brunett - så hett. Var det inte så? ;D

Ikväll ska jag färga håret, iiih! Haha! Känner mig jättefjantig, men för mig är hårfärgning något speciellt och roligt för det ändrar hela mig. Inte bara fysiskt, utan jag får mera självförtroende, känner mig som mig själv igen. Jag skulle nog inte fötts blond utan skulle vara brunett.

Därför bjuder jag på en bild som jag fixat ikväll innan färgningen så ni får se vilken skillnad det är mellan nuvarande hårfärgen som är morot/guld/gul/blond och mörkbrun.

Epic song: Låten om tuttar

Här får ni min favoritlåt; Låten om tuttar.  Enjoy!


Sooner than it seems life turns around...

So I won't give up
No, I won't break down

And I will be strong
Even if it all goes wrong


Kladdkaka & färga hår.

Jag ska göra kladdkaka nu (om jag inte hinner äta upp den supergoda smeten först då) och vänta tills mamma kommer hem så hon kan lägga i färgen i mitt hår medans vi fikar med kladdkaka och kaffe. Kommer bli gott! Och att få vara brunett igen kommer vara awesome då mitt självförtroende blir mycket mycket bättre. *gillas*

Så nu ska jag göra kladdkakan och sen se på OTH tills mamma kommer hem.
Bai!


Här är en bild på Jaowbabe från min fest. Söt as usual. En annan söt bild på henne har ni HÄR <- Hon ser ganska seriös ut men vafan. ;)

Fest igår då va.

Japp! Var med Jaow♥ (min stavning), Deniz, Mustafa och Tuomas i Deniz lägenhet och förfestade lite. Shottade och drack lite öl. Det var himla trevligt! När vi kände oss redo och pretty wasted, stack vi ned på stan. Jag drog till Köket, där träffade jag massor med människor och jag dansade som aldrig förr alltså. Haha! Dansade med alla och jag höll verkligen igång. Askul var det! :D Träffade födelsedagsbarnet David Andeberg med, iofs fyllde han 20 i torsdags men ändå. När det började dra sig till stängning drog han hem och jag, Tobias Eklund och kära Amir gick till Brunnsparken och drack öl ihop och snackade lite skit och så. Det var svinigt kallt, bara så ni vet.
När Amir skulle gå hem till sin girlfriend så gick jag och Tobias med hem. Vi pratade en massa kärkek och skit. Men det var en bra och trevlig pratstund. Tror jag behövde den. Tack Tobias! Jag ville inte sova i Linus säng... så vi satte på Step Up 2. The Streets♥ och satt i Tobias säng istället. Kärlek till den alltså! Jag käkade hela 5 smörgåsar och ett glas äppeljuice. Gott som fan var det. Sedan la jag mig ned och somnade inom en minut.

Idag träffade jag Jaowbabe och vi var lite hos henne och tittade på Punk'd och lyssnade på musik på Calle Johanssons bekostnad, som jag sa. Haha! sen drog vi ned på stan och åt pizza och kebabtallrik på Torino (som har den godaste pizzan osv. i hela Ljungby). Sedan gick vi till Roddy's där vi träffade Anita och Co, pratade lite skit sen drog vi till Deniz och hämtade våra saker vi lämnat där igår innan utgången igår kväll. Vi stannade en stund och drack kaffe och pratade om gårdagen och sådär. Är verkligen glad att jag lärt känna Deniz bättre. Fick reda på saker igår som gjorde mig så jävla förbannad så det finns inte, men har lugnat ned mig. Men fan vad dålig stil av honom. Fyfan!

Och nu ska jag dra. One Tree Hill, chips och cola väntar på mig. Usch vad onyttig jag är! Bjuder på någon random bild med.
xoxo Miss Ayla


PUTTINUTTIII! Ge mig i julklapp, mamma! (a)




Jag vill ha en egen kattunge! Detta är Andreas kattungar som han hade i början av sommaren tror jag det var. Så himla söta så jag vill äta dom! :*

Nomy - Died by you

Jag mer än älskar denna underbara låten! Jag lyssnar på den om och om igen, helt beroendeframkallande är den. Den gör mig glad och uppåt, samtidigt som den kan vara lite smådeppig.

vers1:
I gave my self some time today
Sat down and critized my way
The dark was born when i could see
that love is not inside of me
Dont tell me Im the only one
Im dead of what this life have done

refr:
Cant handle the pain
this life is so hollow
And I cant make the rain
to drown my own sorrow

and I cant stand this life
when you are my poison
Im cut by a knife
of your devotion

stick:
Of your devotion of your devotion
Im dead by you
I died by you

vers2:
and this world is lost in fire
and the flames are reaching higher

It's what you do, that defines you.

Gah! En lättnad släppte igår. Dock vet jag inte hur länge jag kommer få känna det.
Igår kändes det bra, vi får väl se hur denna dag går.
Helvete. Saknar dig.



You're a hot mess

I'm loving it, hell yes

Joina Mustafa och Jimmy ikväll.

Nu ska jag duscha i hett vatten och sedan göra mig klar för en kväll och natt i stan hos Mustafa. Börjar 12.45 imorgon och slutar en timme senare. Awesome. + att sover jag hos honom får jag sovmorgon. Hoppas vi hittar på något roligt, är sällskapssjuk (inget nytt men ändå). Och så efter att jag slutat imorgon så ska jag fika med bästa John. :) Kommer bli trevligt. Har saknat den lilla amerikanen!

Nähe! Nu måste jag in i duschen, pojkarna väntar på mig i stan. ;)
xoxo Miss A.


Bjuder på en bild med.


Hemfärd nu då!

Nu slutar jag. :) Nu ska jag hem. Hem och hoppas på att minst ett avsnitt av One Tree Hill är klart så jag får se det. Baaaai!

You know you like it. :D

Här kommer det bilder från vårens Foto B-kurs. Haha! Så snygga. Not.

Sjukt vad bättre självförtroende jag har i brunt hår alltså. Fyfan för mitt nuvarande äckelhår!



Utan dina andetag...


Bild tagen av moí på Fotografisk bild B i våras. Fin enligt mig.

In House hela dagen.

Yes, har In House nu, det är inte så tråkigt att sitta vid PC ändå. har precis skrivit en lååång text som jag ska ha till presentationen. Dock har jag problemet att jag inte vet hur jag ska göra den. Vi fick göra hur vi ville med den, men jag har fan inga idéer. :( Någon som har en idé? Jag vill ha med foton med så jag vet inte om jag ska göra något slags kollage och sedan ha texten jämte? Äh. Jag kommer på något. Hoppas jag.

Sjukt vad man kan sakna personer egentligen. Sjukt vad man kan känna för personer. Sjukt vad man kan vara feg inför personer. Sjukt vad man kan sumpa det för sig själv för en människa...


RAWR


Imorgon onsdag, vad händer?

Imorgon är det onsdag... Vad händer då? Jo, har In House hela dagen. Jag har inte haft det ännu, men vi sitter vid datorerna iallafall. PC-datorerna istället för Mac-datrorerna. Sug säger jag bara. Mac är skönare att arbeta i när det gäller program som InDesign och PhotoShop osv. Får se om det är nåt att ha iallafall. Har ju en hel bäst-klass att prata bort dagen med annars. :) Haha!

Annars... vad händer imorgon...? Ingenting tror jag, så messa mig, ring mig eller va med mig imorgon. :D Men jag vet att på torsdag ska jag träffa John Werner (skall uttalas med amerikask dialekt, skall vara korrekt, haha). Vi ska ses på Café 13 i stan vid 13.30 ungefär. Han lovade att bjuda mig på kaffe. Hihi! (a) För himla snäll person är han. Söt också. Han får mig verkligen att le; den söta brytningen på amerikanska, hans kassa humor (ibland bra), hans entusiasm för livet och vänner. Tycker om det. Kommer bli riktigt trevligt.

Annars; lite random här nu då:

14 nya bevakare. Wohoo! :D Keep it coming säger jag. Ju fler inne på min bilddagbok, ju fler personer inne på bloggen. ;)

NU SKA JAG SOVA. SKA UPP 05.30 SENAST. Uschinnamig... men men.
Godnatt på er.
xoxo Miss Ayla