Håll käften kärring och blanda mig en grogg!

GAH! Blev ölsugen nu. Fan. :(

Låten är väl mer om grogg, men vafan. Låten är epic! :D


Puman.

Sitter och spelar Harpan samtidigt som jag tittar på The Cougar på 3an, någon realityserie, dock ganska bra. Har varit uppe sen 08.30 eller något medan Adam har tagit min säng och sover fortfarande. Haha
Pratar med en söt kille som heter Chris också. Himla charmig och trevlig. Alltid trevligt med nytt folk! :) Hans namn från Afrika är Solé som betydde "solen" på franska. Då Kom jag på att jag vet inte vad mitt namn betyder så kollade upp det nu.

Sophie
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 6012
Antal män med namnet i Sverige: 0

Sophie kommer från grekiskans Sophia och ordet sopheía som betyder "visdom". Namnet tilldelades till franska adelsdamer i början på 1700-talet.

Källa

Min stavning kan inte vara jättepopulär för överallt kommer det upp "Menar du Sophia". :P Störigt som fan.

Galet!

Ni ser ju siffrorna på denna veckans besökare. Helt sjukt! :o Dock är jag ju glad. Hehe! Men det känns ändå mysko. Ligger dock fortfarande kvar på 160 bevakare. :(
As i wrote: Jag kanske inte är populär, men nämns mitt namn så vet alla vem jag är. ;)


An2n - Tillbaka Igen

Antons grymt bra låt som släpptes idag. Fan vad bra den är. Under minst hela morgondagen kommer låten dunka i mina högtalare och förhoppningsvis i min mobil också. KAN inte sluta lyssna på den!



Cam.

Jag pratar med Mange. Haha Vi har väldigt roligt med dialekter. xD Nej, han posar inte, jag printade i exakt rätt ögonblick. :D  MAHA!


Bråk om datorn dag ut och dag in...

Jag får damp på att vi inte har Internet som fungerar. Helvete... Vi bara bråkar om denna datorn (laptopen) hela tiden. Jag, pappa och brorsan använder Internet mycket och det är ett helvete här hemma om vem som ska sitta vid den och när. Speciellt Simon bråkar för det är hans dator som han köpt själv så han kör ju hela tiden med "Det är faktiskt min dator, jag gör vad jag vill med den och jag får sitta när jag vill".
Så jag hoppas att pappa någon gång kan ringa support och fixa det...

Så nu mitt i allt när man är uppe i roliga samtal på msn så ska pappa ha datorn, Självklart. Men men.

Fredagsmys i soffan & läsa bloggar.

Har hällt upp en stor kopp kaffe i min söta kaffekopp och läser bloggar, bl.a Kissies och Kenzas. Jag kan erkänna att jag läser inte allting utan läser bara det som är intressant och ser på bilder. Jag förstår inte alltid varför Kenza är känd. Hon är snygg som fan och har en bra blogg, visst. Men undrar ändå hur hon blev känd från första början. Aja, det orkar jag inte sitta och tänka på nu. Men Kissies blogg är inte så svår att förstå varför den blev känd. Hehe
-
Ikväll kommer nog Adam hit. Jag hoppas på i eftermiddag då, men han skulle städa och allt vad det var. Men det kommer bli roligt, har inte träffat honom på länge nu. :)
-
Och så längtar jag till den 6e augusti för då ska jag och Jonas till Rix Fm-festivalen i Växjö ihop! :) Han ska komma till mig direkt från Stockholm på torsdagskvällen ganska sent och vara här tills dagen efter, då ska jag städa hans bil noggrant och även tvätta den. Sedan på eftermiddagen eller när det är så drar vi till Växjö. :D Vad jag läst så kommer det inte vara många artister som man känner till men... Det blir inet roligare än man gör det. ;)

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, hörs senare. Puss :*


Varning på fjortisbild! HAHA

Fredag idag.

Sitter vid tvn och har datorn i knät och tittar på Top Model 3. Asnice. Fan, bara tre tjejer kvar. Börjar bli spännande. :O Vad fan gör man idag? Sitter vid datorn hela denna dagen med? Usch fy fan... Behöver nåt att göra. BLÄÄ


Fotosugen. :(

Jag vill ha en riktig kamera så jag kan fota mycket. Och framför allt få fina bilder men lite kvalitét. Jag vill ta fina porträtt på djur och personer, landskapsbilder, makrobilder... Allt som går. Men har bara en kass digitalkamera. Den duger väl, men det blir inte samma skärpa och lika bra detaljer med en digital.
Jag önskade mig en systemkamera i både julklapp och födelsedagspresent men fick ingen... Men men! När jag fått jobb så kommer jag köpa en iallafall och verkligen lägga ner pengar på den med bra objektiv och så.
Vi får väl se iallafall.

Det är inte någon som har lust att fixa en header till mig? :D


Förlåt läsare!

AAAH! Känner mig skitdåligt för att jag inte uppdaterar bloggen. Har typ ångest för det. Jag vet att många vill att jag ska vara aktiv här, och jag tänker på det varje dag. Men det är svårt att vara regelbundet aktiv när vi bara har en dator med internet för tillfället. Vårt modem är helt fucked up så det trådlösa fungerar inte till någon av datorerna och sedan det trådlösa har slutat fungera i min Mac med så där fungrerar ingenting förutom Spotify och Skyle (konstigt nog). Så är det nägon som är bra på Internet, modem och datorer så säg till!

Just nu sitter jag i vardagsrummet med bästa musiken i hörlurarna och bästa personerna på msn. Har druckit två koppar kaffe vilket var riktigt gott. Önskar jag hade en bra tidning med som t.ex Story Novell som inte ens finns längre. Jag var ju en trogen köpare. :(

Tänkte bjuda på en ny bild med, finns redan på bdb och FB men ändå. Bättre kvalité här. Tror jag. :P




Småändringar.

Som ni ser så har jag ändrat lite småsaker i bloggen. Har dock bara ändrat teckensnittet i rubriken till courier new, ändrat till vit bakgrund och svart textfärg. Är mer nöjd nu. :)
Jag vet att jag är sämst att uppdatera bloggen, men det kommer! Har nya bilder nu att redigera och leka med. ^^

Skor för hela slanten!

Gick in på Nelly och såg att de har en stor rea. Underbart!  Nu hoppas jag bara på att jag får jobben jag sökt på så jag får ihop pengar, sen beställer jag iallafall de nedersta skorna.
Gick direkt in på skorna och vad ser man där? Jo...



Carla SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Dessa snyggingarna för 150 kr som är riktigt, riktigt snygga.
                           Marble SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Och mina älsklingar som jag velat ha så länge...

Drömtydning.

Sitter och läser drömtydningar. Det är faktiskt ganska intressant. Lite jobbigt att titta ord efter ord men jag har iallafall hittat lite.

GRAVIDITET: Många, både yngre och äldre kvinnor, drömmer att de är gravida. Det kan vara längtan eftet ett barn som påverkar drömmerskan. Men ofta kan drömmen tolkas på annat sätt. Barnet symboliserar kontinuiteten i livet och framtidens möjligheter, och kan då sägas vara ett "andligt barn", en längtan efter inre mognad. I den betydelsen är det för övrigt inte ovanligt att även män har graviditetsdrömmar.

HALSBAND, få: givaren kommer att spela en viss roll för dig under de närmaste dagarna. Bära: fötret i hemmet. Se många: du längtar efter ömhet och förståelse.

HUND: Att drömma om hundar symboliserar ofta våra omedvetna instinkter. "Drömhunden" visar oss antingen tillgivenhet eller fientlighet. Har man en trofast hund som sällskap, är man säkerligen i harmoni med sig själv. Går hunden däremot till anfall mot en tyder det på inre obalans, och det skulle nog inte skada med en smula självrannsakan.

LIK, se: långt liv för den man ser som lik. Är det någon man inte känner: pengar att vänta. Se sig själv som lik: långt liv.

-
Ni kan själva gå in och kolla HÄR. :)

Halmstad-trip

Jag och John var i Halmstad en heldag i onsdags. Vi skulle egentligen åkt till Falkenberg men så blev det inte. Vi stannade i Halmstad och det var mysigt. Vi gick runt i affärer, tittade på folk, åt och lite sånt. :) Han köpte solglasögon med. hehe (A) Som jag tycker att han passar bra i. :) Jag tänkte med köpa nya. Wayfinders eller vad de heter. De fanns i alla möjliga snygga färger och jag provade en stor del av dem.  Men nej, hittade inga bra så jag struntade i det. Dock gick jag in på BikBok och hittade en jättefin topp. Jag tror det är mer en tunika/klänning. Den är lång. Men jag är nöjd. :) Bild nedan.
Efter stan när vi väntade på Andreas som skulle hämta oss så tog vi en öl på en uteservering som fanns vid Röda Kvarn. Jag tror att det är hur mysigt som helst där på kvällarna. Massor med mysiga lampor och mysstolar. Dit vill jag någon mer gång. 10/10 än så länge.

Nu sitter jag här hemma på Simons laptop IGEN i vardagsrummet. Vet inte om jag sagt det innan men internetet på min älskade Mac fungerar inte som det ska. :( Har jag en sladd till datorn fungerar bara Spotify men inget annat. Värdelöst. :( Så ja, jag tar bilder på min dator, lägger över på USB och överför till denna. Haha. :P Ye ye ye... Jag funderar på att koka kaffe. Är småsugen. Fika med mig? :D
-
Här kommer ett par bilder från Halmstad. :)


John på uteserveringen. ChillarN.


Jag tyckte denna var riktigt god, men John tyckte inte den var så speciell. Killen i baren sa att det var den godaste ölen de hade. Den kostade 55 spänn. Lite för dyrt enligt mig. Men men.


Fyllesnack i min röstbrevlåda :O

Vem ringde mig vid 02.10 i natt och snackade om mig och att han följde min blogg? Jag vet att du är en han, var onykter (gissar jag starkt på) och pratade som att han kom från Eskilstuna? :o
Jag har två namn i huvudet, men är inte säker. Du följer min blogg så erkänner du inte så är du konstig. Sånt vill jag veta!
Och nästa gång; ring inte dolt för fan! :D

Sovdags. Klockan visar  03.45 nu. Godnatt!

Musik & mobil - SOLA!

Nu ska jag ut i solen en stund. Min mage är VIT jämfört med mina händer och armar som också syns på bilden. Fult. :( Men det ska ändras på. Jag fattar inte varför jag aldrig får bruna ben eller mage! Så irriterande...
Aja nu ska jag ut. Bai! PUSS
smsa gärna. :)


Dagens handsome - T.I

En riktig heting är han. Grr! ;)






Ludacris - How low

Sitter och lyssar på Ludacris låt nu smo rubriken lyder. Han är helt okej. Och snygg. (A) Kanske ska lägga in en bild på honom? (a)
-
Sitter vid brorsans laptop i vardagsrummet och dricker kaffe ur pappas awesome Monroe-kopp.  Hehe Och på tvn är ZTV på med Hitmix.
Jag ser nu på bilderna att mitt "hallonmärke"/födelsemärke syns på dessa bilderna. Inte så snyggt men. Aja.
Vad ska man göra idag? Jag funderar på att bara sitta hemma här och ta det lugnt. Inte vara med någon (lätt att säga) och ta det lugnt. Fixa lite på rummet eller nåt.






Ludachris


Njutning på hög nivå.

Tja! Just nu sitter jag hemma framför laptopen, bloggar och tittar på Ghost Wisperer. Idag har det verkligen varit skönt, eller ja, de senaste dagarna har över huvud taget varit underbara. Idag var jag och John nere vid ån i Skeen. Han badade den idioten och jag höll mig på land och njöt av solen. Jag har fått en helt okej bränna nu, men är fortfarande mycket brunare runt halsen än på magen. Fan. Så jag ska försöka jämna ut det så fort jag kan. :)
-
Förresten! Jag är sällskapssjuk, så vill någon hitta på något så hör av er. Dock får man säga till någon dag innan. Det är bara att messa eller ringa. :D

Nu ska jag koka kaffe, ta något att fika och sedan se klart på Ghost Wisperer. Och efter det är det "The ex-list" Världens roligaste och bästa serie. Förutom Cougar town. (a)








Now I've brought you to the place
Where I poured my heart out a million times
For a million reasons
To offer it to you


Ball Dresses.

Sitter och kollar runt lite efter balklänning. Har hittat så många fina! Jag vet dock inte vilken modell jag vil ha än. Det är svårt. Men jag har minst ett halvår kvar innan jag måste bestämt mig så. :)
Här får ni se några av mina personliga favoriter som jag fastat för. Och som ni märker så varierar modeller och färger väldigt mycket. Hehe Enjoy. :)
-
Och ja, jag vet jag är sämst på att uppdatera, men jag är ute jättemycket nu och tar vara på sommarvärmen. Så sluta sura på mig! xD Ni borde med vara ute. Jag ska iallafall vara brun i sommar. Ha det bäst för nu ska jag dra. Bai!
-


(ovan) När jag såg denna klänningen så tänkte jag på Louise direkt. Hon vill ha en rosa princess-klänning och denna är verkligen princessig. Eller hur? Jättefin.




Jag tror jag ska satsa på vinröd klänning. Det är en sexig, men lugn och självsäker färg.
En kvinna som vågar bära vinröd/röd, är en självsäker kvinna. Det utstrålar självsäkerhet, sexighet och självförtroende, har jag läst någonstans. Och färgen är underbar vilket som. :)









UNDERBAR. (ovan)