Oh la la för fan.

Alltid ska man ha en jävla otur. Hmf! Jaja, inget att göra åt, tyvärr.


Sitter i skolan på religionen, men man måste faktiskt in och checka bloggen med. Och kanske uppdatera lite... (a) Efter skolan blir det raka vägen hem, städa rummet och sedan packa inför helgen. Jag MÅSTE få med mig allting nu alltså. Jag lyckas alltid glömma något och alltid är det något viktigt med. Typ tandborsten. Eller typ hårborste. Irriterande som faaaasen.


Dioni Tabbers Snygg brud.




























































A love like blood


Nu ska jag se på Tangled och dessutom somna till den.

Och som ni kanske märker så har jag ändrat lite i bloggen. Har en ruta som räknar ned till studenten, tagit bort sökfältet för det fungerade inte som det skulle (inte när jag använde det i alla fall), ändrat lite teckensnitt här och var och fixat&trixat lite. Och nya texter, t.ex den över här "Nighty night", "skål!", "Later!" osv. Blev ganska nöjd. :) Vad tycker ni?


Imorgon torsdag - Skola antar jag. Har inget annat bestämt. Åka hem och städa rummet borde jag nog göra i alla fall. Hehe
Fredag-söndag = Borås it is! Härligt att komma ifrån Ljungby ett litet tag.

Du tror du är så jävla smart, ingenting med dig är underbart.

Tänk om jag sa att imorgon inte fanns, om jag berättade det att jag kan inte stå ut, tänk om du såg mig bara gå min väg imorgon?

Dags att lägga sig. Skola imorgon med religion, naturkunskap, rörlig bild och idrott. Yay. Vill ha torsdag och fredag så vi har ensamble och körsång. Vill sjunga och spela trummor. :D



Dead by April live tack!


Sitter på youtube och tittar på Dead by April när de är live. Jag kommer aldrig glömma då de var i Ljungby på Garvaren. Jag var där onykter med några vänner, för vi förfestade klart innan. Markus betalade mitt inträde snäll som har var och väl därinne så var det uuuunderbart! Det var inte alls så mycket folk som jag trodde att det var så vi stod "bara" några meter från scenen, men oh.. Det var den bästa konserten jag varit på tror jag.
1. De är så jävla snygga. *Dör lite*
2. Deras röster gudomliga! Tänk att ha en av sångarna eller vem som helst i bandet som sjunger för en (om de nu är så pass romantiska? Haha).
3. Tatuerade och piercade. Helt underbart sexigt och attraherande, framförallt snyggt. Vill själv också tatuera och pierca mig.
4. Man får en sån adrenalinkick av deras musik! Helt otroligt härligt. När jag hör låtarna hemma i datorn så blir jag helt till mig, ser dem framför mig. Kan ibland bli gråtfärdig. Deras musik tilltalar mig något enormt.

På konserten dock, så stod jag med Markus och några till. Alla människor runt mig hoppade, skrek och hade sig, men jag bara stod där och tittade, lyssnade och höll på att börja gråta. Visst har jag hört deras musik innan, framförallt Loosing you och What can i say eftersom se är radiohits. Men efter den kvällen då jag fått se dem live så var jag fast. Jag försöker hitta så många låtar som helst om dem.
Jag ska också berätta en annan smått underbar men jävligt irriterande sak om dem. I Göteborg ligger piercingstudion Barbarella. Där jobbar min mammas kusin Malin och vilka är det som kommer dit och piercar sig, tatuerar sig eller ibland kommer på fika? Jo, snyggingarna i DBA. Snacka om irriterande?! Där är man ju inte allt för ofta heller och det suger nåt så fruktansvärt!


NU SKA JAG LÄGGA UPP DE LÅTAR JAG ÄLSKAR MEST. (Älskar iochförsig alla deras låtar, men det finns ju alltid några låtar som tilltalar en lite mer än andra.)



Här har ni låten Unhatable live. Dålig ljudkvalité, men det gör ingenting. Underbart ändå.



Kan inte annat än att älska denna låt. Underbar. En lite mysitisk låt som jag inte kan slita mig ifrån. Varje gång refrängen kommer går det en rysning igenom hela kroppen. Jag hade nog gjort vad som helst för att få se dem igen eller vara V.I.P på en av deras konserter. Härliga tanke...



"Trapped". Den första låten jag hörde på konserten då de var i Ljungby. Pga det är den speciell. Texten är också en del av låten som jag fastnat för. Alla låtar har en liten guldklimp i sig som får en att tänka efter.



Denna låt älskar jag just för att den på något sätt är mystisk. Jag kan inte förklara hur, men den är härlig och hans röst är så len och helt enkelt får mig att fastna.


Klantig, dum och blind.. Det är jag det.

Denna dagen kommer inte sluta lyckligt, så mycket vet jag. Att jag alltid ska krångla till och komplicera allt jag gör! Vad fan tänkte jag? Visst, jag mår dåligt och behöver lite uppmärksamhet ibland, det behöver ju alla.. Men vafan.. ÅH. Blir så trött på mig själv ibland så ni anar inte. Innerst inne visste jag att detta skulle hända, men NEJ, jag lägger inte av för det, utan jag sitter och hoppas på det bästa - att det inte blir upptäckt. Men nu är den dagen kommen och jag får ta mina koncekvenser och det kommer inte bli roligt. Men det är mig själv jag har att skylla. jag måste skärpa mig har jag kommit fram till. Jag är fan 19 år, då ska jag veta vad som är rätt och vad som är fel och detta är fel. Det värsta är att jag VET vad som är rätt och fel men är trög och krånglig. Gah.. Bara det att jag insett det försent.

Längtar dock tills på fredag. Det är just nu lite sådär, men jag lovar, det löser sig.


Ja, ni får en julbild från -09 på mig nu. Haha
Har inga nya bilder här i skolan.


Jag är allt lite klantig.

Vi slutar nu vid 11.50 och då är det mat. Jag är så himla hungrig! Det är korvstoganoff med ris - mums! När jag slutat sen vid 14.05, för att vi inte har idrott idag pga prov på onsdag, så ska jag gå till UM och beställa nya p-piller. Jag är klantig nog (och kanske lite lat) att jag glömt beställa nytt recept innan min sista karta var slut så nu får det bli en månad utan. Känns konstigt att inte ta piller varje kväll när alarmet går på mobilen.
Så mamí, du behöver inte hämta mig efter jobbet! :)

matdags. hungrig.


En duktig föreläsare.

Den här mannen var här på skolan på LikaOlika-dagen den 23-24 mars. Gillis Herlitz var då här och föreläste om olika kulturer, skillnader, liknelser med mera. Han var otroligt duktig och han pratade på ett sätt som fick mig helt fängslad. Det var inte bara hur han pratade, utan också vad han pratade om. Det här med "normalt" och "onormalt" t.ex. Han bytte ut orden till vanlig och ovanlig istället, och helt plötsligt blev det inte ett lika starkt ord som kan vara kränkande eller negativt.
Jag lyssnar mer än gärna på honom igen och jag rekomenderar just Gillis om ni vill gå på någon föreläsning någon gång. Jag tycker absolut inte om föreläsningar själv, men när jag lyssnat på denna mannen i 5 minuter så kunde jag inte slita mig för en sekund.


Gillis Herlitz (Bildkälla)


Love is not a victory march

Tja!
Sitter i skolan här vid datorn och har allmänt tråkigt. Smsar med lite roligt folk i alla fall och sitter på facebook. Vi börjar inte förrän 11, naturkunskapen var inställd, vilket jag, Ida, Emma och Per inte visste om så... nu sitter vi här vid datorerna. Vid 11 sen så har vi religion. Mindre roligt. Spyr nästan på det. Det är sjukligt vad jag hatar det och hur obeskrivligt mycket jag inte bryr mig om det. Men men...

Jag vill att dagen ska vara slut nu. Vill hem och se på någon bra film och mysa ner mig i sängen. Önskar dock jag hade någon att dela min mysighet med, men det har jag ju inte. Kanske imorgon.


Mysbild! Ge mig!

Don't touch me please, I cannot stand the way you tease.


We would dance in the moonlight.

Angående mitt förra inlägg;


Anonym, du har nog rätt. Förhoppningsvis är det NÅGOT litet i inlägget som intresserar NÅGON i alla fall.

Ni får två bra låtar nu med innan jag säger godnatt för idag.







You beat my drum hard.

Då har man duschat med, så slipper man det imorgon bitti. Jag känner mig för övrigt jävligt oaktiv här på bloggen. Det känns inte bra, men jag har inget roligt eller speciellt att publicera så tänker att ni nog inte vill läsa vardagliga, trista saker. :/

Mina jeans från Halens har i alla fall kommit nu, så mamma hämtar dem imorgon. :D YAY! Lycka!

Aja, bai!



If my body was on fire...

...you would watch me burn down in flames.

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..




Jag låter dessa härliga låtar tala för sig själva.

JAG ÄR FESTSUGEN! GE MIG EN UTMANING, GE MIG EN NY STAD ATT BESÖKA, UTFORSKA OCH LEVA LIVET I.











Kärlek till denna låt. Påminner om sommaren som snart kommer. <3



Hörde denna idag, haha! Så rolig. :P







Nu är det lördagkväll. Ha en bra kväll alla! Själv ska jag in till "staden" vid 21 med vänner och träffa ännu fler vänner. Önskar jag hade några kalla, goda öl att njuta av med men... Tyvärr. BUHU!


Igår var det vårmarknad.

Det var riktigt trevligt. Det var kallt ute men solen kikade fram lite då och då i alla fall. jag köpte inget på marknaden förutom en korv med bröd. :P Däremot fick jag en lång godissak och bacon-snacks av Jesper, snällt av honom tycker jag. Men mina riktiga kap igår var detta:







Kvällen spenderades sedan med Cilla (Woot whoot!!) och vi skrattade oss igenom nästan hela kvällen. Haha! Så fjantiga så det finns inte. Men vid 23-tiden ringer Anders Nordström och frågar om vi vill komma till honom en stund innan han, Markus Kronstedt och en till skulle ner till puben. Vi sa ja och åkte dit. Det var roligt. Anders skule mäta min, Cillas och hans bröst. Han vann. :P När de drog till puben så körde jag och Cilla och hämtade hennes syster, lämnade henne och sedan träffade vi Robin, Joel och Andreas. Vi stod på busstationen och snackade lite skit och umgicks och till slut ringer en viss Robin Hammarström. Det slutade med att jag gick till honom med mina ömma fötter och sedan sov jag där. Han väckte mig idag vid halv 11 ungefär och åkte vi till Mc Donalds innan han körde hem mig. Det var trevligt som fan. Saknar ju den lilla pajken!
Nästa helg ska jag hjälpa honom att flytta i alla fall. Han "behövde en kvinnas åsikter" när det gällde inredning och ordning. Jag tackade ja till det självklart. Så nu är han på IKEA och köper grejer till lägenheten, en tvåa. Heeeeelt okej. MED BADKAR! Är så avis. Haha!

Frågan är vad som händer idag, en fin, underbar vårdag som denna. Samt ikväll. Hoppas solen står på nu! Jag vill ha värmeeee!

But I am a good girl?

Imorgon blir det först skola, sjukan och röntga handleden vid 11.20, vårmarknaden med Tommy hoppas jag, gå till Ingo och anmäla sig till körkortsteorin (bättre sent än aldrig!) och sen på kvällen ut med Cilla. Jag hoppas på en trevlig dag och kväll. :D

Nu blir det till att sova, är faktiskt trött. Hmm.. Hoppas på att man är piggare och på bättre humör imorgon än som det var idag. OCH självklart hoppas på sol och värme. :D


Mina två kyckling/surikat-hundar. :D Visst är dem söta?

Bad company.

Kören var rolig idag tyckte jag. Lite utmaning var det allt, men det är en mysig låt vi sjunger atm. Dock minns jag inte vad den heter just nu, men fin var den. :P En halvtimme, tre kvart innan kören började så gick jag och Cilla ut och satte oss i solen. När det blåste små vindpustar kändes det som en lite kyligare sommardag. Hade inte ens jackan på mig. Det ni!

Såhär går det om man har tråkigt påväg hem från skolan. Ta egobilder. Fula dessutom. Haha! Trött och jävlig.


Då vart den hemma!

Min efterlängtade, älskade Dead by April-tröja kom idag! Hihi <3 Lite dålig bildkvalitet bara. :/


Bakishunger.

Nejnej, jag var inte alls hungrig. Haha! Det ser hemskt mycket ut. Pyttipanna och tre smörgåsar och två glas mjölk. Dock vart det inte så jättemycket av pyttipannan men. :P


Ses i dimman, people!

Vid den här tiden ska förfesten börjat hos Stephanie. Hoppas alla andra som också ska på studentfesten får det roligt ikväll! :)


Mot stallet!

Nu slutar jag och då ska jag följa med Stephanie till stallet. Kommer blir roligt att mysa med hästar, det var ju några år sedan man gjorde det. Hehe Efter det blir det hem till henne och äta och sedan börja förfesten. Måste dock hämta min "saft" hos Cilla först. Hm. Får se hur det går till. Sen i alla fall blir det börja förfesta!
Men have to go.

75E!

KOLLA! Perfekt! 80D passar inte pga att det blir för stort runt om men kupan passar, och 75D passar bara runt, men kupan är för liten. Satt och kollade runt på Nelly och hittade en bh jag gillade (den på bilden) och kollade storlekarna och så fanns det 75E! Underbart! Äntligen! Haha! Det här är lycka.
Så om någon mer har samma problem som jag så gå in på Nelly.se och kolla där, för det lär vara fler
bh-modeller som finns i fler storlekar nu, inte bara denna.

+10 grader ute!

Så jävla skönt ute! Önskar jag tagit med mig en extra tröja i morse så jag hade sluppit vinterjackan. Äntligen kan man känna hopp för att våren kommer. Det är ju ändå i slutet av mars, så det är helt okej om det blir varmare nu.

Som ni ser på bilden så "ska" det vara sol fram till lördag - GÖTT!


Unhatable.

Sitter i skolan på Grafiska C, lyssnar på Dead by April och tänkte försöka få klart det jag håller på med just nu i detta ämnet. Så jävla tråkigt bara...

Men jag har i alla fall studentfesten att se fram emot ikväll. :D Jag ska ju då vara 'snutjävel'. Haha! Temat är "S", och jag kom inte på något bättre + att vi har inte så mycket att välja på hemma. Så jag tar en polisskjorta av pappa som han har, mina handbojor, svarta, höga skor och ett par mörka jeans (om jag kan låna, annars blir det mina blåa jeansleggings.) Men det kommer nog bli bra.

Behind blue eyes.

Saknar sommaren. Därav denna bilden för den togs i somras.

I alla fall. Nu blir det en dusch och sedan krypa ner i sängen med en film och sova lite. Uuuuussch, orkar inte duscha. Jobbigt att tvätta håret... Aja, måste i alla fall göras.




I'll be here forever...

THESE jeans are gonna be mine, very soon. De från Halens. Nice. Dessutom får jag nog min Dead by April-tröja denna veckan med. Underbart!

 


Men NU är det Solsidan.

Burn it to the ground.

Sitter och tänkte skriva ner det som behövs för att beställa jeansen från Halens. Det är krabbigt. :P Ska sätta på kaffe sen, leta upp någon bra film att glo på och sedan tröstäta glass. Känner att det behövs nu.

Kvällen blir lugn i alla fall. Längtar inte direkt tills imorgon till skolan... Fyfan. Även om det är lite bättre nu så har jag fortfarande sådan ångest och skit för att gå dit. Men men.


Får bli en göllig bild på Robert och Alex. ^^

Because of you.

Jag sitter och tittar rakt in i skärmen. Tusentals tankar snurrar, men ändå inte. Jag kan inte tänka klart. Jag kan inte förstå vad det är som går fel varenda gång. Är det jag? Är det han? Det jag vet säkert är att jag inte klarar av mer. Det har hänt för många gånger, det gör ondare och ondare varje gång. För varje gång sjunker jag ned till bottnen där jag började, men som jag långsamt, smärtsamt klättrat upp ifrån. Nu är det bara att börja om och försöka intala sig själv att jag inte är värdelös, att jag inte är ensam, att jag inte är oälskad... Men det är jag ju.


Såhär dagen efter...

Ja, jag är bakis. Trött, seg och lite småyr och skit. Dock mår jag inte illa och det är jag glad för. Gårdagen var jätterolig och trevlig. Började med att jag åkte med Joel och Andreas in till stan och fixade mig hos Janne med de två. Tittade lite på tv sen kom Emil och hämtade mig och körde mig till Cilla och Kristian där man träffade nära och kära vänner. Groggade och dansade lite sen blev det att dra sig ned på stan till Harrys. Väl därinne var det ös. Haha! Det var onyktert, galet och mycket dans.

När det blev stängningsdags träffade jag Kristoffer (Joffe) som sedan sällskapade mig på vägen hem ochvi fjantade oss som fan. :P Väl framme hos Janne igen där jag skulle sova, så stod vi utanför och pratade i en timme eller nåt. När jag väl kommit in så var Cilla där så vi pratade och höll på. Jag käkade min pizza sen var jag seg och trött medan de andra höll igång som fan. :P

Nu väntar jag på att det blir mat för jag är ashungrig. Åt ett par smörgåsar innan men det stillade inte hungern så mycket. Denna dagen blir en slappdag känner jag. Dags att dra på sig mjukisarna. <3

Saknar en viss person som inte svarar mig och självklart börjar man tänka. Alldeles för mycket. :/


En liten sovandes Andreas och en vit fluffig Ozzy. ^^



Han är för söt!

Man är väl uppfödd med Rock 'n' Roll

Jag ÄLSKAR denna låten. SÅ jävla bra!
Ja, jag älskar Disney. ♡



Bildbomb!

Jag har lite småtråkigt så det får bli en bildbomb med bilder från Laptopen.


Gotta love my style. HAHA! Pappa tog kort på mig när jag sov en gång. Normalt, jag vet. xD



Ny bild som togs för en stund sedan.



Texas som valp.



Fyfan så rummet såg ut innan. Ysch.







Jag har en normal hund, jag lovar.



Och väldigt söt och sneaky med. Hihi



Jag och Louise. Barndomsvännen, she's like my sister. Eller, var i alla fall.

Tja.

Jag sitter och tittar på 2012 och har precis fått i mig frukosten. Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart. Jag tror jag ska titta på Lilla Sjöjungfrun istället. Haha! Det var längesen man såg någon av de filmerna, jag har bara en på VHS och vi äger ingen video så. :P Får la se.

Ikväll blir det fest hos Cilla och Kristian då, ja. Jag hoppas på en rolig och trevlig kväll i alla fall. Det blir nog Harrys för mig. Nu har jag bara ett problem: Vad fan ska jag ha på mig?! Haha! Jag har inga snygga kläder, får panik. Måste köpa nya. Både från HM och Halens. Gytt.



Camen på brorsans laptop är bättre än min. Nice. :)


Trevlig kväll. Nu: Lite skräckis.

Kom hem från Hinneryd för en liten stund sedan. Jag blev inte galet onykter ikväll, men fan vad gott det var med ett par öl! Haha! Längesen de smakade så gott. Kul att träffa massa folk med som Ida, Fredric Bäck, Henric, Dennis, Kevin med flera. Stefan var snäll och körde hem igenom torpa så jag kom hem i vettig tid med. Nice.

Nu sitter jag och tar egobilder med camen. Haha! Är inte så trött så. :P



Imorgon är det fest igen hos Cilla och Kristian. Tre födelsedagsbarn då va. Sweet. Johnossi ska tydligen till Garvaren så dit kanske man går. Eller till Harrys. Jag är väldigt sugen på Harrys istället för 190 spänn på en artist som jag inte ens hört en hel låt av. Får se hur många som ska till Harrys. Drar inte dit själv iaf. :P

 


Vitlöksdipp + chips + morötter = YUM

Just nu: Sitter hemma, ångrar att jag inte drog till Hinneryd på festen. Får se om jag kanske kan komma senare. Nu äter jag iaf morötter, chips och vitlöksdipp. Himlans gott! Dock ensam men...

Btw. Dessa chipsen är jääävligt goda. Bara så ni vet.



Vad händer ikväll?

Jag ska hoppa in i duschen nu och fräscha till mig, sedan kommer Stefan hit någon gång snart. Han ska vara vakt på festen i Hinneryd ikväll så sa jag till honom att han skulle komma inom mig och ta en kaffe. ^^ Jag vet inte än heller om jag ska på Idas fest i Hinneryd. Får se. Gör mig i ordning i alla fall så får vi se vad som händer.


Gammal bild på mig från -07. Man förändras lite.


Sneakers ♡

Åh jag blir galen! Så snygga skor det finns. Irriterande ju. :o Hittade dem på sneakersnstuff.com.
Kolla in dessa, blev förälskad i dem allihopa.






Do it like a dude.

Kvällen kommer spenderas med Alex och Yiao och kanske några till, får se vilka som dyker upp. Jag ska hoppa in i duschen nu och fixa till mig lite innan Alex och Yiao kommer och hämtar mig.
Så...

Jag kommer, jag kommer.

Tycker låten är lite komisk, därför blev det en rubrik.

Sista inlägget för ikväll nu då. Jag ska säga hejdå i skype, duscha och sedan krypa ned i sängen och slänga på någon film att somna till. Som vanligt. Hade jag fått välja så hade jag haft en söt pojke jämte mig som jag kunde krama och pussa sönder och sist men inte minst somna på hans arm...
Underbara tanke. Keep on dreaming, girl.


♡ Dead by April ♡

Jag ska beställa denna t-shirten nu tänkte jag. Dock fattar jag noll på deras hemsida där man beställer, så ska be mamma om hjälp. :P

EDIT; Pappa sa att jag får tröjan av honom. HIHI! TACK PAPÍ!


Dessa ska införskaffas inom kort!

Så himlans söta skor! Hihi! 149:- på Lindex. Somrigare skor får man nästan leta efter. Blev störtkär när jag såg dem första gången. Och självklart ska jag köpa de söta kilklackskorna från HM också. Alltså, det är inte bra att jag blivit beroende av skor så som jag blivit... Jag håller på att bli som Parro. Haha!



Jag bara ser det, allt finns hos dig.

Haha, jag är bra trög ibland. Jag hade inte med mig några pengar till skolan idag så det blev inte att köpa skorna eller halsbandet. Ibland är det inte lätt alltså..

Nu sitter jag i alla fall här hemma vid datorn och gör inget vettigt alls. Känner mig rastlös, uttråkad och myssugen. Hade helst velat åka till Halmstad för det är så fint väder och jag är shoppingsugen. Eller, jag hade velat åka till Halmstad bara för att. Gå omkring i centrum, sitta på en bänk med en glass och trevligt sällskap och se på människor och snacka en massa obetydlig skit. Det är så det ska vara, det är då man vet att det är vår.
Dessutom... Så står Halmstad för en annan sak nu med. Det börjar på A. Så jävla busigt! *Längtar*

Om min dröm är riktig, så vill jag att vi tar de väldigt försiktigt.
Jag orkar inte med nåt svek, för jag klarar inte av det.
Har växt ifrån all lek. Ja, jag hoppas du förstår de!
Det som jag behöver är närhet, ja jag behöver din värme.
Och jag vill bara ha din kärlek.





Snart slutar jag, äntligen!

Tror jag slutar lite innan 2. Typ nu tror jag. Jag har noll koll.
Iaf, denna dagen har varit seg, har haft Grafisk kommunikation C hela dagen - jag avlider. Det är inte roligt alls. Jag vill till Halmstad och shoppa för mitt presentkort som jag fått där. Och så vill (och ska) jag köpa ett halsband som finns på Mix idag. Det är jättefint. + ett par skor också från Lindex. Kommer visa upp allt senare idag om jag nu köper det idag.
I morgon är det onsdag och det är den 16e mars. Då fyller Cilla 19 och Lukas Thörnqvist fyller 20 tror jag. :P GRATTIS PÅ ERAN DAG!


På fredag vill jag ut, men vi får se hur det blir med det. På lördag är jag i alla fall bjuden till Cilla och Kristian på fest innan vi drar till Garvaren för Johnossi eller vad han heter. Dock är det inte pga honom som jag ska dit, jag ska dit för det andra dansgolvet.
Men nu slutar jag.

Levande död var det, ja.

Fy satan vad trött jag är! Gick upp nu vid 06.00, känner mig (som vanligt) inte utvilad över huvud taget. Jävligt jobbigt faktiskt. Men idag är det ju Grafisk Kommunikation C hela dagen, DET är ju roligt. Not... Underhåll mig på sms idag så räddar ni min dag från att långsamt avlida. :)


Baconost.se

Hahaha! Dessa killarna är helt hysteriskt roliga och helt random och ibland väldigt bokstavliga. Haha! Titta på alla tre videorna, de är roliga allahopa. :D









Shoppingabstinens?!

Jag ska nog kompromissa med min mamí och fråga om jag inte kan få valfritt plagg från Halens istället för ellos, för dehär jeansen var snygga och de kostar 199:- så ska se om jag inte kan få köpa två par av dessa fast i olika färger då. Det borde jag få. :o



Hittar massa fint. Inte bra. Men en bikiniöverdel behöver jag faktiskt. Min som jag köpte i somras är för liten...


Hittade denna söta. :D


Kaffe! :)

Nu ska jag fan koka kaffe. Galet, men jag är så jävla sugen! Kanske lite cheesecake till med.


Ignorera minen... Haha!


19 år idag!

Ett litet grattis kanske? :D



Dukningen.

Min mamma är duktig tycker jag. :)





Andrey Boyko ♡

En dansgud - det är vad han är. Helt underbar. Jag hade gärna haft honom som danslärare. Det som är det roliga är att han ska försöka slå igenom med dansen i hela världen, åka runt i olika länder och jobba. Då måste Sverige ingå. :o

Ska lägga upp tre favoritvideos.


Nyaste videon, underbar dans.


*njuter*


Kalas idag för lilla mig.

Vid 16.00 har jag kalas här hemma för mig med god mat, fika och andra godsaker med min mormor & morfar, moster och morbror m. familj. Jag hoppas att jag får roliga presenter. (A)

Varsågoda, en randombild jag tog i fredags! :D



Vad ska jag välja?!

Finns ju massa fint! Och då har jag inte ens tittat i den stora katalogen än. Det här kommer bli svårt. Haha


Detta är bara tre av de plagg jag skulle vilja ha. :/

Lite ny musik kanske?

Duscha ska jag göra nu, gjorde inte det innan. hehe Sålänge ska ni få några nya låtar av mig. Hoppas ni har Spotify bara. ;) Jag är så jäävla snäll alltså.



Äntligen lördag och helg.

Så jävla skönt med helg så det finns inte. Igår spenderades ju kvällen hos Krisoffer i Lagan. Det blev öl, ölspel, allsång och blåmärken. Haha! Har några filmer som kommer upp någon gång med. Hysteriskt roliga. Tror jag. :P Annars var det en lyckad och trevlig kväll måste jag säga. Tack alla!

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik och lite, lite småbakis, dock inget farligt. Skönt. Måste snart hoppa in i duschen med och fräscha upp sig lite. Samt mitt rum, det hade behövts saneras. Har inte städat grundligt på jättelänge så det är äckligt här inne. Usch. Och detta p.g.a att jag ska ha kalas i morgon ju. Och på tal om min födelsedag så sa jag till mamma att jag hellre får frukost på sängen på söndagsmorgonen istället för måndagen (då jag egentligen fyller år, 14e) för att slippa stress för att det är skola och jobb. Då sa mamma att hon "faktiskt inte har tänkt på present" haha, så jag sa bara "Men då kan jag få välja något i Ellos-katalogen!" för det är jäääättefina kläder i den senaste katalogen. Så så fick det bli. Frågan är bara om man ska välja en fin klänning eller mer praktiska kläder som t.ex ett par jeans... Svårt jävla val! i-landsproblem nr. 1! Haha!

Här kommer två videos. Haha! Varning: Galet, fult språk och alkohol. xD



Full fart!

Snart blir jag hämtad av Yiao och Marcus. Det bär av mot Lagan ikväll till Kristoffer. :D Alltid lika trevligt. Jag kommer inte dricka eftersom jag inte har fått MINA ÖL ännu, men de andra ska det så vi får se hur denna kvällen blir. :D






Haaave to go...


En dokumentärfilm ska börjas på.

Och jag har ändrat mig när det gäller vad den ska handla om. Jag ska fråga min söta mamma om jag får intervjua henne om hennes instresse: Inredning med shabby chic-stil (se bilderna). Dessa bilderna är henne upp i dagen, haha. Hela vårt hem är såhär ungefär, beige och vitt och skavda kanter. Hur mysigt som helst är det. Så jag hoppas mamma går med på det. :)




Cam Gigandet - Rawr!

Bara jag som tycker han är oändligt het?!











Tandläkaren och sjukan.

Har fått brev från både Tandläkaren och sjukhuset. Tandläkaren är bara om en vanlig undersökning, men också påminner mig om att det är sista gången jag har gratis undersökning för att jag fyller 19 nu. Buhu... Men jag har varken haft hål i tänderna eller något annat och har även fått creds för att mina vita tänder. Har de vitaste man kan ha (naturligt vita alltså).

Sjukan då ja. Det är om min handled som ska röntgas. Jag har fortfarande ont i den sen bussolyckan i 7:an eller början av 8:an (nåt utav det), så var hos sjukan för ett par månader sen och kollade upp den ochoturligt nog så kan det vara möjligt för mig att jag har en sjukdom i handleden där typ brosk eller nåt sånt, växer runt nerverna i handleden så de kläms åt, vilket då gör ont. Min mamma hade det och hon hade väldigt ont av det, hon opererades även för det men det vill inte jag! :( Men det är bara om jag har extrem otur så... vi får väl se sen vad röngen säger helt enkelt. Håller tummarna för mig själv i alla fall!


Now i'm sinkin', sinkin' to rise no more...


Svar: Det är nelly.com (det märks kanske? Haha), HM, Top Streetwear på nätet. Annars är det Lindex, HM, Gina Tricot och Carlings. :)

Sitter och har tråkigt. Tittade på Never Back Down innan med pappa. Shit vad den är bra! Cam Gigandet är ju så jääävla snygg! Han som spelar Ryan i filmen är det jag pratar om. Han är YUM! (a) Bjussar på några bilder på snyggingen.

Jag har som sagt tråkigt så jag funderar på att sätta på någon film till. Underhåll mig?




Printade denna bilden från filmen 'Burlesque' nyss. Ögongodis så det smäller om det!

Please, be mine?

Kan inte släppa tanken på dessa skorna som jag så gärna vill ska bli mina! 499:- på Nelly.com.
Och medan man ändå sitter på Nelly så kan man fortsätta titta efter skor or whatever och aa... Man hittar mycket fina saker! (a)

Söta kläder och skor va? Hihi! Heeeelt färälskad är jag!


Jag är med och tävlar!

Jag tävlar om en valfri parfym-box hos snyggaste och mest härliga bloggaren Dennis. HÄR är hans blogg och HÄR är tävlingsinläggetJag hoppas jag vinner. Självklart. Hihi!

Sicken statistik - me happy!

Oj oj! Alltid lika roligt när statistiken är hög. Ju mer lust har jag att blogga också. Asbra! Fortsätt läsa, eller skriv om ni saknar något i min blogg osv osv osv osv. :) Ville bara säga det. Nu ska jag ta en snabbdusch för att sedan störta ned i min säng och glo på någon film. :)
(Och  nu är jag uppe i över 100. tufft alltså!)


iMac, please.

Aa, jag är ju nöjd med min iMac jag har nu, men ett nytt tangentbord hade inte skadat. Mitt som jag har nu är utslitet och det låter superhögt när jag skriver så t.o.m folk i skype stör sig på det. Haha!


Detta är den datorn med tillbehör som jag har, dock har musen gått sönder sen långt tillbaka så har en kass Microsoft-mus. Haha. Det är det tangentbordet som typ dånar. :P Annars är jag nöjd med datorn, tycker den är snyggare än de nya som är i grått och svart.


Och detta är då den nyare modellen. Men det är tangentbordet jag är ute efter! Hade inte tackat nej till den nya datorn alltså.. Men det är så skönt att skriva på. Helt underbart. :o Haha! Det kostar dock mellan 500 - 700 kr så jag ska önska mig det i present nu när jag fyller år. Får la se om jag får det eller inte. :)

ett par festbilder från i lördags.

De ligger på facebook också men vafan. Varför inte lägga upp här med? :)


Mannen som var kvällens värd.

Johan, Bos & Tobbe.

En onykter mig där med, ja.

Det söta paret också, självklart.


Och the most awesome girls: Patrycja & Sophie.



rörig rörlig bild.

Sitter på rörlig bild nu och gör ingenting, men har pratat med SYV:en och vi har kommit fram till ganska mycket nu vad gäller skolan. Alltså hur jag ska göra saker, vad jag ska prioritera osv. Och på Rörlig bild ska vi göra en dokumentär om en person som ska vara någelunda intressant och jag kaaanske har hittat min man. Hehe. Så  vi får se hur detta går.

Angående rubriken så äre som vanligt mycket prat från de olika grupperna och två, tre datorer spelar musik och ska överrösta de andra och ja. Ni förstår nog. Det är inte jättemycket som blir gjort på dehär lektionerna i någon grupp i princip. Haha! Galet är det. Men såna är vi - MP3.


randombildfrångoogle.

Saker att göra innan du dör.

Tog denna roliga listan från Andrea's blogg. var bara tvungen. Haha!

1. Klappa alla på axeln när dom går förbi på stan och säg "Bra jobbat!"
2. Börja varje mening med: "Om jag var Dr. Marlena Evans skulle jag..."
3. Om du har ett protesben, slå det mot en lyckstolpe när folk går förbi
4. Köp ett kontantkort till mobilen och betala endast med 50-öringar
5. Påminn alla på din arbetsplats om att de inte ska äta gul snö
6. Öva på att låta som en ambulanssiren på bussen
7. Stryk över viktig information i vetenskapliga papper och ge en kopia till chefen
8. Pip när du backar
9. Visa att ett samtal är slut genom att hålla för ögonen
10. Insistera på att få plocka folks näshår
11. Häfta ihop papper i mitten
12. Avsluta mobilsamtal med att säga: "jag åker in i en tunnel nu, PSSSCCCHHH" och lägg på
13. Skräm äldre damer på stan
14. När du åker i en fullsatt tunnelbana, nyp folk i rumpan
15. När du pratar i telefon, klicka på fyrkant efter var 15:e samtalssekund
16. Fis högt på ett bibliotek och säg: "de är bara ärtsoppan!"
17. Ring till Nummerupplysningen och fråga efter telefonnumret till Di Rhea, Al Coholic och Mike Litoris
18. Låtsas att du föder barn på personalmötet
19. Be att få sminka någon och medvetet tryck in mascara i ögat på dom
20. Nynna inledningen till Dr Bombay's "Calcutta" och när du är nästan färdig, säg "vänta, nu trasslade jag till det" och upprepa
21. Fråga människor vilket kön de är
22. Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar för att se om de saktar in
23. Sjung med på operan
24. Fråga din chef om finnar på rumpan är en orsak att stanna hemma från jobbet
25. Fråga din chef var g-punkten sitter
26. Försök köpa en kovagina på Konsum
27. Dra tjockisskämt i närheten av överviktiga människor
28. Ring hem till ditt barns kompis klockan sex på morgonen och fråga om ditt barn får komma över och leka
29. I trappuppgången, gå tre steg framåt, två bakåt
30. Kläm på finnarna samtidigt som du håller föredrag

Haha, så jävla bra. Ett måste är ju "Sitt framför ditt hus och rikta en hårtork mot passerande bilar för att se om de saktar in". Fyfan vad roligt. Och helt random. xD


morning babe!

Är trött som ett as, men vid kvart i sju går man till bussen för att se fram emot 1 timmes buss... Jippi. Hatar åka buss. Jag vill att dagen ska ta slut nu...

Jag är väldigt flickig idag känner jag, men vafan. Gulligull!




Off to school we go... Have a nice day, sweeties!


det blir nog godnatt nu.

Är fortfarande smått bakfull och är trött, så jag ska mysa ned mig i sängen och se på en film eller nåt tills jag somnar. Imorgon är det måndag, vilket betyder skola och det är inte roligt alls. Ska jag vara ärlig så hatar jag skolan. Så, nu har jag sagt det. Vill bara ta studenten nu.

Igår var jag på fest hos Bos i Stömsnäs. Det var riktigt roligt och full blev man. Blö. Grogg är för jävla gott. Men visst, vi kom inte hem förrän 8-tiden i morse och man mår ju som man förtjänar. Det blev väldigt mycket prat om känslor, kärlek och vänner och det var väldigt känsloladdat ett tag,  men i slutet var allting bra och kvällen får fan en 10 av 10 möjliga. Gör gärna om det! tack för en trevlig fest, Bos. :) Bilderna från festen kommer upp snarast på FB och kanske ett par bilder här, orkar inte göra det nu.

Nu ska jag dricka något och sedan säger jag: Over and out!


aaaalldeles ny.

En nytagen bild. Eller två. Hehe (a)



nästa: strömsnäs.

Det blir visst fest ikväll. Nice. Så nu är jag klar för att bli hämtad. :) Nu ska jag dricka lite juice för jag är astörstig. Bai!



this sucks. music please!

Jag är på asdåligt humör. Medan jag dricker mitt kaffe så ska ni få lite låtar av mig.

Christina Aguilera – But I Am A Good Girl - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Christina Aguilera – Tough Lover - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Christina Aguilera – Bound To You - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix
T-Pain featuring Teddy Verseti – Church - Main Version - Explicit
Bruno Mars – Grenade
September – Mikrofonkåt - Extended Remix
Richard Vission & Static Revenger – I Like That (Original Radio Edit)


min musik.

Ska länka några Spotify-listor då det är efterlängtat. Ni ska också veta att varenda lista jag har uppdateras så fort jag hittar en låt som jag tycker om. T.ex fest-listan. Så det så! :) Sen har jag självklart Starred-listan, men de låtarna som är där, är i stort sett med i de andra listorna också.

  • Listan med ALL musik jag någonsin lyssnat på. Ungefär.: Klicka här!


Stöd WSPA. Det ska jag.

Om jag hade kunnat, så hade jag stoppat detta. Mitt hjärta klarar det, men vem är jag förutom en snart 19årig, vanlig tjej som bara är en i mängden? Inte kan väl jag kunna stoppa detta.
En sak är säker. Att när jag har en riktig inkomst, kommer jag stödja WSPA. Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite.

Det gör ont i mig att läsa detta. Hur man ens kan behandla ett försvarslöst stackars djur på de sätt som de gör.
Hur kan vi människor vara så grymma? Bara för att ett djur inte kan tala eller går på två ben så får vi plåga, skada, totera, testa saker på och göra vad vi vill med dem? Eller kanske flå dem levande för att VI ska kunna se bra ut i en äkta päls?
Nej fyfan för mänskligheten! Menar nu främst de som gör det här. Jag hade personligen kunnat skjuta dem i huvudet utan att blinka eller känna någon skuld. De förtjänar ingenting som livet kan ge.


en trist torsdagskväll.


Svar: Ja! Älskar den! Och musiken går inte att sluta lyssna på heller, de finns ju med på Spotify. Jag kan länka till ett par spotify-listor? Om du nu har Spotify, om inte annat så säg till så fixar jag. :)

Sitter för övrigt på bilddagboken och facebook och tråkar. Har verkligen astråkigt + att jag är både glass- och godissugen. It suuucks...  Men nu ska jag steka ägg och äta två goda äggmackor. Får duga för ikväll. Sedan tror jag att jag ska ta en snabbdusch och avsluta kvällen med mer Cougar Town. :)

Pissdag!

Vaknade helt 'outvilad' idag och är nu på rent ut sagt damphumör. Är sur, irriterad och stör mig på allt omkring mig. Hatar att vara en sånhär... surkärring, men aa. Förlåt.

Fick reda på för en stund sedan att vi inte har skola idag för våran lärare är sjuk. Jag vill bara hem. Hem och attackera min säng och sova tills det blir fredag.

Nu mår jag illa så orkar inte skriva mer. Later.


GE MIG! diamantskor!


Diamantskor. THAT'S how we like it! <3 Carly's finskor i filmen 'Streetdance'. Underbaaaart!

Trött och yr.

NÄHE! Nu ska jag nog lägga mig och somna till 'Streetdance' (se trailern här). Känner mig konstig och seg och lite yr. Usch. Hoppas det är bättre imorgon.

Ska bara dricka några liter vatten innan jag lägger mig nu sen imorgon har jag en heldag från 08.15 - 15.30 med In House. Nej, det är inte roligt, man gör i princip ingenting förutom att facerapea andra i klassens FB. Haha

Bilder från den gångna veckan.

Videos från festerna ligger på facebook om ni vill se dem. :D





Min kusin Alicia fyllde 6 år så vi var på kalas. Detta är tårtan hennes mamma gjort.



Lördagen 25 februari. Fest hos Stefan. :D Mycket trevligt.

Tjuvkik!

Jag trooor jag har hittat min balklänning! :D Dock får ni inte se den än. Eller ja, ni kan få se en som är inom samma kategori: Rockabilly/50-tal.

Nice, huh? ;)


You're all I need when I'm holding you tight...

...If you walk away I will suffer tonight. <3

Sitter och lyssnar på go, ny och underbar musik. Älska att jag har hittat mycket ny musik, var så trött på den musik man lyssnat på i flera år. Funderar på att göra kaffe och fika och samtidigt se på antingen 'Burlesque' eller 'Step Up 3D'.

Och Kristoffer, det ordnar sig. Jag vet det. Du måste må bättre snart, vännen. <3



Den får mig att tänka på dig.

Du vill höra kärlekens tunga säga orden igen.
Tala till mig, låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig
Aldrig ska jag glömma dig. Aldrig ska du glömma mig