At Johan.

Yes, är hos Johan nu. Han jobbar till klockan 12 inatt, men det är lönt att vänta. Jag är ledig imorgon och han börjar inte jobba förrän 15.00 så har nästan hela morgondagen med honom. Mys! :)


Knasbild nr1.


Time 2 go.

Buhu, fryser reda och nu ska jag ut med... Usch. Hoppas bussen är  varm.


Todaaaaay´s outfit. :)


Dags att iallafall lägga sig.


Nu börjar jag bli seg i huvudet så ska nog lägga mig, sätta på någon film och somna till den. Och äta lite av min choklad. (a)

Tänker på en speciell person med, som jag önskar var med mig. :(


Gillar denna bilden starkt. Vet inte varför men. Nöjd är jag.


Yay! :D

Färga håret, brb!


Bilder från förra gången jag färgade i september.


Tiden går sakta...

Sitter och gör ingenting just nu. Kollar runt på facebook, bilddagboken, bloggar och lite så, men är inte så kul. Mamí håller på med maten och det blir som vanligt stek och någonting med potatis på söndagarna. ^^ Så hade det alltid varit. Hehe Kommer bli gott! Har även lagt i ett skyddsserum i håret för jag ska färga håret sen! Hihi! Har längtat som ett as till att få färga det igen och nu ska jag äntligen det. :D Vilken färg det blir får ni se när resultatet är done. ;)

nu är det matdags. Later!


Baby, you can have whatever you like

Denna videon kan jag titta på om och om igen. Älskar den, men vet inte varför. Kanske för att hon går från att jobba i ett gatukök till att bli en rik rappares flickvä som får allt hon vill ha. Tänk om det kunde hända. omg.. Speciellt T.I. En så snygg jävel. Fyfan ja... Ljuva tankar!
Men jag får se på videon och drömma vidare, som säkerligen många andra också kommer göra/gör.


It's like...

FREEDOM IN A CUP!

'Boog & Elliot - Open Season'. Bästa filmen ever.



Ni får trailern med.


Ska bli mitt!

Detta ska jag ha till sommaren (minst). That's it. Sött va? :)




Cam-kul.

Jag fjantar mig med camen medan jag och Sam (som vanligt) bråkar. xD


Var tvungen... Fjortisbild.



Sjunger. Hehe






Kaffe! :)

Jaaa, här sitter jag. Dricker kaffe och halvtittar på 'While you were sleeping' igen & lyssnar på musik och pratar med Sam i skype. Mycket på en gång. Somnade ifrån filmen igårkväll så. Pratar också med Kim. Eller ja, inte ATM för han pratar med en person som han inte ens borde lägga ned energi på. Men vem är jag till att säga vad han inte ska och ska göra? Tycker inte om henne efter allt hon gjort. Hon förstör honom bara mer... Men men! Får se hur detta blir i slutändan. Bara det är Kim som vinner så. Tänker på dig, vännen. Står på din sida.


Omg noooo! Röda naglar och lila kaffekopp. Skär sig.
Skojar bara. Har tråkigt.

Ge mig sommar...



Är trött på denna jävla kyla och snö. Jag vill kunna vakna av solen och den mysiga doften av sommar som inte ens går att förklara. Stiga upp, ta på mig min söta sommarklänning och ära frukost ute på verandan i solen och bara njuta. Efter det, sitta där och värma sig, sen bestämma mig för att sola. Går in, byter om till bikini, smörjer in mig i sololja och sedan går ut och lägger mig i solsängen och njuter av hur det bränns över hela baksidan av min kropp. En så underbar känsla som jag aldrig vill vara utan. Sommar året runt tack!

Nostalgi. xD

Jag har tråkigt. Så det kommer upp lite gamla bilder.
-08 var man iaf good looking. 0.o
















Saknar min mössa.


Är festsugen! Sugen på en ny stad att göra osäker.

Sitter och lyssnar på perfekt festmusik och har sådan lust att festa. Inte i Ljungby, utan Halmstad eller Växjö om inte längre bort. Festa på nya ställen, nya städer, nya människor. Jag hoppas det är någon mer än jag som känner såhär?!





























Teen Mom.

Jag sitter just nu och tittar på 'Teen Mom'. Det är både roligt och ledsamt. Det är så mycket i programmet som påminner ens om bra och dåliga tider. Det är så fint att se när det fungerar på par som även har en son/dotter att ta hand om, men det får en också att inse att ett barn i tidig ålder är inget att längta efter. Men när det väl fungerar så längtar man som fan.. Jag har inte ens en pojkvän och tänker ibland på hur mysigt det hade varit med en dotter/son. Sjukt, jag vet.
Det som är mest jobbigt att se är nu, när ett par ska förlova sig och han är och tittar på ring... Det får en att tänka tillbaka och får mig att längta efter kärlek mer än jag redan gör och har gjort sen juli förra året... Men hur svårt är det egentligen att hitta en bra, ansvarsfull och anständig kille som inte bryr sig om att förändra mig, utan som tycker om mig för den jag är?
Det är tydligen jävligt svårt och ni killar är väldigt svåra att hitta. Sluta gömma er.

Jag har en svaghet. Troligen vet ni redan vet om den.


Ett förhållande som Haleys och Nathans är bara att drömma om...


Är stolt över mig själv.

Nu är rummet smått inrett också. Dator och säng är inne + lite småsaker. Nu börjar det likna något. :D Ska bara få tag på en byrå som jag vill ha och sedan få in spegel på rummet med sen är det i stort sett klart. Bara tavlor och liknande som ska upp. :)

Det är kass kvalitet på min mobilkamera, ska ta bättre bilder sedan när allt är klart. Detta är ju bara en tjuvkik. ;)


Jag & Jesper i skype...

Självklart ska Jesper snapshot:a när man camar i skype då man sjunger och showar och håller på. Haha! Såhär snygg blev man då va. Är inte beredd på en enda bild. :P

PosarN



Min hund är inte normal.

Såhär sitter han. Ingen stil alls på den hunden. Haha! Och när brorsan kliar honom på huvudet så ser han ut såhär. :P


En normal hund sitter inte så. Haha! Min andra hund Alice, skulle alsrig sitta sådär, på hela röven. xD Han är helt stillös, lilla Texas. Men älskar honom ändå. Vi har något att skratta åt i alla fall. ^^

DONE! Rummet är officiellt färdigmålat.

Här får ni ett par bilder på rummet. Detta är bara början på inredning. OH vad jag längtaaaar!



Experimenterar lite med fönsterdekorationen... Går sådär tycker jag. :/ Imorgon får jag fortsätta pyssla med det. :)

Lördag var det ja.

Kom precis hem från staden. Typ. Är trött som fan men förstår inte varför. Sov bra inatt och allting. Förstår mig inte på mig själv och min kropp ibland alltså.
Ikväll är jag inte helt säker på vad som händer.

Såhär ser jag ut nu: Sliten, trött och hungrig. Ugly pic, i know.



Nu ska jag i alla fall äta något och sedan måla rummet för sista gången. :D
Här får ni två bilder jag tog nu. Såhär ser det ut i nuläget. Börjar likna något! :)



Söta katter. :D














Trött och på dåligt humör...

Usch.. Har sovit oroligt inatt, hört en massa ljud och skit. Det är säkert en musjävel till på altanen som för tillfället är mitt "rum". Jag har drömt en massa konstiga saker och därmed trött som fan, vilket leder till dåligt humör. åh. Jag hade velat ligga kvar i sängen idag, det var så jättevarmt under täcket och svinkallt i rummet. Hade velat sova, sova, sova heeela dagen. Hade varit skönt.

Längtar tills skolan är slut i alla fall. Kommer bli spännande och roligt. :)


At school.

Guuuud vad jag är trött! Döda mig. Har grafisk kommunikation C hela dagen. :( Det är ganska segt för jag sitter fortfarande med mina tuggummipåsar..

Idag ska jag fortsätta måla hemma iaf. Har tre väggar att måla tre gånger, och en vägg att måla en gång till. Igår spaklade vi alla hål som var i väggarna, får se om jag behöver göra det en gång till eller om jag kan börja måla, jag hoppas jag kan det. Vill (som sagt) bli klar nu så man kan börja inreda. :D Och även åka till IKEA och handla inredning. :D
Tänkte lägga in bilder som jag tog igår men blogg.se i skolan fuckar så kan inte ladda upp bilder här.. Förutom denna bilden.




Skor och kläder... Min svaghet. <3

Coco SEK 399, Sugarfree Shoes - NELLY.COM Hittade dessa snygga fanskapen på nelly.com nyss. Så snygga! 399:-
Tanja SEK 599, Svensk - NELLY.COM Hur söt är den inte att ha till våren? :D

Mitt projekt, dag 2.

Jag ska kort på hur det ser ut nu innan jag börjar måla så ni får se. För nu ska jag måla igen med hopp på att jag sedan kan åka till en vän. Så hejdå sålänge! :)


Morning f*cking sunshine!

Natten har varit jävligt jobbig, hemsk, gråtig och förkrossande men... Lever gör jag...


Det är allt jag begär.

Det är INGET svårt med det. Det svåra är att träffa Han med stort H.

En bra kille är: Han som bryr sig mest om dig.
Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.




Imorgon är det skola igen då..

Åh, jag har verkligen inte lust. Jag har inte vilat ut än! Mer lov!  buhu... Och Jasmine, jag är INTE taggad för över två timmars naturkunskap imorgon bitti... Usch. Kan ju inte börja sämre i alla fall. Men men...

Jag hoppas att mitt rum blir färdigmålat denna veckan så vi kan åka till IKEA och köpa en massa små-stuff till mitt rum. :D Åh vad jag längtar efter det! Kommer bli riktigt roligt. Känns både bra och roligt att måla och fixa själv. En bra lära också på köpet. :)

Men nu ska jag klä på mig, på med myskläder och sedan äta något framför en film eller något. Pyttipanna blire nog... Åh vad gott.. Hm, ja.
Later!



(NEDAN: btw, något liknande detta hade jag tänkt göra på rummet. Bilden är svart-vit men väggarna ska ju vara vita men kunde inte ändra färg så. Men de texterna ska jag ha, det blir som en fondvägg. Kommer bli helnice tror jag. Längtar tills imorgon så jag får fortsätta måla. :D JAG VET att det ser förbannat oproportionellt ut. :P)



Trapped.

All of my dreams are all I see
Try not to wake me can't you see
All of my dreams are all I wanna see
Try not to wake me, try not to wake me

Trapped inside my own dreams
I'm not complaining
Leave behind a lie of any kind
Here it can disappear



Mitt projekt: Måla om mitt rum.

Såhär ser det ut just nu. (minus dator m. tillbehör). Mamma ska köpa spackel med innan jag kan börja måla, så målar börjar jag nog med imorgon kväll eller på tisdag.


Jag vet inte vad det är för några vita prickar som kameran fångade upp. Spökar säkert. Jag tror det. :P



Nu ska all den fula, blåa färgen vääääck! Vitt ska det vara!



Ja, det har varit spiderman-tema här när min bror hade rummet för längesen. usch.


Utgång!

Då var man med igen! Sminkningen blev lyckas tycker jag allt. Ska bara få tag på Robin sen så! Det blir Ljungby ikväll och inte Halmstad. Men men! Det blir inte roligare än man gör det.


Dags att ge sig själv en smisk?

Har gått i mjukisar och linne hela morgonen, ansiktsmask, dammsugit huset med musiken i ögonen och sjungit för mig skälv (måste sett och hört otroligt roligt ut. :P)
Jag känner att jag kommer gå såhär, hemma/mysklädd hela dagen och kvällen om jag inte får tummen ur och klär på mig, lägger på enkelt smink och fixar till håret. Ska ju (troligen) ut ikväll så det är la lika bra att börja nu så man slipper gör allt ikväll på tid. :P


Då var man igång igen!

Städar rummet nu. Igen. :P Haha, jag nöjer mig då aldrig! Men nu blir det så och sen dammsuga rummet och resten av huset med. Ikväll hinner jag inte för ska vara med vänner och hitta på skit. :)


Random stuff nu då va.

Random 1:
Robins vindruta på bilen. Galet!



Random2:
Mitt ruffs.



Random3:




Random4:
En bild från i somras med random text om enhörningar.


Oooh! :D

När mamma kom hem så hade hon köpt vit färg till mig och mitt rum. :D Nu är jag assugen på att börja fixa och trixa på rummet ju. :D
Tack igen, mamí!


Gah! Underbar låt!

Mariah Carey - Without you
ÅH vad jag älskar den! Så underbar röst! Jag lyssnar på den om och om igen! (; <3


Då var man hemma igen...

Var i stan med pappa och bror min och hälsade på farmor en stund, sen körde vi ner och täntke anmäla mig till teorikursen på Körkortcenter men de stängde vid 13.00 idag, surt. Så dit ska jag nästa vecka på torsdag och anmäla mig tror jag.  Senast då i alla fall.
Efter det så bestämde vi oss för att äta på Sibylla. När vi kom dit så jobbade Cilla, så det blev lite småprat med henne där medan vi åt och sådär. Sökte också jobb där för de sökte personal. Jag ansökte och sa 2-4 gånger i veckan och varannan helg. Det borde bli bra. Fast känner också att det kommer/kan bli lite mycket för det blir allting på en gång om allt går som det ska: Jobba, teorikursen, övningsköra och skolan. Hm. Och jag som kände mig stressad innan hur ska detta gå? :P Men men, får hoppas allting löser sig på något vis.

Nu ska jag... Jag vet inte. Se på en film kanske. "För omväxlings skull". Det känns som att det är det enda jag gör och har gjort under hela lovet. Triiiiist.

Om ni undrar...

Så älskar jag träd. xD

Aniktsmask - on.

Maha! Man är så SNYGG i ansiktsmask! Inte. Men man får i alla fall baby-len hy efteråt som doftar honung. Yum! Tänkte försöka få det som en vana att en gång i veckan göra en sådan här ansiktsmask och en gång i veckan med en annan mask som är bra för... Jag är inte säker, men den ska sitta på i 3 minuter, den jag har nu ska sitta på 20 minuter. Jag älskar att ha len hy. Och ren framförallt.

Bild jag tog nyss. Söt toffs och ansiktsmask. *tummen upp*



Här är de produkterna:

Detta är "20 minutersmasken", den som softar honung.



Detta är "3 minutersmasken". Den doftar inte speciellt gott, men den gör huden mjuk som siden.
Det är flaska 1 och 2. Man ska blanda de två i handen så det blir en geléliknande smörja och sedan smörja in i ansiktet. Du behöver bara ha så mycket som handen rymmer när du kupar den, runt en tesked. Den är väldigt dryg på det sättet. :)

Detta är produkter från Dr Melumad, Volare. Det finns ALLT! Schampoo, hundschampoo, hudvårdprodukter, allt allt allt. Bara fråga så finns det säkerligen! Min kära mor säljer det och det är endast naturprodukter. Och absolut inte testat på djur! Underbart va? Det är ganska dyrt, men många av produkterna är dryga och håller länge så det är värt det. Är ni intresserade så kan ni bara skriva en rad. :)

Lägga sig-dags.

Mja, ska fortsätta se på 'Grind' i sängen nu.  Jag är inte trött men. :/  Får hitta någon att smsa med.

Idag är det fredag, äre någon mer än jag som ska ut ikväll (fredag)? Till Köket kanske? (a)



Tog nyss. Ruffshår.

Want to buy!

Har hittat lite söta vår/sommarkläder på HMs hemsida. Min önskelista. :D


Lite sailor-stuk på den. Gillar den som fan.


Så underbara!


Mysig, söt alldagsklänning.


Så sjukt söt!


(tröjan) Snygg men alldaglig. :)


Sött nattlinne. :D



Småtuffa.



Nästa gång jag köper nagellack blire liiiila.


Som sagt:

När blir allting bra igen?


Tråkig kväll @ home...

Jag har förbannat tråkigt. Sitter på samma hemsidor som jag alltid gör och lyssnar på samma musik som jag alltid gör... jag hatar att bo här! Får nog bli att slänga på någon film och hoppas på att någon vill smsa med mig.


Nytagen bild aaaaalldeles nyss.


Pink makes me happy.






En Hyffsad remix tycker jag. Redman är bra.


...

Jag trodde att allt var borta. Men det var det inte. Det sitter kvar i mig och det äter upp mig inifrån.
Kan inte allt bli bra snart? Jag har väntat i flera år?


Ikväll får man besök.

Yes. Ikväll kommer Johan hit. Rarysson. Det var jättelängesen jag träffade honom så det kommer bli roligt. :) Tror vi träffades förra sommaren sist om jag inte minns fel, så det är ju ett tag sen.


Random bild från arkivet.


Jag måste ju säga...

God fortsättning till er alla! Hoppas alla hade ett bra nyår! :) Det hade i alla fall jag.
Tack till framförallt Cilla & Kristian för att vi fick vara hos er, men även alla andra som var på festen. Jag hade jätteroligt. :)

Cilla, Sarah, Bettan & jag. Snygga som få!