GOTT NYTT ÅR, VÄNNER!



BANG BANG - SHE SHOT YOU

Fick ta en tablett idag för att lugna magen. Jag är som han kallar det "kärlekskrank" och jag var tvungen att ta djupa andetag för att det skulle sluta värka, men det gick ju nästan över till hyperventilera efter ett tag. Så mamma sa åt mig att ta en tablett som lugnar ned magen. Det är sjukt.. Som sagt; Psykisk smärta blir till slut fysisk smärta.

Nu har jag i alla fall dukat klart ute på altanen inför ikväll. Mina fina vänner kommer hit och firar nyår. Det känns så vuxet att göra såhär. Haha! Det låter säkerligen jättefjantigt när jag säger så, men mamma ska iväg till sina vänner ikväll och jag tar hit mina till huset så vi har huset för oss själva och det känns liksom... Jag vet inte, men +1 vuxenpoäng i alla fall. +1 poäng på en annan sak är att jag kommer dricka vin till maten, haha. Det har jag aldrig gjort innan. Well well, nu måste jag börja göra mig i ordning. 


NYÅR KVAR

Nu blir det snart mat, och sedan ska vi hälsa på farmor vid 14.30 ungefär. Sen i eftermiddag får jag äntligen träffa Tompa igen. Julen har varit jättemysig! Nu väntar man in kvällen, morgondagen och nyår bara, hihi! (a)


MYSIGASTE DAGEN PÅ ÅRET ÄR SLUT

Hemkommen från mormor och morfar nu och är både mätt och nöjd över kvällens händelser. Lyssnar på Amanda Fondell på Spotify och njuter av livet for a moment. Har en underbar pojkvän som jag saknar som bara den men som jag får vänta med att få träffa tills imorgon (vi får se om jag överlever natten alltså!) Då blir det en jävla massa mys, pussar och julklappar. Gotta love it.

Nu ska jag slinka i min myströja och se på antingen 'Brokeback Mountain' eller 'Mask Maker' och chilldilla lite. Jag kommer lägga in alla bilder från ikväll på datorn men tror inte att alla kommer komma upp ikväll, men upp på FB ska de! Och ett par bilder till bloggen.

Puss och godnatt!






Nu fick ni två bilder iaf. ^^

GOD JUL!



Ha en underbar dag och kväll, allihopa!
Later.


OCH SÅ KOM SJÄLVASTE JULAFTON

Denna morgon vaknar man med ett leende på läpparna, tänker "äntligen julafton!", stiger upp och klär på sig myskläder och tomeluvan, går ut i köket och äter sedan en stor frukost med familjen och längtar tills kvällen kommer. För mig är det inte paketen som är det viktigaste. Det jag älskar mest med julen är känslan man får. Man får den bara en gång om året. Känslan är underbar. Jag hoppas bara inte jag är ensam detta året... (Jag skrev detta inlägget den 13 november så vi får se hur det är idag.)

Jag hoppas jag har tid åt mina vänner och de har tid för mig så man kan fira lite med dem med en öl eller två. Denna dagen vill jag dela med alla de som står mig nära.



LOVE ACTUALLY... IS.



Att jag aldrig hört denna innan! Den är ju hur mysig som helst, speciellt med Kelly Clarkson. Sådana här låtar är helt underbara att bara ligga och lyssna på. Texterna är oftast fina. Dock är detta en olycklig kärlek-låt, men den är fin på sitt sätt.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Eftersom jag är ganska trött och för att jag anar att min man har somnat, så känner jag inte att det finns någon mening med att sitta uppe och göra ingenting. Men imorgon bitti blir det en mysig julfrukost med mamma och bror och vid halv 3-tiden går vi till mormor och morfar för att spendera resten av kvällen där. Supermyyyyyys!

SOVDAGS! OVERANDOUT

FILMTAJM IN MY BED

Nu ska jag mysa ned mig i sängen och se på 'Love Actually', äta clementiner och dricka iskall, asgod saft. Saknar Thomas som fan, men får nog träffa honom på söndag om jag har tur, annars blir det på måndag. Det betyder att jag inte får julklapparna från honom förrän dess... Men det är värt att vänta på både julklapparna och på honom. Han är underbar och jag är lycklig. Är för övrigt spänd inför imorgon. Förstår inte varför folk säger att julen är överskattad? Det är ju den mysigaste tiden på året. Jag älskar stämningen hos mormor och morfar på julafton med bror, mamma och hennes syskon med respektive och alla barn. Jättemysigt ju!


YAY, NYÅRSKLÄNNING!

Louise köpte denna vackra klänning till mig, lånade pengar så snäll som hon är, men pappa betalar den som en julklapp. Är supernöjd. Nu blev ni chockade va?! Haha! Att jag köpt en sådan klänning är vääldigt ovanligt, men det känns bra. Jag är bara lite ledsen över att Tompa inte kan vara med mig på nyår och se hur fin jag kommer göra mig. Suuucks...


LÅNGKLÄNNING?

Jag älskade den! Tänkte vara min nyårsklänning. Men den skulle varit en storlek större, då hade mina boobs fått plats riktigt och så hade jag kunnat andas också, haha! Hittade den på HM i Halmstad. Var nära på att köpa den men så diskuterade jag och Louise om hur många gånger på ett år jag faktiskt skulle använda den och jag tänkte att jag kunde ha den på alla bal-fester jag går på varje år..... Not. Så nja, 500:- för en klänning man troligtvis inte kommer att använda känns sådär.

Såhär såg det i alla fall ut. Ser inte klokt ut! Haha! Men den var vacker, det var den. Ja, Louises min är oslagbar. (:


1 DAG TILL JULAFTON


A LITTLE HÄLSNING

Merry jul and a happy nytt year! :D


FUCKIN' PERFECT



Haha, denna videon är ju så jävla bra! Jag älskar hennes attityd, hennes röst, hennes klädstil och allt! Jag förstår inte varför man får skit av folk när man säger att man lyssnar på Pink? Säger man det så får man bara höra "Men herregud, jävla fjortis" eller "men hon är gammal, fjortismusik". WTF?! säger jag! Vad med henne är fjortis? Hon har bara gjort bra musik sen hon började sjunga och visst, ett par låtar kan kanske vara uttjatade, men det är då fan inte fjortismusik. Finns det ens något som heter så..? Jag lyssnar på henne för att hon har en grym jävla röst som jag själv hade velat ha, hon är hot as hell och hon har en grym attityd.

Nej, detta hat mot Pink måste få ett stopp, hon är ascool. Som jag. Fast hon är lite coolare med tanke på att hon är rik. Och är så mycket snyggare än mig. Och så är hon känd. Men annars är vi ganska lika! Haha! Skämt å sido. Men näe, jag diggar henne. Har tänkt tatuera in henne på benet. Letar efter en bra bild bara sen så! När jag sa till mamma att jag skulle tatuera in henne så var hennes svar: "Varför ska du ha henne? Kommer du verkligen tycka om hennes musik när du är 80?" Jag älskar hennes musik nu men okej, kanske inte när jag är 80... Men hon är fortfarande snygg. Det är det det handlar om, hon är en förebild. Hon är kanske inte som Elvis, en musikikon, men det är ju inte så jag tänker heller så. Jag ska ha henne på benet punkt.

Bilden nedan hade jag velat ha. Skitsnygg. Men jag letar fortfarande.

PÅ JAKT

Vid 12tiden kommer Louise hit och hämtar mig och då bär det av till Helsingborg eller Halmstad beroende på... någonting jag inte kommer ihåg, haha! Men hon ringde igår och ville ha sällskap för hon ska leta efter nyårsklänning. Det hade jag med velat men har man inga pengar så är det lite svårt. Jag hittar väl på något.

Imorgon får jag träffa T igen! Underbart. Då blir det bio om det går någon bra film, om inte det så ska vi köra någonstans och hitta på något kul. Är superglad att jag träffat honom. Det kom plötsligt, men det var nog det som var bra. Det går bra nu. Måste "bara" hitta ett jobb med, sen så är jag på fötter igen.


REN JÄVLA KÄRLEK

Nu när jag ser det... Jag hade nog aldrig klarat av att vara vid Alice sida när hon fick somna in. Denna videon är verkligen rörande, sitter och lipar som ett barn nu. Tar extra hårt nu efter allt som hänt med Alice... Men det är en fin video, det är ren jävla kärlek. Precis som jag och Alice. Saknar henne!! ♥


AGRIAS SÖTA REKLAMFILM

Charmigaste valpen eller vad?



COFFEE BREAK

Nähe! Nu är det dags för kaffe och mys med hunden. Han är frusen på vintern så nu trippar han runt med sin söta stickade tröja och kryper gärna intill en, så himla mysigt!

Det här var min frukost btw. Den var väldigt god och ja, jag vet att äggen ser lite brända ut men de vart faktskt goda. Och hade de inte varit det så hade det inte gjort något för jag har aldrig påstått att jag är proffs i köket, haha!


JULIGT VÄRRE

Har tagit lite bilder nu men det var inte många jag blev nöjd med. Så jävla irriterande. Man tar t.ex 100 bilder och så är det bara 20 av dem som är något att ha. Sjukt irriterande. Men men! Fick ett par i alla fall.




JULGRANEN 2011

Lycka. Fick äta hela fyra chokladbitar ur min kalender idag, hihi! Nu blir det lite kaffe och fika med mamma och senare ikväll kommer T och jag längtar. Fotade granen också! Dem kom upp igår och den blev jättesöt. Stjärnan är lite hängig med den ska fixas.



MY BIGGEST DREAM


Jag låter bilden tala för sig själv. You know who you are. Nu tänkte jag krypa ned i sängen med mina nya sängkläder, de är underbart sköna! Och söta. Innan det slänger jag på en film. Det får nog bli Dear John, den är så jävla söt. Hemsk också dock.

Imorgon blir det att baka julgodis och lussebullar med Natalie, det blev aldrig av i torsdags för vi var allt för trötta efter att vi ätit, haha. Men imorgon ska det bakas och det ska solas. Ännu en heldag med min fina väninna. I like. Ska bli gott med lussebullar och ja, det är lite sent för det egentligen med tanke på att det är Lucia idag men vad fan, ingen skada skedd. Sedan längtar jag tills på torsdag, fredag och lördag. Pardeeey på G alltså! Jag känner att denna helg kommer bli minst lika bra som förra.

Please get out of my head, i'm trying to sleep.
Butterflies, butterflies...

WISH YOU WERE HERE



DAGENS CITAT



Såg nyss att detta var dagens citat. Det stämmer. I mitt liv stämmer det i alla fall. Jag skulle aldrig få för mig att säga "Åh, jag älskar mig själv!" (lite överdrivet kanske) men jag hade inte kunnat det. Det stockar sig i halsen på mig. Att säga orden jag älskar dig till någon annan har jag också väldigt svårt med. Jag säger dem endast om jag menar det. Det finns självklart älskvärda personer i min omgivning, men jag skulle inte kunna säga jag älskar dig, laget runt. De orden är speciella och folk använder dem alldeles för ofta, som om de vore tre tomma ord. Det är samma sak med förlovning. Småbarn springer in i en butik och köper två ringar för 20 spänn och sedan är dem "förlovade". Fjortisförlovning är också något som förstör något så fint. Jag har själv varit förlovad och det är underbart, man känner sig speciell i sin partners ögon. Därför är det inte okej att två personer förlovar sig efter två månaders förhållande för att de älskar varandra bara. Förlovning är bevis för att man en dag vill gifta sig med sin partner (inte nödvändigtvis, men i regel är det ju så) eller att man vill spendera sitt liv med sin pojk- eller flickvän resten av livet, ha en framtid med personen.

Ibland kan jag vara bra djup alltså.. Men var tvungen att få detta ur mig. Och eftersom det alltid finns personer som inte har samma åsikter så säger jag detta; Detta är MIN åsikt. Detta är MIN blogg, jag skriver vad jag vill och det är såhär jag ser på det. Accept it. (:

TANKESTÄLLARE

Såg denna filmen nyss. Den fick igång hjärnkontoret kan jag säga, hehe. Den är jättesöt men samtidigt kaotisk. Jag gillar den.


JA, PINK ÄR SNYGG

Tryck på F5!

Då har man gjort om bloggen! Igen. Jag blir aldrig nöjd, haha! Får la se hur länge detta håller dig.


VATTEN, VATTEN, VATTEN

Creds till mig! Har tänkt mycket på vad jag ätit och druckit de senaste dagarna, och jag har kommit fram till att jag är världsmästare på att småäta. Jag vill hela tiden äta något och det känns fan inte bra. Kan ta ett eller två storta glas med saft också. Och nu när jag tittar på film (No Strings Attached, skitbra film!) så känner jag suget... Så först tänkte jag ta ett glas saft men ändrad mig till att fylla en kanna med vatten och dricka det istället. Sen så har jag börjat försöka tänka på hur mycket jag äter. Är det en maträtt som jag tycker är väldigt god så äter man ju gärna mer fastän man är mätt, och det är också farligt. Så nu tvingar jag mig själv att sluta äta när jag är precis på gränsen till att vara mätt. Så.. Vi får se om detta kan hålla i sig, gör det det så kommer jag förhoppningsvis gå ned lite i vikt och ja, träning kommer också ingå. Har ju en förbannat rastlös hund att gå ut med så. (:

Nu ska jag fortsätta se på filmen.


IT'S JUST A MOOD

Happyness is a mood, not a destination.

I'm pretty happy.
But I know that one day, very soon, I'll be sooo much happier.



Jag vill träffa mannen som jag älskar, som jag vill leva med i framtiden och säga: -Hi boyfriend! Lägga armarna om hans hals, kyssa honom och säga "jag älskar dig".

ALICE GRAV

Det ser hemskt ut nu när vädret är som det är, men till våren och sommaren ska det bli riktigt fint med blommor och sådant. Kändes hemskt att se sin hund försvinna i jorden...

Den rosa scarfen fick Alice när hon var valp, så den fick följa med henne. Sedan var mamma kreativ än en gång och gjorde ett kors av ståltråd som hon band ihop. Jag tyckte det blev fint. Jag har varit på begravning en gång i mitt liv och detta var min andra. Jag gillar det inte. Inte alls. Speciellt inte när det är någon man älskar som begravs.


Jag hade inte systemkameran hemma idag så det fick bli våran dåliga digitalkamera, men ska självklart ta nya, finare bilder men systemo när jag får hem den. Och när det är finare väder.

BEGRAVNING FÖR MIN ÄLSKADE

Idag begravs du. Känns fortfarande overkligt.
Du ligger just nu i en kista och väntar på att bli begravd. Jag vet inte om jag vågar lyfta locket och titta på dig, men jag vill. Fick inte krama om dig en sista gång innan du somnade in. Det hemska är att du kommer inte se ut som min Alice som åkte hemifrån. Jag har så ont i hela kroppen av saknad. Om det funnits något som skulle kunna ta dig tillbaka så hade jag gjort det. Du var bara 8 år, du kunde ha blivit mycket äldre. Allt hade känts lite lite lättare om det vore så att du fick somna in för att du blivit gammal, men nu hade du en hjärntumör. Allt är bara fel. Du, och vi, hade en himla otur att förlora dig, du var de bästa hunden. Älskar dig gumman min.♥ Vi saknar dig. Texas saknar dig. Han beter sig underligt imellanåt, hängig, nervös och överlag konstig. Så han saknar dig, du var som hans mamma. Och du var som mitt barn...


I HATE THAT

Mhm...


TRAFIKSÄKERHET

Evanescence – My Immortal Är det bara jag som får rysningar i hela kroppen och tårar i ögonen av denna låt? Jag är inte så normal när man pratar musik för den kan påverka mig något extremt och denna låten är... Ja. Underbar. Tänker också på en video när jag hör den. Ni har säkert också sett den, den handlar om trafiksäkerhet och så är det en video med några klipp med möjliga bilolyckor och den är riktigt hemsk faktiskt. Lägger in den så ni får se. Man får en tankeställare när man ser den. Det är synd att kvaliten ska vara så dålig dock. Sitter och tittar på den nu och jag får gåshud över hela kroppen. Snälla titta på den. Jag börjar nästan gråta...


TOMTENISSE

Visst är Texas söt i tomteluva? <3

FILMDAGS

keep it cute or get in mute.


JAG HAR TRÅKIGT - BILDER, VARSÅGOD

Sött citat från 'Romeo and Juliet'.
- Älskar du mig?

- Jag svär vid månen, som över träden strör sitt silver.
- Inte månen, den byter form. Då blir din kärlek ombytlig.
- Vad ska jag svära vid?
- Inte något... Jo, vid dig själv. Då tror jag dig!




En liten bildbomb med bilder från jul och nyår. Hoppas nyår blir lika rolig detta året som förra!


Tagen 14 december -10. Söt jag är va?










ENOUGH

Enough of the hell.
Enough of the pain.
I won't let her touch you. - I love you.



GOTT NYTT... JUL?

Sean Banan – Gott nytt jul <-- Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör den låten, haha! Men den får mig att tänka tillbaka för lite mindre än ett år sedan, där i oktober, november och lite in i december. Då var jag ofta med Markus Kronstedt och vi hittade alltid på en massa roliga saker, flera gånger i veckan. Det är sjukt vad man kan sakna gamla tider. Det var väldigt speciellt för att han var verkligen den bästa vän jag hade då, nu året som gått så hade vi väl glidit ifrån varandra lite med tanke på att han har en flickvän sen ca ett år bakåt (som för övrigt är riktigt snäll och rolig att vara/festa med), men jag är superglad att jag fortfarande har honom som vän. Två andra låtar som påminner om den tiden är dessa: Manian – Loco och Manian – Ravers In The UK - Video Edit, de är grymma faktiskt. (:

Denna bild gjorde jag någon gång förra året, haha. En festbild från en av Anders Nordstöms fester. Den är lite småsöt men kanske lite överdriven. Men men. Som sagt, han var den bästa vännen för mig då och jag hoppas att våran vänskap aldrig tar slut. Faktiskt. (Smått pinsamt om Markus faktiskt läser detta nu men.. Haha!)

SHOCK.SE


Tyckte den var mysig. Haha

Jag vill inte ha något annat än pengar och presentkort på Shock alltså. Där finns allt jag behöver och för övrigt vill ha. Måste dit nu under juldagarna så man får se Göteborg i det finaste skick! Och Shockbutiken med självklart. Och en piercing väntar på mig där uppe med. Nej nej, jag längtar inte alls dit...

Älskar Poizon Industries.


LÅTEN OM TUTTAR

THE epic song.


18 dagar till julafton idag!

Tyckte de var oemotståndligt söta.


WE CAN HAVE IT ALL


PURE LUST

Sugen som ett j*vla as på att tatuera mig igen! Jag blir galen här. Denna brudens tatueringar är supersnygga.


HAR JAG SÖTASTE MAMMAN?

Jag tror nog fan det.

Jag kom på en söt idé inatt någon gång, att jag skulle skriva något gulligt eller uppmuntrande på en lapp och lägga någonstans där jag vet att min mamma tittar varje dag. Så jag skrev denna lappen till henne och lade den i badrumsskåpet vid hennes saker så hon skulle se den morgonen efter. Jag glömde bort lappen över natten och kom på det först för en halvtimme sedan att jag lade den där, men när jag öppnade skåpet så var den borta. Min första tanke var att hon antingen slängt den eller tagit med sig lappen till jobbet.

Tidigare idag när jag duschade så lade jag märke till att det låg en bläckpenna på hyllan i badrummet och tänkte "vad fan gör den här?" men glömde det lika snabbt igen. Men, så innan skulle jag hämta något i min sida av badrumsskåpet och gissa vad som låg där? Lappen. Det söta var ju att mamma hade skrivit på den tillbaka. Jag log också då. Det var då jag löste mysteriet med pennan på hyllan.

Du är så söt mamma!



HEMMASPA?

Nuuuuu ska jag bli fin igen. Mina naglar ser för jävliga ut med gammalt nagellack som 50/50 är borta och ska fila till dem och så. Äntligen har de blivit långa!

Tur att man inte blir festsugen av denna låten T-Pain – Take Your Shirt Off!

JAG ÄR SÅ GLAD...

...att jag inte är som dig. Du är jävligt tråkig medans jag är originell.

Dags för en lång och skön dusch nu sedan laga mat. Makaroner och köttfärssås, det är för jävla gott! Sedan ska jag gå ut en runda och fota med hunden och gå ut med kameran. ;) SATAN vad jag är rolig ibland.

Gammal bild från julen -09 tror jag.


VINTERMYS

Nu blir det en film och dricka julöl. Jag har aldrig smakat denna, men ja. Finns on my mobile!


OH HOLY NIGHT

Igår önskade jag mig snö och vad lyste upp så fint idag när jag vaknade? Jo, snö! Jag är superglad. Jag har inte kunna njuta av advent eller liknande som har med julen att göra för att det inte varit snö, det SKA verkligen vara snö från i alla fall första december fram till nyår och kanske i januari med.

Ni får en nytagen bild och den finaste jullåten. Som pricken över i:et så är det Bethany Joy som sjunger O Holy Night - jag ryser av hennes röst.


LET IT SNOW

Jag längtar efter snön och julafton...


JULPYNTA!

Jag och mamma har julpyntat huset klart nu. Snart. Och jag har gjort julpynt av mina sex julgranskulor att ha på spegeln. Det blev faktiskt fint! Ja, min spegel är väldigt skitig, den ska putsas innan jul. Någon gång. Bättre bilder kommer, självklart är batteriet slut i systemo när man väl ska använda den, så det blev mobilbilder nu då va.

Idag får jag se hela FYRA avsnitt av Sunes Jul (jag har tankat ned den julkalendern istället för att se den kassa som går på tvn) och hela TRE luckor på chokladkalendern. Lycka.



SHAKK.SE


Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan.
Har hittat en hemsida med de snyggaste jeansen du kan tänka dig (om man har en stil som jag). Här kommer ju jag hänga ett X antal gånger i veckan och dreggla! Jag trodde dock att priserna skulle vara skyhöga med tanke på hur kläderna ser ut, men det var jättebilligt! En hoodie för 199 spänn är inte farligt. Samt dessa jeansen under, de kostar ca 300:- och de ser sååå jävla sköna ut! I LIKE!

Inte alls snygga eller så!


MAKE UP

Håller på att fixa i ordning mig lite.


AND THE RAIN WILL KILL US ALL

Justin Bieber – Mistletoe Jag tror jag vet vad ni tänker, men denna låten är ju bara för söt. Det är trots allt en jullåt och jag älskar jullåtar.

Jag hoppas att det bio ikväll som det är planerat. Jag och Andreas ska se på Breaking Dawn var det tänkt. Men så krisar det med bil så jag vet i fan hur det blir nu. Om det inte blir bio så vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll. För blir det ingen bio så kommer han dra på någon fest.


Saknar dig! Det är tomt här hemma! ♥


NU NÄR JAG TÄNKER EFTER...

... Så passar inte utseendet på bloggen till min personlighet längre. Färgerna är ju helt åt jagvetintevad. Jag tror inte att lila och rosa är mina färger längre. När jag orkar så ska jag sätta mig och fixa med allt det så att bloggen (och framförallt headern) passar mig bättre. Tänkte bara meddela denna onödiga tanke till er som är något intresserade av min blogg, eller ja, mig.

Nu ska jag fortsätta råglo på Slipknot-videos. I'm out!


OH... MY... GOD...

Detta är erotik. I mina ögon och öron är det det. Rawr! Jag tror jag har kommit på en ny fetish jag har; De är så.jävla.sexiga i sina masker. Jag kan sitta och titta på video efter video och bara... vara. Jag fångas helt in i deras musik.


VEM VILL JULBAKA MED MIG?

Vi kan haaaa... mjölkrig?