Grattis Johan!

Grattis till Johan Gunnarsson som idag fyller 24 år idag. Grattis snygging!
Tyckte du var värd ett mer speciellt grattis än bara på facebook. ^^



·Brad - Tyler

Älskar namnet Tyler (han heter det i 'Fight Club' för er som inte sett den). Han är verkligen snygg i denna filmen, gah! Fast det är nog hans attityd som gör det.

Jason och Tyler... Hm. Sött!



·nubiz

Ja, nu tänker jag inte vara småhemlig längre, utan skriva det rakt ut. Sebastian är den finaste man jag träffat på länge. Jag började prata med honom över internet, för att sedan bestämma träff och det var nog nåt av det bästa jag gjort. Den 1:a april åkte jag till honom i Borås och stannade till den 3:e. Vi gjorde inte mycket de dagarna, men det var tillräckligt. Jag hade det trevligt och mysigt och vi åt gott (han är duktig i köket, hihi) och tittade på film bl.a Happy Tree Friends, så jäkla bra är det, haha. ^^

Jag skulle åkt till honom igår, men det blev förhinder. Jag hoppas bara inte att han/vi tröttnar på detta avstånd, för det kommer inte jag. Jag hoppas inte det. Man kan tyvärr inte förutspå tiden, men vad är det sista som lämnar människan? - hoppet.


:$
Hoppas inte du blir allt för generad nu. Eller ännu värre; rädd.

·that wasn't a dream

Ansiktsmask var nödvändigt. Min hy bara sög åt sig fukten, haha. Solen har torkat ut huden kan man ju säga. Nu har jag även städat lite och Louise hälsade på och hämtade en grej, alltid kul att träffa henne, det händer inte så ofta längre. Men på lördag ses vi igen för då är det hennes pappas 50årsfest. Jag hoppas att det blir roligt. :)

Imorgon hoppas jag på att jag åker till Halmstad, för det kliar i fingrarna (och i plånboken). Måste hitta något tills på lördag. Vad kan man ha på sig på en 50årsfest? Jag funderar på att bara ha ett enkelt vitt tubtoppslinne, något fint halsband och ett par jeans, går väl? Jag låter accessoarerna sköta pricken över i:et. Hm. Får väl se.

Nu hade jag tänkt att... Jag vet inte. Ha tråkigt? Det har jag haft resten av dagen, så varför inte hela långa dagen? Har någon film att ser på som jag inte sett på tror jag. Får nog bli mjukisar, skönt linne (utan bh, så skönt) och slänga på den filmen med lite isvatten och popcorn till. Man behöver verkligen vätskan har jag känt.

Sebastian Sixtensson. Namnet på mannen som jag saknar. Så tråkigt att jag inte kunde åka dit igår. Sötaste mannen jag träffat på länge. Han gör mig glad. Och det är bra.


·beautiful monster

Jag hoppas på att man kan åka till staden ikväll och grilla med vännerna. Men är också otroligt sugen på en shoppingrunda! Måste köpa något fint till lördag och över huvud taget något somrigt.


·fear


·glitter nike

Den dagen jag hittar ett par glittriga sneakers så kommer jag köpa dem, oavsett pris. Så är det bara.



·Mr and Mrs

Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på mig mjukiskläder och tänka en massa samtidigt som jag tittar på Mr and Mrs Smith.

Innan idag var jag i stan och träffade Stefan, Tommy, Viktor, Sebbe och Mogge. Vi satt på Café 13 och pratade lite och så. Jag blev glassugen av det fina vädret så jag övertalade Sebbe att följa med mig till Glasstorget. Där köpte jag en Gott & Blandat, två kulor glass, mjukglass, strössel och kola-och chokladsås på - uuunderbart gott!


·good, old times




God, I miss the good times...

·staden nästa

Vid halv 1 åker jag till stan med mamí. Måste till skolan och skicka lite grejer, skriva ut och pilla. Idag har jag bestämt mig för att sola ryggen. Bara. Måste fan ha en brun baksida med. :P Dra en runda i centrum med och checka läget. Ska se om jag köper sololjan jag har spanat in, jag ska bli brun som fan denna sommaren! (a



·en rolig historia

Hahahaha! Så jävla bra. Läs den.

Ett äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln är, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen, och inte från någon av våningarna längre ner, om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar.

Första våningen: 
På dörren satt en skylt som sa: 
Dessa män har jobb och älskar barn. 
Kvinnorna läste skylten och sa:
- Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men undrar vad som finns längre upp?. 

Så de gick en våning upp.

Andra våningen: 
Skylten sa: 
Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och 
ser extremt bra ut. 
- Hmmm, sa damerna, Men undrar vad som finns på nästa våning?

Tredje våningen: 
Den här skylten sa: 
Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet. Wow, sa kvinnorna, mycket frestande. Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: 
Den här dörren hade en skylt där det stod: 
Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda. 
Oh, kära nån! utbrast kvinnorna, Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning! Så de gick vidare 
upp till den femte våningen.

Femte våningen: 
Skylten på dörren sa: 
Den här våningen är tom och finns bara 
till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången 
finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

·polaroid

Åh vad jag vill ha en polaroidkamera! Vill verkligen. De är söta, nostalgiska och bilderna ser gammeldags ut (jag älskar gammeldags, det kanske ni märkt på många av mina bildredigeringar, hehe). Dessutom får man fotot direkt i handen. Jag önskar mig en sådanhär i ett bra skick så att det går att få bra bilder som man kan spara. Hade varit helt underbart!

Har dock fått låna en analog systemkamera från pappas museum. Ska bara rengöra den lite (den har inte används på år och dar), köpa film och sedan hitta någon som kan lära mig ta bilder med den på bästa sett. :)


·favorite person

Jag låter bilderna tala för sig själva. Det kan inte bli mer uppenbart om hur jag känner.



En mysig sommarkväll med personen man tycker om.. Saknar det. Riktigt mycket.


·Kl: 05.21

Klockan börjar bli mycket... Godnatt!


·wanna run


·monster



·realize!

Det enda du gör med mig är att förstöra mig långsamt inifrån. det gör ont i mig. hatar det. kom tillbaka när du är man och mogen nog till att vara ärlig. ring mig aldrig igen om du så tagit en klunk av någon alkohol. jag vill inte veta av ditt skitsnack. du hade din chans, du tog den inte och nu är allting helt plötsligt mitt fel.

ett hugg i bröstet, andas häftigt, adrenalinet pumpar och hjärtat löper amok - det är du, idiot, som gör det.



·the perfect summer


·Terry Grant - Stuntförare

Terry var helt galen! Undehållande att titta på. Se på videon ska ni få se på galenskap.


 


On our way home from Elmia. KUNG <3

·Bosniskt bröllop

Här är en video från bröllopet jag filmade igår. Så härlig stämning! Älskade det!




·Påskägg!

Fick ett påskägg fyllt med godis av Andreas. Så himla snällt och gulligt! :) Gott godis vart det med. Mums.



Ikväll vet jag fan inte vad som händer. Jag vill INTE sitta hemma i alla fall! Så mycket vet jag. Brorsan ska till en kompis och mamma och pappa är över hos våra danska grannar och fikar och har sig. Jag är hemma själv, vill grilla, öla lite och vara med vänner...



Just nu. nejnej, jag har inte tråkigt.......

·Student om 56 dagar!

Det går sakta men säkert framåt med studentinbjudningarna! Lite krångel då och då men, äh.

Jag vill...
- Vill sluta skolan nu.
- Vill ta studenten.
- Vill till Elmia (fredag)
- Vill till Borås.
- Vill öla och festa med vänner.


Här är ett smakprov på min inbjudan. Jag har allt trixat till det lite! ;)


·Fixar inför student

Sitter i In Design och försöker få ihop en snygg, fresh studentfest-inbjudan som jag tänkte skicka ut till släkt och vänner. Det krångliga just nu är att jag inte hittar något typsnitt som jag blir nöjd med att ha på framsidan. Sicket dilemma...

I övrigt så är det väl en okej dag än så länge. Hoppas vädret blir bättre än vad det är nu, då mår man prima. Jag vet inte vart denna dagen leder... Går i skolan till halv 4 idag, vilket suger som fan. Vill hem, vårstäda rummet och sedan hitta på något, men vad? Yäyä, märks väl.


·Framtida tatuering.

Den är så snygg! Texten är jag helt hundra på att jag ska ha, det är mer vilket typsnitt jag ska ha. Finns många snygga. Och det finns alltid en anledning till varför man vill ha en viss tatuering, eller hur? Yes. Och jag ska ha denna för att det är en låt som heter så som Dead by April gjort och jag älskar den låten. Jag ska ha detta ordet och kanske en liten textrad från låten med. Det enda som jag funderar över är vart man ska ha denna. Jag hade velat ha den så att man börjar nästan i nacken och sedan fram på halsen, inte jättestort dock. Få la se!


Visst är den snygg? Detta är nog prio nummer 1 av typsnitten, snirklig och sexig, men ändå inte för mycket - som det ska vara. 


Detta är alternativ nummer 2.




·Sommarjobbet fixat!

Sommarjobb på WULFF i Ljungby. Gött! En börda har släppt från mina axlar. Har varit så stressad över att inte hittat något, men så ringde jag upp min blivande chef, Jenny, då och hon ville att jag ska börja jobba redan V.25, alltså veckan efter studenten och truckutbildning veckan innan eller så. Det ska bli kul! Jag hoppas att det går bra. Jenny berättade att då när jag börjar så är det som stressigast, men vi får la se hur det går.



·Pojkarna på TV2, ni har gjort mej till ett djur

Sitter och längtar tills jag kommer hem så jag kan lyssna på Gyllene Tider. Och har ni tänkt på hur sexistiska vissa av deras låtar är? Haha! Det är ganska komiskt faktiskt. Kolla bara låten "Flickorna på TV2":
Jag sitter i min soffa
mina läppar putar ut
Jag låter mej förföras
jag frustar som en tjur
Åh, Flickorna på TV2
ni har gjort mej till ett djur

Eller en av Per Gessles egna låtar som heter "En händig man", det bara skriker sex ju. Jag ska inte säga
att jag bryr mig speciellt mycket så sett, men det sådana saker som man märker nu när man blivit äldre. Jag har
ju lyssnat på Gyllene Tider sen jag föddes men då tänkte man ju aldrig på texten utan bara sjöng med ungefär.
Här är en liten bit ur En händig man:

Jag kommer hem till dej jag är en händig man
Jag finns för dej jag kommer så fort jag bara kan
Jag lyssnar på dej håller om dej erbjuder en hand
Och vill du jag ska stanna är jag en händig man

Lite småroligt sådär tycker jag. Har för övrigt Grafiska C nu, det är ganska tråkigt faktiskt men men.
Håller på med ett häfte som tills vidare är hemlighetstämplat p.g.a att det är en överraskning till en person. Jag hade
velat gå ut i det fina vädret nu istället, har ju till och med mig min klänning. Haha Men jag slutar i alla fall vid
halv två-tiden idag så det är ganska lugnt. :)

Hittade nyss en bra låt med Gyllene Tider som jag inte hört mycket. Faller ned på knä. Den är ashärlig! :) Lyssna!

·I loooove spring!

Hoppas det blir fler "sommardagar" nu i vår, det är underbart!


Ja, nytagna. Eeeepic! Eeeeller...?


·Gud så skönt med sol!

Satt ute i nära två timmar i solen innan. Jag somnade till och med till en stund, så jävla skönt! Imorgon och på onsdag blir det lite svalare men jag tror man slipper frysa i alla fall, en tunn jacka så klarar man sig. Det är så skönt att våren äntligen är här och sommaren ligger runt hörnet! Helt obeskrivligt underbart!






Bild som togs innan jag somnade i solen innan. Haha ^^

I could be the one

Sitter och har naturkunskap. Det är väldigt tråkigt, sitter lite halvt på facebook samtidigt. Lyssnar också på Vision Talk som Richard sjunger i. Han är jätteduktig. De finns med på Spotify med, HÄR har ni dem.

Vad händer idag egentligen? Skola, hem och sedan...? Nej, det händer ingenting roligt i mitt liv, glömde det. Dock så ska jag till Elmia på fredag med Stefan. Jag har ju inte varit där än ju, så jag hoppas på att det är fint väder, roliga människor och härliga bilar.

Idag är en ganska kass dag känner jag. Vaknade helt på fel sida och ingen har jag att klaga till. :P Eller jo en, men han sover som en stock nu. Annars är han en väldigt bra humör-höjare. Hihi



Candice Swanepoel


Ute och glida i Markaryd.

Var ute och gled med bilarna i Markaryd bland annat idag med Andreas, Dennis och Simon. Sen blev det pizza på Pizzabutiken eller vad det hette. Det var jättegott och riktigt mätt blev jag! Sen gled vi hem till Andreas och lyssnade på musik, snackade och hade allmänt trevligt ihop. :)

Kom hem vid 22-tiden ikväll, var och är pigg så har städat till rummet (bara det värsta dock), så nu ser det lite bättre ut i alla fall. Tänkte slänga på en film nu och somna till den. I alla fall lägga mig i sängen och värma mig, är frusen som fan. Saknar en viss person... :(


Dennis Merca och Andreas Camaro. Det ser ut att vara fint väder men sätän vad kallt det var!


BTW! Imorgon (måndag) är det bara 58 dagar till STUDEEEENT! Gah så nice!


· Busigos med kissemiss!

Andreas söta katter (dock bara två av alla). Så himla söta! Den svarta är så otroligt söt!



Bebis! Vill ha! Aw. :*

Titta på dessa videorna.
Man kan inte låta bli att säga "aaw!" Hon är så söt när hon rullar runt och busar och biter. <3





Hemma och hoppande korv.

Igår var jag ju på fest hos Stefan. Det vart mycket roligt och trevligt. Träffade nytt folk och sådär, älskar't. :) Blev någon grogg (knappt) och någon öl, men det var okej för jag planerade inte att direkt bli onyker så. Jag hade mycket trevligt ändå. Så tack alla!

Nu ska jag fika lite med farmor, mor och far med lite god rabarberpaj. Mumma! Sedan duscha och göra mig i ordning för en kväll med Andreas. Grilla, öla, umgås och kanske till och med mysa med hans lilla häst. Myspysigt. Ja, jag tycker faktiskt om hästar, men gillar mer att rykta dem och så, än att rida. 

MÅSTE BARA VISA DETTA. Haha! Höll på att dö. Hahaha!
Det roliga är den höll på såhärt i någon minut innan jag började filma med. Haha! x'D


19.30


Nu vid 19.30 sitter jag på bussen på väg till stan för fest. Gytt! Ses i dimman? Nja, tror inte jag ska dricka. Märks väl.




There's a party in my head

Redo för fest hos Stefan - För Stefan. Gytt! Känner mig smått 80-tal. :P


Myspys i solen med flickorna

Satt ute i sköna och soliga vädret med några av brudarna i klassen i går. Himla mysigt!


Jennie & Cilla. Vi var väldigt fjantiga när vi satt där, där av bilden.


En liten Ida.



Och sist men inte minst en Jasmine.

Det var mys!

Videofy me - Check.

Yes. Very nice.


Watch the water runnin' down your backside

Nu ska jag göra något vettigt: Duscha! Ska bli skönt som fan. Jag borde byta sängkläder med men det orkar jag fan inte. Tror jag... Får se. Ska i alla fall se på Never Talk To Strangers ikväll igen, den är så jävla bra! En film med Antonio Banderas, tjejer. ;D

Imorgon är det födelsedagskalas för Stefan som fyller 21 idag! (Grattis igen!) Jag, Ida och Tommy har köpt en gemensam present till honom och jag har gjort ett kort till. Haha! Hoppas du blir glad, hörru. ;)

BYZ – Do You Wanna Fuck Bjuder på denna! :D BARA för att det är Stefans födelsedag idag.



And I have a hedgehog, crawling on my boob!





And I was like...








Nej jag har inte alls tråkigt. Underhåll mig? Annars kommer jag sitta och terra min blogg med massa sådanahär random och flummiga bilder. 0.o

Bilder från GBG 13/4


Ett par bilder och en video från när vi var i Göteborg med medieprogrammet. :)



Cilla och Jasmine påväg upp i fontänen (eller vad det är, haha).


"Det är en glass på hans pinne" Haha!


Min min min!


Shiloh Fernandez!
Han är en gud och han är min!








The fuck?!




Follow me home

Bilder från igår. Sjukt mysigt väder! Älskar det!


Tryck F5 för att uppdatera bloggen!

Har en ny header. Igen. Hehe! Uppdatera sidan om det inte ändrats någonting. :) Håller på att pilla med designen fortfarande. Får se om jag blir nöjd.

You made me cry. Fucking lair.


My heart is refusing me

Duscha sen mat. Är ashungrig! Det går ju för fan att äta för en hel armé på bakfyllan!


Bild tagen i skolan för ett tag sen.


OMG videoblogga typ!

Jag var snäll och spelade in två klipp till er. :P





Fler bilder från branden.










En brand utanför huset såhär en solig lördag - check!

Godaste bakismaten. Mumma!



Igår var heeeelt otroligt rolig! En sådan fest var det längesen man var på. Bilder finns på facebook, albumet heter "Galet&helt awesome!" Dock märker man idag att man lever.. Usch.

Dessutom, när mamma och pappa hämtade mig i stan så skriker pappa "Skynda dig! Det brinner hemma!" Jag trodde han skojade men det gjrde han inte, utan det var såhär, att våra danska grannar hade fått för sig att elda ute.. Inte så smart eftersom det har blåst så mycket så det är torrt ute. Så det tog eld på hela åkern utanför huset. Det var därför vi hade bråttom. Jag hade både fotat och filmat. Så här får lite ett par bilder.
LÄNK TILL NYHETSARTIKELN, KLICKA HÄR.


Ni ser allt det svarta. Det tog inte lång tid innan åkern stod i brand. Nu brinner det inte så mycket just på denna bilden, vi kom ju när det värsta var över, men det fortsatte brinna en stund efter det också.




Hehehehehe... Vi hade brandmän hemma hos oss. GRR!

Sött

Misse! Så söt.


Whatever, honey...

Segt. Missade först bussen till skolan så pappa kör in mig, är trött som fan, somnar i bilen med hunden i knät. Framme i skolan ska jag hoppa ur men det vill inte hunden. Hoppar ur bilen och är helt full med vita hundhår (yay). Är supertrött under körsången så jag sjöng varken bra eller starkt. Sitter nu på Rörlig bild och har tråkigt as hell. Trött som ett as fortfarande men nej, inget kaffe än! NEED!

vad fan händer efter skolan? Dunno. Som jag förstått det så följer jag med Stefan hem, men jag vet inte. Ska i alla fall på fest hos Tommy ikväll. Hoppas på att det blir roligt bara.


I finally found my way. I am bound to you

Jag har precis städat rummet. Igen. Vet inte hur ofta jag gör det, men jag tål inte stök. Haha! Ganska fjantigt, jag vet. Men jag är sådan bara. När jag städade rummet hängde jag även in de rena kläderna i garderoben. Kom då på att jag ska på fest hos Tommy imorgon och vet icke vad jag ska ha för topp på mig! Jag hatar det problemet varje gång man ska festa "Vad ska jag ha på mig?" I-LANDSPROBLEM NR 1!

Denna dagen har varit... Varm och tråkig. Dock var det självklart roligt på körsången och musiken. Roligast på musiken för då fick jag spela trummor. Otroligt roligt! :D Jag spelar trummor till låten 'When the children cry' med White Lion och så sjunger jag + spelar bas till 'One' med U2. One går väl sådär.. Kommer inte kunna sjunga OCH spela bas, det blir nog för mycket. x)

Nu ska jag dammsuga huset så det är gjort och sedan försöka hitta något att ha på mig tills imorgon och till sist duscha. (Y)


Ny bild. Yay.

Grafisk Kommunikation C i bilder.

Ja, såhär kan det se ut på den här lektionen när man går i MP3. Haha! Så flitiga! Not.


Ida och Bea tittar på Big Brother live. Haha!


Apelsinjuice.


Tittade på musikvideos på min egna blogg. xD


Mina nycklar. Random.

I think they've already won, 'cause my love is gone

Nu har jag suttit och tittat efter studentklänning som en galen i någon timme på flera hemsidor, men fan heller att man hittar någon. Jag vill ha en halterneck-modell men jag hittar ingen fin. Eller rättare sagt så hittar jag knappt någon alls. Inte någon som är helvit i alla fall. Får damp i hjärnan snart!

Jag vill ha kaffe så drar till caféterian nu och köper det och väntar på att vi ska sluta.   


Rasta eller sidecut?

Kanske bara ska göra såhär istället för att göra en riktig sidecut? Lite bättre om man skulle ångra sig eller att det skulle bli fult. Alltså, göra rasta-flätor på sidorna istället? Vi får se vad som händer. Är i alla fall trött på luggen nu. Haha! Men nu har jag provat det med. Just nu är den för lång, så drar den åt sidan hela tiden för att kunna se något. Haha! Ska låta den växa ut och göra något i stil med denna tjejens frisyr. Snyggt enligt mig. :)

Källa: Hennes blogg HÄR.

I'll buy some new shoes

Sitter just nu på Grafiska C än en gång. Har Dead by April i hörlurarna som vanligt med. Hehe. (a Gotta love it. Längtar tills jag slutar för då kommer Tommy och hämtar mig här så kör vi direkt till Halmstad för en liten shoppingrunda. Jag hoppas jag hittar ett par skor för de jag har nu, ett par 99 kroners-Converse, har gett upp så jag har hål i dem nu. Hehe, inte SÅ snyggt kanske! Så.. Have to buy new shoes. Vill fortfarande ha dessa från Lindex. De finns i ljusgula med som jag också vill ha, men det får bli de rosa först i alla fall. Om de finns så att säga, de rosa är nämligen slut i Ljungby.

Men innan jag ens behöver tänka på Halmstad så måste dagen gå fram till ca 13.45, för det är då vi slutar. Gah.. Det kommer gå sååå långsamt känner jag! Dessutom är jag hungrig med, blev inte någon bra frukost. :(
Har ingen ny eller bra bild, så det får bli en bild på den snyggaste mannen på denna jord. Men det gör inget va? ;)

Jag håller hårt och kryper tätt intill dig, som om hon skulle försvinna då



Alla gillar väl random/konstiga cambilder?


Nu ska lilla jag göra mig iordning för sängen, är faktiskt ganska trött. Hoppas på att jag är pigg imorgon bara. Halmstad efter skolan med Tommy också. Ska försöka hitta minst ett par skor, helst tygskor, och något mer festligt plagg. Har presentkort på HM och Lindex med mig så något måste jag kunna hitta!

Njäe, borsta tänderna? Ja tack! Dröm söta drömmar allihopa!

Danssugen...

Så nu blire på med mina stora, sköna lila mjukisar och dansa lite för spegeln. Han kommenterar inte om jag dansar fult, vilket är skitbra. :D

De låtar som är skönast att dansa till är dessa:
(Hittade inte denna på youtube ovanligt att man inte gör det), men har iaf Spotify-länken: Leftside – Go Anywhere - Raw
Och så denna låten här under då. Den är nog bäst tror jag. Så jääävla skön att dansa mjukt till och göra riktigt stora härliga rörelser. *Ryser*




Lila mjukisar.


Bloggtips från moí!

Ja, bara för att jag aldrig gjort det innan liksom. Tänkte att det kunde vara lite smått roligt kanske. I alla fall för någon. hehe. :P Kommer länka till några bloggar som jag tycker om, samt ge en 'liten' kommentar om varje blogg. :)

  • Jasmines blogg - Min vän och klasskompis blogg. Jag kan inte sätta fingret på vad som gör den så rolig att läsa, men något är det. Den har >det<. Många trevliga bilder bland annat.

  • Malins blogg - En fin barndomsvän och klasskompis som skriver om dina intressen, fester, foto och sin kärlek till Philip. Slutar aldrig förundras av hennes skrivfärdighet, är så avundsjuk!

  • Mixx blogg - En rolig, underhållande och bra blogg som handlar om förhållanden, sex, silikonbröst och hennes modellliv. Mycket intressant kvinna måste jag säga.

  • Linn Mildéns blogg - En söt blogg där bloggerskan är en 15årig tjej från Norrköping. Skriver om vardagen, mode, sin kärlek och mycket bilder med fina redigeringar. Me like.

  • Emmys blogg - Rolig, intressant och trevlig blogg som till och från ger en ett gott skratt. Emmy verkar vara en kreativ, rolig och omtänksam person och det visar sig i bloggen. Kolla själva!

  • Saras blogg - En fin, söt men sorglig blogg där hon lever vidare med livet efter att hennes pojkvän tagit självmord -08. Citerar: "Min älskade Samuel lämnade jorden sommaren år 2008, 6 veckor senare födde jag vår underbara son som fick namnet Devin som pappa Samuel önskade. Nu är jag en ensamstående mamma och lever ett liv där saknaden och sorgen är ett återkommande hinder i min vardag."
    Jag gråter varje gång jag läser hennes blogg, men den är så underbar och hon själv är så stark!


  • Leahs blogg - En bra, rolig och lärorik blogg som leds av den här tjejen Leah. Främst är det en vardag/sexblogg där det finns noveller, frågor&svar, tips, mode och mycket mer. Bloggen är väldigt rosa så ni inte blir chockade. Haha!


  • Baconost-pajkarna - En helt hysteriskt rolig blogg med roliga bilder och videoklipp dessa killkompisarna gör. Ge dem en chans, det gjorde jag och nu kan jag inte sluta kolla efter nya videos. Kolla in dem. ;) Psst! De är snygga också!
  • Dennis blogg - En riktigt bra blogg med en kille vid namn Dennis håller i. Bor i Stockholm. "Här driver jag en av Sveriges största bloggar samtidigt som jag pluggar på juristprogrammet, jobbar på NK och plåtas till & från som modell." Kolla in! Han är en snygg och väligt stilfull.

Send that dirty picture

Kom inte på någon rubrik så fick bli första bästa låtrad jag kom på när jag rullade igenom Spotify. ^^

Sitter och har allmänt tråkigt. Jesper är asocial i Skype och jag lyssnar på Miley Cyrus. Dock är hon både snygg och bra sångerska, men ändå.   | Har ätit makaroner och falukorv för en liten stund sedan. Känner att suget efter kaffe smyger sig på mig den jäveln! Blir till att koka kaffe och kanske ta sig en liten glass.

Jag passar fan i mig bra i sidecut. Nästa frisyr kanske? Grr!


You take my breath away

Redigera bilder är så jäkla kul!