Nepp! Ingen lång berättelse i detta inlägg heller. Mat istället.

Jag blev hungrig. Det resulterade till detta: tre smörgåsar med skinka och varm chokladmjölk. <3



Haha! förlåt!

Dethär med att uppdatera minst en gång om dagen med dagens ämne har inte gått så bra. haha! Så nu ska jag ändra på den regeln: Jag skriver det när jag har tid. Det blir ju inte varje dag i 30 dagar men 30 dagar blir det till slut. Eller nåt. jaja. Så nu tänkte jag skriva nummer 2. (i nästa inlägg) :P haha! Förlåt igen. ^


Synd att blogg.se har sämst kvalitét så bra bilder blir kassa. i-landsproblem. :(


Dag 01 - Om mig.

Jag heter Sophie Berg, fyllde 18 år i mars detta året och bor i Torpa med mor, far och bror. Jag går sista året på medie-programmet med inriktning rörlig bild på Sunnerbogymnasiet i Ljungby.
Jag är en social, glad och trevlig tjej som älskar att umgås med mina vänner, hatar konflikter och ser mig själv som en mogen tjej. Tre positiva saker om mig själv är nog att jag måste ha det rent runt omkring mig. Det kan inte vara stökigt, dammigt och så, jag måste städa. En annan sak är att jag har inte svårt att prata med folk. Speciellt killar har jag lätt att prata med. Tredje och sista saken är att jag på senaste tiden har lätt att prata känslor och tankar. Jag har alltid kunnat skriva ned känslor för någon och sådär, men aldrig riktigt kunnat vara ärlig när man sitter mellan fyra ögon. Men det har jag på senaste lärt mig. Det är en underlig men härlig känsla att faktiskt kunna göra det. Ska jag vara ärlig så är det nog på grund av Markus, en nära killkompis som jag börjat umgås med igen sen föra år tillbaka. Så jag får tacka honom för detta.

Ska vi ta negativa saker så finns det många, men jag nämner tre stycken. Första negativa är nog att jag ibland kan bli för egoisktisk och inte se saker och ting på annat sätt än från mitt håll. Jag har nyss blivit sams med en nära vän som jag varit ovän med i nära ett halvår, och inte förrän i förgår insåg jag hur fel jag betett mig. Det bråket handlade jättemycket om hur jag såg på saker och ting, hur blind jag var när det gällde hur andra såg det, speciellt hon jag bråkade med då. Nu är vi någelunda vänner igen för vi pratade ut och jag berättade detaljerat att jag förstått och insett allt nu. Sammanfattat kan man säga att jag lärt mig en riktig läxa som kommer hålla hela livet.
Nästa negativa är att jag ibland kan tänka för mycket på andra när det egentligen är mig jag borde fokusera på. Jag har inget jättebra exempel men ska försöka få ihop det ändå så ni förstår. Det här hände för inte alls så längesen. Jag fick en kommentar om hur ful min blogg var, vilken dålig person jag var och massa mera negativa saker, och istället för att svara något som "sluta kolla min blogg då", så svarade jag att "Ni som inte gillar min blogg, min header eller vad fan som helst, behöver inte klicka er in här. Eller hur". Så skulle jag inte skrivit, eller hur? Jag hade inte behövt skriva "ni som inte gillar mig", jag kränker bara mig själv på det sättet. Men det är klart man blir ledsen när någon skriver så, och självförtroendet sjunker så jävla lågt.. Jag förstår inte hur man kan skriva så till någon. Speciellt anonymt. Jag tycker att man ska stå upp för vem man är när man ska skriva sånt skit.  Jaja.
Tredje och sista är nog... jag kan vara alldeles för snäll. Jag har alltid varit snäll och det är nåt bra säger ju jag. Men inte i längden. Inte förrän nu på senaste tiden har jag insett hur många människor det faktiskt är som utnyttjar denna snällhet. Och inom detta ämnet så ingår det också att jag inte kan säga nej till saker och ting. Tjatar någon om att de vill göra något som jag verkligen inte vill så vinner de till slut. Jag kan inte säga nej och vet ju varför? Jo, för jag vill inte se personen besviken och bli ledsen på grund av mig. Som jag nämde innan, jag hatar konflikter.

Något ni borde veta om mig också är att jag är väldigt kärleksfull av mig. Ibland tycker jag nästan det är synd att jag inte har en pojkvän för jag har så mycket kärlek att ge och visa honom.

Är det något som jag har glömt att skriva och som ni vill veta så kan ni slänga in en fråga i kommentarerna, så kan jag svara på det i efterhand. :)


En ny, rolig grej.

Hittade en rolig grej att göra på Jessikas blogg som gör att det blir lite annorlunda i bloggen i iallafall 30 dagar. Såhär ser det ut:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Så varje dag i 30 dagar (från och med idag) kommer jag skriva om det ämne som står i listan. Hoppas ni blir nöjda och får veta lite mer om mig, på ett mer annorlunda sätt. :)


Bild från i somras. :)



Winter picture.

Kolla min fina vinter-bild jag gjorde nyss. Det ska föreställa snö de där vita pluttarna. :P
Fina färger iallafall.


Jag längtar sjukt mycket till julen!



Huvudvärk, ont & trött som fan.

Allt på en gång, yay. Jag sov inte alls bra inatt. Jag drömde en massa konstiga drömmar, vaknade upp jättemånga gånger och kollade mobilen (blir inte förvånad om jag skickat nåt konstigt sms till någon i sömnen). Jag kan nog somna stående nu känns det som. Och huvudvärken jag har är inte nådig heller. Det gör ont att röra på ögonen. Fast så hade det varit ett tag nu, men det är värre med huvudvärken. Och känner mig yr vare sig jag använder glasögonen vid datorn eller inte. Så irriterande. :(

när jag kommer hem ska jag äta sen vila/sova och se om det hjälper.


Mysbild.


Tankspriddhet.

Jag känner mig jättetankspridd. Det är jobbigt för det känns som om allt är fel. Det snurrar runt så mycket i huvudet på mig så jag nästan får spel på mig själv. Känner mig ensam, ledsen, glad, irriterad, förvirrad och till och med gråtfärdig vissa stunder. vad är det med mig? vad händer med mig?


Gah... Jag vill också ha jobb!

Det är inte nyttigt att sitta och prata pengar och jobb. Iallafall inte när man inte har jobb. Som jag. Haha! Med tanke på hur shoppinggalen jag är, hur mycket jag vill flytta hemifrån och sådär, så borde jag skaffa jobb. Sjukt att man ska vara så pengagalen och beroende av det, men allting i denna värld kostar ju. Inte konstigt att många människor är giriga och snåla.

Jag ska söka jobb när jag har tid på mig i stan. Jag tror det är bättre att gå till stället istället för att ringa. Det är inte alla som ringer tillbaka. Så... Ja, jobbsökning på G för min del nu då! Har lite annat att tänka på just denna och nästa vecka.. Hade jag fått välja så hade jag haft jobb för längesen, men vem vill ha en halvutbildad tjej från en linje som media? :P Det lät självkränkade, jag vet. Men det är ju sant. Vi får se hur detta går.

Av någon anledning känner jag mig stressad och det känns som att jag glömt något viktigt jag skulle göra eller liknande. Jag hatar den känslan. Åh! Jobbigt.

Orkar inte skriva mer nu. Ska även dricka kaffe nu innan jag dööööör!


Sophia Bush - snyggaste bruden


Bara 1 månad kvar!

Idag är det ju exakt en månad till julafton. gud vad tiden går fort! sjukt ju. jag längtar som en galen till julafton. då är vi alltid hos mormor och morfar och mer julstämning än vad det är där, finns inte. det är överlag den mysigaste tiden på året tycker jag. med alla ljus och julmusik och allt. underbart.

har inte tagit några julbilder ännu så ni får nöja er med två från förra året.




GRATTIS MAMÍ!

Love yooou!
puss & kram, din dotter Sophie.


Nu är klockan alldeles för mycket!

Sovdags som fan! Har inget mer att säga.
eller jo. är glad. hihi


Fikadags!

Sitter nu här med gott kaffe och pepparkakor. Underbart gott! Blir ni inte läskade av bilden? ;)
Jag lovar, det är ASGOTT!


Mums! Det ser gott ut, intesant?


Min lilla älskling Alice. Skulle ta kort när hon sträckte på sig men det blev inte så bra.


Ge mig allt jag älskar.

Ge mig kärlek, choklad, bubbelpool och gärna en skön, varm säng. Då blir jag glad. Gör mig glad?



tisdag 23/112010

Sitter i skolan nu och vi som är här idag sitter och pratar, vilket inte är så många, men de pratar om sina pojkvänner och jag börjar direkt tänka på denna förbannade kärlek. Det känns så fel att jag är singel! Har varit i ett förhållande i 2,5 år med bara ett par veckors paus en gång. Nu har jag varit singel sen i juli och det är väldigt märkbart på mig att jag saknar någon. Jag känner mig så jävla ensam om jag inte har någon vid min sida. Jag vill känna mig älskad på det sättet som bara en pojkvän kan få en att känna.

Jag vill ha någon att komma hem till.
Jag vill ha någon att kalla min.
Jag vill ha någon som älskar bara mig.
Jag vill ha någon som tar mig för den jag är.
Jag vill ha någon som inte vill förändra mig på något vis.
Jag vill ha någon som ser framtid med mig.
Jag vill ha någon som inte vill ha någon annan än just mig, vågar visa att jag är hans och inte skäms över att det är mig han är tillsammans med, älskar.
- Mina ögon kan tindra, mina läppar kan se.
Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

måndag 22november2010

Orkar inte skriva mycket. Bara det att Louise kommer vid 11.10 så kör vi till skolan. Tog några nya bilder innan. Inga roliga dock. Men men!



Typ serious face.


Nattmat is the shit

Äggmackor en lördagsnatt är himlans gott! Fast kvällens mat vart godare; TACOS! <3 Mumma!


Hur fan ska man vara?!

Jahapp. Då har man sovit bort ett par timmar på en LÖRDAGkväll. känns bra. bara för att vissa personer har svårt för att höra av sig. ska kanske sova resten av kvällen också?

Bryr man sig aningen för mycket om vännerna - är man jobbig.
Om man sedan bryr sig mindre - är man egoistisk.

Hur fan ska man bete sig för att ingen ska klaga på en hela tiden och istället uppskatta det jag gör? Är trött på att hela jävla tiden försöka hjälpa och bry mig, men det enda som händer då är att alla blir sura. Jag får aldrig något tillbaka.

Folk borde ta vara mer på sina vänner som faktiskt BRYR sig om en, istället för att hacka ner på en för att man är 'jobbig' när man försöker vara en god vän.
Jag har alltid varit för snäll och det har fått sina konsekvenser nu - INGENTING tillbaka från dem som jag trodde mest på. Det är nu man märker vilka som är ens riktiga vänner.

Det är inte bara kärlek och förhållande som kräver ge och ta, utan vänskap också. Men det verkar som att vänskap inte är lika viktigt eller något.

FYFAN vad jag är på dåligt humör! Men blir bara så jävla ledsen när man försöker hjälpa till och så säger alla att låta dem vara i fred. Dålig stil enligt mig.


Vad begär ni att jag ska göra för att ni ska bli nöjda och faktiskt acceptera mig som jag är?


not me, not you - only time.

Who can say why your heart sighs,
As your love flies?
Only time...

And who can say why your heart cries,
When your love lies?
Only time...


En vacker dikt

Ögon djupa som brunnar vars flöden är hemlighet.
Av samlade ögonblicks glädje,
av sorger som ingen vet.
Ögon vars glittrande stjärnor avslöjar spegelbild klar.
Spelar på skälvande strängar,
fängslar och söker svar.
Ögon likt flammande lågor med brinnande längtan däri.
Ögon som gåtfulla källor,
ögon att drunkna i.


Ett par bilder från igår.

Jag och Markus drog på 'fest' hos Anders igår. Mycket trevligt med folk och öl! :)
Fler bilder från festen finns på facebook.






Helkass bild, men gillar den ändå.


Avgång mot skolan nu.

Strax är mormor här för att hämta mig. Jävla skola...


nej vet inte vad jag gör med handen...

Oh så trött jag är!

Natten vart mysig. Mysigare än vanligt. Bara så ni vet.

Stressade upp lite över 6 innan och tvättade håret fort som fan, ser att klockan är över halv 7 och tänker "Fan. Jag kommer missa bussfan." Slängde i mig två skinksmörgåsar och frågar pappa om han kunde köra mig (börjar 09.40 idag) men nej det ville han inte. Ringer min kära mormor och hade en sån tur att hon ska in och handla vid 9tiden. Så hon hämtar mig vid 9. Skönt som fan. Hatar att stressa, det håller i sig hela dagen sen.

Ska vara med Robin Hammarström efter skolan idag med. Det kommer bli roligt, har inte träffat honom på evigheter känns det som! det kommer bli awesome.


Dampbild nr 1.

Blev visst social kväll med besök OCH kamera.

Jag har redigerat några bilder från idag, men lägger bara upp två stycken ikväll. Ni får fler en annan dag. :)

Markus har somnat i sängen... Kul kul.  Klockan är trots allt 23.51 nu, kanske ska lägga sig. Har bara en lektion imorgon, ska maila min svenskalärare och fråga om jag kan göra något hemma istället. Typ skriva den där förbannade sagan från svenska A... A ja.


Mitt högra öga ser ut som att 'it's high'. Haha!


I CAMERA






Myskväll hemma med kameran?

Sitter hemma och dricker kaffe. Det är första koppen idag så den är jävligt god!
Har även tagit bilder med systemkameran (som jag äntligen fått hem efter ett par veckor. :P) Så tänkte bjuda på någon bild. :)


Jag idag. Endast mascara, stor skön tröja, mjukisar och en mjuk och mysig halsduk. <3


Mood.

Happyness is a mood, not a destination.


miss my dark hair. :(


Fixat i köket. Duktigt va?

Jag var bara tvungen att städa i köket. Det är så äckligt att ha det ostädat där (som jag sagt förr) och känna gårdagens matlukt med. Blä.  Så jag gjorde i ordning i köket för att göra mamma och pappa glada. :) 

Här får ni före och efterbilder. Ni förstår vad jag menar med äckligt när ni ser före-bilderna. :P

Före




Efter



LITE trevligare va? ;)

Dialekter och brytningar är sött!

Det är en kille i filmen som har en dansk brytning och det är så sött! Lite dålig grammatik också: "Det är jättejobbig". Haha, så sött så. Snygg är han med... Haha! Jag tycker att alla borde se filmen. Den är bra. :) Och jag vill också kyssas, pussas och kramas! :( Jag vill också komma till en snygg kille för att han ringde mig och grät, jag kommer dit för att trösta honom och han tar mig med storm. Det låter jävligt löjligt, jag vet. Kåta upp varandra i hissen och sådär... Näe, skojar. Men fan. Äventyrlig kille - jatack!

Det känns som att jag bara sitter och drömmer här. Nu ska jag se på filmen igen. Kanske uppdaterar senare.


Höstbild från förra året.


Film på morgonen.

God morgon!

Är det någon som har sett filmen 'Underbar & älskad av alla'? Tjejen som har huvudrollen i den kan jag känna igen mig i ibland. Eller ja, rätt ofta. Första riktiga scenen är när nyår är. Hon börjar prata med en kille och det verkar som att båda attraherar varandra, hon hämtar champanjen, går tillbaka till honom och då presenterar han sin flickvän. Hon blir självklart besviken och åker hem till sin lilla lägenhet och spenderar resten av nyårsafton ensam. - Det är på det sättet jag hoppas att jag aldrig behöver spendera nyår eller liknande. Ensam, inga vänner, ingen pojkvän och så. Blir paranoid här! Haha!

Louise hämtar mig om ca en timme så ska göra mig i ordning för skolan nu tänkte jag. Har rörlig bild och gympa idag. Boxning på gympan har jag för mig att det blir. Men fan, har ju börjat se på filmen nu...

Later!


Dagens dåliga (men sanna) sanning.

Jag har förstört så pass mycket genom att visa att jag är en god, äkta vän.
varje gång jag försöker göra någon glad eller göra en god gärning för mina vänner så går allt åt helvete.
Tredje jävla gången nu inom två veckor. tänker inte skriva något till mina vänner längre, det uppskattas inte, det bara förstör.

får väl göra detta i smyg också. som allt annat. jag är nog inte bra för människorna i min omgivning helt enkelt.

tack för mig!

Lade ut detta på bdb med, vill att alla ska läsa för det börjar bli jävligt jobbigt att behöva ljuga och smyga med allting.


Ibland hatar jag drömmar! Tur att musiken finns.

Än en natt drömmer man om att man har ett barn. Jag hatar det verkligen! :( Fjärde gången jag drömmer det nu på en vecka ungefär. Jobbigt som fan. men det är inte mycket jag kan göra åt det tyvärr.

Är trött som  fan. Vaknade först vid 11 idag, somnade om och vaknade vid 2. yay... Hela dagen borta ungefär. Jag känner mig fortfarande nyavaken. :P

Och nu till något helt annat; kärlek.
Jag älskar denna låten. Den är så fin, söt och romantisk så jag dör lite inombords. Haha! Nej då, men den är så jävla fin! Kolla själva. :o




Och denhär videon älskar jag också. Så härlig!

Nu ska jag visst äta. Det blir kött. mums!
Kommer senare.


Fan då?!

Jag börjar fan i mig bli trött! :o Det är inte ofta det händer vid 12. Och absolut inte en lördag! Usch... Det är inte nyttigt för mig att vara hemma ensam utan sällskap och inte göra annat än att bara ligga i sängen och smsa, glo eller se på film. Jag ska nog klona någon av mina vänner. Eller mig själv, men det kan inte vara kul?

Orkar inte skriva mer men jag ska bjuda er på en nice video. Sucka inte nu när ni ser vilken artist det är, hon är en bra sångerska. Och denna låten är awesome. Nästan bättre än 'Can't be tamed '. (lägger till den videon också bara för det.)

Jag ska nog fixa vitlöksdipp och äta salta chips till det. mumma! vem joinar?





Enjoy!





Nu ska jag inte uppdatera mer ikväll. Är övertrött i huvudet så det hade inte skrivits något vettigt ändå. :P

 

 


Cinderfuckingrella!

Jag har precis tittat på 'Pretty Woman'. Så jävla bra film alltså! Men jag vill också blir räddad från översta våningen av en riddare... :( Jag grät i slutscenen. Dock inte så oväntat från min sida. Gråter åt allt nu för tiden. Ge mig kärlek!


American flag <3

En sådan här flagga, exakt såhär sliten och smutsig, vill jag ha som en enda stor vägg på mitt rum. Så jävla snyggt!
Eller hur?


Förlåt för fan.

För att jag inte uppdaterat. Jag har verkligen inte orkat. Men en kort sammanfattning av gårdagen kan jag väl ge er i alla fall.
Var med Markus, gjorde oss i ordning för festen hos Andreas Melin (Bugg-kungen!). Åkte och hämtad en Mattias i Bolmen någonstans, tillbaka till Ljungby till Andreas och där drog festen igång. Mot 12-tiden drog vi oss ned på stan till Harry's. Och där blev jag förbannad som fan, dock utrett nu, när de stängt beställde jag och Johnny pizza sen körde hans snälla syster hem oss till honom. Där drack jag en massa god apelsinjuice, gick och la oss och sedan vaknade vi vid 11 idag och tittade på en film och lite till och jag drack säkert en liter cola. Haha! Men cola har fan i mig aldrig smakat så gott! x)
Vid 14 åkte vi till stan så jag tog bussen hem vid 14.30, duschade och åt jävligt god spagetti och köttfärssås.

Nu sitter jag här och har ingen att vara med för att de gör det ena eller det andra och jag är så sällskapssjuk så jag snart dör! :( Kom hit med er. Snälla. Jag kan bjuda på kaffe och kaka. :)


Lägger in denna bilden på Andreas för han ser så glad ut och den får mig att le. :D
(misstolka inget nu... han är bara en nära vän.)


Finns inget annat att säga än: Detta är lycka!

Hittade denna videon på en tjejs blogg (HÄR har ni den, riktigt bra). Ni kommer inte kunna hålla tårarna tillbaka, jag lovar. Och blir ni inte ens tårögda så är det något fel på er. :)
Själv satt jag nyss och skulle äta frukost och så klickade jag igång denna. Det gick inte äta.

Lyckan som visas i denna video är... Ja, den är nog oslagbar på många sätt. Det går nog inte föreställa sig hur det känns när ens ex. far/bror/pojkvän kommer hem efter ett krig. Så jävla vacker.


Morning sunshine!

Eller nej, just det. Det höst i Sverige. Glömde att vi inte har någon sol då. (Y) Dock är det väldigt mörkt ute fortfarande men ändå.

Jag ska precis gå och göra frukost. Kaffe och stekt ägg-smörgåsar. Mums! Andra dagen i rad jag äter det nu, men det är för jäkla gott ju. :D Efter det så ska jag dricka kaffe. Mamma hade köpt det igår, jäkla tur!

Orkar inte skriva mer så ska äta nu. Vet inte om det uppdateras mer idag, tror inte det.
Dagen består av: Sebbe till kl 16, kl 16 hämtar Markus upp mig, bada hos honom, på kvällen blire festa med honom också! :) Roligt!


Får nästan dubbelhaka. Illa.


Fredag imorgon & projektarbetsdag.

Vet inte vad jag ska skriva så skriver om morgondagen.
Vi har projektarbetsdag imorgon, men ska ändå ta bussen in till stan och vara med Sebbe (och kanske hämta kameran då med) på dagen till 16.00. Då slutar Markus jobba så han hämtar mig då och sen bär det av till honom och på kvällen blir det festa med honom. Kommer bli roligt tror jag. :)

Orkar inte skriva mer, nu ska jag poppa poccon och kanske sätta på en film till? Hm, ja. Trist att göra det själv bara. :(


Sommarkänslor...

Provade min söta klänning. Jag ångrar som fan att jag inte hade den oftare i somras. :( Den är verkligen söt. Ska ha den på mig idag. Idag är jag somrig. Kan behövas en somrig flicka i höstmörkret ibland och ikväll är det jag.




Torsdag 11/11 - Film, kaffe & dusch.

Jag har börjat titta på 'Den galne professorn 2' nu. Har pausat nu efter halva filmen för en snabbdusch och sätta på kaffe. Vem vill ta en kaffe med mig? :) Jag har tråkigt ändå.

Fan. Måste dammsuga sen med. Innan min mami kommer hem. Då blir hon glad har jag hört. Får se till att göra det efter filmen och allt annat jag skulle göra.

måste duscha nu. smsa gärna. bai!



Gravidmage. :O

HAHA! Jag ser gravid ut på riktigt! Jävla tur att det inte är det. Men visst ser det äkta ut? :P (Kassa bilder dock, har en kass mobil atm)
Tänk den dagen man ser ut sådär på riktigt, med en unge i magen... Är glad att jag inte vill ha barn än.




Usch. Trolla bort fett TACK. Spänner ut magen allt jag kan men ändå...


Nu slutar jag. Så skönt!

Aa... här sitter jag; lyssnar på awesome musik och väntar på att vi ska få sluta. Folk börjar röra på sig nu så man kanske ska göra det själv också? Ja.

åh, längtan till fredag är olidlig! Tro mig! bada + skitbra sällskap = <3 :D


Nu: buss hem.



'Lite' låtar jag gillar sådär. ♥

Jag fick en önskan att lägga upp fler låtar som jag gillar. Jag vet att svenska låtar var det som önskades, men måste faktiskt ha med lite engelska låtar. I alla fall ett par stycken som jag älskar. Enjoy!

 

Amanda Jenssen - Look what they've done to my song




Amanda Jenssen - Autopilot



Amanda Jenssen - Save me for a day



Amanda Jenssen - I choose you
Denna låten gav mig rysningar i hela kroppen och gråtfärdig. Så underbar.



Söder - Kärleksbekräftelse



Medina - Sagoland
Gah! Dör lite inombords varje gång jag hör den. Så jävla fin!



Anton & Affe - 26 december
Får rysningar. Så fin och så sorglig. En låt om tsunamin i Asien 2004.



An2n - Tillbaka igen
Oh, så bra!


Beyoncé - Broken-hearted girl



Gudde feat. Atle - Låten om tuttar
En favorit i repris. ;D


Här kommer ett par engelska låtar till. Mina riktiga favoriter for now. (a) Hoppas ni tycker om dem lika mycket som jag gör, för jag mer än älskar dem. Så härliga! :)

 


Kate Voegele - Angel



Kate Voegele - 99 times



Bethany Joy Galeotti - If you're missing (come on home)
Älskar den. Man måste höra denna ett par gånger innan man kan gilla den, måste jag erkänna. Men texten är jättesöt iallafall, om man inte gillar själva låten. ^^



Bethany Joy Galeotti - Flying Machine
Jag vet att jag tjatar med denna låten, men jag älskar den så jävla mycket!



Bethany Joy Galeotti - We belong



Haha! Så underbar video! Och lilla Jamie... ^^




Bethany Joy Galeotti - Ophelia
Hittade den alldeles nyss och jag älskar den redan. (;


Såååå! Nu har ni fått låtar så det räcker för dagen. Elleeer? ;) Nu ska jag lyssna på musik själv på spotify och bara ... göra ingenting för det finns inget att göra. Kan lite gärna åka hem.

Inget att göra - facebook.com

Ja, har inget att göra för tillfället så sitter på facebook. Inget ös där precis, men bättre än att sitta rakt upp och ner. Väntar på att jag och Jenny ska fota en svets-tävling som industri-programmet har idag. Tur att Viktor tar med sig min kamera idag med, då kan jag ta kort med den (dock inte förrän halv 10 men). (Y) Skolans digitalkameror är inte speciellt bra, tyvärr. Tur att denna skolan är så pass modern att vi har minneskortläsare. Haha!

Vad händer annars idag? Vet inte. Skola, hem, ungefär. Det enda jag kan tänka på är på fredag. Då ska jag vara med Markus igen. Vi ska bada jacuzzi (stavning?) och sedan festa kanske. Han föreslog det i alla fall. Kommer bli så skönt att bada! Dock är den ju ute så kommer frya ihäl när man stiger upp. Men väl i vattnet så är det asvarmt. Blir att bringa kalla öl dit med. Yum!
På tal om honom så kom han ju till mig igår. Det var mycket trevligt! Vi tittade på lite filmer, pratade och hade det mysigt. Att ha det mysigt är inget man kan undgå om man är i mitt rum. ;) Sen bestämde vi att han skulle sova hos mig för jag ville inte att han skulle hem runt halv 11-tiden, så han stannade kvar. Vi somnade vid 12-tiden ungefär och vid 05.15 ringde mitt första alarm på mobilen och båda blev helt klarvakna. Han var tvungen att köra från mig vid 05.30 för han skulle hem innan jobbet vid 7. Den kvarten blev mysig. Låg nära varandra och bara snoozade. Helmysigt! När nästa alarm ringde vid halv 6 så flög han upp, klädde på sig, sa hejdå, kramade mig sen åkte han. :( Men men! Han finns på sms som tur är.

Nu måste jag och Jenny kolla läget på industri, så får skriva senare igen.
Smsa mig! Tråkig heldag idag till halv 4.


God morgon!

Ska alldeles strax gå till bussen. In House hela dagen, så ni får gärna underhålla mig med sms. :D


Ful bild men aa.

Hejdå!


Lagar mat.

Ja faktiskt. Jag lagar mat. Av eget initiativ också. Pommes och kycklingfilé blir det. Mums! Det blir en jäävla massa pommes men det gillar vi. Det var för stort hål i pommespåsen så det bara öste ut. :P



Jag väntar även på Markus som ska komma hit. Yiao och Marcus kommer inte, tyvärr men men. Inget att  göra åt! Ska bli roligt att träffa honom igen. Har ju inte träffats sen söndags. ;P Haha!

Nu måste jag kolla till maten.
Bai!

Du snurrar min värld.

Kan du ge mig en chans så du kunde se vad vi kunde haft



Du snurrar min värld - Söder


Statistik. :D

Jag vet inte varför, men den 7/11 finns inte med på statistik-sidan. :P Men här har ni min statistik för de tre senaste dagarna i alla fall. Helt okej. :)


Filmdags tror jag.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Inte sova kanske, men ligga och smsa med folk. Småmysigt. Kanske slänga på en film i datorn? Hatar att se på film själv men... Inte mycket att göra åt.

Btw så snöar det. Nice. Hoppas det ligger kvar tills jag fått tillbaka systemkameran från Viktor imorgon så jag kan ta lite fina bilder. Det var längesen jag fotade på riktigt sådär. Dock får snön försvinna efter några dagar och inte komma tillbaka förrän i december. :) På tal om imorgon så är det grafisk kommunikation hela dagen. Det är verkligen jättetråkigt. :( Give praktik?
Imorgon ska jag vara med Yiao och Marcus med. Ska se om det går bra om Markus K kan hänga med hem också. Ju mer folk - ju trevligare. :)

Nu ska jag sätta på en film så...

Won't be so easy this time to hurt me. You can try.

You can't break a broken heart

So try your best now baby, try your best to break me.



You girl, just pissed me off!

Fan att man ska behöva komma hem på glatt humör, loggar in på bloggen och har fått (ännu) en korkad kommentar så att det där glada humöret blir till förbannad. Så jävla onödigt att slänga ur sig det där. Att det är slampigt.
Är så jävla förbannad just nu! Kom aldrig in på min blogg igen. Det gör mig lycklig.

Varför kan jag inte bara få ha min blogg ifred och inte få en massa kommentarer om att jag är slampig, överkåt eller annat..? Jag begär inget mer än att ni som inte gillar mig, inte känner mig eller annat, låter bli att yttra er här. Snacka skit med era vänner om det istället eller vad  som helst. Låt mig sköta mitt. Jag vet hur sanningen ligger till, hur jag har det och hur jag är/beter mig. Så sluta skriva elaka kommentarer osv.

fuck you, have a good night.


Om ni ska klaga på bloggen - läs den inte.

Från: Everyone
Är du konstant kåt eller? Är detta verkligen något att publicera och visa hur du är? 
Låter mer som S.L.A.M.P.A. Bra att skylta med det va?
Men visst, alla har olika åsikter. Tat lugnt bara. Och btw, du är riktigt jävla
kass på Photoshop.
och din header ser förjävlig ut. Just so u know.

Svar:
Man behöver inte vara 'konstant kåt' för att publicera sexnoveller. Herregud.
Och sen så är det så att man KAN faktiskt bara scrolla förbi novellerna
om man inte vill läsa dem.
Och vadå visa hur jag är? Jag har inte skrivit "åh detta älskar jag"
eller "fan detta vill jag göra".
Jaså jag är slampa? Då måste ju du, "Everyone", känna mig eller hur?
Annars slänger man inte ur sig en sådan kommentar.
Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Jag har INTE photoshop! :S
Jag vill veta exakt vad du syftar på
som tydligen är PS:ad. Jag gör om bilder i picnik och där kan man bara ändra färger osv.
Jag är fortfarande nybörjare på blogg.se när det gäller redigering av olika slag
så klaga inte.
Övning ger färdighet.

En sista kommentar: Ni som inte gillar min blogg, min header eller vad fan som helst,
behöver inte klicka er in här. Eller hur?
Framför allt inte gå in här och klaga.



Dags att lämna datorn nu.

Jag just nu. Och jag ska gå från datorn nu. Ses i skolan, heeej!


Måndag 8/11.

Ska sminka mig och lite sånt nu sen blir det skola. Fy fan. Usch. Vill inte!

Det är jättefint väder idag dock. Tog ett par bilder. :)

Mys! :)


Tog igenom fönstret så den blev inte så bra men ja.


Mysa ned mig i sängen.

Jag börjar bli trött nu så jag tror jag ska lägga mig. Kanske ett avsnitt OTH eller två? Mja, så får det bli. Ikväll behöver jag inte lägga mig som vanligt, börjar klockan 12 imorgon. Så skönt att börja sent på måndagar verkligen. Dock vet jag inte vad vi ska göra på gympan. Inte bada bara... :/ Får försöka ta reda på det känns det som.


Ge mig kärlek och ett eget hem. Skulle uppskattas till max så mycket det bara gick. Jag lovar.


Lite nya bilder uppskattas alltid.



Från i lördags. xD

Kom på en grej från igår när vi festade hos Joel. Haha! Så fult var det.
Jag, Robin satt i en tvåmannasoffa. Det blev lite trångt då Joel skulle vara med. Han är ganska smal och han skulle trycka ned sig jämte mig men det gjorde ont när hans höftben eller vad det var, tryckte mot mitt. Och utan att tänka mig för så nästan skriker jag ut: Joel fan vad hård du är! eller något liknande. HAHA! Sekunderna efter det kom jag på vad jag hade sagt och alla började skratta. roligt! :D


En gammal bild på Joel och Texas. Så mysig. Älskar den. Konstigt nog...


Blåbärspaj & kaffe.

Det är jävligt gott ska ni veta! Underhåll mig. :)




Paj och kaffe. <3

Ny header. Igen! :D

Jag var tvungen. Jag tröttnar snabbt på utseende-relaterade saker. Kommer sätta mig och fixa en till header inom en kort tid tills jag tröttnat på denna, då byts det igen. ^^  Däremot är jag nöjd med bakgrunden. Den är lagom mönstrad, lagom i färgerna och så söt. Hihi! Det är bara en sak som jag vill ändra, men har inte fått svar på hur man gör det än, så det ändras senare.

Söndag kväll... Vad gör man? Jag är bakfull och trött och jag vet inte vad. Firade Andreas igår som ni vet. Vi var i stan i Joels lägenhet och drack och hade trevligt. I början var vi Ljung, Andreas, Joel, jag och Robin men senare kom Niclas och två tjejer som jag inte vet riktigt vilka de var.
Vid 11 någon gång vart det utgång. Jag Andreas och Joel gick ned till stan och de andra åkte med Niclas. Tycker det var trevligt men fan så kallt det var! Är glad att jag hade jeans på mig. Iallafall. Jag och Robin ville in på Köket så vi gick in där men satans helvete vad mycket folk det var! Haha! De måste tjänat bra igår alltså. Där inne träffade vi Tuomas och vi pratade en stund och sen gick jag och han till Harry's. Där utanför träffade jag Markus Kronstedt. Vi gick in på Harry's och jag fick en drink av Markus, satt där och pratade med en annan vän till honom. När det stängde gick jag, Markus och hans jobbarkompis Anders ut tillsammans. Följde med Anders hem men gick snabbt därifrån (Markus 'räddade' mig. haha) när han drog hem massa killkompisar. Så jag och Markus fixade skjuts hem till honom istället och tittade på Fast and the furious-filmerna. Eller ja, försökte iallafall. Var bara lite ifrån att bada bubbelbad mitt i natten med men det gjorde vi inte. Vi somnade runt 5 imorse. Ganska lagom. xD
När vi vaknade i morse vart det väldigt segt. Speciellt hjärnan. Vi åt sedan nuggets som var asgoda. Och drack mjölk och julmust. Vi bestämde att vi skulle bada på fredag istället. Kommer bli astrevligt tror jag. Det var så längesen jag träffade Markus nu så det ska bli kul att bara umgås och snacka skit. Har saknat den lilla plutten!

Nu ska jag duscha och sedan göra koka kaffe, sätta på OTH tror jag och äta blåbärspaj som min mor gjorde igår. mums!

later

Skynda skynda! :o

Här är presenten till Andreas. ^^
Pratade nyss med honnom i telefon och NU blev det bråttom! Är int klar och han är i Torpa om typ 20. Fan. :P Så måste skynda mig nu.


Göra sig kvällsfin.

Nu ska jag duscha och sedan göra mig i ordning för kvällens firande av Andreas. Dock får jag inte tag i Andreas men jag hoppas för hans egen skull att han hör av sig då.

Sovmorgom som hette duga!

Vaknade nyss, alltså vid 2 ungefär. Jävla skit. Aja, vaknade precis lagom till maten iallafall, den är klar nu. Så ska dra. bai!


LUCAS ERIKSSON ÄR ***!

För han bara lämnar mig hela tiden!!!!! :'(


Så mycket folk men så ensam.

Sitter och lyssnar på när pappa sjunger tre av sina egna låtar. Det är så härligt. Även om låtarna inte är glada i sig eller så, så gör de mig glada och bra till mods. Har alltid gillat när pappa spelat gitarr och sjungit. Det har han gjort sen jag föddes och långt innan det. Är uppväxt med det liksom. Vill ni höra ha en video där de tre låtarna finns med så klicka HÄR.

Som rubriken säger: Så mycket folk men så ensam. Det går faktiskt. Jag kan inte förklara det,  men så är det. Fan.


Roadtrip på G!

Em timme och 5 minuter har jag och födelsedagsbarnet Andreas pratat i telefon nu. Vi redde ut kvällens problem, misstag och allt vad det var. Vi har pratat om roadstrip. Vi vill göra en detta året någon gång och en i sommar. Min far vill att jag och 'Gänget' (jag, Andreas, Joel, Robin och Louise) ska skaffa oss en sliten, ful husvagn/husbil/minibuss och ge oss ut i Sverige på roadtrip och ha kul ihop. Det pratade vi om att vi borde göra. Bara jag och han vet om det än så länge men det löser sig. Haha! - Jag och Andreas vill iallafall göra detta, och är ingen annan med på det så vi det själva vafan. Haha!

Sitter och pratar med Lucas i Skype men han drar iväg hela tiden så jag får prata och cama med massa andra folk som är på detdär jäkla lanet. Haha! Ganska kul men ändå.

Tog flummbilder med camen för några minuter sedan. Här kommer dem. Haha






Nähe, inte vara med födelsedagsbarnet ikväll. Snällt!

Jag sitter här vid min dator och Louise sitter vid laptopen och tittar på One Tree Hill. Hon ska komma ikapp mig är det tänkt. Jag är bara på fjärde avsnittet och hon är nog på andra nu tror jag, sen kan vi se resten ihop. :) Men jag var ändå inställd på att hitta på något roligt ikväll eftersom Andreas fyller år men NEEEEJ, då drar han och Joel till stan istället utan att säga något. Jag och Louise har presenter och allt... Snällt... NEJ! Vi är ganska besvikna om man säger så. Men det vore roligt att få lite uppskattning iallafall. De ger inte oss presenter men vi ger dem. men men.

Jag vill festa och Louise vill vara hemma och sova. Inget bra sällskap. :P Så om någon vill hämta mig så är det lugnt. :D


Bild från i somras. Jag var brun då... :(


She can win with her eyes closed

She's a dirty dancer.
A dirty dancer you'll never be her only

She's never satisfied

you better do it right






Andreas Eliasson 19 år idag!

Och det firar vi med en bildbomb med Andreas! :D
Grattis plutten!

Den 1:a September detta året var det 4 år sedan vi träffades första gången och jag har aldrig ångrat att jag träffade dig. Visst, som alla vänner så har man blivit förbannad någon gång då och då, men det har gått över. Det är då man vet att det är riktiga vänner. Vi har slagits, retats och hånat varandra som fan men i slutändan så har vi blivit vänner igen. Vi har så många roliga, konstiga och galna minnen ihop. Och där kommer de andra i "gänget" in i bilden med; Robin, Joel och Louise främst. Men du är nästan alltid på glatt humör och har de mest galna idéerna av oss.
Du var 15 år när jag träffade dig första gången och jag kan inte låta bli att säga att jag har märkt hur du har mognat och ändrat dig på vägen tills nu. Men det ska jag inte gå in på nu. Haha!

Hoppas du får en världsbäst födelsedag lilla gubben! ^^, Här kommer lite bilder på dig. Du kommer säkert minnas när de togs och sånt roligt.











Min 18årsfest.


1 september 2006. Första gången jag träffade Andreas. Så liten! Haha




April 2007.






2006 anar jag.












April 2007. En liten Andreas första gången vi var i hans stuga (om jag minns rätt)


Sommaren 2006 tror jag.


Nyår 2009 -2010


Andreas student. Så stilig så!


Midsommar 2010. Snygghatten!








såg astjock ut. haha


Midsommar 2010. Jag är solbränd som fan och Andreas verkar stupfull. Tummen upp!

Nu hittade jag inte fler bilder men det ska tas fler nu i helgen. :D

Min galna hund gör galna saker.

Min hund har damp. Dålig kvalitet tyvärr men
(använder en asgammal mobil så upplösningen är inge bra och heller inte storleken... som nu märker. HATAR MIN MOBIL!)

 



Jul- och nyårsklänning tack?

Sitter nu än en gång med kaffe, lyssnar på musik och tittar efter klänning till jul och nyår. Det går sådär alltså. :/ Någon som vet vart det finns många festliga och fina klänningar? Jag har redan tittat på modehus.se, nelly.com och sitter just nu på halens.se. Ibland är det inte roligt alls att vara kräsen. :(


One Tree Hill-dags!

Yes, nu ska jag koka kaffe och sedan titta på One Tree Hill.




Hemma själv. Fyfan vad skönt.

Kommer bli hemma själv nu. Iallafall en stund. Utan mamma, pappa, bror och till och med hundar. Helt själv. Underbart. Mer underbart hade det  varit om man haft en lägenhet där man alltid får vara själv.

Nu ska jag ta fram kyckling så den tinar sen dammsuga huset. Är inte alls på bra humör idag...


Skärpning för er föräldrar, för helvete!

ÅH vad jag verkligen HATAR när småbarn sitter på nätet och kallar människor saker. Jag har sett 97:or innan, och nu t.o.m 99:or hålla på med detta.
Ingen uppfostran över huvud taget. Vilka föräldrar låter sin t.ex 11åriga dotter/sov sitta vid datorn och kränka och förolämpa andra för deras sexualitet och läggning?

Är så jävla trött på detta samhället! Att vuxna människor inte kan ta hand om och uppfostra sina egna barn. Så jävla dåligt och oansvarsfullt!

Och något som är hemskt att se med är när 12, 13åringar lägger ut bilder på bilddagboken där de pushar upp brösten som fan, visar magen eller står i trosor och visar upp röven. De stackars människorna kan bara inte haft en bra uppfostran. Vad är det för fel på föräldrarna i dagens samhälle egentligen?!


Patetiskt alltihop! Skärpning tycker jag!


Bild orelaterad.


Överskottsenergi till salu!

Sitter här vid datorn. Igen. För omväxlings skull liksom, och lyssnar på Bethany Joy. Har också smått överskottsenergi så jag sitter och sjunger och dansar till musiken. :D Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Död åt... ja.

Ska man titta på One Tree Hill kanske? Egentligen vill jag inte det med tanke på att om jag gör det, så kommer serien ta slut snabbare. Såhär är det: börjar jag titta på det så slutar jag aldrig! Det blir bara avsnitt efter avsnitt och TJOFF så är säsongen slut. Det suger liksom. Men det var några dagar sen jag tittade på det så måste nog se iallafall ett par avsnitt ikväll.

-

Åh vad jag har saknat dig! Vi har inte träffats själva på ett halvår och ikväll var verkligen asrolig. Du stannade i och för sig inte så länge men. En bra pratstund hade vi och tog igen lite av tiden som gått förlorad. Jag hoppas allt löser sig mellan dig och flickvännen så att det sedan kan lösa sig mellan dig och mig med. Att inte få träffa dig känns så piss. Du är verkligen en av mina bästa vänner och älskar dig för den du är. Som jag sa innan till dig; du är speciell, och det gör dig inte onormal. Jag menade också det jag sa om att fler killar borde vara som dig. För du är en gentleman, osjälvisk på rätt tillfällen, omtänksam, smart och det bästa av allt: du kan lyssna och ta vara på det som betyder mest för dig.
Älskar verkligen dig vännen. Jag hoppas du väljer rätt val nu med allting så det löser sig. Det märks på dig att du inte mår väl. Jag håller tummarna för dig!



 



Good shit!

'Romper Stomper'







Här får ni trailern med.


Perfekt hemmafru?

Störd eller tidsfördriv? Det är frågan.
Plockade i så mycket jag kunde i diskmaskinen, satte på den och sedan det som inte fick plats diskade jag för hand. Och på köksbänken/köksön var det nån äcklig fläck som varit där i flera dagar. Bara fram med köksrengöringen och sedan torka av. Även grytor, lock och flaskor diskade jag ur. Hatar när det är äckligt i köket eftersom det är där man lättast kan få i sig bakterier och skit.
Men en av anledningarna till att jag städar är också för att hålla mig sysselsatt med något, annars blir det lätt att jag småäter hela tiden eller iallafall går i kylskåpet stup i kvarten. Inte heller bra. Och i vårat hus finns det alltid något att göra kan jag säga. Lovade far att dammsuga med men det gör jag efter denna koppen kaffe som jag precis hällt upp.

Vad händer idag? Ingenting verkar det som. Jag som är sällskapssjuk vill ha människor runt omkring mig hela tiden men det är svårt att garantera det eftersom jag bor på landet... Men jag får se till att hitta på något. Äh, ingen idé, här finns inget att göra.
Dock har jag badat Texas idag så han doftar gott för han ska till veterinären. Det är inget allvarligt. Vi ska bara se om det finns något att göra åt hans päls för han fäller så det är inte klokt. Om det inte finns något att göra så kommer vi troligen sälja honom, och det vill inte jag. Det är Alice som är min favorithund men Texas hade jag med saknat. Yrvädret. ^^

Nya bilder med. Woho! :o :D



Döda tid med musik & random snack

Svar på fråga: Jo, det är klart jag får sjunga! Pappa vill att jag mer än allt annat ska sjunga och jag med. Det är bara det att jag har varit sjuk två gånger det senaste året så att min hals eller snarare stämband har tagit stryk som fan. Och det har gjort att jag inte kan sjunga bra längre. Jag har fått en mycket hesare röst, vilket gör att jag inte kan ta de toner jag kunde innan. Och jag hatar det. Tänkte dock försöka få pappa att gå med på att gå på sånglektioner. Det kanske hjälper. Det är värt ett försök iallafall.

-

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Är trött, eller övertrött till och med, men har inget att göra. Jag hade velat se på en film men jag har inga bra. Jag har bara filmer som jag sett miljoner gånger och som inte längre är roliga. Men får kolla en extra gång. Ska tända lite ljus med. Doftljus med så det doftar gott på mitt rum. Jag älskar doftljus! Det gör att det känns fräschare och mysigare.
Bara för det ska jag skriva upp en minilista på vad jag tycker om. Kan vara bra att veta det till t.ex jul eller födelsedag eller annat. ^^

> Doftljus i alla slag.
Eller ja, ljus överlag.
> Överraskningar.
> Playboy.
> Kaffe.
> Heminrednings-tillbehör. Ex. tavlor.
> Musik.
> Choklad.
> Blommor.
> Skräckfilmer.
(Fet stil är det jag älskar mest.)
Ja, där har ni lite. Finns mycket annat jag gillar men detta får duga.


Nu ska jag byta om till något skönt och bekvämt sen blir det slänga säg i sägen och se på film (om jag hittar någon).

Och gud vad jag saknar kärleken. Sjukligt mycket alltså. Känner mig som den enda i världen utan den. Men det verkar som det börjar arta sig. Vi får se vad det leder till. Saknar dig mannen. :$

Shit... Måste färga håret snart. Men då blire inte mörkbrunt utan svartbrunt! :D Kommer bli bättre tror jag. Varenda gång jag färgar det mörkbrunt så blir jag missnöjd. Blir liksom inte mörkt nog, och svart vill jag inte ha heller. Så ska prova svartbrun. Det blir nog bra. :)


Tisdagkväll - vad gör man?

Vad fan händer ikväll? Jag orkar inte sitta hemma framför datorn hela lovet och inte göra något! Jag vill festa, träffa vänner, åka någonstans.
Andreas var här innan men stack ganska snabbt med någon till Halmstad för att följa med till Biltema. Han sa att han kommer tillbaka hit igen men han har inte kommit än och han svarar inte på sms eller något... Jag har för fan tråkigt! Behöver sällskap! Får smsa Joel.

Och ja, jag ska lägga upp bilderna sen maskeradfesten så snart jag hämtat kameran hos Viktor.


Bethany Joy Galeotti ♥

Hittade lite videos med Bethany Joy när hon sjunger julsånger. Jag bara ÄLSKAR hennes röst! Varje låt jag hör med henne gör mig tårögd och gråtfärdig. Hennes röst är underbar och den får mig att tro att jag en dag kan få sjunga igen.




Bethany Joy - Sleigh Ride


Bethany Joy - I'll be home for christmas