Summer nails

Ska måla min naglar nu. Riktigt denna gången så det blir underlack och topplack med. Det gör naglarna glansiga, lena och färgen sitter längre. Det blir grön den här gången, btw.


Från HM för cirkus 40:- kanske.


Kärlek på fyra ben

Mina söta underbarna hundar. De ligger och myser i sängen. Alice ligger med huvudet på min kudde och Texas ligger som en liten bebis vid fotändan. Så himla söta. Mina två små kärlekar.



Filmmys on my own


Tittar just nu på Deadgirl. Den är lite småäcklig faktiskt men jag gillar den. Sen blir det till att se på Kyss mig. Den verkar bra.

Nej, jag gillar inte att ha filmmys själv men jag har inge val. Personen som jag vill ha filmmys med är för tillfället sjuk (det suger ska ni veta) så då får det gå an att se filmerna själv. Men men. Helgen kommer förhoppningsvis bli bättre än bäst. *Suck* Saknar dig, mannen... Jag tror inte att jag någonsin har använt ordet 'saknar' såhär många gånger på denna korta tid som gått sen vi träffades första gången. Helt sjukt. Men, det bästa med det... det är att jag menar det till max.

Next to you

Nu ska jag duscha. Har suttit och tänkt alldeles för mycket nu, det är aldrig bra. Det är alltid jag som förstör, men nu får det bara inte bli så...


Let's play a game


Kom natt, kom Romeo

Kom natt.
Kom Romeo.
Kom, du nattens dag;
För du ska ligga här på nattens vingar
Och skimra vitare än nysnö på en korprygg.
Kom, ljuva natt, svartögda kärleksnatt.
Ge mig min Romeo. Och när jag dör,
Ta honom och skär ut honom i små stjärnor
Så gör han himlens ansikte så fint
Så alla blir förälskade i natten
Och glömmer bort att dyrka solens glans.

Citat från Romeo & Julia.


Omorganisering

Har flyttat runt/ tagit bort/lagt till lite saker i rummet idag. Kände att det var för stökigt med alla smågrejer så jag fixade till det idag. Är faktiskt riktigt nöjd nu. Förutom att min tavel-vägg inte är uppe ännu men det kommer väl. Det är en massa krabb att sätta upp saker på väggarna för att det är gipsväggar och man måste förborra och sådant. Det är det jag inte kan. Någon gång måste vara den första men. JAJA, här kommer bilder. Har jag ett öga för inredning tycker ni? På mitt rum så har jag i princip gjort allting själv, alltså all småplock och sådant. Mamma har dock gett mig tips. (a


Har en bild på mig när jag var liten liten och mamí i ram och en sten som det står Jag älskar dig på, fick den av henne. Tycker det är en glad och söt bild på oss.



Klicka på miniatyrerna för att se en större bild.

Aldrig

Jag går aldrig i någon annans fotspår. Det är tyvärr inte mitt problem, att vad jag gör, är ditt problem.


Monstertruck-show

Följer med Ljung och Robin på Monstertruck-show ikväll kl 19.00 i Ljungby. Det kommer bli jävligt roligt, jag har aldrig tittat på det live, bara på tv. Hoppas det inte regnar bara! Glömmer jag kameran så förlåter jag inte mig själv, haha!


Svart och silver

Tänkte att jag skulle prova på att göra den här sminkningen idag. Den är läcker, liknar den jag hade i lördags fast denna har silver istället för grå och dessutom mycket mer av den silvriga ögonskuggan, den sminkningen jag hade i lördags var mer svart.

Det SER i alla fall inte så svårt ut att göra denna. Eller...?


Bild lånad av: Jojolicious @ bdb

Red Riding Hood - Älskar

Satte precis på Red Riding Hood, andra eller tredje gången jag ser den nu. Jag älskar den! Ska bara göra en nattmacka till det med, sen är allt nästan perfekt. Shiloh som spelar Peter i filmen är ju gaaanska het om man säger så. Det får gärna bli onsdag nu med på tal om annat. Om allt går som det ska så att säga. Längtar som en galen.

Godnatt, overandout!



Shiloh Fernandez... Snygging.


Just nu

Håller på att rensa skåpet - det behövdes. En massa skit som bara är att slänga. Så nu ska det bli ordning. Har även plockat runt/tagot bort saker ur rummet som gjort så det sett stökigt ut.


Stuck

Shit.. Jag har fastnat helt för The Pretty Restless! Lyssnar på deras låtar om och om igen. Så jävla bra. Sitter och lyssnar på dem, redigerar bilder och dricker kaffe. Bytte om till mjukisarna innan med - love it.


En snygg sminkning


Min mamí gjorde den på mig med lite hjälpt av min moster med, men den blev lyckad. Riktigt snyggt med mörka sminkningar när man har mörka ögon som jag. Jag är supernöjd och mitt självförtroende stärktes rejält när jag såg mig i spegeln med färdigt hår och sminkning. Nu ska bara rätt kläder på sen är jag redo för fest!

Miss and longing for you, P.

The Pretty Reckless

Taylor Momsen. Snygg? Ja. Håller på att fixa mig. Håret blir aldrig platt och jag blir så irriterad på det. Ge mig nytt hår. Men sminkningen blev bra till slut i alla fall. Kommer bild. Promise.





I may be bad...

... but i'm perfectly good at it!

Nu ska jag faktiskt börja göra mig i ordning inför kvällen. Har i alla fall tid på mig nu. Hatar att stressa.


AAAAAAAAND I'M OUT.

I'm sexy and i know it

En god frukost är en väldigt bra start på dagen tycker jag. Frukosten är det godaste målet på hela dagen. Det blev helt nybakat bröd, kaffe och två havrekakor. Jag och mamma satt på uteplatsen och åt, det var skönt ute fastän det var inte var sol. Skönt. :)



Idag är det faktiskt lördag och jag är på bra humör, så det fick bli enkel klädsel idag; jeans och I love göteborg-linnet som jag köpte på Liseberg för ett tag sedan. Love it.

Ikväll blir det öla med Stefan och lite mer folk. Vet inte vilka än men. Öla, grilla och sedan bär det mot Värnamodagarna. Jag har aldrig varit där så det kommer bli intressant. Jag har dock inte för höga förväntningar för det är ju faktiskt Värnamo vi pratar om. Haha


Shock


Åååh vad jag älskar affären SHOCK! Heeelt underbar är den. Kolla in själva, klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida. Har hittat lite småsaker jag vill ha. Mums! Cupcake Cult är favoriten hos mig. Så sköna tryck på den.




Denna t-shirten har jag, så söt min lilla panda!








THIS ... gonna be mine!


Freddy V.S Jason

Har playat Freddy VS Jason nu och gjort popcorn och fixat saft = mys! Saknas bara rätt sällskap. Hihi

I love Jason.




Nothing else matters

Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Gossip Girl! Det är vad som är i mitt huvud just nu och det är vad jag tittar på just nu. Har inte ens hunnit klä på mig efter duschen. Pratar med stackars P med. Krya på dig, snyggmannen!


Ny design!

Nu har jag gjort om bloggen äntligen. Har velat göra det länge men har inte orkat sätta mig och pilla med det, men idag har varit en tråkig dag så jag tänkte; varför inte? Sitter här nu i alla fall supernöjd. Speciellt med headern. Ed Westwick är ju gaaanska snygg om man säger så. Hehe! Jag är nog inte ensam om att tycka det. Jag vill hedra honom genom att ha honom där uppe p.g.a att han då 1. är förbannat snygg och 2. för att han spelar en så härlig, sexig och mystisk roll i Gossip Girl. Han är över huvud taget en bra skådespelare tycker jag.

Nu ska nöjda lilla jag gå och äta hamburgare sen får vi se om det blir in till stan till Nataliiiie pluttan. Och träffa Tim också troligtvis. Hoppas på en trevlig kväll då i alla fall när jag har det sällskapet.

OVERANDOUT


Blair är så klockren, haha!


www.bobski.se

Denna text tilltalade mig. Läs den och se om du känner igen den också.

-
Jag hatar att jag alltid är den som älskar mest
hatar att jag gråter tusentals tårar för någon som inte älskar lika mycket tillbaka 
Hatar att jag är den som är vaken hela natten trots sömnbrist
så att jag kan ta det första tåget till honom
Kanske bara för att få en kram så mitt hjärta blir lättare, så jag kan åka hem igen
trots 2 timmar tur och retur 
Vill bara slippa känslan av att dagen kommer att döda mig.

"Ge mig tid" säger han, och så säger många
men varför vänta när man kan skapa något bra nu?
Jag vill inte dra ut på tiden, vill inte vara den som går ensam under paraplyt som blåser
ut och in i regnstormen.

-

Skrivet av 'Bobski'.
www.bobski.se

(Tog en bild på dig men jag hoppas det går bra. :$ )

Svar på fråga

Okej, det är någon anonym som har undrat flera gånger vad som hände. Men det handlade om känslor. Jag tappade en bunt med känslor för honom helt enkelt. Och sen var det svartsjuka också som var inblandat. Men främst var det känslor. Han tyckte att vi bara skulle ha en paus, men det fungerar oftast inte med paus. Sen kan man inte fortsätta vara i ett förhållande om känslorna inte finns. Det går inte. Är man det så blir det bara värre och värre ju längre tid det går, så i det långa hela så var det bättre att göra slut. Han ville inte, han älskade mig men ett förhållande handlar om att ge och att ta, och jag bara tog kan man säga. Tog hans kärlek men jag gav ingen p.g.a att jag inte hade känslor kvar alltså. Så nu vet ni!

I walk the earth the wrong way

Nu har jag äntligen bytt säng på rummet så numera behöver jag inte sova på altanen. Bäddade sängen så det blev fluffigt med - jättemysigt! Saknas bara sällskap. P! Haha!

Sitter och tittar på "Den osynlige" nu, en svensk film som verkar väldigt lovande. Än så länge är den bra i alla fall. Sen lär det bli en film till och lite mer snack med P. Är dock väldigt uttråkad. Sitter och äter vindruvor av bara farten här!


Accepting

Vid den här tiden för ett år sedan, så satt jag och tittade på One Tree Hill som en galning. Jag minns att då mådde jag bra. Men jag visste heller inte denna månaden, att resten av året och kommande år skulle bli en pina. Jag blev sviken, sårad och jag kände mig bara övergiven av alla. Framförallt av min kärlek. Jag var så kär, men han struntade i mig, ignorerade mig och sade upp kontakten helt. Året som gått fram tills nu har varit hemskt och jag har verkligen mått dåligt. Men nu, augusti 2011 sitter jag och råtittar på Gossip Girl istället för One Thee Hill och jag pratar med en underbar person och jag hoppas att resten av detta året och det kommande, kommer bli bättre än förra. Ärligt talat så vet jag inte om jag skulle klara av mer svek och olycklig kärlek, det har tagit alldeles för hårt på mig. Jag får sluta få känslor helt enkelt, haha. Skämtåsido.

Men aaaaja... Nu ska jag äta frukost och se på någon Stephen King-film med min far. Later.


Oh, behave.

Jag är suuupersugen på kaffe för första gången på säkerligen 2 månader, men hade jag ställt mig och kokat kaffe nu så hade mamma och pappa idiotförklarat mig tror jag. Fast visst, ingen skola för min del imorgon! Dock ska min broder till skolan. Han börjar... 8an tror jag. Dock är han fortfarande bara sådär runt 9 i mitt huvud, haha. Men han fyller 14 nu i september den lilla skitungen. Jag har börjat fundera på vad man ska köpa till lillen.. Hmm..

Nu sitter jag och pratar med en mycket bra man som heter Peter och jag känner mig väldigt törstig så jag ska nog klä på mig och hämta cirkus 59 liter vatten, fortsätta prata med Peter och sedan se klart avsnitt 5 av Gossip Girl och sen får det nog bli sängen tror jag. Känner mig ganska trött och seg efter helgen. Så godnatt kära vänner.


Tvångstankar








Oh yes, it did.














Alla har någon slags tvångstanke, vare sig det är en extrem eller en lindrig skitsak. Jag tänkte avslöja 10 av mina knäppa, konstiga och dumma tvångstankar jag har. Bara för att det är roligt liksom.

  1. När jag tagit mjölk så måste jag ställa den med 'framsidan' utåt så att öppningen pekar åt vänster. Står den på fel håll när jag öppnar kylskåpet så vänder jag på den, samma sak om den är öppen, då måste jag stänga den. Det här med öppna förpackningar är det alltid samma sak; ett mjölkjpaket, juicepaket eller ketchupplaska - måste stänga korken/locket.
  2. När jag har duschat så måste jag alltid hälla ut vattnet som hamnar kvar i slangen innan jag hänger upp den, innan jag går ur duschen, annars gör jag det även om jag klätt på mig.
  3. Medan jag spolar fram varmvatten i duschen så kollar jag alltid två gånger om jag låst innan jag kliver in i duschen.
  4. Tvättar och rengör alltid ansiktet innan jag borstar tänderna på kvällen. Går inte på annat sätt.
  5. När jag placerar ur "krims-krams", alltså prydnadssaker, ljus på bordet etc, så får det absolut inte se organiserat ut, men heller inte slarvigt ut. DET är jobbigt kan jag avslöja.
  6. Måste alltid, alltid rätta mig om jag gör ett stavfel, särskrivning eller liknande om det så bara handlar om "jga", måste ändras till "jag".
  7. I garderoben måste alla plagg hänga med framsidan åt vänster.
  8. Täcket måste ligga på rätt håll så man inte har det stora hålet vid ansiktet.
  9. Pengarna i plånboken måste ligga på rätt håll, både framsidan på pengarna och de får inte vara upp-och-ner. Samma sak gäller korten i min lilla plånbok som är till för bara kort. Alla kort åt samma håll och sen ha de i den ordning som man använder dem. T.ex leg är först sen betalkortet osv.
  10. När jag packar kläder i en väska så packar jag så logiskt som möjligt, både i den ordning som jag troligen kommer använda plaggen i och så att man sparar plats. Samma sak på jobbet. Där slänger man in kartongerna i en s.k posthäck (en hög bur ungefär) och där står jag och omorganiserar kartongerna som tetris för att kunna få in så många kartonger som möjligt. Får sedan svagt damp när det inte blir som jag vill, haha.
Hoppas ni haft kul åt detta för det är sådana konstiga tvångstankar jag har men det är jobbigt att ha dem, tyvärr. Men någon får sig säkert ett gott skratt. Nu ska jag klä på mig och gå upp till min söta mormor och morfar som jag ska sova hos inatt, så jag finns bara på mobilen ett par dagar framåt.

OVERANDOUT

Kan man vara kär i en röst?

Jag blir glad av denna låten med Linus Svenning. Gilla honom på facebook HÄR.




Denna låten får mig att vilja ligga och mysa med någon person. Jag har ju tyvärr ingen pojkvän men.. Visst får man en mysig känsla inom sig?

Nu ska jag göra mig i ordning för utgång. Ses i dimman!

Tatueringar är konst

Något liknande detta (Bilden ovan)
var min första tanke av vingar på ryggen. Men så ångrade jag mig pga storleken, så det blev de jag har nu. Men dem är jag med otroligt nöjd över! Jag var orolig att den skulle bli ful och att detaljer skulle falla bort men nej, den blev riktigt fin och skuggorna blev perfa! Är asglad att jag äntligen gjorde det, jag har inte ångrat mig en sekund sen han satte nålen i ryggen. Det kommer heller inte vara den sista tatueringen, fler kommer! Ska ha 6-7 stycken till. Är supersugen på att börja på en sleave, men jag tror inte det blir så även om jag vill pga jobb och så. Men ryggen kommer få fler, helt klart.


Samt armar, ben och fötter.
Jag tycker det är supersnyggt med tatuering/tatueringar på fötterna som på bilden ovan. Frågan är hur ont det gör? Kan inte göra mycket ondare än att få nålen intryckt mot skulderbladet i alla fall som jag fick, hehe. Vi får la se vad framtiden har att bjuda på. Men den dagen jag sitter under nålen igen så ska jag njuta, det gjorde jag inte nu eftersom det var första tatueringen. Jag var nervös över att jag inte skulle klara av hela sittningen så jag spände mig och så, klart det gjorde ont som fan då. Men men. Man lär sig något nytt varje dag.


Sen så funderar jag ju på piercing med. monroe (bild 1)/medusa (bild 2) och tungpiercing ska det bli. Kan bara inte välja vilket av monroe och medusa jag ska ha... Vill ha båda men det blir inte alls snyggt ihop. Enligt mig då.

GAH! Dessa val alltså..!



Inspiration till tatueringar

Oh vad jag vill sätta mig under nålen igen!










Våran mysiga altan!

Hur mysigt är det inte? (a




Städa, städa

Håller på att rensa ur min garderob nu. Igen. Gjorde det för några månader sedan men jag har tydligen handlat mycket kläder på den tiden, haha. Igår när jag skulle hänga in mina kläder så märkte jag att näe, ca 10 plagg fick inte plats! Och min mor sa: "Men du får väl sluta köpa så mycket kläder då...?" Haha! Hon är galen. Jag utgår inte från hur stor garderob jag har, när jag handlar kläder?! Galenskap! Så jag har två krav när jag flyttar hemifrån och det är att 1. Ha större garderob eller flera så man slipper detta hemska i-landsproblem. 2. Stor dusch. Det är de krav jag har, haha! ^^

Ikväll är det utgång med MP3, synd att alla inte kan vara med pga jobb och så, men ändå. Så jag hoppas att kvällen blir lyckad. Men nu ska jag tillbaka till min dumma garderob och fortsätta rensa och få in de nya kläderna. :)

Later.


En bild på när tatueringen var nygjord. En dag gammal eller något. Snygg! Älskar den! Nu börjar den likna en hel och fin tatuering med när den läkt fint. :D Hihi


You feel like paradise

Vaniljglass med nöt/chokladsås nu till lite Gossip Girl. Helmys. Tatueringen läker så fint så, men den kliar ju så jag håller på att få damp rent ut sagt. Det betyder att den läker så det är i alla fall bra.

Later. OVERANDOUT


Hahaha, osnygg bild men vafan.



Buuuddy...

Sitter i Göteborg hos Jonathan medan han sover bort sin bakfylla, stackarn. Jag håller på att tanka "Boog & Elliot Open Season" nu. Den är ju så underbar! Att Ashton Kutcher är rösten till Elliot så blir filmen galet rolig. Älskar den. Se den! En annan film som jag blev sugen på att se nu som Kim tipsade mig om var "I spit on your grave". Have to see!

För övrigt känns det jävligt gött nu! Done and done, säger jag bara. Underbart. OVERANDOUT







En liten update sådär.

Nu har jag precis duschat och det var skönt som fan. Ska ringa Jonathan strax men först blir det lite extra update här på bloggen, har ju inte varit så aktiv här sen typ 8 dagar tillbaka då jag varit i Göteborg hela tiden. Såhär är det nu i korta drag iaf: Förra fredagen när jag slutade sommarjobbet så pratade jag med min chef, och hon frågade mig om jag ville komma och jobba om de behövde extra hjälp någon gång - Jag tackade självklart ja. Så börjar imorgon igen och kör hela veckan och sedan kanske de två kommande veckorna efter det, inget säkert än. :)

Var med Andreas igår och idag. Igår såg vi på film, jag drack ett par öl och vi hade allmänt trevligt. Idag passade jag lilla Tyson medan Andreas fixade Camaron, då lovade jag att köpa glass till honom så vi körde till Skummeslöv till bilstranden och åt glass och gick en bit längs stranden. Det var omtyckt. Det var längesen vi hittade på något ihop.

På fredag åker jag till Göteborg igen till Jonathan och stannar till söndag. På söndag så jävlar! Då är det tatuering som gäller. Första också. Längtar som en galning!

Nu ska jag lägga mig. OVERANDOUT.


Jag och bäbis. <3