Sååå klockrent!

Det jag vill ha mest är "Ohyeah t-shirt time yeah!", en duck phone och "Cab's here!". Klockrent och jag vill ha det.








Season 4!

Jag beställde ingen av de tröjorna nedan. Aja, men ska börja på säsong 4 av Jersey Shore nu! Såg 9 avsnitt av säsong 3 igår och de sista 4 avsnitten idag. Haha, jag är nog beroende... Ikväll blir det bara ett eller två avsnitt för imorgon ska jag med Cilla till Halmstad vid klockan 09.00. Najs! :)

Natti!
Snooki. <3


Give me.


Decisions, decisions!

Jag kan inte välja vilken jag ska ha! Wäh! :( Skämttröjor är fan bäst.




Love is a disease

"It's kinda a disease to looking for love. It just keeps eating in you and eating in you, and then when you don't find a guy and get more miserable, more depressed... It's just not a good time." -Snooki

Jag håller med henne. Vet exakt hur det är. Det är hemskt. Men från och med nu så hoppas jag att det blir bättre. Det känns som att det kan bli något. Vi får väl se.


Beauty or beast?

Jag känner mig jävligt vacker med ansiktsmask... haha! Not! Tittar för övrigt på Jersey Shore medan ansiktsmasken verkar (ska vara på i 20 min) och jag håller på att kissa ner mig så mycket jag skrattar. Jag bara älskar skiten. Snooki är så jävla klockren, jag älskar henne. Och Vinny. Yum!


Mjuk skön tischa och leopardinneskor.<3



Thai wok

Detta är en riktigt god middag. Är proppmätt! Det stora glaset med iskall lättmjölk är som pricken över i:et. Ka-tjing!


Jersey Shore och sömn

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och glo på Jersey Shore. Så jävla underbart program det är alltså. Det är bråk, kärlek, slagsmål och fester/nattklubb. Jag vill leva det livet..

Imorgon ska jag till stan litegrann. Ska se om jag vågar ta hål i öronen då. JAG VÅGAR INTE! Haha! Har inte gjort det sen åttan vafan. Men vi får väl se. Öla med en vän blir det imorgon med, vilket kommer bli jätteroligt. Får la se om jag får med mig systemo så det blir ett par bilder.

NIGHTY, OVER AND OUT.


Haha, "wääääääähh!"


Systemooo!

Systemkamera säger jag bara. Införskaffades idag främst åt mami men jag kommer med använda den, HEHE.




Hoppas inte att blogg.se förstör kvaliteten helt i alla fall. :/


Turn it up like you allways do!

Lyssnar på denna helt underbara, grymma och allmänt jävla bra låten Sonic Syndicate – Turn It Up. Jag blir helt galen av den, haha! Tror att det är en grym sex-låt faktiskt. Rawr!


TURN IT UP LIKE YOU ALWAYS DO
HEAD TO TOE, COVERED IN TATTOOS
SOONER OR LATER, YOU'RE GONNA COME LOOSE
WHAT THE FUCK YOU GONNA DO?

TURN IT UP LIKE YOU ALWAYS DO
HEAD TO TOE, COVERED IN TATTOOS
BROKEN NAILS AND A BLEEDING SOUL
SUCK IT UP, YOU FUCKIN' HOE!


(Åldersgräns på musikvideon då den är ocencurerad. 18+ gäller!)




Get crazy, get wild

Nu blir det kaffe. Ska bli gott. Ska nog ta en kladdkakeballerina till. Eller glass..? Svårt val detta.


Ge mig styrkan

En bra kille är: Han som bryr sig mest om dig.
Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.


Hur blir man stark nog för att kunna glömma någonting som man i vilket fall kommer finnas för evigt?


Solglasögon vafan!

Jag är kär. Jag vill ha alla färger som finns i denna snygga modell! (klicka på bilderna för att förstora)


It's Jersey Shore, bitch!

Var tvungen att härma Snooki. HEHE Men det blir i alla fall Jersey Shore nu. Har äntligen säsong 2 nu. Gotta love it.
Körde Hiphop Abs, Total Body Burn innan... Oh.My.Fucking.Devil alltså. Mina lååår! Men det är i alla fall en skön känsla. Var trött efter redan 15 minuter men gav inte upp iaf. *Points for me*

Morgondagen bjuder på träningsvärk och s.k "chilldill" med Natalie. Sola lite solarium och njuta lite. Aldrig fel det inte! Eftermiddagen + kvällen spenderas troligen med henne. Ska bli roligt. Ska nog ta hål i öronen imorgon med. Många blir chockade när jag säger att jag inte har hål i öronen, men jag har inte haft örhängen sen 8:an så.. Haha! Men ska kanske göra det iaf. Vill ju töja sen vettni! Oh, vad snyggt det kommer bli! Ska bara ha max 8mm (8 mm är nog inte så "bara" för mamma och pappa men, haha! Ska iaf inte ha 3 cm som många har. ;) )

NÄHE! Ta sig en dusch och sedan krypa ner framför JS? Ja tack! Kommer somna gött ikväll. Drömde hela natten om filmen "The number 23"... Fy fan vad jobbigt det var att drömma om det! Drömde att allt jag gjorde, sa, skrev, såg och hörde blev 23. Precis som i filmen. Usch. Jag sov inte gott alltså. :(

OVERANDOUT


En ren besvikelse

Personen i spegeln är en besvikelse. Syns bara en olycklig, ren besvikelse. Ingen lycka i hennes blick, hennes kroppsspråk eller ord. Glöden som fanns i hennes ögon är försvunnen. Hennes lycka försvann den dagen, samt hennes hjärta. Hon är tom. Man kan känna hennes hjärtslag men det slår bara hårt för något hon har förlorat. Hoppet försvinner långsamt medan hennes smärta i bröstet blir starkare och starkare. Hennes livslust är borta, hon lever på det lilla hoppet som finns kvar, men som hon vet kommer försvinna snart. Hon kan höra sig själv snyfta i mörkret om natten då hon drömmer om lyckan hon en gång kände men som hon förstörde. Hon kan höra sig själv viska "för alltid", som om han kunde höra. Hon blundar, drömmer sig bort, tänker att hon är i hans famn igen. Hon kan känna dofterna, de välbekanta ljuden och hans fingrar väl ihopflätade med hennes - allt känns så verkligt. Hon öppnar sedan ögonen och verkligheten kommer som ett slag i hennes ansikte och känslan av ensamhet, tomhet och besvikelse blir än en gång det som fyller hennes kropp och tankar. Hjärtat krampar och värker. Hon känner sig värdelös.

Ever since the day we died, well...  I’ve got nothing left to lose.


Sum 41 – With Me

Rain drops falling on my head

Regn, regn och åter regn... Jag blir deprimerad. Nu ska jag duscha och sedan fräscha till mig. Blir troligen att dra till staden till Linus och Källerholm för några kalla ikväll. Jag behöver det.

Jag och pappa har precis tittat på Red Riding Hood. Han gillade den faktiskt! Helt otroligt att kan kan erkänna det när det är jag som valt film, haha. Jag har ju "dålig filmsmak" enligt honom annars, hehe. Bild på pappa när han myser med hundarna i soffan. Gillar btw mina nya appar på mobilen så jag kan få sådana här underbara bilder.


Adore

Killen: Jag älskar dig.
Tjejen: Skrik det över hela världen.
Killen *viskar i hennes öra*: Jag älskar dig.
Tjejen: Varför viskade du det till mig ?
Killen: För att du är min värld ♥

Erik Linder – Utan dina andetag | Vincent – The Moment I Met You | Taylor Swift – Love Story


Varsågoda

Jedward – Lipstick | Lady Gaga – The Edge Of Glory | Don Omar – Danza Kuduro | Mohombi – Maraca | LMFAO – Sexy And I Know It | Sonic Syndicate – Turn It Up | Sick Puppies – You're Going Down | Cold War Kids – Mexican Dogs | Pitbull – Bon Bon (We No Speak Americano)


Nu ska jag gå och få ihop något ätbart känner jag. Tror jag ska göra pommes i ugnen och sedan ketchup och vitlöksdressing till det - mumma! Sedan få ner säsong 2 av Jersey Shore med. Längtar tills jag ska börja på säsong 4 för då är dem i Italien. Fyran går just nu på MTV men jag har bestämt att se hela skiten från scratch.


Lite eftermiddagsfika

Haha! TJA UFO!

Bjuder på en härlig myslåt idag. Detail – Tattoo Girl (Foreva) - Explicit


En stor kopp kaffe och lite gott till det är gott vid den här tiden på dagen.


An2n ♡


Decisions, decisions...

Det finns så snygga skins så jag tror inte att jag kan välja.






Snooki cheers me up ♡



Nu ska jag se på Jersey Shore om det är klart. Neeeeeeeeeed...

 


Dagens horoskop; fiskarna

Texten om kärlek och om relationer kan nog stämma skrämmande bra just nu...

Miss nothing

Too cool to take my sunglasses off.


Fredagen spenderades i största del med Natalie. Hon kom hit på morgonen och då drack vi kaffe, stekte ägg och åt en god frukost med en kaka som efterrätt. Sen fastnade vi vid youtube lite innan vi bakade kladdmuffins och de blev faktiskt riktigt goda (tror Natalie håller med mig) sen åkte vi till Strömsnäs för att köpa godis, och då passade jag på att säga hej till Kimsan med som jag inte har träffat på väldigt länge. Sedan bar det av till Ljungby och första stoppet var Skinnarnas för N skulle köpa blommor till sig. Vi gick runt där lite och filosoferade bland alla fina blommor, trädgårdsmöbler och andra trädgårdsprylar. Efter ca en halvtimme där åkte vi vidare till centrum där vi först satt lite i solen sen gick vi till Meddo för en skön stund i solariet. Vi solade i ca 20 minuter och faktiskt så syns det. Bra skit det där. Har beställt ett kort från Meddo med så man kan få rabatt när manska sola. Asnice!
Klicka på bilderna för att förstora

Lördagen åkte jag med Andreas och Joel in till stan där jag träffade bl.a Natalie igen, Niclas, Tim, Robin, Anders och massa fler bekanta. Det var riktigt roligt. Sen åkte jag med Marcus, Tim och Ellie hem till Tim där det blev film och någon öl (och den var jääävligt god!) sen somnade jag och Marcus i soffan skavfötters men han tog för mycket plats så jag tog ryggdynorna till soffan och lade mig på golvet istället. Det var kallt som fan (klinkergolv). Drömde då att jag och flera tjejer till blev torterade och mördade av en mördare eller vad det var. Ganska intressant dröm. Haha!

Söndagen
körde Marcus mig till Skeen där jag fick vänta en stund medan pizzabagarna glodde som fan och till råga på allt så kommer självklart mitt ex och kör förbi... Har inte sett honom sen början av detta året... LIVET ÄR INTE LÄTT. Till slut kom pappa så vi åkte hem och sen väntade jag på Andreas.

Vet inte hur många det är som faktiskt LÄSER mina längre texter. Jag har trots allt inte speciellt intressant liv men vafan.. Well well. Kan ju alltid hoppas att någon i stora vida världen undrar vad som händer i mitt liv, haha! Det lät patetiskt. Nu ska jag... titta klart på Hata Göteborg tror jag. Fast FÖRST... Mjukisbyxor ON.

Jersey Shore ♡

Nu blir det ett par avsnitt av Jersey Shore och sedan sova. Natalie kommer hit imorgon bitti och då ska vi ha en heldag bara hon och jag. Hon kommer hit vid halv 9 (enligt vad hon har planerat i alla fall, beroende på om hon få upp Joel). Då ska vi äta frukost, dricka lite kaffe gissar jag på, baka kladdmuffins och sedan in till stan på dagen också. Hon skulle till banken och något mer och jag ska hämta ut min nya mobil. Sen tänkte jag gå till Djuraffärerna i stan och se om de söker folk. Hade verkligen varit jätteroligt att jobba i en djuraffär. Vi får se vad de säger. Sen på kvällen blir det ut och träffa vänner på stan antar jag. Det kommer nog bli en mysig dag. :)

OVERANDOUT.NIGHTY




Vinny's hot.


I know I'll be there at the end of the day

I cry at night, 'cause my baby's too far, to be by my side
To wipe away these tears of mine, so I hold my pillow tight
To imagine you, outstretch your hand looking for mine
Cos I'm lost in this dream , I need you to hold me
I'm scared of lonely


Inte långt kvar nu

I början av veckan som kommer nu så får jag min nya mobil. Puss på det. Och godnatt.


Ett tal

Vi säger att dödens minut inte kan förutspås. Men när vi säger det föreställer vi oss att det ögonblicket ligger långt fram i tiden. Det faller oss inte in att det skulle kunna inträffa denna dag. Eller att döden skulle drabba oss i eftermiddag... denna eftermiddag som vi tar så för given och där varje timme är inrutad.

Tal ur filmen Final Destination.
Tycker det talet var bra. Det ligger en sanning i det.


Öron- och ögonorgasm

Ska se på Final Destination nu, ettan. Det var längesedan jag såg någon av de filmerna faktiskt. Över ett år sedan i alla fall. Ska se denna nu i alla fall. Kommer säkerligen vilja se de andra fyra efter det.


Jag kan inte sluta lyssna på denna. Jag tröttnar fan aldrig på den. Såååå jävla bra! Crossfade♡


Unless...

My back is not a voicemail. If you want to say something say it to my face.


Tjockishund

Nejnej,han tigger inte alls mat av mig. Sitter så långt ut på sängen som det går. På hela röven med. Haha! Han har ingen stil den hunden. Dock är han söt ändå.


Optimus 2X

Så! En ny mobil beställd! Jag trodde det skulle ta längre tid för mig att hitta en mobil eftersom jag är så pass kräsen när det gäller sådant, men jag gillade denna så fort jag läste om mobilen så. Det enda krav jag hade var att man ska kunna ha Spotify i den och så stor display som möjligt och denna har 4 tum, nästan lika stor som en iPhone har. Så jag är nöjd! Så nu väntar jag både paket från Halebop och Topstreetwear. Från TS hoppas jag att jag kan hämta ut imorgon, om jag har tur i alla fall.

Det blev en LG Optimus 2X. Jag vet ingen som har en men jag hoppas på att den är bra i alla fall. :)

Bite the bullet

Det är något fel på mig idag. Jag kan inte sluta vilja ha kaffe! Har druckit två koppar men vill ha mer, haha! Meeeeeeer! Kan inte sluta tänka på P heller för den delen... Jobbigt. Måste vänta ända till lördag innan jag får se honom. Lite långt dit tycker ju jag. Men hoppas tiden går fort dit. Bjuder på en sprillans ny underbar cambild med.

Ett litet sminktips: Det som är bra med svart ögonskugga är att man kan använda det som en slags eyeliner. Mycket lättare att lägga på än en eyeliner med, speciellt rinnande eyeliner som jag i regel brukar använda. Bara att ta en smal, kort pensel och lägga på utmed fransraden, ju fler lager, ju mörkare blir det. Det gör heller inget om det inte blir rakt när man använder ögonskugga som det blir av en eyelinerpenna/rinnande. Snyggt, ser extra sminkad ut men åh så enkelt! Och så på med mascara också då. (Ska visa vilken pensel jag använder till det i ett annat inlägg, en sådan borde alla bruttor ha hemma för den har hjälpt mig mycket i mina dar, haha)


If only you knew how lucky I feel

I feel so high on a way I haven't felt for a while
Is it the way that you move? How you sound when you speak?
How do you make someone strong like me so weak?
Is it the time of the year? Is it the clothes that you wear?
Can''t let go, I just don't know

I'm falling for someone so angel-like.


Preseeeent

Nu har jag klickat hem en födelsedagspresent till min kära bror! Skönt att det är klart. Ifall han nu av någon anledning en på miljonen skulle kolla min blogg så får jag censurera bilden på hans present. ^^ Det jag vet är att han kommer gilla det. Han fyller hela 14 jävla år den lilla skiten! Fan... Han är fortfarande 6 i mitt huvud..


Angel-like

Provade sminka mig på helt egen hand ikväll. Lyckades bra tycker jag allt. :D