MIN HUMOR






SPETS FÖR HELA SLANTEN


Nya fina spetsgardiner uppe! Like? Börjar kännas mer vuxet och mysigt här inne nu.
Och jag älskar mitt lila blomträd.

SHABBY CHIC-KÄNSLA



Hade ju garderobsdörrar för innan såklart, glömde fota det bara. Visst blev det ljust och fint med vitt tyg? :) Nu ska jag sätta upp vita gardiner också sen är det nästan lite shabby chic-känsla på mitt rum också, som i resten av huset. Har även fått upp skrivaren ur kartongen (som inte är en snygg inredningsdetalj, vänstra bilden) och satt den på hyllan över datorn. Den var liten och smidig. Awesome att ha en skrivare ju! Dock bara en standard med svartvit färg men det är i alla fall något!

Gardinerna ska upp först sedan ska jag se på Jersey Shore säsong 5, avsnitt 8. Later.

PIZZA & SOMMARMUSIK





Det är så mycket godare med hemmagjord pizza än köppizza. Så är det bara.
Nu ska jag sätta på på utealtanen i solen, det är förvånadsvärt varmt där.
Äntligen är våren och sommaren på G!

TÉ I SOLLJUS


Frukost på altanen med gott grönt té och smörgås. Mysigt och gott.

MAKES ME SMILE


Håren är värt det, HAHA!

JAG OCH ETT GLAS CHARDONNAY


Sitter i min ensamhet med mitt glas chardonnay och lyssnar på musik. Fotade Spexas lite också.

Hittade denna sköna låten innan. Jag älskar när man hittar musik, playar den och älskar den redan efter 2 sekunder. Så jävla underbart! I alla fall, här är låten: Example – Changed The Way You Kiss Me - Radio Edit Ge den en chans!

HEJSAN TRÄNINGSVÄRK OCH MUSKLER

Dagens träning är 15 minuters snabb gång och 15 minuter styrka i ben, mage och rygg. Har träningsvärk i armarna idag eftersom jag tränade triceps och biceps igår i ca 20 min. Det är så jävla gött att jag bygger muskler snabbt! Måste dock träna lite mer triceps eftersom att vi kvinnor har mer fett där. Tyvärr. Meeen det stör inte mig! I can do it. Jag har inte svårt att gå ned i vikt heller om jag bara lägger manken till. Också skitbra.

Aja, nu ska jag äta frukost, låta den smälta lite sedan ge mig på träningen. Det är fint väder idag med, inte lika mycket sol (än så länge i alla fall) men det är ingen snö eller regn ute. (Y)


BÄBISEN TYSON

Glömmer aldrig när jag satt där hos Andreas och han kom upp med lilla Tyson i en handduk och så sa han liknande "Jag har ett uppdrag till dig." Jag fick ett mysigt uppdrag. Skulle sitta och hålla om, värma och mysa med Tyson för han var blöt. Ett sådant uppdrag tackar man inte nej till, eller hur? Så jävla underbart söt var han!

Är äckligt törstig så ska dricka femtioelva liter vatten sedan göra mig klar för sängen och se på Hamilton I Nationens intresse. Den sägs vara bra så jag hoppas den är det! Jag sade likadant om Breaking Dawn och den VAR riktigt jävla bra! Längtar tills Part 2 kommer.

Godnatt bitches.


PERSONLIGT MÅL I VIKTNEDGÅNG


Så! Då har jag satt upp det första personliga målet. Ni ser ju själva; 3-5 kg till min födelsedag och jag började idag. Med träning varje dag så kommer jag definitivt nå detta målet. Jag menar, det är på 20 dagar. Jag vill i alla fall gå ned minst  3 kg tills dess. Det borde jag klara? Eller hur? Ni måste heja på mig nu. Hålla tummarna är inte för mycket begärt. (a

I'M DAY DREAMIN'

Wait a minute, Imma make it a little harder
Imma make it a little harder
Give it to you a little harder

THIS IS HARD....


Tackar Ida Runnemalm för denna underbara låt: will.i.am – T.H.E (The Hardest Ever) - Explicit Version
Är helt beroende av den! Så jävla skön.


Ibland får man vara osminkad på bilder. I like. (:

HALLONGLASS? JA, TACK!


Maten blev jäääättegod! Med mycket vitlökspulver i, hihi. (a)


Detta låter så jäkla gott! Have to do it some day.

KOMMERINTEPÅNÅGONRUBRIK


Texas är en bra modell. Inte den bästa bilden jag tagit på honom, men söt är han i alla fall.

Dags att laga mat! Ris och korvstroganoff blir det. Det ska bli rikigt gott!
Efter det så hoppas jag att batteriet till systemo är färdigladdat så jag kan fota lite till. (:

Edit; Det blev makaroner istället för ris. Minst lika gott.

FUNBEAT.SE - TRÄNINGSDAGBOKEN




FunBeat.se är helt underbart. Man vill verkligen träna så att man kan skriva in det man gör direkt och se resultatet. Cirkeln ovan är min cirkel där mina vanligaste träningsformer visas. Om man så gör en övning på 5 minuter eller på 60, så går det att skriva in.

Såhär ser det ut (nedan). Du kan dela dina träningspass, skriva in hur långa de var, sträckan, datum, kommentar och lite till. Klickar du på miniatyrbilden, så ser du att det går att skriva in en dagsnotering med t.ex vikt och puls. Jag helt enkelt älskar denna sidan.











LMFAO FT. LIL JON - SHOTS!



Hur grym är inte denna låten? Och hur grym är inte videon? Haha, jag älskar den. Jag blir lite festsugen nör jag hör den och självklart längtar man till sommaren!

MORGONKAFFE IT IS



Nu är systemos batteri på laddning, kaffet är uppdrucket så nu blir det ut och rasta Texas och kasta lite boll. Han får en kick av att komma ut. Oavsett hur länge han är ute så är han ett 2 gånger värre yrväder när han kommer in och har fått lite syre, haha. Han är så söt. Sedan blir det träna ben, yay!

DET ÄR VÅR MEN DET ÄR KALLT

Morgonkaffe, Gyllene Tider – Kustvägen Söderut i högtalarna och det är finfint vårväder ute med sol och fågelkvitter. Det är sjukt vad lite sol och lite musik kan göra med ens humör! Med tanke på att jag vaknade av att Texas ylade och hade sig så vaknade jag lite småirriterad om man säger så. Men så tittar jag ut och så är det knappt någon snö kvar, blå himmel och en stark sol - då blev jag på bättre humör.


Gammal bild från 2009 eller något.

TANKARNA SNURRAR

Gick och lade mig för ca en timme sedan, men har alldeles för många tankar i huvudet om det ena och det andra, så sätter mig och fixar lite mapparna i datorn... Helt random. Men kom på ett bättre system när jag låg i sängen. Det är där allting börjar. Tur att man inte är pedantisk och hela tiden tänker logiskt med allting. Ibland är det jobbigt. Jag kunde bara inte ligga kvar i sängen efter att jag kom på ett nytt system. Det gick inte.

Frågan är; är det bra eller dåligt att sådana här tvångssaknar? Hehe


Done. Mappar med året som namn och undermapparna är månaderna
+ att jag skrivit året på måndernas mappar för att lätt kunna hitta det jag söker.. (Y)

NU JÄVLAR!

Jag kan bara inte låta bli! Nu blir det Hip hop Abs! Klarar inte att inte träna mera. Jag får fan ha ont i halsen om det ska vara så jäkla svårt för det halsonda att försvinna. En månad har gått nu och det kliar i fingrarna på mig som en unge i en leksaksaffär. Imorgon får det blir Carmen Electra Fit to Strip som är mer uthållning. Skitbra!

Tränade ju smått igår, bara mage och armar/rygg och tänkte att efter det lilla behöver man inte stretcha... Näe visst. Kan inte skratta, hosta eller någonting idag för att magen gör så ont, haha! Don't underskatta stretchning alltså. ^^


Shaun T
Jag klagar då inte... haha!

BIG GIRLS DON'T CRY

Sitter och glor på Eden Lake nu efter maten. Den är förbannat seg innan den väl kommer igång dock. Världens träningsvärk i armar och mage har jag också eftersom jag tränade lite igår. Det var skönt att träna men har ont idag, haha. Plocka i ordning på rummet lite och sedan en dusch ska bli skönt.

Nu har jag kommit ikapp både Jersey Shore, One Tree Hill OCH Pretty Little Liars! Har just fått ner avsnitt 21 av PLL av säsong 2. Dagens i-landsproblem... Men vad fastnar ju..! Men nu kanske jag kan börja se på Sons of Anarchy som jag velat länge. Funderar på det en stund.

You see my fascination
Tell me I'm not mistaken
Give me the information I need


FINNS DET EN DAG?

Det är mörkt och kallt. Jag saknar något, vet inte vad.
Något jag inte fått? Tiden den rinner, hoppet försvinner, hoppas en dag kärlek jag finner.

Det blåser nu, jag vill känna en värme, känna en kärlek, men hoppet blir färre.
Finns det en dag, då jag känner mig stolt med barn och man?
Jag tänker på sånt.


PUSS


Dusch och fixa-tajm!

TINY WORKOUT

På facebook skrev jag att jag skulle dricka kaffe och äta kaka nu. Jag ångrar mig. Först ska jag ta några glid med slidern. Det ökar inte pulsen så jäkla mycket och jag börjar få abstinens nu när jag inte kan träna. Jag trodde att mitt halsont försvunnit men vad fel jag hade. Bytte sängkläder innan och städade rummet, så tjocknar det direkt i halsen på mig... Jävla skit. Annars känns det ingenting i halsen. Så jävla skumt! Men jag ska i alla fall smygträna lite lite nu, men bara så inte pulsen ökar, då är det lugnt. SEDAN blir det kaffe och kaka till Pretty Little Liars och efter det dusch. Sounds good to me.

En sådan här är det vi har. Den har samlat damm i kanske... 4-5 år, så det är dags att använda den. ^

KOMMENTARSFÄLTET ÄR TILLBAKA


När jag har suttit och pillat i kod- och stilmallarna så har jag troligen kommit åt någonting i mallen som gör att det inte gått kommentera något inlägg. NU har jag återställt de olika mallarna så nu går det åtminstone kommentera vissa inlägg. Jag ska försöka komma på vad det är jag har gjort och fixa det så fort jag kan.

Har undrat de senaste månaderna varför ingen kommenterat bloggen. Klickade mig in på ett inlägg av bara slumpen och såg att där inte finns något kommentarsfält! Inte SÅ jävla konstigt att jag inte får kommentarer, haha. Men ska fixa detta snarast som sagt.


Synd att blogg.se's kvalitet suger så hårt.
Det förstör alla bilder som egentligen är högupplösta.

GINA & NELLY <3


Inte alls snyggt halsband eller så?! Fuck. I want it.



Inte alls en söt klännning som hade varit fin till sommaren...



Superfin klänning! Give.

"MELLO" I ENSAMHETEN


Sitter hos pappa själv och tittar på Melodifestivalen. Är fortfarande lite bakis sen igår men jag drack inte så mycket.. Är förvånad. Jaja, överlevde. Dessutom mår man som man förtjänar.
Underhållningen (Cirkus Alfons) med killen med dreadsen är både snygg och en skön brytning. Han påminner om Sean Paul i rösten och dansen är också snygg som fan. När det gäller bidragen så hade jag rätt om att Molly Sandén och Andreas Jonsson skulle gå vidare. Andreas för att den låten kommer fastna oavsett om man gillar den eller inte. Mollys låt är en kärlekslåt med mycket kraft och känslor - sådant som vi människor gillar. I final hamnde Molly nu i skrivande stund också. BRA!

Måste säga lite random saker om dem som varit med i Melodifestivalen än så länge:

- Molly Sandén är jättelik Miley Cyrus tycker jag.
- Blondinen i Love Generation är jävligt tuff i sitt hår och hennes attityd är underbar.
- Dead by April var ju helt underbara! Vill kunna lyssna på deras låt Mystery NU!
- Loreens låt vill jag med höra igen, sjukligt bra.
- Låten Mirakel suger för fan *beep*! Vad fan är det för skit? Och folket skickade skitlåten till final med. Vad fan?


Jag och Tommy igår. Sjukt rolig fest!

SÅHÄR LIGGER DET TILL


Ord som : hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle. Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det. Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.

Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo det är alla killar. Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva, men på dem som finns runt omkring dem. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon.Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till. Vi tjejer vill vara med dom.Vi skulle inte säga nej. Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer? Jo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte. Inte ens players. Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte. Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där och snegla ner från vinnarpallen. Där nedanför står en tjej och gråter.

Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden.

Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer. Då kommer någon se mig.
Så går det några månader. Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne. Någon som har byggt sig ett eget helvete. Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort. Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem. Man vill skrika men ingen orkar lyssna. Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag. Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.

Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.

"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.


Såhär säger jag:

SEAN PAUL IS KING



Dags för en grundlig dusch och fräscha till sig med ansiktsmask, göra fötterna mjuka och smörja in hela kroppen med lotion. Finns inget bättre när man har gjort det; mjuk och len.

Hade nästan glömt bort detta albumet Sean Paul – Imperial Blaze. Lyssnar på Sean Paul – Pepperpot nu, för jäkla härlig låt. Helt söt. (:

Two can keep a secret...


if one of them is dead…




Tittade precis klart på One Tree Hill season 9, episode 6. Jobbigt att man faktiskt bara kan se ett avsnitt i veckan nu när man har kommit ikapp serien. Dagens i-landsproblem... Ska se på mer Pretty Little Liars nu tänkte jag. Har ju bara sett 5 avsnitt idag, höhö. Jag har både säsong 1 och 2 av PLL, så vill någon ha så säg till barre.

Funderar på att äta knäckebröd med grillkrydda på... Längesedan och förbannat gott. Eller smörgås med skinka och vitlökspeppar..? Dessa val alltså! ;D

SOMEONE ELSE WILL


Remember that, boys.

Pretty Little Liars season 2, episode 8-10 nu.

I LIKE TO DO IT



I love trees.

Kaffe nu till Pretty Little Liars.
Borde kanske äta något också.


NYGJORDA VINGAR


Hittade dessa två bilderna när jag kollade igenom datorn.
Här är vingarna helt nygjorda, det är samma kväll som de gjordes.
Svullet och grant! Hehe! :D



JAG ÄLSKAR MIN BAS

Jag har dålig humor, vilket betyder att jag tyckte var hilarious när juicen började "dansa". Haha! Och så är det Mange Bjuder. Självklart.


FIRST PROJECT - BUBBLY!



Jag kan inte sluta lyssna på den. Den är för skön!
Här är deras channel på youtube -> First Project

DAMPHUNDEN & JAG

Spexas daglig dos crazyness! Och jag jagar honom som ett barn, haha!


MARDRÖM



Drömde en mardröm som jag vaknade av; att mamma dog.
Tredje gången jag drömmer det nu. Men det var inte så att det slutade med begravning i drömmen, utan det var precis som i 'Ghost Whisperer', att du går in "i ljuset". Du skulle precis göra det då jag ropar på dig och du stannar och vänder dig om. Jag gråter i förtvivlan och då ropar du "jag älskar dig!". Jag ropar detsamma tillbaka och springer sedan fram till dig och kramar dig och upprepar "Du får inte gå! Du får inte gå!..." Men det gör du. Jag gråter och minns känslan jag hade i drömmen; ensamhet. Kände mig lämnad och ensam när du försvann. Det är då jag vaknar av att jag grät. Förstår inte varför jag drömmer sådana drömmar. Jag känner mig hemsk.. Gråter nu i skrivande stund.

När jag tänker på drömmen så undrar jag varför jag drömmer dessa drömmar. Egentligen kan jag inte komma på en bra anledning, det är bara hemskt. Förra gången jag drömde detta så gick jag in till mamma mitt i natten , väckte henne och grät och förklarade drömmen, men nu vaknade jag ensam hemma. Jag vill nog bara höra "jag älskar dig" från mamma, för att en dag kan det vara för sent...

R. Kelly – If I Could Turn Back The Hands Of Time
Lene Marlin – A Place Nearby
Hoobastank – The Reason
Haley James Scott – Halo
Secondhand Serenade – Like A Knife - Acoustic Version

GINA & HM

Det känns som att jag tagit mig vatten över huvudet alltså... Just nu tittar jag på tre lika serier; Jersey Shore, Pretty Little Liars och One Tree Hill och inte nog med det så vill jag börja titta på Sons of Anarchy också, men det får nog vänta.

Hittade lite vill ha-grejer på HM:s hemsida.



Det finns en del nice stuff på Gina Tricot med. Gah..





POJKAR



Såhär kan det gå till på Kristians fester. Pojkarna är för himla roliga. Kristian, Sebbe, Tim och Gösen.
Nu ska jag ut och sladda i snön med Jocke! :D Det var längesedan man gjorde det nu.
Later bitches.

IF I COULD, I WOULD


I woke up this morning, searching for you

VALENTINE'S DAY

Min frukost till "Valentine's Day".



DAGEN ÄR SKIT

"På denna dag vill vi tjejer ha krimkrams
medans ni killar tycker att det är trams
Så därför har jag inte köpt blommor till dig
utan föreslår att du kommer och hämtar mig."
"På denna dag vill vi tjejer ha krimkrams
medans ni killar tycker att det är trams

Så därför har jag inte köpt blommor till dig
utan föreslår att du kommer och hämtar mig."

KYSS MIG



Dessa två filmer ska roa mig idag, samt något avsnitt av PLL. Nu är det frukost.

VALENTINE'S DAY


Usch. Tycker verkligen inte om att vara ensam på Alla Hjärtans Dag. Ska se på Pretty Little Liars nu och försöka slå bort tankarna, men fan jävla.... vad svårt det är att inte göra det. Ligga själv i soffan, äta frukost själv och att inte ha någon att pussa på... Jag vet inte vad jag ogillar mest; att vara singel eller alla hjärtans dag.

EVERYDAY I'M SHUFFLIN'

Klicka på bilden! Bara gör det, haha! :'D


Med denna bild hälsar min nya "Norkeälskare". Haha!
Så jävla internt.
Godnatt allahopa!

GO MP3! 2008-2011

Jag undrar bara varför jag inte färgare håret till balen och studenten... Jag förstår inte hur jag tänkte! Det är ju en hemsk färg det där! Och en hemsk utväxt?! Herregud ja. Önskar jag var frisk då med. Var ju inte jättebekväm med alla tutor, visselpipor, musik, hoppande osv. med huvudvärk och jätteont i halsen. Usch. Vill göra om studenten och vara frisk den gången.

Men ja... Det är ändå en tid jag inte kommer att glömma. Mina underbara klasskompisar, vänner på skolan och lärarna och alla raster vi tog fast vi inte fick, gömde oss för lärarna bakom palmer och på toaletter, haha! Påskäggletande, springa runt med tomeluvor, titta på söta killar i korridoren, försöka se snygg ut när man åt i matsalen, jävlas med lärarna på olika vis, kopiera våra ansikten i kopieringsmaskinen och tejpa upp i fönsterrutorna nere på Media, smyga iväg på lektioner för att göra det ena eller det andra, alla diskussioner innan och efter ett prov, fjanta runt i korridorerna utan att skämmas, alla foto sessions... Det finns säkerligen mycket mer som våran klass gjorde men det hade blivit en lång text då. En sak är dock säker: Jag saknar klassen - jag saknar MP3. Vi var sammansvetsade på något vis, hur olika vi än var varandra. Vi var en unik grupp ungdomar. Love you guys, saknar allihopa.








DEAD BY APRIL-TISCHAN


Fan vad söt jag är.
Varför använder jag inte denna tröjan oftare?

TRÅKIG KVÄLL

Bilden som kommer skapa hysteri.
En kaffe på det nu kommer sitta fint!

DAGEN ÄR KOMMEN

Taggar som ett as. Ikväll gäller'e! Idas fest. Den måste bara bli bra och jag måste bara få glömma all skit för en kväll. Snälla. Om någon timme tar jag ett glas Chapel Hill som en mjukstart, sedan ikväll är det förfest hos min goda vän Gösen med Eliasson. ALL IN, GIRLS!



KNOCK YOU OUT



Längtar till den 31 mars, då ska jag till Varberg och se Amaranthe, The Unguided och Katana! Fuckin' awesome! Så nu lyssnar jag på lite Amaranthe- och Unguided-låtar så man har lite koll på låtarna i alla fall. Just nu lyssnar jag på denna låten ovan. Härlig låt och snygg sångare. Perfect match.

Väntar för övrigt på att Jesper ska komma. Han har köpt choklad till mig. Snälla vänner man har ibland. Senare kommer nog Eliasson också och kaaanske blir det en runda till stan och kolla läget, samt fixa drickan inför morgondagen. Jag är taggad som fan för Idas fest så den måste fan bli bra!

GOOD STUFF



Fuck yeah! Chapel Hill tomorrow!

JERSEY SHORE = VINNY!


Jaha ja. Då är det fredag igen, Jävligt gött faktiskt. Är laddad inför morgondagen då Ida har sin fest i Fyverkerifabriken. Det är ca 320 pers som har sagt "Jag kommer" på evemanget på facebook så... Ja, jag hoppas det kommer så många. Med Dj Koppe som dj kan det inte bli bättre!

Nu blir det en dusch och sedan kaffe och Jersey Shore på det. Skön början på en fredag. Sedan steppar vi upp!

GROGG- OCH DRINKTIPS

HANS

2 cl absolut vodka
3 cl dooleys
4 cl chokladsås
2 cl kolasås
1 jordgubbe

Blanda ihop allt utom jordgubben till önskad blandning. Lägg sedan i jordgubben och dekorera med ett mini-parasol om så önskas!



S&M

6 cl Vodka
1-2 cl Konc.Svartvinbärsjuice
4 cl Lime
2 dl Fruktsoda
1 dl Hallonsoda

Bara att blanda ihop allt, passar utmärkt som sommarbål.



Vett&Etikett

2 delar vodka
2 delar passoa
2 delar bacardi limon
sprite
cola

Blanda all alkohol och fyll sedan upp med 50/50 sprite och cola.



Brandbil

3 cl Jägermeister
3 cl Vodka
Red Bull

Blanda som grogg, Yummy



Screwdriver

6cl Vodka
Fylles upp me apelsinjuice

Häll 6cl vodka i ett högt glas. Fyll upp med apelsinjuice



Röda faran

1/4 del vaniljvodka
3/4 fanta exotic thrill

serveras kyld



Sex on the beach

6cl Vodka
4cl Persikovodka
Tranbärsjuice
Ananasjuice

Häll 6cl Vodka och 4cl Persikovodka i ett högt glas. Fyll upp med lika delar Tranbärsjuice och Ananasjuice



Grepen

En klyfta Lime
x cl Vodka
Sprite

Kläm ur en klyfta Lime (som du lägger i glaset). Häll i lite Vodka och fyll sedan glaset med Sprite



Päronsplitten

4cl Vodka
3 piggelinglassar
Lite Socker

Först tar du och mosar sönder glassarna i en mixer sen så häller du det i 4cl vodka. Sedan strösslar du över lite socker. FÄRDIGT!
Riktigt gott!


-Whatcha doin'? -Chillin'... Killin'...





Lägger mig i sängen med en kopp kaffe och ser på denna gamla godingen. Det är fan nostalgi. Ni vet, det står ju "från 11 år" på denna filmen? När jag var 9 eller 10 år, så hittade jag denna filmen i mormor och morfars dvd-hylla och sa att jag ville se på den men det fick jag ju inte - det var ju 11-årsgräns! Mormor tog denna åldersgräns mycket seriöst så hon sa till mig "När du har fyllt 11 år, så får du komma hit och se på den." Jag glömde inte de orden. När jag fyllt 11 tog jag första bästa chans att åka till mormor och morfar. Och som mormor hade lovat, så fick jag se den. Det var lycka det! Glömmer det aldrig, ett ganska sött minne faktiskt.

Later bitches.

VIBRATION

Det vibrerar i mina byxor (vid fötterna) av basen... Sweeeet...


SEXY ON THE DANCEFLOOR!

Sitter och messar med folk, Twoo.com som ren jävla underhållning at the moment, festmusik som pumpar ur mina högtalare samt en sjuk mig som vill bli frisk så att jag kan börja träna igen och slippa nysa två gånger i halvtimmen. Det var då kvällens lilla sammanfattning for now.

Såg nyss detta på min bilddagbok (nedan). För exakt ett år sedan var jag också sjuk med förkylning och halsont. Nästan läskigt, haha. Jag blir nog sjuk ungefär samma tid varje år. Bra att veta! (Y) Kollade om jag var sjuk -09 också runt dagens datum men det var jag inte. Fan. Det hade varit riktigt läskigt. And... This was he daily random information...


MASH PANNKAKA!


BAD ATTITUDE

Hittade dessa tre tröjorna på Shirtstore. Tur att de inte har snygga kläder?! Denna översta är jag sugen på som fan... Den med pistolen är snygg, nästan 3D - I like. Jag brukar inte tycka om döskallar alls, men denna tröjan var riktigt snygg tycker jag. Gillar just "Fresh to death" (Jersey Shore-kopplat).





Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida.

BLOGLOVIN'

Följ min blogg med Bloglovin


50 OLIKA FLIKAR?!


Näe, inte 50, men 13 flikar är det i alla fall. Fan vad mycket jag gör samtidigt...  Klicka på bilden ovan för att förstora den.

Sitter för övrigt och fixar med lite smågrejer med bloggen. Som ni märker (om inte så tryck på F5) så snöar det numera på min blogg bl.a samt andra små-inställningar. Prova att vara dra muspekaren över länkarna t.ex i menyn och kolla min tuffa övergång jag fixat. Satan vad bra jag är! ;D

JAMES DEEN


Klicka på bilden för att komma till hans väldigt ocencurerade blogg

Jag undrar hur många det är som faktiskt vet vem 'James Deen' (som han kallar sig i branchen) är? Haha! Jag vet mycket väl vem han är och majoriteten av alla killar vet nog det med. Han är en snygg man som vet vad han vill ha and he's good. Ögongodis.

HÄR är en länk till ett nyhetsreportage i Amerika om honom. Kika in!

ÄLSKADE, SAKNADE ALICE


Fy fan vad jag saknar min älskade lilla Alice.. Hittade denna bilden (ovan) på mig och henne. Vet inte när den togs, men den får mig att sakna henne och hjärtat värker... Önskar jag fick tillbaka henne igen, få krama om henne igen, få träffa henne varje gång jag kommer hem, få mysa med henne på kvällarna och mornarna, få hennes ödmjuka tröst när man är ledsen...♥


TILL ALLA ♥-NS DAG



Jag tyckte texten var så himla söt, så var tvungen att lägga upp den på min status, haha. ^^

10 UPPRIKTIGA SANNINGAR OM MIG


1. Jag har svårt att släppa det förslutna. Tänker hela tiden "Tänk om jag bara..."
2. Jag trycker ned mig själv hela tiden, och ser alla andra som mycket bättre människor än mig själv.
3. Om jag är arg, ledsen eller irriterad sätter jag på musik som passar mitt tillfälliga humör och försvinner in i musiken tills jag är på bättre humör igen.
4. Jag har alltid varit och kommer alltid att vara flirtig som en del av min personlighet. Det är något som ingen kan ändra på, för sådan är jag. Acceptera eller inte.
5. Jag gillar att göra personer glada för småsaker. Ex: På nyår hade jag dukat jättefint här hemma för mina vänner, och min väninna blev så glad över det så hon hoppade och kramade mig för att det var så fint. Det är så roligt att göra någon glad för en så liten sak.
6. Jag vill helst dokumentera ALLT jag gör med mina vänner. Jag har med mig kameran, vill filma allting och skriver ned allting vi gör antingen här på bloggen eller på facebook (vilket gör mig till en irriterande person som skriver säkert 5-8 statusar/dag, haha)
7. Även om jag älskar att klä upp mig med snygga kläder, snygg sminkning, snygg frisyr så har jag absolut inget emot att glida runt like a boss i mina älskade mjukisar med håret på ända, inget smink och bara vara bekväm och vara mig själv.
8. Det senaste året och lite till  har jag blivit mer och mer kvinnlig av mig angående kläder. Det känns bra att ha på sig ett par tajta jeans, en snygg topp och supersköna sneakers, men jag kan erkänna att jag saknar faktiskt min pojk-flickastil ibland; killjeans, slapp stor tröja, inte bry sig mycket om sminket och inte hela tiden tänka på att vara kvinnlig.
9. Jag är besatt av att redigera bilder! Jag kan sitta i timmar och redigera bilder så de blir snygga. Det är nästan sjukligt.
10. Allt jag vill är att få och ge kärlek och att en dag ha en egen familj i ett fint hus, byggt av en amerikansk arkitekt.

ANNORLUNDA HEM

Jag älskar inredning. Visste du det? Jag gillar ganska många stilar, men framförallt gillar jag när man blandar modernt med gammalt. Om man nu KAN det här med inredning, det går ju inte att inreda med vad som helst, blanda hur som helst. Jag satt nyss med mamma och tittade på Hustoppen som går på 8:an och så visade de hem i ett gammalt slakthus som helt enkelt kallas Slakteriet. Helt underbar byggnad. De som bor där har verkligen smak! Bilderna som är nedan är bilder från det huset, Slakteriet. Helt underbart är det! Jag vill själv bo så, och en dag ska jag göra det.

Vill du läsa mer om huset/se video så klicka HÄR.





Visst är det riktigt jävla snyggt? Jag hade inte velat gå därifrån om jag väl kommit dit. Hade inte varit fel med en tjejkväll heller i ett så mysigt hem.

FIXAR OCH TRIXAR INFÖR HELGEN

Nu gör jag någonting jag inte har gjort på väldigt länge; ansiktsmask. Min hy har bara de senaste dagarna blivit jättedålig. Och jag har inte gjort någonting? Och eftersom Ida ska ha fest på lördag så har jag bestämt mig för att
1. Jag måste faktiskt få bättre hy än vad den är nu.
2. Sola! Brunt är snyggt och fräscht.
3. Få ihop en snygg och iögonfallande outfit. Fuck yeah.
Håller just nu på att fixa andra småsaker som chaufför för kvällen osv. Det är tydligen fest i Fyverkerifabriken på fredagen också, ska man? Haha! Får la se. Lördagen är bokad i alla fall.

För den som vill ha update inför lördagens fest i Fyverkerifabriken eller bara tycker att hon är snygg, gå in och kolla --> Idas blogg. <--


Jag. Blond. 2009.

LITE ENSAMMYS


Blev aldrig att jag tittade på Breaking Dawn igår, det blev No strings attached istället. Men nu sitter jag här med kaffe, salta fiskar och John på skype och har satt på filmen. Hoppas den är så bra som alla tjatat om. Känner mig inte pepp alls för att gå på informationsmötet på Arbetsförmedlingen imorgon heller... Klockan 13.30 börjar det. Hoppas det inte är ett möte på 3 timmar eller något. Detta betyder att jag måste åka till stan vid halv 7 imorgon bitti med mamma. Jättekul...

LOUISES PROV-DEMO


Vid 13.00 idag fram till 15.30 var Louise hos oss och övade på sin försäljning. Det vart lite smånervöst och lite sådär, men "provdemon" gick jättebra tycker jag! Det kommer nog gå bra för henne när hon kommit in i det till 100 %. Hon är redan duktig som fan och ni ser ju allt hon har omkring sig på bilden - det är lite saker att hålla reda på och att till sist få ned i kartongen igen, hehe. Men det gick skitbra. När hon var klar här så åkte hon vidare till Traryd till nästa provdemo. Hon har kört hårt hela helgen med dessa övningar. Och onsdagen - fredagen innan så har hon varit i Borås på utbildning så hon var rätt slut idag, haha. But she will not give up!

BREAKING DAWN


Efter en väldigt rolig kväll med Andreas, Joel, Natalie, Rasmus och Hampus ska jag avsluta kvällen med Breaking Dawn. Vi körde till Strömsnäs först och gled lite innan det blev lilla Ljungby och sladdade och lekte lite, sedan tänkte Andreas att vi kör ut på en okänd väg i skogen strax utanför stan.. Där tänkte han sladda i en kurva och smäller rakt in i ett par stock-stumpar som låg i diket. Jävla tur att de låg där, annars hade vi fått en annan stock som stack ut, rakt i sidan på bilen där Natalie satt. Man märkte hur bilen flög iväg och sedan hör man Andreas "Nu smäller det!" Och det gjorde det. Vi trodde att hela sidan var kvaddad men det var den inte. Det blev "bara" punka på bakdäcket och fälgen fick en rejäl smäll. Det var tur att Rasmus var med för han hade ett extra däck m. fälg så det var bara att byta och sedan köra och pumpa.
Därefter kör vi hemåt mot Torpa och vad händer på lilla Skäckarpsvägen? Jo, Joel skriker "Akta rådjuret!" eller liknande, Andreas bromsar, sedan skriker Joel igen "Akta!", Andreas bromsar igen och sen låter det *bump*. Rådjuret slog antingen i röven eller ena benet i fronten på bilen precis innan det hunnit över vägen. Men det klarade sig, de hade sprungit iväg. Skönt det.

Så... Ja, kvällen har varit rolig. Mycket skratt blir det när alla är samlade. Älskar det. Det är så det ska vara. Älskar mina vänner. Bara så ni vet.


Andreas hittade kameran. Mästerfotografen!

I'M IN LOVE



Helt jävla underbar låt. Synd att den inte släpps ännu, hörde den nyss i avsnitt 2, säsong 9 i One Tree Hill. Fan vad jag ska ha denna låten när den kommer ut! Hittar den inte i studiokvalitet någonstans nu, men jag får lyssna på denna söta cam-versionen tills dess. Tyler Hilton är en grym sångare och hans hesa röst är skön att lyssna på.

LITE KAFFE

Och så börjar vi se på avsnitt 1 av One Tree Hill, säsong 9.


MANGE BJUDER?


Klicka! --> Mange Makers – Mange bjuder

Pizzan var riktig god. Skönt att äntligen fått mat i magen också för den delen. Nu ska jag fixa det sista på rummet så det är klart, sedan ta en dusch och för att sedan vänta på att Andreas ska komma hit. Jag är festsugen som fan och en öl eller flera hade inte suttit fel heller. Men ingen alkohol har jag. Jäkla skit. Får fråga mamma om jag får ta ett glas vin av henne. Det är inte äckligt det heller!

DEAR FRIENDS AND HATERS...

Don't call/text/talk to me right now.
Jersey Shore is on and requires my full attention.

Medan ugnen får upp värmen till pizzan, brorsan spelar, mamma kör mormor och morfar till flygplatsen i Växjö, så vrider jag upp volymen till Crunk Witch – Battle Beyond och Crunk Witch – Buy One, Get One Dead. Så jävla sköna låtar så jag får rysningar! När pizzan är klar sedan så blir det Jersey Shore ♥.





HJÄRNSPÖKEN, NI DÖDAR MIG LÅNGSAMT




Tänk om jag bara kunde sluta vara så jävla dum i huvudet?!

HEJ, TYLER BLACKBURN



He's hot. Yumm-ie..
(Caleb Rivers i Pretty Little Liars)

LUCIFER'S ANGEL

Dags för lite kaffe och lite så sedan en dusch så man blir lite snyggare och lite piggare.



And when I take you out, I'll stare you down. Make sure you're getting nervous.
You won't understand, that's how it is as a night in Satan's service.


TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!

Vill du också tjäna pengar på din blogg på ett enkelt och smidigt sätt? Klart du vill!

1.) Bli då medlem på ---> Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!
2.) Gå in på ALLA ANNONSÖRER
3.) Ansök om samarbete
4.) Gå in på annonskod, kopiera - klistra in
5.) Gå till kodmallen på bloggen där du vill ha annonsen och klistra in. Du kan göra det vid SIDE och så sparar du. Sen är det klart!

Det är gratis medlemskap på denna sida, så den enda som tjänar på det är du!


Varsågoda mina små ankungar! Puss & godnatt!

MIN NATTHUMOR