BREAKING DAWN


Efter en väldigt rolig kväll med Andreas, Joel, Natalie, Rasmus och Hampus ska jag avsluta kvällen med Breaking Dawn. Vi körde till Strömsnäs först och gled lite innan det blev lilla Ljungby och sladdade och lekte lite, sedan tänkte Andreas att vi kör ut på en okänd väg i skogen strax utanför stan.. Där tänkte han sladda i en kurva och smäller rakt in i ett par stock-stumpar som låg i diket. Jävla tur att de låg där, annars hade vi fått en annan stock som stack ut, rakt i sidan på bilen där Natalie satt. Man märkte hur bilen flög iväg och sedan hör man Andreas "Nu smäller det!" Och det gjorde det. Vi trodde att hela sidan var kvaddad men det var den inte. Det blev "bara" punka på bakdäcket och fälgen fick en rejäl smäll. Det var tur att Rasmus var med för han hade ett extra däck m. fälg så det var bara att byta och sedan köra och pumpa.
Därefter kör vi hemåt mot Torpa och vad händer på lilla Skäckarpsvägen? Jo, Joel skriker "Akta rådjuret!" eller liknande, Andreas bromsar, sedan skriker Joel igen "Akta!", Andreas bromsar igen och sen låter det *bump*. Rådjuret slog antingen i röven eller ena benet i fronten på bilen precis innan det hunnit över vägen. Men det klarade sig, de hade sprungit iväg. Skönt det.

Så... Ja, kvällen har varit rolig. Mycket skratt blir det när alla är samlade. Älskar det. Det är så det ska vara. Älskar mina vänner. Bara så ni vet.


Andreas hittade kameran. Mästerfotografen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback