Söndag 31/10.

Ledsen för dålig uppdatering får jag börja med att säga! :$ 

Igår samlades gänget igen första gången på lång tid. Jag, Louise, Andreas och Robin. Niclas var också med en stund men det var inte länge. Det var bara Joel som saknades men han mådde inte bra igår fick jag höra av honom senare. Vi körde runt lite med Andreas bil i Torpa och sen körde vi till Strömsmäs. Dock blev det inte så länge vi var ute, inte som vi brukar eftersom att Robin mådde illa den stackarn. :( Hoppas han mår bättre idag.

Idag händer det nog inte så mycket. Jag har precis duschat nu iallafall så man känner sig lite fräsch. Far, bror och hans kompis åkte till Halmstad för en stund sen för att se på bio, så nu är det bara jag och mor hemma. Jag vill alltid ha lite kvalitettid med henne, men nu när jag väl har det så vet jag inte vad man kan göra... Ska iallafall sätta på kaffe nu och sedan föreslå en film. (Y)

Har en ny tröja btw. :)




God morgon!

Just nu sitter jag och äter smörgåsar och stort glas mjölk. mums! Ska gå till bussen om typ 10 minuter och jag är inte halvvägs klar... men idag har jag två toffsar i håret. Haha! Känner knappt igen mig själv.

Längtar inte till skolan alltså... Är så trött på allt som har med den att göra. Dock så träffar man vänner, vilket är bra. <3 Dessutom kommer jag få laddaren till systemkameran av Paula idag så jag kan ta bilder igen. :D


Just nu.

 

Nu hinner inte jag skriva mer. Bai!


Nähe! Vart det dags att sova nu kanske?

Aa, jag tror fan det. Fast först ska jag dricka typ 10 L vatten. Satan vad törstig jag är! Whatever. Imorgon är det skola från 09.40 - 13.25 (tror vi slutar 10 över nu, schemat är fuckat på hemsidan). Efter det ska jag vara med Yiao och Marcus och hitta på skit. På kvällen sedan är det maskerad- 20årsfest hos Martin Olson i Lagan-trakten. Kommer bli skitkul, trevligt och onyktert för jag ska dricka öl! Åh vad de kommer smaka underbart! Blir det tråkigt där ute så fixar jag skjuts, dricker på väg in till stan och sedan in på Harry's och/eller Köket och festar satan. Hoppas det fan är roligt folk ute!

Jag har just nu tre olika saker jag kan klä ut mig till, men än vet jag inte vad det blir. I ordning nu då:
1. Militärbrud. Awesome. Grr!
2. Ängel. En vit en.
3. Hiphopare. Bara för att detta är den sista reservgrejen jag kan.

På lördagen vet jag dock inte vad jag ska göra... Förslag?

Nu måste jag gå innan min mor får damp på mig.



Psst! Ny bakgrund. Söt va? (a) Tyckte det var dags.


Jul-längtan!

Just nu lyssnar jag på julmusik och bara lääängtar till julen. Saknas julmust och pepparkakor bara. :/
Så himla mysigt är denna jäkla högtid. Alla barn är för en gångs skull glada, skrattar och leker. De vuxna är stressade över att de måste köpa alla dessa jävla leksaker till barn, barnbarn osv. De i min ålder antingen hatar eller älskar julen. Själv älskar jag den. Den är fridfull, mysig, samlar ihop släkt och vänner och medför en känsla som är obeskrivlig.

Varenda år sen jag föddes, har vi alltid varit hos min mormor och morfar och firat jul. Tycker man inte att man har tillräckligt juligt här hemma kan man gå till dem. De älskar julen och lägger verkligen ned tid på att göra det julfint i huset. Jag har tagit kort hos dem varje år men jag vet inte vart alla bilder tar vägen, har bilder överallt i datorn. Haha! Men detta året ska jag ta bilder så ni får se.
Julens färger är ju i regel röd och grön, men också silver och guld. Röd är en varm färg och får därför omgivningen att vara just varm, mysfaktor 100 och självklart känns det verkligen som jul. Den gröna färgen antar jag är för att granen är grön. Ingen fin färg enligt mig då va menne.. aa :P

Favoritjullåten: My only wish (this year) - Britney Spears



Här kommer några julbilder jag tog förra året vid denna tiden. :)











LÄNGTAR!

- Kyssar.

Jag inleder detta inlägget med: Kyssar är förbannat underskattade!

Ja, faktiskt. Håller ni inte med så vet i fan vad det är med er.
Just den känslan att vara nära någon. Så nära att man kan känna varandras hjärtslag, känna den andras kroppsvärme och framför allt känna dina läppar mot hans. Varma, mjuka kyssar. Två par känsliga läppar som automatiskt gör att man känner lycka och skänker kärlek till den andra. Även om kyssen sker mellan ett par som är tillsammans, eller två personer som endast har sex ihop så är det något speciellt. Även om kyssen bara betyder något just , så är kyssar en fin och känslig sak att göra. Jag själv älskar mjuka, långsamma och mysiga kyssar. Det får liksom hela omvärlden att stanna till för ett par sekunder. Enligt mig (och troligen många andra) är kyssas ett sätt att uttrycka känslor. En kram kan vara väldigt mysigt, en puss med. Men inget, INGET slår en riktigt mysig, varm/het och passionerad kyss.

Det är riktigt svårt att skriva ned något som man måste göra för att beskriva. Det är inte lätt att få ner känslor, stämning och liknande i ord så att det låter bra. Det märkte jag nu, känns som att jag skrev samma sak flera gånger osv. Men jag tror ni förstod min poäng?

Här får ni ett par låtar med min favorit-sångerska.

Bethany Joy Lenz - Flying Machine. Helt underbar. En låt från säsong 7 av One Tree Hill.


Bethany Joy Lenz - Elsewhere full version. Hennes röst och känsla får mig att gråta. Älskar.


Hej, ska vi ha sex?

Okej... Denna raggningsrepliken var ny:
- Hej! Ska vi käka makaroner?

Och nu kommer det några repliker som är roliga, konstiga, dåliga blaa bla.
- Är det du som är batman? Nähe, men vi kan hångla ändå.
- Hur dricker du ditt morgonkaffe?
- Du är inte snygg! Jag är bara jävligt desperat!
- Varför har du inte raggat på mig än? Är du bög eller?
- Jag tittar på dina bröst.
- Ser att du inte har trosor på dig. Oj, förlåt! Min klocka går två timmar för fort.
- Tja! Har du dubbelsäng?
- Vad arg du är! Jag hade börjat skratta som ett as.
- Dina händer är som gjorda för mina bröst.
- Hej, får jag tända på dig?
- Av med kläderna baby, det är insidan som räknas.
- Min säng knakar, vill du höra?



Mjaou!

Guuuuud! Jag vill bara sluta!


In House hela dagen.

Sitter i skolan nu och håller på med broschyren till Torpa Bystuga. Jag har några idéer på hur det kan bli men har ändå så pass dålig fantasi så vet i fan om det kommer bli bra, det är ju en annan femma.

Har iallafall haft en trevlig pratstund med Stefan, Jonte, Viktor och Lenny över en kaffe idag. Småmysigt vart det allt. I eftermiddag när jag slutat vid 15.30 så ska jag vara med Mattias och även sova hos honom, är ju ledig imorgon. Eller ja, projektarbetsdag. Det kommer bli roligt med tanke på hur ej ofta vi träffas och umgås.

Som sagt, imorgon är jag ledig och tänkte använda lite av dagen till att ta foton till mitt projektarbete. Har ju fått låna Paulas systemkamera för ett litet tag för att se om jag vill köpa den (men det vet jag redan att jag vill, måste bara få mamma och pappa att gå med på att jag behöver den för att hålla uppe mitt största och främsta intresse). Ni har redan sett lite bilder här på bloggen. Dock är det ju inga direkt fotografiska bilder, men ändå? :)

Jag har med kamera och sladd till Mattias så kanske, kanske kommer det ett par bilder från ikväll om ni har tur, läsare mina. ;)

Hörs senare.


Jag är en känslig lipsill!

Sitter hemma här vid datorn och väntar på att kaffet ska bli klart.
Tittade nyss på ett avsnitt av One Tree Hill och självklart, än en gång, grät jag. Jag förstår inte vad det är med mig! Det är okej att ha känslor, men detta är extremt. Jag gråter åt minsta lilla lycka eller minsta lilla ledsamma scen. Det är jobbigt!  Orkar inte. :(

Lyssnar på Bullet For My Valentine. Att jag ens slutade lyssna på dem! Deras nya album är helt awesome. :D
HÄR hittar du det nya albumet. Men den absoluta favoriten är Fever. GOD! haha! Jag vet, jag vet. Jag är jättelöjlig när det kommer till musik. Lever för den.


Bjuder på en ny bild med.

Off to school...

Bild från igår. :)


I <3 systemkamera.

Här kommer ett par bilder jag tagit ikväll. Och nu orkar jag inte blogga mer ikväll. Mer imorgon.







Words to sentences.

En helt underbar killkompis skrev nyss detta till mig och det rörde mig vid själen:
Jag ska säga dig en sak, jag är en sådan människa som älskar att ge.
Märker jag då att ett par ord,en kram eller bara ett telefon samtal gör skillnad i någons liv så får det mig att vara riktigt glad.

-
För mig gör ord underverk. Jag älskar att göra ord till meningar, meningar till texter och till slut texter med ett innehåll som påverkar människors sätt att tänka och känna.

Tonight i've fallen...

Att jag ska vara så rädd att jag aldrig ska få uppleva den! Ja, jag pratar om kärleken. Det gör ont i mig att se andra som är lyckliga tillsammans. Klart jag är glad för deras skull, men önskar innerligt att jag också fick vara lycklig och slippa gråta mig till sömns varje kväll för att jag vill känna mig älskad. Jag har en massa vänner som jag älskar men ingen av mina vänner och deras kärlek, kan mätas med kärleken från en kille som tar hand om en, som vågar visa världen att jag är hans, som inte vill förändra någonting med mig... En kille som helt enkelt älskar mig som jag är utan några som helst undantag.

Blir helt dum i huvudet av One Tree Hill, men ändå. Det kan låta dumt, men serien har fått mig att tänka efter helt och hållet. Den har förändrat mitt sätt att tänka, göra och hantera saker och ting. Det känns som att jag mognat psykiskt samtidigt som dem i serien. Ni som inte har sett den kanske har kanske lite svårt att förstå, men det händer saker som får också dem att se på saker och ting på ett annat sätt. Jag lär med dem kan man säga.

Är det bara jag som har detta bekymmer...? Jag känner mig helt ensam i detta och är någon i samma sitts som jag så kan ni ju lägga en kommentar.



Jag vill träffa mannen som jag älskar, som jag vill leva med i framtiden och säga: -Hi boyfriend! Lägga armarna om hans hals, kyssa honom och säga "jag älskar dig".

Sophie goes.... knäpp!

Jag är glad ikväll. :D Så aa. Knäppo-bilder kommer nu. Haha! Tittar på OTH med. Looove. Men tänkte göra kaffe men NÄHE! Inget kaffe! Jag kommer dö. :(

Aja, här kommer bilderna. Haha! Ni kommer dö. xD




Jag vet i fan vad jag gör med handen...





Jag sjunger. Det syns. Haha! Eller? Lite... okej... nej.

Ibland är jag bra knäpp. och söt.
Nus ka jag fortsätta se på One Tree Hill. <3


Sängen nu + film. <3

Jag kommer vara epic awesome & sexigast i militärbyxorna på fredag.
Sov gott!


puss

&


Det var en gång...


Det här är min säng...


Dethär är min säng, fettoarmochmage och jag. :D


Och jag älskar lakrids.


OHYEAH! No feet. HAHA! Dör...

 

NEJNEJ jag har inte tråkigt.

 

döda mig.


Truth or dare? ;)

FILMDAGS! Kommer du? ;)



Ensamheten kommer närmare och närmare.

Är på avsnitt 12 nu och det är snart slut. Ska lägga mig i sängen och titta klart på det nu och mysa i sängen. Ensam. Än en gång får vetevillen låtsas vara pojkvän. Jag hatar att vara ensam! Fy fan...
Aja, but whatever, who cares?



Japp. Det här är jag ikväll. Osminkad men snygg i håret. *tummen upp* ;D



Mystajm!

Har precis duschat en långdusch nu. Älskar att vara nyduschad.
Nu ska jag titta på den bästa serien som finns: One Tree Hill. Fast först ska jag klä på mig, sen koka kaffe och när det är klart så ska jag titta klart på avsnitt 9, säsong 7. Usch, inte långt kvar innan jag tittat klart på hela serien. :( Det kommer suga!

Aja, ni kan ju alltid messa mig eller kolla igenom bloggen. (a)


Brooke & Julian. Söta!

Säsong 7. Love it! Halva kvar ungefär sen blire säsong 8! Woho! <3
Haley & Nathan blir bara snyggare och snyggare.

- Hedgehog.. boopboop!

Är det någon som kan få mig på bra humör så är det fan Tabby. Vet inte hur många gånger jag har tittat på denna videon nu, men den är bäst. Hon säger så söta saker. Haha!




Men nu ska jag duscha. Känner mig lika ofräsch som när man är bakfull ungefär. Då är det illa. :P

Kväll med Fredric & Gustav = awesome.

Var med Fredric och Gustav ikväll. Det var roligt och trevligt. Med dem pajkarna har man aldrig tråkigt. Haha! Här kommer ett par bilder.
Nu ska jag äta något sen sova. Iallafall lägga mig i sängen.



Alltså. Iphone 4:as kamera ÄR inte bra! Och detta ska föreställa HD? Åhnej!



Städningen före och efter.

OBS! Hade redan börjat städa när dessa bilder togs.
FÖRE städningen:






EFTER







Som ett nytt rum! :O

Jag började städa mitt rum runt halv 5 ikväll. Nu är klockan 20.30 och NU är jag klar! Och ja, jag verkligen storstädade. Jag bytte tillbaka till min stora säng med. Me like. :D Ni ska få bilder på före- och efter städningen i nästa inlägg, ska bara ta bilderna nu.

Äter btw rabarberpaj nu. Så gott!
Bai! :*

Ska vi gå hem till mig och se hur mycket sängen tål?

Nästa fredag är jag bjuden på 20årsfest hos en som heter Martin och han ska ha en maskerad. Jag vill vara en snygg militärtjej, men att hitta militärbyxor som man faktist får använda utanför militären verkar vara omöjligt. UFO-pants har jag inte heller tyvärr. Om inte militärbrud så tänkte jag vara ängel för det har jag kläder till. Bara det att jag har verkligen fastnat för militär nu. :(
Så är det så att ni vet någon som har antingen militärgröna byxor eller kamouflage-mönstrade så säg gärna till. :D

På tal om annat så ska jag köpa/önska mig dessa UFO-byxorna. Helt awesome är dem! 455 kr kostar dem, men kan använda dem som hemmabyxor, dansbyxor och... vardagligen. :D




Jag har hittat maaassa silly bandz med! <3
Kolla HÄR.
Jag vill ha dessa:




Konstigt nog vill jag ha med USAs färger. Höhö

 


Och självklart självlysande. :D

Varje sånt här pack kostar 20 spänn. <3

Hej! Är du söt?

Julmust är riktigt gott alltså! Dricker det nu och det är mums! Kom också på detta klippet då med dessa roliga killarna.
Kolla in deras hemsida HÄR vettja!
Eller deras channel på youtube HÄR.



Videorna under; favoriten då va! Härligaste dialekten ever, dock så överdriver dem den lite här.



*suck*... älskar dem. gör mig glad.


Nu, då och föralltid.

Varnar er nu: Har haft en massa i huvudet i flera dagar nu som jag måste få ur hjärnan, så väljer att skriva det här. Läs inte om ni ska komma och klaga på mig och det jag skriver. Detta är som sagt något som snurrar i huvudet hela dagarna och som jag vill skriva ned, och vem fan orkar skriva för hand?

Det märks att jag mår sämre ensam. Alltså utan pojkvän. En pojkvän finns alltid där när man vill prata ut och vill att någon ska lyssna. Jag har ingen att prata med just nu. Nu tänker några av er "jo, mig kan du alltid prata med" men nej, det är inte samma sak. På ett sätt är det inte samma förtroende. Fyfan vad jag saknar kärleken. Vill så gärna känna den, men jag är rädd för att jag inte ska kunna känna känslan att det är seriöst. Att inte kunna känna att "honom vill jag dela min framtid med". Nu är jag ute efter ett förhållande som är stadigt, seriöst och kan känna framtid med. Jag har ju känt så innan, men det blev så tvärtemot det kunde bli.
Jag är 18 år, tar studenten i vår och efter det blir det jobb. Jag har sagt att jag vill ha barn tidigast vid 22 års ålder. Men så kommer det inte att bli. Jag vill vara en ung mamma, inte 18 kanske, men 22-25 år vid första barnet är lagom. Jag vill ha ett barn men en man (tycker det låter bättre än kille) som jag kan lita på och som jag vet stannar hos mig för alltid, även om vi skulle få barn. Att han inte blir rädd av förhållandet och kanske t.o.m flyr vid graviditeten. Jag vill ha en man som är mogen, ansvarsfull och som kan ge mig trygghet. En som kan känna samma sak som jag och verkligen vill "binda sig". Hatar uttrycket, men då vet ni vad jag menar. Är trött på att bli kär och sedan bli sviken igen, klarar det inte mera. Jag vill ha något seriöst.

Just nu mår jag dåligt som fan. Allt som hände i mitt liv förr, pratade jag alltid ut med John. Jag berättade allt, allt, allt! Men nu pratar jag inte med någon om något och det känns. Jag känner mig snabbt ensam, ledsen och har alltid en tyngd på axlarna för att jag håller allt inne. Jag hatar det, men så är det. Och så stressen i skolan med. Den jävla skiten. Har sån ångest måndagen till fredagen, och på söndagkvällen med  eftersom det är skola dagen efter.

Fuck. Hatar allt just nu. Det är folk som (ingen ska ta detta personligt nu, menar under en lång tidsperiod) undviker mig, sviker mig, utnyttjar mig och ser på mig som skit för att jag är alldeles för snäll och inte kan säga nej eller ens säga ifrån. Jag hatar det och ska bättra mig med det med.
Är bara så trött på att vara hon som bryr sig om alla andra, men ingen bryr sig om mig. Det handlar om att ge och om att ta, inte bara i en riktning!

Nu har jag fått ur mig det mesta. Känns iallafall lite bättre nu.
Och en sista sak: Nu behöver ni inte skriva "prata med mig, jag lyssnar", "jag bryr mig om dig ju" osv. för det finns många som bara bryr sig just NU, men inte när det väl gäller att sitta och lyssna på mig. Jag vet vilka som verkligen bryr sig och inte. Dock önskar jag att folk kunde vara mer pålitliga, vänskapliga och omtänksammare. Gäller mest de som låtsas vara bra vänner.

Bli inte sura på mig nu och ta inte åt er allt för mycket. Det är inget personligt påhopp detta, utan vill bara få ur mig saker jag tycker är viktigt för mig.

Fredag 22/10.

Kom nyss hem och nu ska jag in i duschen. Ska bli huuur skönt som helst. Igår var jag med Yiao och Marcus och sedan Jesper Stensson och Sebbe. Snygg tröja jag har va? ;D Aa, jag vet. Fick låna den av Jesper. ;) Grr! Den är stor, mjuk och skön. Tyckte att texten passade mig peeerfect. ;D

Nej, nu ska jag duscha, Blir upphämtad någon gång mellan 4 och 5.



HAHA


In House idag. Save me?

Självklart försover man sig! Men kommer till skolan så fort jag kan. (Y) Väntar bara på att chauffören ska få tummen ur nån gång... Märker att jag måste färga om håret. Så fort jag får pengar så blir det att köpa hårfärg, men denna gången blir det inte mörkbrun utan svartbrun som gäller. Längtar. :D

Kaffe i Monroe-mugg är godast. <3


Michael Myers.

Han är så... Attraktiv! <3




2:an

Nya Paranormal Activity. :O


Tjejdag med Yiaosan. :D

En vanlig dag hos mig i Torpa.

 








Skola snart då ja... Ångesten skriker i kroppen.

Snart kommer Louise och hämtar mig. :)






Sophie just nu. Mjau. :D


Morgonkaffe & en glass

Nu ska jag dricka gott kaffe. Kommer vara underbart gott alltså. Och så en god glass till med. Jag börjar inte förrän 12.05 idag så Louise kommer och hämtar mig vid 11.10. Jag har iallafall klätt mig, ätit frukost och snart druckit kaffe. Innan jag drar ska jag hinna äta lite lunch med tänkte jag (vilket blir mors goda spagetti och köttfärssås).
Har btw sett klart på säsong 6 nu med One Tree Hill. Funderar på att se på första avsnittet på nästa säsong nu. Hmm... Men fyfan vad jag lipade igår till sista avsnittet. Satan... Grät åt allt då, sjukligt! Jag har blivit hur jävla känslig som helst sen jag började titta på den serien. Jag älskar den så mycket och det är så mycket känslor i skiten. Faan... Jag är en jävla lipsill.


OTH & tårta. Awesome.

Sitter och äter min mosters goda tårta, dricker jättegod päronsoda och tittar på One Tree Hill. Erkänn den ser god ut? Den ÄR jävligt god! ;)


Truth.

And I've seen your flag on the marble arch,
And love is not a victory march.
It's a cold and it's a broken hallelujah.


Fikadags. Och gott är det!

Sitter och ska fika, men det blir inte kaffe utan det blir ett stort glas med iskall lättmjölk. Mums! Godaste som finns. Funderar på att titta på SO6E20 på One Tree Hill. MINST det avsnittet iallafall, för det fick jag aldrig se klart i torsdags.


Sommaren är bäst, men kort. (+bildbomb)

Jag saknar sommaren när man kunde ha blommiga, söta klänningar på sig. Jag använda knappt min söta klänning från Vero Moda i sommar. :( Bara så ni vet. Hösten är fin och färgglad men vafan, den är ju kall med. Det är det som gör det så sugit.
Tänkte gå ut och ta bilder idag. Solen skiner som bara den och får fram alla fina färger i naturen. Jag hatar att jag inte har en bra kamera så det blir kvalitet på bilderna men det  får duga.












Jag är mogen.





















SÅ! Nu har ni fått en bildbomb också. Va nöjda för fan. :P

Dregglar över HM:s Shop Online.

Sitter på HM:s shop online och tittar efter accesoarer. Hittar massa fina ringar, halsband och så. Men har fastnat för ett par skor. De är snygga som fan tycker jag.


399:- 9 cm klack. Helt, precis, exakt lagom. :D

Här kommer armbanden, ringarna och väskorna som jag fastnat för. :)








Och här är vinterjackan som kommer bli min denna vintern. :) Älskar den.

fuck tonight. jävla skitkväll. dö kärlek!

KAN DU BESTÄMMA DIG NÅGON JÄVLA GÅNG?! Jag orkar inte gå och tro ena saken ena minuten, få ett sms och får då tro något annat. Välj innan jag blir mer sur än jag redan är. Du vet vem du är och jag vet att du kollar min blogg så... Ge mig svar!

Nu ska jag lägga över säsong 6 av OTH på min dator sen lägga mig i sängen och sura och längta.




Cpbild jag vet. Men fuck allt.


12/10 Tisdag.

Just nu sitter jag i skolan och är trött som ett jävla as, ont i huvudet och orkar inte med tisdagar. Jävla skitdag. Det är en positiv grej och det är att jag ska till Kimsan idag efter skolan. Kommer bli roligt.
Jag vill bara härifrån och sova. Är på dåligt humör med. Har inga pengar till kaffe... Fan. Denna dagen suger än så länge. Skulle tvättat håret igår. Skulle ätit en bättre frukost. Mamma skulle väckt mig någon mer gång än kvart i sex imorse så jag inte behövt stressa med att duscha, packa, äta, dricka, klä på mig och gå till bussen på 20 minuter.
Me right now. Söt va?

Åka till skolan nu.

Säger någon att jag inte har höfter så är den personen blind. Haha!
Ska till skolan nu, Louise är här och hämtar mig. Rörlig bild och gympa idag bara. Gytt.
Bai!


:D

Hej plutt!


- Vad pågår i ditt huvud?

Vart ska jag börja?
Borde jag berätta hur mycket jag behöver dig?
Du är som under min hud, men jag är förvirrad.
Mitt huvud snurrar runt, runt.
Jag har väntat så länge, jag behöver få veta nu, älskling, vad som pågår i ditt huvud.
Normalt sett brukar jag smita och kanske till och med gömma mig eftersom jag aldrig vetat vad jag vill ha.
Förrän jag såg dig i ögonen.
Så... Är jag ensam om det här? Vad jag letar efter är ett tecken som avslöjar om du känner som jag känner för dig.
Baby, snälla, släpp mig aldrig.

Vad mer kan jag säga? Mitt hjärta slår dubbelt så fort, känner du likadant?
Lämna mig inte i mörker, förstör inte gnistan mellan oss.
Jag har väntat så länge. Snälla, säg vad som pågår i ditt huvud.
Så... Är jag ensam om det här?


Word.

You can't break a broken heart

Tristess. Yep.

Okej, jag tittar på One Tree Hill nu (hela säsong 6 är klar nu. YES!) men har för mycket tråkigt så jag gör denna frågorna samtidigt. ^^

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- tre frågor om förhållanden
är du singel? Ja...
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Yes, har varit med om det.
är du kär just nu? I think so. ;D


- Tio frågor om dig själv
när fyller du år? 14 mars.
några piercingar? Nepp.
vart? -
vad har du på dig just nu? Underkläder, leggings och en söt tunikatopp.
vilken årstid är bäst? Sommar herregud!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att vakna jämte den man älskar och kunna känna att det kommer vara så resten av livet.
vad tycker du mest om hos dig själv? Mina mörka ögon och händer.
vad är du bra på?
Att tänka negativt men att utstråla det motsatta.
vem älskar/gillar du mest på denna jorden? Mina älskade vänner och musik. <3
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Åååh nej, dum fråga.


- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Andreas B, Louise, Robin Hammarström.
vem är den roligaste av dina vänner? Helt klart Robin Hammarström. Vi har exakt samma humor.
vem är snyggast av dina vänner? Robin och Lalla. ;D
vem är mest partyprisse? YIAO (och jag då). haha!
vem är den du helst har filmkväll med? Många, det är många jag saknar och vill spendera tid med.
vem av dina vänner är mest ''evil''?  Bra fråga... Paulina kanske? Eller Yiao? De säger vad de tycker rakt ut om de så vill. ^^

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? Bror tror jag.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Beror på vad man menar med kontakt.
vem ser roligast ut i din familj? Ingen antar jag. :P
vem är coolast? Jag. :D
har ni något husdjur? Yes, två hundar och en dvärghamster.
mest gemensamt med? Mamma.
underhållningen? Pappa och jag, Fast han är mer fjantig.
sover du oftast med? INGEN AV DEM?!
roligaste kvällen med familjen?  Minns jag inte ens längre...

10 frågor om idag
vad har du gjort? Ätit, fikat, sett/ser på OTH.
vad ska du göra nu? Fortsätta titta på OTH.
har du gjort något dåligt idag? Det vet jag inte.
vad har du ätit idag? Tacos, kakor.
har du duschat idag? Nej men jag ska göra det senare.
Är du trött nu? Aa, lite. Vaknade för bara två timmar sen.
vad händer i morgon? Skola......
går du i skolan? Ja.
Har du varit i skolan idag? Det är söndag - nej.


- ANNAT
Hur mår du just nu? Sådär. Robin ligger hemma och är sjuk och jag saknar honom.
Har du piercat dig? Ja i öronen en gång men det gick inte bra.
Är du hungrig nu? Nja, men det doftar gott nu när mamma lagar mat.
Vad är klockan nu just nu? 14.38
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Blogg.se och bilddagboken.


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Andreas Eliasson.
Vem ringde du senast? Andreas Eliasson.
Vem sms:a till dig senast? Lucas.
Vem  sms:a du till senast? Robin.


-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? Ett par minuter sedan när jag pratade kärlek med henne.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Någon timme sedan.


- ÖVRIGT
Gillar du punk? Njae inte direkt men det går ju att lyssna på.
Har du sminkat dig idag? Nope. Skönt.

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Nej, lyssnar/tittar på One Tree Hill samtidigt.
Vilket är ditt favoritband/artist? Massor.
Vad gillar du för musik? Lite allt möjligt.


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Yes.
Har du fler än 3 jeans? Nope.
Har du fler än 5 tröjor? Ja.

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Ja.
Använder du wax? Nej.
Använder du ögonskugga? Ja, har börjar använda det nu.
Använder du kajal? Nja, eyeliner.
Använder du hårspray? Om jag har en frisyr som jag vill ska hålla sig ja.
Använder du volymspray? Behöver inte. :P
Använder du mousse? Aa, Curly mousse.
Använder du deodorant? Klart.
Använder du skinspray? huh?
Använder du parfym? Jadå, när jag kommer ihåg det. :P
Använder du läppglans/läppstift? Aa, läppglans ibland.
Använder du brunkräm? Nepp.
Använder du rouge? Ibland. Till fester.
Uppsatt hår eller hängande? Uhm... uppsatt tror jag. Är fortfarande lite pojkflicka av mig så...
plattar/lockar du håret varje dag? Plattar ibland.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Haha nej, vad jobbigt det låter.

KÄRLEK
Har du kysst någon idag? Nej. :(
Har du ett förhållande? Nej.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nope.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Gah svårt fråga men; förhållande.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nepp.

Vem sov du senast bredvid? Jack.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nja sort of?
var  va dina föräldrar när de blev tillsammans? I ålder? vetifan.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Hahahaa åååhnej! Eugh

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Inte ett helt namn. Men en bokstav skadar inte, kan stå för en vän i värsta fall. :P Ingenting jag funderar på att göra men a.

Ny kategori - check it out!

Nu har jag en ny kategori - In my head. Där kommer det komma upp dumma, roliga, smarta, fina, hemska you name it citat, meningar eller tankar som jag tycker om.
So... hope you guys like it!


Life.

I think we all looking for a life that make sense some how.

9/10. Vad händer?

Ikväll skulle Robin kommit till mig men då går han och blir magsjuk! :( Så nu ligger han hemma och spyr och har feber. Sån jävla otur jag har! Har längtat sen i söndags. Så aa... Sitter här nu i mjukisar och funderar på vad man ska göra.
Madde och Jonas har fest men vet inte om jag kan komma in till stan. :/ Om inte det så blir det att vara med Andreas, Robin och Joel kanske? Inte dåligt det heller. :)
Just det! Tobbe fyller år idag så han har fest men har inte skjuts dit HELLER.

Denna kvällen suger. Eller? Be my hero?


Omg...

Sååå SNYGG Mark Wahlberg ÄR! GRR så ni i helvete på honom. <3
Mer bad boy än vad han är i denna filmen kan man nog inte bli. Hihi


Honom hade jag inte tackat nej till. Oh nej.

 


De armarna...




Den ryggen...
GAH! Jävla människa till att vara så snygg!
Finns dock en person som är helt perfekt kroppsligt också. (a)


Is this me?!

Snart kör vi till skolan jag, Jaow och marcus. De sov hos mig inatt. Mycket trevligt. Tittade på film och sådär. :)
Idag kör vi enkel klädsel med mammas "kavaj" eller vad man kallar det, vitt basic-linne och mina sköna nya jeansleggings. :)

Är lite kontorsstil över det men det är bekvämt + att jag inte orkar använda min fula vinterjacka.

Never back down.

Life's to short to fight, to be miserable... To let the bitter ones change how awesome you are.


Text ej relaterad till bilden. Men älskar den.

Kärlek

Most of the time love doesn't need words.



Hallelujah - Jeff Buckley Introt (fram till 1.20) är otroligt fint, jag började nästan gråta.

Skolfoto imorgon.

Jag provade lite olika färger på ögonskuggor och skit tills imorgon till skolfotot. Det syns inte på denna bilden nu men jag vet iallafall hur jag ska ha det. Om det blir snyggt är ju en annan femma. :P
Så är det någon som kan sminka mig imorgon (endast ögonskugga då) så vore det skitbra. :D



Nu ska jag tvätta av smink och allt och ta en dusch och så sen blire lägga sig och se på One Tree Hill. Får se om jag uppdaterar nån mer gång ikväll.

 



Mina favoritlåtar atm. :D


Jason Derulo - The Sky's The Limit. Älskar den.


Bethany Joy Lenz - Halo. Låten som spelas i medel 10 gånger/ dag hos mig. (+ min ringsignal)



Detail feat T-Wayne & Travie McCoy - Tattoo Girl



Usher feat. Pitbull - Dj Got Us Fallin' In Love


Usher feat. Enrique Iglesias - Dirty Dancer. Underbar låt!

Låten (fanns bara live-versioner på YT)
Strut - Adam Lambert


Rihanna - Only Girl


Nada Surf - Always Love. Underbar.

Låten
Hemlig låt. ;D

Nu ska jag se på One Tree Hill. Har faktiskt bara ett par avsnitt kvar av 5:e säsongen nu, så vill bara bli klar med den så jag kan börja på 6:e! Hihi! <3

Skola 12.05 - 15.15

Ett par dåliga bilder på mina jeansleggings som jag köpte på Gina Tricot i Halmstad i lördags. 299 kr bara. De är stretch, mjuka och formar sig efter kroppens former. Det bästa med dem är att det är mindre stretch från byxlinningen ned till under rumpan om man säger så. (Hoppas ni förstår vad jag menar) Så det finns ingen risk att de blir sådär hängiga och säckiga som andra leggings kan bli, varken vid rumpan eller låren. Love it! Snygga på köpet med. :D


Ignorera mina tjocka lår på denna bild.

-

Idag börjar jag skolan 12.05 och mormor är snäll nog att köra in mig till skolan vid 11.00. Har bara rörlig bild och gympa idag. Inget av dem är speciellt roligt. Speciellt inte gympa. Det gör mig ledsen i magen. :(
Jag hoppas att Yiao tar med sig min plånbok idag. Har mitt busskort där i bland annat. Busschaufförerna är jävligt tjuriga nu för tiden, inte ofta man får åka med från skolan om man inte har busskortet, lol. :P


Tabby's in my blog. you like.

Den första videon tycker jag personligen är roligast, men de andra klagar jag absolut inte heller på. Haha! God I love that girl.

 


Citerar: So you guys... I... gotta a ferret... SCOORE!

 







Jag är trött och jag är godissugen men får inte äta mer godis för mamma. Haha!

Halmstad ikväll & inflyttningsfest imorgon.

Ikväll: Åka till Halmstad med bästa Jaowbabe och Marcus. Först blire att shoppa lite sen skulle vi till någon kompis, kusin eller något till Marcus och tydligen festa. Vi sover över i Halmstad och åker hem senare på eftermiddagen imorgon.
Imorgon lördag: Då är jag bjuden på inflyttingsfest hos Tobias och Linus. De har flyttat till hus nu så det skulle bli en stor fest. ^^

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan klä på mig. bai
Jag bjuder på en charmig bild med.