Me & Julia.

Ett par gamla bilder. it's on me!! Looong time ago.


No Mobile Yet! :O

Sitter nu hos John helt själv. Han är hos Robin och bygger båten till RiverRacet, så han kommer inte hem förrän mellan 18.00 och 19.00 trodde han. Så aa. Jag får försöka underhålla mig själv så mycket jag kan.
Jag är smart också! Igår när Robin skjutsade hit mig så ramlade mobilen ur fickan på mig i hans bil. Lyckat. Så nu har jag ingen mobil så ni vet! Ledsen om ni försökt få tag på mig.
-
Sitter och lyssnar på blandad musik, mest Bryan Adams. Mysigt, men det är lite trist själv. Sällskap hade inte skadat. Knäppte en öl också. Bara en. Den är goood. :) Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Hatar att vara själv hos John, det känns så fel. Men men. Han kommer ikväll igen iallafall.
-
Fick reda på för några dagar sen också att Joel kommer jobba i Linköping tror jag det var, HELA sommaren. Från nu på onsdag den 2 juni till oktober. Det kommer bli så tråkigt. Dock så har jag och Andreas Eliasson lovat varandra att vara med varandra i sommar för han har inget jobb och för mig går det också dåligt. Så då kanske vi kör en road trip upp dit och hälsar på. :)

Aja, orkar inte skriva mer. Later!

New Room?!

Nu är jag faktiskt ganska glad. Jag ringde hem och sa att jag skulle köpa hårförlängning till skolavslutningen eller iallafall köpa det tills dess och pappa sa att det var okej.  Sen så är det så att min bror har ett väldigt litet rum och jag har nog lite mer än dubbelt så stort som honom så han vill byta. Egentligen vill jag ibnte byta till det lilla minirummet med jag kompromissade med pappa så han sa okej till att jag får måla om hur jag vill där inne. Dock är det ett trist golv som är asmörkt och som jag hatar, nu när jag äntligen fått mitt golv på mitt rum som jag väntade på i två år... Känns lite piss. Men jag har lite idéer nu till det nya rummet. Det är smalt som fan så jag ska ha sängen på bredden i rummet och göra om det till en soffa på dagtid och själva rummet ska vara American Style. Mörkt, brunt golv,  tre vita väggar (eller nära inpå) och en fondvägg med någon färg. Det är södersida där fönstret sitter så det blir ljust och fint. (Mitt rum har fönstret på norrsidan, kallt.) Så det ska vara stilrent, svart, vitt och kanske någon detaljfärg till det. Jag hoppas mina idéer blir snygga IRL också, och inte bara i mitt huvud... Längtar!

Nu ska jag och John äta. bai!

P.S I Love You. Love It.

"P.S I Love You"... Vad ska jag säga? Det finns inget mer att säga än att jag fullständigt älskar den jävla filmen! Jag satt och lipade igenom hela filmen,  det är så sorgligt men ändå så jävla fint alltihop. Snacka om att man blir kärleksfull när man sett den. Man känner igen sig så jäkla bra i vissa scener. Även de sorgliga och tråkiga... Filmen är nästan för mycket. Jag hatar den, men jag älskar den mer. Så beskriver jag den. Med tanke på att man ena stunden lipar åt de lyckliga stunderna, nästa gång åt en sorglig scen som när hon tror att han är tillbaka och håller om henne och de scener när hon läser hans brev han efterlämnat. Helt jävla underbar. Det är helt okej att gråta till denna filmen, även om man är kille för det är så pass mycket känslor i denna filmen så det går inte att undvika att gråta eller iallafall bli tårögd av allt det fina.
Kärlek på hög nivå.

P.S I Love You.

<3



Svenska -
Jag älskar dig!
Engelska -
I love you!
Africanska -
Ek hejou liefe!
Spanska- Ti amo
Arabiska - Ana Behibik!
Norska - Jeg elsker de!
Tyska -
Ich liebe dich!
Finska -
mina rakastan sinua!
Franska -
Je t’aime!
Hawaiinska -
Aloha au ia oe!
Hebriska - Ani ohev otach!
Irländska - Taim ingra leat!
Italienska - Ti amo!
Japanska -
Ai shite imasu!
Kroatiska - Volim te!
Kurdiska -
Xoshm awet!
Persiska -
Du stet daram!
Polska - Kocham cie!
Ryska -
Ya lyublyu tebya!
Bosniska - Volim te!
Turkiska -
Ben seni seviyorum
Albanska -Të Dua


Det Man Fruktar Mest.

Jag kommer aldrig låta det hända igen.

Photobooth + Picnik.






Salsa, Cha cha, Tango?

Jag tittade på Made på MTV. Det är en tjej som vill lära sig salsa och det ska hon lära sig på 4 veckor.  Fan vad jag saknar att dansa! Kanske inte just på Tess Dansstudio, men något... Någon dans där man har en partner. Det ser så roligt ut. :D Jag hade kunnat tänka mig salsa eller något annat latin dance, där man verkligen ska leva ut känslor och sexighet och samt använda mycket höfter. Jag älskar fortfarande magdansen, men salsa eller något liknande hade varit så jävla kul!
Är det någon som vet om det finns någon danskurs nära eller i Ljungby? Salsa? Tango? Eller någon annan slags pardans? Jag är sugen som fan på det alltså.

Proud.

Bild på min klänning ON och skorna ON.  :D Älskling-dags nu så ska packa lite sen köra.
Baai!




"Sooo Kissie-Style!"

HAHA Jag kör en Kissie-bild genom att ta bild på mig, nyduschad och ha handduken så långt ned på brösten som det går. Men jag skippar att visa lite av bröstvårtan. Men sätter dit ett sött råwsa hjärta iallafall, bara för att liksom... Lol.



Nej! Nu ska jag klä på mig, ta typ hundra värktabletter och sedan köra till John.
Jag kommer också ändra bloggen en gång till inom snar framtid. Oväntat? Haha nej. xD Jag blir fan inte nöjd!

Baaaai

 




Onsdag 26/5.

Sitter och har typ världens jävla huvudvärk och leker i Photobooth. Skitkul. Verkligen. 5/5 toast vafan. Kommer bilder på det med. Massa flumm. Ska visa Hiphop Abs för mamma sen köra till John. Hoppas på mys ikväll. Ska skicka tillbaka de två par byxor jag beställt från Haléns med. Jag tog den storlek jag brukar/ska ha men de passade inte utan kändes som att de var minst två storlekar förstora. Inte kul alls, så sitter och försöker välja mellan typ femtielva andra jeans nu som jag vill ha.
-
Btw. Det märks att folk inte läser min blogg. Idag fick jag såna där äckliga blickar på mig igen. Och jag visste vilka det var, det var det värsta. Fy fan vad jobbigt det måste vara att sitta 3 tjejer vid ett bord och prata sedan när jag kommer inom deras synhåll blir det helt jävla knäpptysta och bara glor. Jag tittar till och med direkt på dom men neeej "vi fortsätter glo, då kanske hon börjar tro att det är något fel på henne" typ. AAAHHH! Lägg ner för fan! Det är inte det att jag tar åt mig, utan mer att folk tittar på en som att man vore nåt jävla freak. Palla vara som er. Till slut är det er alla sitter och kollar på och genomskådar. Idioter. -_-'

here comes pictures. yay...














Like I said; huvudvärk.



No words.

Nataly såg ganska oberörd ut, uttråkad som alla andra tittade hon ut över stan emedans hon frekvent blåste små bubblor med sitt tuggummi i munnen. Några minuter senare vände hon sig om och lutade sig åt mig, viskade i mitt öra "..kan du inte smeka mig lite, jag är så jävla uttråkad".

Kan inte sluta läsa. Länk till hela novellen har ni här. Leahs blogg är nog bäst.


Men fuck off va fan.

Jag blir galen! Vet ni varför? Jo, för att det finns människor på den här jävla skolan som tror de är någon slags översittare. Det är rent ut sagt jävligt tråkigt att man inte får se ut som man vill utan att folk, speciellt tjejer, på något vis visar att de inte tycker om det dem ser. Ni håller väl med mig? Jag menar, idag har jag ett stort liknande baggy-linne på mig och ett par assköna, och väldigt slitna jeans på mig och håret står på ända. Det är liksom jag. Sen hur andra klär sig skiter väl jag i? Men när jag kommer upp i caféterian/matsalen så känner man blickar direkt. Om inte annat ser hur alla glor! Men hallå eller? Jag är för fan inte blind! Jag vet att mina kläder inte är de senaste modet eller klär mig jätterelevant för en vanlig skoldag (utan mer en hemmadag). Men spelar det någon roll? Jag tycker faktiskt inte om att bära modekläder 24/7. Visst, jag har mycket nya kläder som går mer i modeinriktningen,  men det är inte alltid jag trivs i det. Jag vågar inte ens tänka på hur det skulle blivit om jag kommit till skolan i höga skor. Det hade ju blivit snack som fan. Och det är det jag vill komma fram till; att folk dömer en, snackar skit och smygtittar och tror att man inte bryr sig. Okej, alla gör inte det, men andra gör. Det är precis som att alla som vet att de är snygga och ser bra ut, kan trycka ner och vara elak mot andra som så att säga är "mindre" good looking. Det är så det är nu. Helt jävla meningslöst och så elakt.
Jag kommer fortsätta gå med näsan högt och gå med självförtroende och ge fan i alla er idioter (om ni nu råkar läsa detta). Och det hoppas jag andra som känner likadant som jag också kommer göra.
Sammanfattning; Ta ingen skit!




23/5

Varför börjar jag gråta åt ingenting?
Varför börjar jag gråta för något jag aldrig får?
Varför börjar jag gråta över något som är över?
Varför börjar jag gråta över en person som sårade mig så pass illa?
Varför drömmer jag om denna person som sårade mig så pass illa?
Varför börjar jag gråta över en person som gått vidare?
Varför börjar jag gråta över en person som inte längre finns i mitt liv?


Why?

Dessa låtar med Sofijah är jättefina. Speciellt "Varför". Älskar den melodin och texten.


Hips, buns & thighs.

Har tränat Hiphop Abs - Hips, buns & thighs nu. Orkar inte skriva mycket just nu faktiskt. Är helt trött efter skolan och träningen. Så nu ska jag dra mig mot duschen och kyla ner mig med en sval dusch och sedan låta det blir så jävla varmt så jag blir röd över hela kroppen. Det är så det ska vara. Så nu drar jag.




Bjuder på två rightknow-bilder. Inte jättecharmiga kanske. ;P


In My Head.

Inatt har jag varit uppe hela natten och pratat i skype med Mattias och Martin. Det har varit trevligt som fan. Längesen man pratade med någon av dem. :)
-
Nu ska jag gå och göra frukost och så. Sen åker jag till John vid ca 06.30, sen skolan. Ingen jobbig dag idag egentligen förutom att jag inte får sluta vid 12-tiden bara för att en föreläsning var obligatorisk. :( Men det verkar som att vädret blir fint iallafall. :D




Nämen Nämen.

Nu sitter jag i skolan och har samhäll. Inte så speciellt seriösa lektioner vi har. Haha! Den ena rapar, den andra skriker och den tredje drar skämt. Typ. Ganska underhållande. :P
-
Ska vara i skolan i ca 30 minuter till. Orkar inte, och så har jag ont i magen nu med. Vetifan varför men jag hatar det. Efter skolan hade jag velat dra ner på stan, köpa en stoor mjukglass och sätta mig i solen (som just nu inte ens syns bakom de gråa trista molnen) och njuta av den friska vårvinden och de nyutslagna löven i träd och buskar. Och framför allt sätta sig i gräset, ta av sig skorna och kittlas av gräset under fötterna. Åh give!
-
Ikväll får en del av kvällen spenderas genom att läsa igenom allt till provet i mediekommunikation som vi ska ha på fredag och läsa några sidor i Dvärgen. Inte det roligaste sättet att spendera en tisdagskväll/eftermiddag, som om alla andra tisdagar är fest?, men i have to. har ju det gjort sen iallafall.
-
I helgen är det ju Pingstafton, är det någon mer än jag som faktiskt firar den nu för tiden? Det verkar inte så alls. Men hemma på vår gata i staan, nej men Torpa, firar vi den varje år. Det är faktiskt ganska mysigt. Mormor och morfar har en liten grillstuga med bar, öppen spis och el som vi är i. Lite musik och en härlig, torr vår/sommarkväll - hur mysigt som helst. Och i år så är man ju 18 så jag ska se till att få ett flak öl eller något att dela med John. Så kanske man kan vara med på brännbollen för en gångs skull. ^^
-
Nej, nu ska jag skriva lite till innan vi slutar.
Ha en bra dag alla!


Bild från THE TRASHED FASHION


Don't Tease Me.

Igår åkte jag till Halmstad med Andreas och var i hans husvagn. Vi skulle åkt till Night Club B&B men det blev inte så för han var sugen på att dricka. Men vi hade trevligt i husvagnen också. Det är så härligt att vara på camping. Ljudet från dragkedjorna på förtälten ger ifrån ett ljud som är oslagbart. Haha! Ja... Ni som har campat vet vad jag menar.
Idag körde vi in till centrum och shoppade lite. Jag köpte en bikiniöverdel på HM som jag är nöjd med, två skivor; Reggae och någon blandskiva. Och jag köpte ett par skor som är SÅ sköna och SÅ snygga! Vita höga är dem. Älskar dem. Ska visa bild. ;)
-
Just nu sitter jag och lyssnar på Sean Pauls album "Imperial Blaze". Låten Pepperpot är jättefin. Ett låtförslag.

Bikinin då ja. Är jättenöjd. Kostade 49.50 kr. Tyckte det var värt det. Den är lite liten men det ska bara vara solbikini så. :)


Hörlurar från Sony till min mobil.


Skivor. Var tvungen att köpa Reggae-skivan. Hihi


Och skorna från Skopunkten. 299 kr. Asnöjd. (MYCKET snyggare på)


Bilddagbok-statistik.





Såhär ser det ut. Nära 140 st idag. Varför? :P
Så intressant kan det inte vara.


My Room.

Jag älskar mitt rum. Det är mysigt. Hihi Ville bara påpeka detta.


He Want Me.

Jag har kommit på mig själv i detta nu. När jag bestämmer kläder varje morgon innan skolan så vill jag gärna klä mig på något vis så att jag syns. Det kan vara att ha mina stora, lila mjukisar och en tajt topp bara för att framhäva rumpan och/eller brösten. Det kan vara att ha leggins och någon tajt topp för att framäva midja och/eller benen osv osv. Jag är nog nte ensam om detta"problem".
Vet inte mer vad jag ska skriva men... vill skriva av mig det iallafall.

Give Us Summer Now!

Sitter helt mätt efter en pizza nu och längtar efter sommaren. Sitter och lyssnar på youtube på somriga låtar och sommarplågor. HUr gött som helst. Dock blir man lite besviken när man ser ut genom fönstret men...
Guud vad jag längtar till sommaren! Här får ni ngra videos jag tycker om som ger sommarkänslor. :)

 

 

 

 

 

 

 


In A Moment Like This.

Kom nyss hem från stan. Andreas hämtade mig hemma så åkte vi sin till stan och kollade lite, men det var inte mycket folk ute. Jag trodde verkligen att det skulle vara det. Men men. Många jobbar imorgon i och för sig. Vi plockade upp Ljung och raggade runt lite, dock inte så roligt. Drog till Mc Donalds sen åkte vi hem typ. Så nu sitter jag här men ska packa lite  nu för jag ska köra till min saknade älskling. Hihi Och imorgon kör vi hem hit till mig igen och går sedan till mormor och morfar. Kommer bli mys med bad, öl och folk. Alltid trevligt de kvällar hos dem. :)
-
Nu ska jag klä på mig varmt och packa lite sen kör jag till John.

Jag lyssnar på pepp-musik. :D Scotts är fan asbra! Haha Tänker på Daniel Karlsson direkt. Han älskar Scotts. ^ Denna låten är bäst! Scotts - Jag tror på oss.
Nu måste jag gå. Bye!


Belly Dance.

Har precis återupplivat magdansaren i mig. Helvete vad svettig jag är! Jag har dansat i 20-30 minuter och det rinner om mig. Sjukt! Men åh vad skönt det var att få dansa lite. Fick en skiva av Tess när jag dansade där med en massa orientaliska låtar på. Jag ska försöka fixa så jag kan lägga in mina favoriter här. Så himla glad och härlig musik så det finns inte.
Jag hade också tänkt spela in en kort video där jag dansar. Hehe Bara en minut eller så. Jag har ju ett höftskynke (stavning?) med så känslan blir bara bättre med det klingande härliga ljudet. (;

Nu ska jag gå och lugna ner mig lite innan Andreas kommer. Ut och glida ftw. :)
Uppdaterar senare. Puss!


kalas

Kalas nu för farmor som fyller 85. Jättekul. Är verkligen sugen på det...

Go-To-Bed-Time.

NEJ! Nu ska jag lägga mig i min säng. Ensam. Med mobilen. Så ni kan ju smsa om ni vill. :) Imorgon blir det kalas. Kul kul.. En massa onyttigheter. Yes...
Jaja, godnatt alla & godnatt Jack! Haha ^^


Me & my "twin sister". ;)

Pictures.

Här kommer lite bilder från veckan och massa gammal random. Jag har tråkigt som fan.


Texas, min ena lilla vovve.


Klänningen framifrån.






My sneaky, cute boyfriend that I miss so much right now.


I loove my big mjukispants.


Kiss my aaass! fu.


NÅGOT står inte rätt till hos den hunden alltså. Surrikat i sitt förra liv? Han sitter alltid så.






Yes, once upon a time, I had a broken heart.


Ibland är det inte lätt att vara fotograf. Haha


You Are Always On My Mind - Never Say Never...

Många gånger har jag tänkt på hur lätt John kan tas ifrån mig. Försvinna helt. Jag hatar att tänka på det men det är ju sant. Det kan gå så fort och lätt så man inte hinner blinka. Han är så pass starkt allergisk mot vissa saker så att det kan ta ifrån honom livet på bara ett par minuter. Och det skrämmer mig. De tankarna kan komma upp när som helst. I skolan, på fester, när jag inte är med honom och ligger ensam i min säng till och med när jag ligger i hans famn och hör hans hjärtslag. Tanken ger mig kalla kårar och tårarna bränner bakom mina ögon så fort tanken slår mig. Tänk att det kan hända så lätt, att killen jag älskar så mycket och som jag vill tillbringa mitt liv med, kan rent ut sagt dö på ett så hemskt sätt om man är oförsiktig? Ni som läser detta, jag vet inte hur lätt det är att tänka sig in i min situation, men tänk er själv att förlora en så pass närstående, kanske en älskad bror/syster? pojkvän? Mor eller far? Bästa vem? Det kan hända vem som helst. Alla kan dö vilken dag som helst. Man kan bli påkörd, krocka, ramla illa eller kanske bli skjuten, det är ju sant. Men eftersom det är allergin som kan orsaka detta så känns det mycket farligare eller hur man nu ska säga.
Många vet redan detta, men John är väldigt allergisk mot kyckling, ägg, nötter, skaldjur, fisk. Dessa fem sakerna kan faktiskt döda honom (hatar ordet dö...). Han berättade en gång när hans bror lurade i honom äggtoddy, han visste inte då att han var så allergisk anar jag, och då var John någonstans mellan 4 och 6 år tror jag. Redan då var det nära att han dog. Och det kan hända igen, om man bara är lite oförsiktig. Jag får nästan ångest om jag till expem ätit fisk i skolan. Jag vågar knappt pussa honom på kinden. Den där hemska tanken kommer fram hela tiden.
- Tanken på att kunna förlora den jag älskar högst av allt, mer än mig själv, är helt obeskrivlig. Kom nyss på ett minne med honom som hände för säkert mer än ett år sedan.
Jag var John och satt i sängen hos honom och vi kom in på ämnet "oss".  Och vid ett tillfälle sa han:
- Tror du att jag kommer stå ut med dig hela livet eller?
Där efter är det suddigt om vad han sa efter det, men jag föll ut i gråt. Det sårade mig så jäkla mycket. Då sa han att han inte menade att vi skulle göra slut nu eller snart,som att det vore en tröst. Sen kysste han mig. Det var säkert ett tag innan vi hade vår paus i slutet av 2008, jag vet inte. Men ibland dyker den scenen upp i huvdet och det gör ont i mig varje gång. Jag tror inte han menade något illa med det men vi hade ett "serious talk" så jag antog att han menade det han sa. Jag ville inte tro det. Men nu är vi förlovade och det betyder att det förhoppnings är vi livet ut. Men det är ett minne som aldrig försvinner ur mitt huvud. Det är inte ditt fel, John.
-
Jag hoppas jag aldrig behöver se dig gå igenom en stark, allergisk reaktion. Det hade gjort så ont i mig. Och jag hoppas framför allt att jag aldrig mister dig. Hatar att vara ifrån dig. Jag vill vaka över dig hela tíden för att om det någonsin skulle hända dig något så vill jag vara vid din sida.
Jag vill aldrig aldrig någonsin få ett samtal från sjukhuset eller en ledsen Lilian eller Thomas. Jag vet inte vad jag hade tagit mig till. Jag hoppas du förstår hur rädd jag är om dig. Ett exempel som får mig att tänka på hur hemskt det hade varit och reaktionen jag troligen fått, är hur kvinnan i "P.S I love you" känner sig och beter sig. Som att du alltid vore där. Älskar filmen, stark & äkta kärlek, försvunnen kärlek.
Jag älskar dig, John över allt annat. Glöm aldrig det. Aldrig.

Allt det jag skrivit nu har gjort mig helt tårögd. Men kände att jag ville skriva av mig. Vill dela med mig av den starka kärlek jag känner för John och på något vis bevisa och ialalfall försöka beskriva hur mycket han betyder i mitt liv.


Chocolate Cupcakes.

Nu har jag precis satt mig ner och ätit den första muffinsen. ÅH vad god den var! Jag är pro på att göra muffins. Hihi Hundarna tyckte med det doftade gott, de gick mig i knävecken när jag skulle sätta mig i soffan. Haha
-
Ikväll vet jag inte riktigt vad son händer. Åkt hem från John så det finns inte så mycket att göra. Stan känns inte lockande alls med tanke på det kassa vädret. :/ Men då får jag sitta hemma och inte göra något alls. Åh, det låter som en jävligt trist början på denna långhelgen. :(
Hör av er ikväll?
-
Imorgon ska jag på kalas hos min farmor. Är inte jättesugen på det faktiskt. Kommer bli tråkigt. Och sen på fredag så ska jag till mormor och morfar på kalas med. Men där blir det roligare. God mat, öl, grogg, pool, bada och släkten på mammas sida. + att John ska följa med. Ännu bättre. <3
-
Nu orkar jag inte skriva mer. Fick huvudvärk. (Y) Ska sätta på kaffe tills mamma kommer hem så jag, hon & pappa kan fika med mina goa' muffins. Hennes grejer stod i hallen när jag kom hem. Det krampade till i magen på mig. Om det betyder något positivt vet jag inte men. (Ja, min mamma flyttar hem igen nu. Vet inte riktigt om jag vågar tro att det är bra. Bråken och allt kan komma tillbaka... Vi får se. Jag hoppas på det bästa.)

Nicole är snygg som fan.

Girls, Girls, Girls.

Jag skriver om feminism. I like. :)

Ordet feminism heter på franska féminisme, av latin fe´mina 'kvinna'. Ursprungligen så var detta ord ett nedsättande ord. En feminist var en person som inte anpassat sitt beteende till det man brukar göra. Ordet lanserades som benämning på kvinnosakskamp vid den internationella kvinnokonferensen i Paris 1892.  De ville framför allt ha lika rättigheter, inte minst inom det ekonomiska ämnet.



Fuck It.

Såg detta på kommunens sida nyss när jag skulle kolla upp sommarjobbansökan:

"Sista dagen för att söka sommarjobb var den 3 maj. Du som sökt jobb kommer att bli kontaktad av personalavdelningen."

-

HELVETE. Jaha nu då? 3 fucking MAJ!!!!!!!!!!!!!!!!


Love Like Woe.

Jasmine hittade ett kupong-erbjudande i Smålandsposten nyss. 25 % rabatt på Guldfynd. Till expempel Storleksändring av ring och gravyr. Så letade upp en till. Nu har vi 25 % på både din och min ring, John. ^^
Har btw mediekommunikation just nu. Ganska trist. Sen vid 14.30 har jag samhäll till 15.30. :( Är så trött!


Outness.

Jag. Hatar. Friluftsliv.
Nu vet ni.



10/5 Monday.

Sitter i skolan nu på svenskan. Ska skriva antingen en uppsats eller göra en powerpoint-presentation om renässansen. Ja, det är lika tråkigt som det låter faktiskt. Finns inte mycket att säga än att det är trist att skriva och forska om det. :/
-
Igår städade jag mitt rum helt kliniskt rent och plockade undan saker. Det är inte mycket damm som finns kvar på mitt rum för tillfället. Bara uppe vid taket där spindlarna är så där får pappa eller mamma dammsuga. Aldrig att jag ställer mig i sängen och riskerar att få en spindel och spindelnät i håret. USCH! Drömde inatt om att en spindel kröp på väggen framför mig när jag satt vid datorn. Helt plötsligt hoppade den rakt mot mig och satte sig i håret. Den var stor som en enkrona typ och gul och tjock. Skitäcklig! Jag sprang ut i vardagsrummet till mamma och slog mig själv i huvudet och över hela kroppen. När jag vaknade så var jag anfådd, svettig, illamående och gråtfärdig. Spindlar är verkligen det äckligste djuret på denna jord. Fyfan...

På tal om spindlar.. Jag och John tittade på tv, tror det var Americas Funniest home videos, där de visade massa klipp med folk som skrämmer ungar och sånt. Då var det någon som släppte lös en stor hårig spindel i en unges säng när han sov. Alltså tarantella-stor eller fågel-spindel-stor. Svart, hårig, stor som en hand och tjocka äckliga fettoben. För det första så är det jäävligt elakt att göra en sån grej. Det kan få en person att få fobi för djuret, för det andra så tycker jag inte att man gör så mot ett barn. Den här pojken var väl... 5, 6 år kanske? Elakt? - Ja.
Jag sa till John att den personen som någonsin skulle göra det får ångra sig. Då brakar fan helvetet lös. Jag hade personligen slått personen så mycket jag orkade och aldrig förlåtit det. Så ni kanske förstår vilken fobi jag har för spindlar? Jag tycker inte om insekter eller andra smådjur heller, men dock inte lika mycket som spindlar. Det har mest med ögonen och benen att göra. Ofta har de såna flug-ögon (kommer inte på vad det heter nu), och det äcklar mig. Sen så benen... uuughh... Smala pinnar och ofta sex stycken av dem också. Nej fy fan.

Kan ju berätta att min bror har utnyttjat detta några gånger. Han är en väldigt naturkär pojke. Han är 12, snart 13 år och han vet precis hur han ska göra för att få mig förbannad, rädd, äcklad osv. En gång i somras så hade han varit ute och kom hem igen med en stor, hög glasburk med löv och grenar i. (han fångar allt möjligt. spindlar, myror, slakbaggar, you name it) Så sa han "titta vad jag har fångat!" Jag ville inte titta först men gjorde det ändå, men såg inget. Så snurrade han på burken så var det en sån stor, hårig, brungrå husspindel!  Den stod upp mot glaset med de främre benen med sina 500 fasettögon (kom på det! haha). Vid detta tillfälle var jag ungefär 1 dm från glasburken med ansiktet så jag flög bakåt och skrek på honom hur elak han är och han skrattade bara...  Schyssta klubben alltså. Jag äcklas alltså så pass mycket att jag slår mig själv. Det känns som att det kryper över hela kroppen. Så ja... Fan ta den som någonsin skrämmer mig/väcker mig med en stor spindel i sängen.
-
BTW Idag vid 12.00 ska vi medietvåor paddla kanot, men det vill inte jag. Friluiftslivet är absolut inte min grej alltså.
Speciellt inte grener där man ska synka båda armarna. Haha! Jag har ingen kontroll alls över min kropp. Jag kan inte ens simma normalt, det ena benet går nedåt istället för ut åt sidan. (Y) Anledningen till att jag aldrig klarat simma de där 25 längderna på badet när man simmat med skolan. Dock vet lärarna om det, men bryr sig inte.
Vi får se hur det går...

Nu ska jag fortsätta skriva tänkte jag. Ville skriva av mig lite. Har detta i 15 minuter till den är det rast till 10.40 då har jag Foto B, sen mat, sen Foto B sen idrott, alltså kanotpaddling (Paddlingen börjar vid 12 så vet inte hur pass mycket av schemat som blir av. Kanske bara första timmen Foto B). Men vi får se om jag följer med. Är inte sugen på att dra ut på vattnet. Inte i det här trista vädret. :(

Puss


Mark Wahlberg. Oh la la...


Fucking iPhoto!

Fan. Jag hatar iPhoto! Så jävla värdelöst! När man laddar in bilder från kameran till iPhoto så ändrar programmet alla bildernas mått till 360 x 269. Och det är litet. Det ser ni ju på bilden nedan. Satt och ändrade alla liggande bilder i ett program till mått 2195 x 1768. Bilderna blev större men då blir dom klart suddiga satan. Jävla skitprogram.
ÅH!
DAMP I HJÄRNAN*
-
Aja, nu är jag trött. Åker ju till John imorgon på morgonen innan skolan så måste komma upp i tid.
Godnatt! puss


Congratulations & Celebrations!

Jag saknar min mormor och morfar. :( Ändå bor dom bara en åker ifrån mig. Helt sjukt. Jag var mer hos dem när jag bodde i stan, 3 mil ifrån, än vad jag är nu. Illa. :/ De tycker det är så kul när man kommer på besök. Och varenda gång frågar man efter glass. Haha! Inte konstigt eftersom de har en massa barnbarn. Jag 18,  bror 12, kusiner som är mellan 2 och 5 år gamla. Men  det roliga är att det är morfar som alltid shoppar loss för fulla muggar när Glassbilen kommer. Aldrig mormor som köper. ^^
Ni kanske tycker det är tråkigt att jag skriver om min mormor och morfar, men det hade jag inte gjort om de inte var så pass roliga som de är (+ att jag ville skriva av mig lite). De är så söta och dem försöker verkligen hänga med i dagens teknologi och allt, för att vara så inne som möjligt. Haha
Fredagen som kommer nu ska jag och John och min familj till mormor och morfar på födelsedagskalas. Kalas med öl, vin och cider. Det gillar vi. :) Och någon gång denna vecka som kommer ska dem sätta på värmen i poolen med. :D Hur NICE är inte det då? Vi brukar alltid bada på morfars födelsedag (som är på fredagen då). Första gången älsklingen ska med dit också. Kommer bli roligt. Han och jag kommer väl tröttna snabbt på alla småbarnen men det löser vi då. :P Längtar. Jag har köpt ett kort till mormor och morfar med, men som mest riktar sig till morfar, födelsedagsbarnet.
På utsidan står det "Likt god wiskey..." och på insidan står det "...blir du bara bättre med åren. Grattis på födelsedagen!" Det passar morfar bra för han gillar wiskey och han är bra. Eller bäst. :) Jag ska försöka ta kort med så jag kan uppdatera med bilder. :)
-
Nu tror jag att John har tröttnat på att jag sitter vid datorn. Haha Han har inte suttit alls mycket idag. Jag vaknade halv 12, han vid 3 så... Skyll sig själv. ;)
Mys och gos ikväll. Dock inget godis och jag är SJUKT sötsugen! Gimme candy.

En bild från mars 2009 när jag och Evelyn förfestade hos henne. Helgrym kväll!


Love Sensation.

46 saker tjejer vill, men inte alltid vågar be om.

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


Like A Knife

Sova nu. Random bilder på köpet. Pusshej!






Meet Me Halfway.

God morgon! Eller nåt. Jag övereriver inte minsta lilla när jag säger att mitt vänstra öga gråter hela tiden. Och så känns det som att jag ska nysa hela tiden med och det är smått jobbigt. I natt kunde jag inte sova heller för jag hostade så jävla mycket. Det både kliade och gjorde ont i halsen men var tvungen att hosta. Så efter att ha legat och hostat utan att få sova i ca två timmar började jag få panik. Smsade lite med John, sen smsade jag mamma i panik ungefär och frågade vad fan jag kunde göra , jag var så jävla trött! 
 Så vid 3 inatt gick jag upp och gjorde honungsté och la mig i soffan i tvrummet och somnade framåt... 4 kanske. Vaknade till vid kvart i 8 för att brorsan gick upp, somnade igen och sov till halv 11. Är fortfarande skittrött, men att sova är en lögn.
Nu vet vi iallafall varför jag inte är i skolan. Det hade fan inte gått. Men imorgon ska jag försöka gå till skolan iallafall.
-
Nu ska jag käka ännu mer värktabletter och se på tv.

Btw, det här linnet tycker jag var assnyggt. 249 Kr från Korsetten. Får ta och beställa det någon dag.


Do You Remember.

Aaa, jag saknar dig. Jag har inte glömt bort dig. Och du har inte glömt mig.


Shoooower.

Nyduschad igen. Älskar att duscha. Hihi Nu ska jag... sitta och längta efter min älskling. saknar honom såååå! :( Jag tror jag åker till honom imorgon bitti, men vi får se om jag åker till skolan eller inte. För tillfället mår jag bra men man vet ju aldrig. Ska försöka få pappa att svara på frågorna till intervjun med. Han "har aldrig tid". Inte så snällt tycker jag, det är jag som förlorar på det. Jag vet, jag vet, jag är sent ute med. Men ändå. Det hade hjälpt om han hade hjälpt till lite iallafall. Dock inte så oväntat att han inte gör det..
-
Nu ska jag klä på mig, smörja in mig lite med hudkräm och fixa mig inför sängen och slänga på en film. Jag har bara skitkassa eller jättegamla filmer då våran familj inte är så inne i filmvärlden riktigt. Jag vill se båda Charlies Angels-filmerna. :/


"Hoodie Super Slim".

Yes, då har man beställt nåt skumt igen. Haha Nej då, men det verkade helt okej. Läs mer om produkten HÄR.

En kort sammanfattning om det från hemsidan: Hoodia får hjärnan att tro att magen är full, och utsänder därför inte hungersignaler. Guarana är ett energigivande ämne, som härstammar från en brasiliansk stenfrukt och Citrus aurantium hjälper både med att dämpa aptiten och öka fettförbränningen.
-
De flesta vet vad de bör äta då de vill banta, det gör säkert också du, men det kan vara otroligt svårt hålla sig till en bestämd kost när man konstant känner sig hungrig.

Undersökningar har visat, att försökspersoner, som tog Hoodia kaktus, i genomsnitt intog 1000 färre kalorier per dag än vad de förbrukade.
För att tappa ett kilo rent fett skall kroppens kaloriunderskott vara 7000 kalorier. Om du varje dag undviker 1000 kalorier tappar du på bara en vecka 1 kilo rent fett.

-
Hoodia SuperSlim-plåstret innehåller naturligt kaktusextrakt, som bl.a. dämpar behovet av sötsaker. Du kan lätt tappa 1 kilo fett om veckan, utan att påverka muskelmassan, och utan att du är trött och irriterad.

-
Blev visst inte så kort sammanfattning, men jag provar detta i ett par veckor. Det är värt 399 kr men jag betalar bara frakten på 59 kr nu första gången. Får se om det är nåt att ha. Tyckte att det var värt det då jag, som många andra vet, har svårt att fixa det på helt egen hand.

Solo.

Sitter och tittar på MTV nu och självklart är det musik; New Video Chart.
Och just nu spelas IYAZ - Solo. HUr härlig som helst. :)


Bad Boy.

Seamus O'Grady i Charlies Angels: Full Throttle. Dock enda filmen han ser bra ut i. Håller ni inte med om att han är snygg? :O Tittar på den filmen just nu. Vet inte hur många gånger jag sett den nu, har tappat räkningen. Visst är den lite överdriven ibland men... Jag älskar girlpower-filmer!

 


Justin Theroux som Seamus O'Grady. Grr


Hannah Montana.


Tycker denna låten är ösig och faktiskt bra. :D Glad också. :)


Sickness = Movietime.

Det är inte kul att vara sjuk... Men men. Nu har jag i alla fall sett filmen "Hajar som hajar" och just nu tittar jag på "Hannah Montana - The movie". Får se om den är något att ha. Förutom tristess så hostar jag och har ont i halsen. Och inga värktabletter har vi hemma heller. Inte kul alls faktiskt.
-
Vet inte vad jag ska skriva mer än att filmen faktiskt är helt okej nu när man kommit in i handlingen. Miley Cirus är inte så jättebra skådespelerska men det duger.  

I Can Walk On Water.

Jag är hemma från skolan idag. Har inte sovit någonting inatt på grund av hosta, ont i halsen och täppt i näsan. Tittade dock ut genom fönstret nu och jag blev glaaad! Hur fint väder som helst! Om det är varmt kvittar, för nu är det klarbli himmel, ljusgröna fläckar i träden och det är maj månad. Åh vad nära sommaren vi är nu!
-
Tog nyss ett par bilder ut från mitt fönster.



-

Och dethär är min bakgrund på datorn för tillfället. Haha. :D Epic! Den gör mig glad.


Like A Knife - Secondhand Serenade.

Jag var tvungen att lägga upp denna med. Också en jättefin men sorglig text. Åh vad jag älskar Secondhand Serenade. <3 (Video längst ner i inlägget.)

-
I dream a lot, I know you say
I've got to get away.
"The world is not yours for the taking"
Is all you ever say.
I know I'm not the best for you,
But promise that you'll stay.
Cause if I watch you go,
You'll see me wasting, you'll see me wasting away

Cause today, you walked out of my life
Cause today, your words felt like a knife
I'm not living this life.

Goodbyes are meant for lonely people standing in the rain
And no matter where I go it's always pouring all the same.
These streets are filled with memories
Both perfect and in pain
And all I wanna do is love you
But I'm the only one to blame.

Cause today, you walked out of my life
Cause today, your words felt like a knife
I'm not living this life.

But what do I know, if you're leaving
All you did was stop the bleeding.
But these scars will stay forever,
These scars will stay forever
And these words they have no meaning
If we cannot find the feeling
That we held on to together
Try your hardest to remember

Stay with me,
Or watch me bleed,
I need you just to breathe.


Cause today, you walked out of my life
(Stay with me, or watch me bleed)
Cause today, your words felt like a knife
(I need you just to breathe.)
I'm not living this life
-


Last Time - Secondhand Serenade

Denna låten är så jäkla fin! Så vacker till melodin men så hemsk text. Tycker ni ska ge den en chans även om den är långsam. :) (Video längst ner i inlägget)
-
I'm stuck with writing songs
Just to forget
What they really were about
And these words are bringing me so deeply insane
That I don't think I can take my way out

I couldn't breathe through it
Like I need to and the words don't mean a thing

So I'll sing this song to you
For the last time
And my heart is torn in two
Thinking of days spent without you
And there is nothing left to prove

I'm counting all the things I could have done
To make you see
That I wanted us to be what I go to sleep and dream of
I want you to know that I'd die for you
I'd die for you

I couldn't breathe through it
Like I need to and the words don't mean a thing

So I'll sing this song to you
For the last time
And my heart is torn in two
Thinking of the days spent without you
And there's nothing left to prove

And if you are alone
Make sure you're not lonely
Cuz if you are, I blame myself
For never being home
I know I'm not the only one
Who will treat you like they should
What you deserve

I'm stuck with writing songs
Just to forget

So I'll sing this song to you
For the last time
And my heart is torn in two
Thinking of the days spent without you
And there's nothing left to prove
-


Now I'm That Bitch.

Fy fan vad dåligt jag mår. :( Ont i halsen som en f*tta, hostar på köpet med och förkyld. Och som om det inte vore nog kommer jag nog få feber säkerligen. Saknar John med. Ville inte vara där så jag smittar ner honom. Har gjort det alldeles för många gånger under de här två åren. Men att vara hemma är inte roligt heller... Dålig atmosfär här så det skriker om det. Jag bråkar med brorsan och pappa hela tiden och det orkar jag inte. Ge mig en lägenhet.
-
Den här helgen har varit galen. I fredags var jag ju på fest hos Malle, det har jag redan skrivit om. Men igår hämtade en kompis till John, Micke oss hos John. Vi åkte in till stan på fest/förfest hos Jocke Johansson. Han hade precis flyttat in i sin lägenhet så hade en liten fest. Efter ett tag skulle jag ner på stan till Harry's. Jag var inte SÅ onykter, men fan vad jobbigt det var att tänka ut åt vilket håll stan låg åt. Haha Gick en jävla omväg men jag kom fram till slut iaf. Gick till Harry's för Poffe skulle komma ut och prata lite. "Swede" Johansson som han kallar sig, kom ut och vi snackade lite, sen kom Poffe ut och vi snackade lite skit bara. Sen kom Andreas och Tobbe och Micke(?), gick till Torino för jag var hungrig. Blev lite skitsnack där med. Det stora samtalsämnet var sex. Inte så oväntat kanske? Haha! Sen drog vi till Harry's igen där jag mötte Cilla, Elin och Kristian, gick in, hittade Malle och Poffe och satte oss och pratade. Jag hade sedan tydligen lovat Poffe en drink, så vi gick till baren och beställde två Pink Panther 6or. OH vad god den är!
Det blev lite dans med, dock var jag ganska nykter vid den tiden så jag dansade inte så jättehejvilt men. Vid 2-tiden började det blir tråkigt, så vi skulle hem. Blev en massa krångel med skjuts hem så jag ringde min inte allt för glada mamma... Men hem kom vi. Och nu är jag sjuk. Men helgen var epic iallafall.

Snyggast i stan är vad vi är!

Bed Of Roses.

Hej. Jag är nyduschad nu. Känner mig nästan som en helt ny människa. Harrys/Gravaren ikväll. Nice. (Y) Med Andreas. Nice. (Y) Träffa folk på stan. Nice. (Y)
Nu ska jag klä på mig och... vet inte. Ta en glass kanske? och dricka vatten. :)


Stay Close, Don't Go.

Bilder från festen. :D

















 


A Twist In My Story.

GAAAH! Trött, sliten och bakis. Bättre kan det knappast bli. (Y)
Igår vare fest hos Malle som sagt. Asnice! Men stackars lilla Dennis! Jag är glad över att jag fick över dig på andra tankar iallafall. Kvällen överlag var rolig. Mycket folk, musik och dricka. Haha! Det blev en del dansade och sjungade jaaaa. Det märks väl på min röst. Hes och ont i halsen, det gör ont. Och hungrig är jag med...
Nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag göra fettmat så den jävla alkoholen försvinner ur mig. Festa ikväll igen ju, så måste vara på topp. ;) JUST DET! Kan ju nämna att jag och Poffe var uppe till halv 6 imorse, gick och la oss sen vaknade jag som vanligt strax innan 8 på morgonen. Lagom trött och yr var man. Hittade en cola som jag drack lite av. :)
-
Jag måste med nämna att min mamma var glad idag. Hon skojade och skrattade och till och med fjantade sig. Det var helt underbart att se henne på det humöret. Att se henne le på riktigt. Det är inte ofta jag sett det på flera år. Älskar att se henne så. Min lilla mami... :')
-
NU: MAT! Makaroooooner är bäst bakismat. Så ni vet. Lägger btw upp lite bilder från festen senare. :)


Bild  från typ nyss när jag kom hem. Bjuder på dessa bilder. ^^