Bästa Serien Någonsin!

Jag ÄLSKAR Ghost Whisperer! Det är den bästa serien jag någonsin sett. I slutet av varje avsnitt så gråter jag nästan alltid eller blir iallafall tårögd. Hatar att Jim... Ni får se själva. Det är så bra! <3
-
Nu ska jag snart duscha sen blir det säkerligen någon film med min älskling. Beck kanske? Inte helt omöjligt. Och imorgon är det Rörlig bild i flera timmar (om man tar med håltimman) och lektionen iallafall ska ägnas till att speöa in de sista och roligaste scenerna i musikvideon med Bea. När det är klart så har vi en jäkla massa klippning att hålla på med ett tag framöver, mindre roligt. Men vi hoppas på att videon blir bra iallfall för vi har lagt ner mycket tid på varenda klipp. Pinsamt kommer det bli att visa upp den för gruppen... Haha! Jävla fyllevideo. xD
Aja, nu orkar jag inte avslöja mer så... uppdaterar så snart jag har nåt kul att skriva om.

Ciao!

Sova. 22.30

Ögonen börjar bli trötta nu. Jag är ganska trött hela jag förresten. Skola imorgon iallafall. Det var visst Dag X imorgon och jag vet att det inte kommer vara kvar många i klassen imorgon eftersom många ska dit. Jag anmälde mig inte i tid så jag får stanna i skolan. :( Men men! Det blir nog lugnare i klassrummet iallafall. Ska bara sitta vid datorn hela dagen imorgon typ.
08.15-09.15: Rörlig bild A. Dator, klippa musikvideo
09.30-10.45: Multimedia A. Presentation i Flash
10.50-12.40: Multimedia A. Presentation i Flash
12.40-13.10: Lunch Ätaaaa.
13.10-13.55: Samhäll A. Så styrs Sverige?
13.55: Slutar!
-
Såhär har jag lust att klä mig imorgon, men la mjukisarna i tvätten innan, smarthuvud som jag är. (orkar inte vända bilden)


Godnatt! /Sophie


Tim Kvant Andersson

Tim är den bästa killkompisen man kan ha. Vill att alla ska veta hur bra människa du är, Tim och att våran vänskap alltid ska finnas kvar. Jag tycker det var så himla kul att vi återfick kontakten igen efter att vi skildes åt i 9an.
När du kom hit första gången till mig den 27 december och vi tittade på film ihop så var jag jätteglad. Vi skrattade i flera timmar åt varandra och åt filmen. Ace Ventura är bäst. Eller vad säger du? Det var också då jag upptäckte din parfym som doftar helt jävla underbart! xD Mitt rum inklusive min säng och sängkläder doftade så sen. Inget dåligt i sig, men kunde ju fan inte sova för att det doftade så gott. Efter den gången så dränkte du dig i den parfymen. Kunde ju inte låta bli att dofta på dig (inte bokstavligen dock. :P). Jävla synd att den är slut nu. Buhu... MEN den kvällen iallafall, blev till att vi smsade på kvällen/natten. Men jag hade så himla trevligt och roligt då. Önskar vi kunde åka tillbaka i tiden tills då.

Lika roligt hade jag när du, jag och Parro var hos henne. Dock blev det ingen filmkväll som det var bestämt, men trevligt hade vi då fan! Vi pratade mesta delen av kvällen och senare vid 12slaget la vi oss till rätta på din och min madrass och Parro läste spökhistorier. Vi blev lite nojjiga där, speciellt du. Men du klarade dig utan att vi dödad av en docka med långa naglar. Haha!
-
I'm so glad that you're MY friend. Don't forget 'bout our friendship.




In till stan nu.

nu drar jag in till Becca och Filip i stan. See ya tonight!

pjuuH!

http://www.youtube.com/watch?v=5JwLGWApvCk&feature=related Hiphop abs No.1
http://www.youtube.com/watch?v=ekuvS1YkKCM&feature=PlayList&p=E722C6CFBC801FB1&index=8 Hip hop abs Last min.
Så jävla skönt att ha tränat! Svetten rinner av mig. haha! Nu blir det att lugna ner mig, dricka massa vatten sen duscha. För vid 16.30/16.45 åker jag till stan till Becca. :)

Hip hop Abs

Nu ska jag plocka ner massa småsaker på mitt rum som gör att det ser stökigt ut sen ska jag träna Hiphop Abs. Nice som fan.
bye!

Hip hop Abs

Nu ska jag plocka ner massa småsaker på mitt rum som gör att det ser stökigt ut sen ska jag träna Hiphop Abs. Nice som fan.
bye!

13 mars -10

Vaknade för ca 10 minuter sen och precis när jag stigit upp ringer Becca Snygging. Jag blev väldigt förvånad, det kan jag erkänna. Haha! Men hon undrade om jag ville in till stan och förfesta med henne och hennes boyfriend, vilket jag självklart sa ja till. Det kommer bli awesome!
-
Nu måste jag dammsuga mitt rum sen blir det någon form av frukost. Lär väl inte finnas något bra och mättande som vanligt...

Ragga dance.<3

Här kommer anledningar till varför jag vill dansa ragga. Eller ja, dansa över huvud taget.



 

 

 

 


Piercing?

Japp! Jag ska pierca mig. Eller ja, som det ser ut nu. Dock har jag en liten beslutsångest eftersom jag inte vet var någonstans jag ska pierca mig. Någonstans runt munnen, alltså labret, monroe, snakebites eller off-center labret (enligt wikipedia) den sitter alltså på antingen höger eller vänster sida i underläppen.
Jag har frågat folk vad de tycker passar mig bäst men fan heller att alla ska tycka lika. Det är jämt mellan alla alternativen. Själv vill jag ha monroe tror jag. Jag tror inte att jag passar i annat.
Jag hade tänkt ge Parro äran att pierca mig som en 18årspresent från mig själv. Dock kommer jag nog troligen få ha bioplast men jag kan ha ett annat material på kulan. :)

BIOPLAST: Är Biokompatibel & extremt flexibelt.
Kan förkortas till olika längder och kan gängas med alla sorters metallkulor.
Orsakar mindre svullnad och infektion.
Kortare läketid än många andra material.
Ingen allergi (inget nickel).
Kan steriliseras med autoclavering.
Kan kombineras med 346L, Silver och Guld.

Denna hade jag velat ha. Den är snygg. Och i plast. (Y)

suris

Mina ögonbryn vill verkligen inte formas som jag vill. Mina är fula. Jag vill att de ska se ut något liknande dethär:


















Hahhahah! Skojar bara! No way in life. xD
Men såhär (Som hennes högra, från hennes håll) Det är snyggt:

tråkighet = test på internet (Y)

källa: http://www.veckorevyn.com/quiz/artiklar/2010/test-vilken-forhallandetyp-ar-du/index.xml

Inget kommer i vägen för dig!

Du har stora planer här i livet och låter därför ingenting, speciellt inte en relation, komma i vägen för dem. När du är i en relation väljer du ofta en kille som är beredd att göra allt för dig - han ska stå ut med att du styr och ställer acceptera att han blir den som får laga mat och diska och vara okej med att du inte kan vara hemma och ha "fredagsmys" varje vecka. Men tänk dig för och var försiktig. Din partner har också känslor och det är aldrig schysst att köra över någon.

-

Enligt mig stämmer det inte. Jag styr och bestämmer väl inte? Inte mycket iallafall. :P John är alldeles för envis. Haha!


Horoskop för Fisk.

Horoskop för Fiskarna från http://www.veckorevyn.com/horoskop/2010/nytt-horoskop-33/index.xml. Där finns alla andra stjärntecken också.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu passar det perfekt med nöjen och äventyr av alla slag. Du sprider stjärnglans runt dig vart du än går och du blir festens medelpunkt utan att ens anstränga dig. Detta är också två fenomenala shoppingveckor, du kan göra fynd som får dina vänner att bli gröna av avund. Mycket trevligt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

 

-

http://www.veckorevyn.com/quiz/artiklar/2010/test-ar-du-bra-i-sangen/index.xml

Du är en sexgudinna!

Du har antagligen hört det förut och nu får du höra det igen - du är riktigt bra i sängen! Du vet vad du vill ha och får det genom tydlig kommunikation och egna initiativ.


Miss the beat, the rythm and the feeling <3

Jag måste måste erkänna en sak. Ingenting allvarligt, inte för allmänheten iallafall. Men jag saknar dansen något så otroligt! Både bellyn och streeten. Det är synd att själva läraren ska göra så man inte vill fortsätta och att hon är negativ och lägger massa dålig kritik på en speciell person. Det är klart man inte vill fortsätta dansa om hon hela tiden säger personlig dålig kritik på en enskild individ. Det är inte så konstigt att en massa slutar att dansa då. Det går inte att fortsätta dansa om man inte är där för att få göra det man älskar, det man betalat så mycket för att lära sig. Jag slutade av den anledningen. Jag fick inte någon sär-behandling av min danslärare, men när jag en gång var med om att hon gjorde så så ville jag inte fortsätta. + då att det kostar massa mer att dansa en termin nu av två. Man behöver dansa två terminer för att få uppträda och för att bli klar med en, två eller tre danser. Men att betala nära 1000:- för varje halvår känns lite för mycket. Iallafall för mig.
Saknar det iallafall så jäkla mycket! :(


Baconostpojkarna ftw

Hahahaha! Bästa låten som gjorts på länge. Besök deras hemsida. De lägger in riktigt roliga videos ibland. Deras dialekt är så jävla skön med. :P
www.baconost.se


Äntligen fredag & nyklippt!

Idag var det skola och jag orkar inte berätta hur det var för det är trist och att läsa, men var på stan lite iallafall och på Soc. Efter det så hämtade mamma mig då körde vi till Maxi och jag köpte en Shake att dricka till lunch för jag hann inte äta på skolan idag. Men det är nice. Köpte en liten Meal Bar också och den var god. Var så jävla sötsugen så. Just ja! Köpte den nya Lokan krusbär och päron. Jag blev lite besviken för alla sa att den var hur god som helst, men den är ju god.
Efter skolan hade jag och Bea följe upp till Björkstigen för hon skulle till Cape. Där sa vi hejdå och jag fortsatte mot Rönnäsvägen hem till en viss Paulina för hon skulle klippa mig. Jag bara älskar hennes föräldrar! Lilla Eva och Palle... Så söta. Och roliga. haha! Är jag och Parro efter eller finns det ord som heter "pula"? Hahaha! Gud vad jag skrattade!
Eva: "Men det är jättebra att du '(Paulina) och Palle åker och handlar, då kan jag gå runt här hemma själv och pula lite för mig själv." Efter det kommer självklart Parro med en sån jävla kommentar så jag börjar gapskratta. Hahaha!
Vet ni vad "flåt" är för något? ..... Näe anade nästan det. Det visste inte jag heller, men det är smör. Hahahahahahaha! Palles egan ord för smör. xD
Parro: "man får fan ha en ordbok om man ska vara här!" Hahaha ja...  Parro, du säger då fan saker vid rätt tillfälle. x'D
Parro vafan. Vi har alltid så jävla roligt ihop, varför i helvete träffas vi inte oftare då? :o Det stör mig. Och så kan vi se på Långbens semester med. hahahahahaha! x'D Vad var det hon sa till sin big mama-bulldog till pappa? Har fan glömt. :(
-
Här är en (ganska dålig) bild på mitt nyklippta hår. Men ja, Jag är SKITNÖJD!



Ny kategori

Jag vet att många gillar att läsa, men inte hela böcker. Därför har jag nu lagt in en ny kategori som heter "Sex & sånt". Jag vet inte riktigt själv vad som kommer dyka upp här, men det blir väl noveller, korta som långa. Jag älskar själv att läsa noveller (och sexnoveller) så jag tycker det ska bli roligt.
Bara för att få igång allt så lägger jag in mitt "Sexastro".

Sexastro
Fiskarna - 19 februari–20 mars

Som älskare: Den flyktiga fisken hamnar ofta i ytliga förbindelser. Den är zodiakens mest komplexa tecken när det gäller kärlek. De smälter samman med den de älskar och gör allt för dem. Fiskkvinnan attraheras av utseende, sexighet och romantik. Hon älskar att kura framför brasan och ha sex hela dagen. Fiskmannen är inte svår att fånga, problemet är att behålla honom. Han är en ömsint älskare, magisk rolig och sexig, men hans känslor går snabbt över.

Här hittar du fisken: På vinbarer, pubar och klubbar.

Dejtingtips: Gå till en champagnebar och fortsätt med ytterligare en flaska ute i månskenet.

Tänder på: Sex i badet eller i havet.En Fisk gillar att spruta.

Favoritfantasi: Lyxprostituerad, eller att bli dominerad av någon som bokstavligen trampar på kroppen.

Avtändande: Fåfänga, svartsjuka och materialism.

Sexleksak: Vattenpistol i plast.

Bäst sex med: Kräftor, vädurar och lejon.

Sexstatistik: 75 procent av fiskarna tillfredsställer hellre sin partner än sig själv


I love clothes

Eftersom jag har tråkigt så kommer det nu komma upp nyredigerade bilder på bloggen. Det är det enda jag vill göra om jag är uttråkad. Om så fallet inte är att jag är hos John. Enjoy vafan
-
Från ingenstans så får ni en bild på min nya kjol köpt på Lindex, 149 kr och min nya 3-kvartsärm från HM för 149 kr.

Nu ska jag duscha och sedan göra mig i ordning för sängen.
Saknar John...

 



Lite tips och ett STORT tack!

TACK till Elin www.vanillacupcakes.blogg.se för din blogg! Du har fått mig att verkligen vilja och göra detta. Du har väldigt bra tips och när msn läser din blogg så är det så att man vill göra  allting på en gång; äta nyttig mat, träna, naturdiet och massa massa mer. Tack för att du fick min motivation tillbaka!

Min mor hade ett 25portions-pack blanda-själv-mix hemma, fast det var Nutrilett med chokladsmak, och jag provade det för vi hade ingen bra mat hemma + att jag ville prova på. Men när jag smakade det så var konstistensen hur äcklig som helst! Smakade också som konstgjord choklad, och det var inte gott. Och eftersom jag är väldigt känslig för just konsistenser så var det riktigt eeuuw. Klöktes flera gånger. Man kan blanda ut med mer än 2dl vatten, men det var verkligen inte gott.
Jag funderar på att skippa den skiten om nu inte Naturdiets gör-det-själv-mix är godare, för det var riktigt vidrigt. Ni kan ju tänka er att dricka välling, den där korniga konstistensen och sedan då något konstgjord chokladsmak på det. Usch! Men men. Hela gick ner men det var en plåga. Och att plåga mig i genom det varje dag känns inte frestande alls eftersom jag klöks. Hehe.
Kom också på att jag ska köpa Naturdiet Shakes att ha med mig i skolan om jag vet att det kommer vara äcklig mat i skolan. Det är trots allt måltidsersättare,men ska inte dricka det varje dag eller så, bara om jag inte vill äta skolans mat. Och så kanske införskaffa små Naturdiets Meal Bars om man skulle bli sugen på något gott som t.ex godis, caféterian kryllar ju av massa god choklad och lakrids. För de små shake'sen är goda som fan. Smakar konstgjort men är "len" i smaken som t.ex: O´boy. Det går ner gallant! Men ett tips om ni köper såna: Se till att de är kalla eller iallafall svala. Annars blir de lite konstiga i smaken. De står inte i en kyl på Maxi iallafall så ni vet.

Sen finns det ju olika smaker på all Naturdiet varor. Jag lägger upp bilder som smakprov. Själv har jag bara smakat choklad än så länge. Vågar inte smaka andra. Haha men men här kommer det:












Kl: 06.42

Om några minuter ska jag gå till bussen så detta blir sista inlägget hemifrån. Ska hem till John efter skolan och så, men det kommer kanske upp något inlägg därifrån också.

Hejdå!

1,5 timmes sömn inatt...

Jaha... Då var manutsövd då. Not! Som ni ser på bilden under så var klockan då halv 4. Mm, tänk er då att jag inte kunde sova pga att det var så kallt på mitt rum så gick upp och tog på mig mjukisbyxorna, sen tog det tog ca en halvtimme till innan jag kunde somna.

Aja, nu är klockan 06.00, måste klä på mig, fixa håret och hitta en säkerhetsnål.

-

Jag har den sötaste bakgrunden på mobilen. Me & my baby. <3
Och på denna bild ser man också mina "fina" blåa naglar. x)


Kl: 03.11

Det är nog dags att gå och lägga mig nu. Börjar bli trött och ska upp 05.45 igen. Har btw målat naglarna blåa nu. Usch vilken ful färg blå är alltså. Det är en kall färg, har aldrig passat mig och jag tycker den är allmänt ful. Men men! En lite detalj i livet är ju gjort och jag har en känsla över att många kommer kommentera det imorgon i skolan.
-
jaja nu är det fan i mig sovdags.
godnatt!


HAHAHHA! Varje gång jag tittar på bilden måste jag skratta. Så fulsöt.


Borde sova, men är för pigg

Jag och John vaknade runt halv 11-tiden idag, inte så jättetidigt för mig, men för John var det det. Haha! Men varken han eller jag är trötta nu kl: 00.37 så han skriver på sin novell och jag ska måla naglarna. Det blir en mörk blå metallic-färg som jag lånat av Louise. Kommer nog inte passa mig, men alla mina nagellack har blivit gamla och slemmiga och sitter inte kvar så länge. Vi får la se hur det blir!
-
John tyckte att jag skulle göra reklam för hans novell. Tycker faktiskt ni ska läsa den för den är riktigt bra. Det finns än så länge 11 delar ute på hans blogg http://www.despibok.blogspot.com/.
Här får ni direktlänk till första delen:
http://despibok.blogspot.com/2009/10/chopd-del-1.html
Börjar ni läsa kommer det bli svårt att sluta. Det är bekräftat av mig och Louise. LÄS OCH GE KRITIK!

Fettförbränning på tablett? Ja tack!

Tips nu då va! http://www.topformula.se/produkter/gym_traning/fettforbranning/49053__fatburner_90_kap_-_topformula/ Detta låter som en helt fantastiska tabletter. 99:- är inte farligt tycker jag. Och läser man innantill vad som står i beskrivningen så blir man mer än sugen på att köpa sådana. I WILL.

Duscha-dags. brb

Tabletter eller shake's?

Vå får se hur det går med detta. Ska iallafall köpa ett litet pack med Naturdiet och ta en påse på morgonen och en på kvällen. Sen så tänkte jag att jag skulle börja med att ta tabletterna jag fått från Naturdiet.
Det jobbiga är att: Man ska ta en tablett 30 minuter innan frukost och en tablett 30 minuter innan lunch. Tabletterna ska bara tas två gånger om dagen, det låter inte jobbigt men att komma ihåg att ta dem en halvtimme innan man ska äta är inte helt enkelt. Jag använde dem i ca 3 veckor ett tag och ja, de fungerade galant! Magen blev plattare och på köpet fastare. Men... så glömmer man ta dem en dag och vips! Där var den vanan som bortblåst. Det är det som är det jobbiga med att behöva ta så och så lång tid innan man ska äta.
Tabletterna fungerar på det sättet att; man ska äta dem 30 minuter innan maten för tabletterna fungerar så att de ska smälta ner i magen men förvandlas till en slags massa som tar upp plats i magsäcken - vilket leder till att man känner sig mättare efter mindre portion. Dessutom som en bonus så tar dem bort sötsuger till 80 % skulle jag gissa. Jag som är så galen i chips och godis, åt knappt ingenting de veckorna. Det kändes mer motbjudande och doften av chips gjorde mig nästan illamående. De fungerar! Det gör dem men man måste verkligen hålla i sin vana hårt som fasen, annars går allt åt skogen ändå.
-
Jag tänkte prova på tabletterna igen nu och sätta mobilen på alarm två gånger om dagen. Vi får se hur det går. Jag vill så gärna gå ner i vikt! Cilla hade också något liknande mina tabletter så vi har sagt att vi ska påminna varandra om tabletterna. Tummen upp på det!

Tänkte leta upp vad de tabletterna heter och tipsa er. Just nu hittar jag dem inte, men jag lägger upp det så fort jag hittar dem. :)

Nu fan har jag bestämt mig!

Yep! Jag har bestämt mig för att jag FAN ska gå ner i vikt nu. Hittade en tjejs blogg (http://vanillacupcakes.blogg.se/) och hon använde Naturdiet drinkmix i en 3-4 veckor och hon gick ner 9 kilo. Helt underbart! Jag hade varit supersnygg om det försvann 9 kilo från min mage, bröst och ben ju! Då hade jag troligen och säkerligen fått den drömkropp jag alltid velat ha.
SÅ. I morgon ska jag till Maxi och köpa ett "Bigpack" Naturdiet Drinkmix.
Hon hade svarat på några frågor som hon fått av läsare (se nedan) och att dricka 4-5 påsar om dagen kommer bli svårt, men jag vill bli nöjd över min kropp. Framför allt vill jag få mindre bröst, och eftersom de bara är fett så är det dem som kommer försvinna först. YES!
-
Älsklingsjohn- hjälp mig med detta. Helst 5 påsar om dagen.
-

Anonym 2: Imorgon ska jag också börja med det där för första gången! Har du några tips för att klara de första dagarna?

Svar: Drick 5 portioner naturdiet om dagen. Drick ca 2 liter vatten. Stå emot frestelsen att äta/dricka något annat. Det är otroligt tufft i början. Men håller man sig till endast shakedieten avtar hungerskänslorna efter ca en vecka.


-----
Är det någon som kan ta och berätta för mig om hur man länkar t.ex en blogg i sitt inlägg? Är jag trög som inte kan det eller hänger jag bara inte med i sånt där? :P

myskväll

Myskväll med Louise och älskling. Vi sitter och tittar/tittade på Stefan och Krister och jag och John dricker öl. Fy fan vad gott det är! :D Har även letat efter snapsvisor och ja, jag hittade några bra och roliga. Jag och John tänkte ha fest i sommar med snapsvisor oxh det kan faktiskt bli jätteroligt. Är ni med  på det ellaa? :D :D :D
Snapsvisor är grejer det! Hur roligt som helst.

Aja, ska sluta skriva så jag kan vara mer social. bye!

Nu slutar jag. :)

Låten Bali av min far
Du och jag, på en strand
i en solnedgång hållande om varann.
Där tid och rum, är evighet
och kärleken är äkta och sann.
Med sand i sandalerna, lyssnade till vågornas brus
promenerar vi var kväll, i lyckorus.
För evigt, för evigt
ska vi minnas denna dag
Nananannananananana

I skolan med multimedia

Nu har jag multimedia. Det är så jävla tråkigt. Jag dör hellre. Dock så var det obligatorisk närvaro på UF-föreläsningen som ska vara vid 10.15 så vi kommer ifrån denna tråkiga lektion lite i alla fall. :) Det som är bra med idag är att jag ska hem till min älskling efter skolan. 
Det var så kul att träffa honom i morse igen. Det första jag gjorde, som vanligt när jag kommer till honom på morgonen, var att krypa ner under de dubbla täckena som är varma som fasen och det är kallt i rummet. Och det bästa är att där under ligger en jättevarm pojkvän som kramar om en hårt och pussar en i pannan. ÅH VAD JAG ÄLSKAR DET OCH ÅH VAD JAG ÄLSKAR HONOM!

4 mars -10

Gick upp 06.35 idag och duschade och nu sitter jag och äter frukost. Är faktiskt ganska pigg för att ha somnat vid typ 2 i natt. :)
-
Jag kan inte sluta lyssna på Robbie Williams! Sjukt! Har alltid hatat honom och  nu har jag blivit kär i hans röst. Lyssnar mest på "Angels" och "Let me entertain you", men ändå.
Angels - Robbie Williams får bli dagens låt.


gratis bild från igår. Hehe


Nya fräscha bilder upcoming!

Nu har jag fixat så jag kan lägga in bilder från kameran igen till datorn. Det har inte fungerat på ett tag, vet inte varför. Men NU fungerar det. Och därför ska ni läsare få några bilder som är tagna ikväll och som jag också redigerat.




På denna bilden har jag på  mig den söta toppen från HM. Jättesöt! Kostade 149 kr tror jag.


Kläderna från Halmstad

NU kommer det komma upp bilder på mina kläder jag köpte i Halmstad. Vet inte om jag missat något men men.

Tunikan från Lindex. Minns inte riktigt vad den kostade men mindre än 200 kr iallfall. Nöjd med den.


Och sedan denna over-size då från Bikbok. 129 kr ord. pris: 250 kr.

Ännu en tråkig kväll själv

Jag har jättetråkigt och pappa svek mig nu så jag kan inte åka till skeen ikväll. Fan med! Det enda jag gjort nu i flera timmar är att ta kort och redigerat dom. Kul liv. (Y) Nej. Jag vill inte slösa tid på att vara hemma, jag vill vara med min pojkvän. Det värsta är att jag vet att jag vet att han inte ens sover i hans stora sköna säng om inte jag är där. Han ligger på soffan bara för att han saknar mig så mycket. Han kan inte ens ligga där när det är nybäddat och min egen doft eller parfym/shampoo-doft inte fastnat där än. Det känns hemskt. Jag menar, soffan är inget bra ställe att sova på för ryggen. Det är hårt och jävligt.
Aja... Vad ska man göra nu då? Ingenting typ. Lägga in bilderna från kameran kanske? Ja, så får det nog bli. Och kom på att pappa köpt Kellogs Röda bär till mig idag. Det är gott det! Så det får bli en skål flingor som kvällsmat.


jävla bok.

Pappa kom in på mitt rum nyss och sa att jag inte lämnat tillbaka en bok i bibblan på skolan. Och eftersom jag har letat efter bokfan som en jävla galning utan resultat så måste jag betala hela 170 spänn på skiten! Fan  med! Det är inte 200 kr jag vill slösa på en bokjävel. FAN vad arg jag blev nu. helvete... Pengarna ska gå till viktigare saker. :(
-
För er som undrar så ska jag till skolan imorgon. Kommer bli skönt att komma här ifrån helvetet.


Tristess på hög nivå

Jag har tråkigt. Då är Photo Booth jättebra. :D


Kladdkakaballerina. <3


Sjuklingen.


längtan är stor

AAAAAHHH! Jag blir galen! Vill att det ska vara "då" precis NU! (A) Ingen kommer förstå vad fan jag snackar om förutom två eller tre personer. Haha Men ni som vet förstår i alla fall.  Vill gå dit och bara ta den och springa därifrån.
-
Måste tillägga att detta är over-sizetröjan man fick för halva priset på BikBok. 129 kr om man handlade för över 300 kr där. Så valde denna söta myströjan. Bhn jag har på mig och som inte syns är i leopard och köptes på HM för 129 kr om jag inte minns fel. Kmr nog en bättre bild på den nån gång


Me right now. Drinking coffee and eating Ballerina kladcake. x) Osminkad och fin sjuk som man är.

Nyduschad - en början

Nu har jag duschat och jag känner mig lite friskare och fräschare. Jag hade tänkt göra en ansiktsmask bara för att jag inte gjort det på länge nu. Man blir hur mjuk som helst i huden. (Y) Får se om jag kommer så långt att jag smörjer in ben och hela skiten med hudkräm  med. Hehe

Nu ska jag göra kaffe. igen. xD

Jag är nog en stressad person.

Gjorde ett stresstest på UMO.se och mitt ena svar av tre var såhär:

DÅLIG KONTROLL

Du har inte kontroll på ditt liv just nu, och det kan både bero på omgivningen och på dig själv. Fundera på om det är upplägget på dina studier eller ditt jobb som inte ger dig tillräckliga möjligheter för egen kontroll, eller om det är du som har drabbats av så kallad inlärd hjälplöshet. Inlärd hjälplöshet betyder att man har gett upp om sin egen situation, och inte längre ser att det finns möjligheter att påverka den. (Precis känner så känner jag ofta)

Försök både själv och tillsammans med andra att göra förändringar i ditt liv.

Dåliga egna möjligheter till kontroll är skadligt för hälsan om det pågår för länge.
-
Enligt mig låter det inte så bra.

3 mars-10

Jag mår faktiskt bättre nu. Lite yr just nu, men det går la över.
Nu ska jag göra kaffe igen. Fast ska nog duscha först, sen ska jag packa lite som jag behöver ha med mig till John. (Åker nog till honom efter att pappa kommit hem vid 16.30.) Saknat honom som fasen!

Är det bara jag, eller stämmer det nedanstående punkterna in på mig? Det enda som vore fel är väl hjärtklappning och ångest.

Varningssignaler

Det finns flera varningssignaler som kan betyda att man är stressad på ett sätt som inte är bra. Tecken på att man är stressad kan till exempel vara att man

  • sover dåligt på nätterna
  • känner sig trött trots att man har sovit
  • ofta får ont i huvudet eller magen
  • spänner sig och får ont i nacken eller axlarna
  • får hjärtklappning
  • känner sig nedstämd eller får ångest
  • känner sig likgiltig och ointresserad av det som händer omkring en
  • lätt blir irriterad och arg över småsaker
  • har svårare att koncentrera sig och glömmer bort saker
  • känner sig rastlös och har svårt att koppla av
  • inte längre har lust att ha sex.

Tiden går sakta och saknaden är stor

Somnade framför tvn när jag tittade på beck innan. Hur skönt som helst att sova, och när jag vaknade tänkte jag "Oj, jag måste ha sovit en bra stund". Men när jag tittade på klockan så hade det gått 45 minuter... Så jag satte mig vid datorn istället. Spelade Happy Pets på FB och fixade i akvariet sedan tänkte jag starta ett Zoo på Zoo World med, men jag fattar fan ingenting. Haha! Antingen är jag trög eller så får dom göra om det spelet.
-
Nu hade jag tänkt baka någonting... eller kanske sätta på kaffe? Jag smakade Ballerrina kladdkaka innan och fyfan vad goda dom var! Helt underbara ju. Kaffe + kladdkaka-kaka låter gott.  Ska kanske klä på mig lite också? Sitter i nattlinne nu. Måste duscha med... Åh jag orkar inte! :( Jag orkar ingenting förutom att bara sitta och ligga i princip. Jag har inte feber som det är nu,  men kroppen är svag och lättstött ändå.  Jaja, nu ska jag se om jag kan fika lite.
-
Saknaden är stor, ja. Efter både vänner och pojkvän. Det är vekligen många vänner som jag inte träffat på flera månader. Och jag överdriver inte. Det känns inte bra. Vill ju inte förlora någon av dom bbara för att man inte håller kontakten lika bra som med sin mamma. Aja, det får jag ta itu med när jag är frisk.

Förresten! Det är jättefint väder idag. :D Blev asglad när jag vaknade i soffan innan. SOL<3

0303-10

JAG MÅR PISS! Jag vill bli frisk NU!

Det finaste jag har är Dig... ♥

Jag KAN inte sova...
Jag vill inte vara utan dig en minut. Jag vill alltid vara med dig. Alltid alltid!
Jag önskar vi kunde spola fram tiden till då vi har en lägenhet tillsammans, eller iallafall någon av oss. Då skulle vi aldrig behöva vara ifrån varandra. Aldrig känna saknaden efter den man älskar. Jag älskar dig så högt så du anar inte.
Kärleken för dig blir bara starkare och starkare ju mer jag är med dig och jag är så himla glad över att du är min. Bara min. Om något någon gång skulle hända hända dig och du försvann från mig... så vet jag inte vad jag hade gjort. När jag tänker på det så mår jag dåligt och vill bara hålla om dig och hålla dig trygg hos mig i min famn. Så också jag kan känna din värme och trygghet. När jag tänker på dig och mig, våra kyssar, kramar och mysiga/busiga stunder så ler jag omedvetet, och medvetet, och jag känner lycka till högsta grad.
Du är verkligen det bästa som hänt mig och du är den finaste människan på jorden. Jag älskar dig över allt annat och jag vill inte leva mitt liv utan dig som en del av det.

Jag hoppas du blir glad av det jag skrev, och inte tvärt om. Det vore hemskt.
Kyssar på dig när du läser detta
.
You know you love me /Din Sophie


Ett litet godnatt-inlägg

Nu är jag trött som fan alltså. Mina ögon gör typ ont. Ska dricka upp apelsinjuicen, borsta tänderna sen lägga mig i sängen och iallafall försöka sova. Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att nysa 3 gånger sen fortsatte det hela dagen. Men värst var i förrgår. Jag nös stup i kvarten och ögonen rann hela hela tiden. Jag var helt röd och irriterad under högra ögat pga att jag torkat tårar hela dagen med tröjärmen. Haha
-
Jag vill vara med  min John. Nu! Med detsamma! :( Vill inte vänta mera. Det har ju gått en hel dag för fasen! Får se om jag kan åka till honom imorgon eftermiddag. Mår inte helt bra utan dig, John. Vill alltid vara nära dig.

Godnatt allahopa. :*


John.

Nyredigerad bild på mig och älsklingen min. Själva bilden är från Januari förra året. Jag vill ta nya men John är inte killen som gillar att vara framför kameran. Men  men. Jag ska allt fixa det...


Klar OCH nöjd.

Som ni kanske ser så har jag fixat till bloggen litegrann nu.  Ja, det är väldigt 80-tal med de starka färgerna mot svart. Jag tänkte ta vit bakgrund först, men det hade blivit för mycket. Dock är det väldigt väldigt 80-tal det med. Men jag är nöjd som det är just nu. Undrar bara om Jasmine kan fixa en snygg header till mig så hade allt varit perfekt! :) (Jag ska få ihop ett par bilder jag vill ha till den så ska du få dom sedan.)
-
Jag mår bara sämre och sämre. Pappa tyckte jag skulle stanna hemma imorgon också... Det tycker ju inte jag, men jag har en känsla av att om jag nu går till skolan så kommer jag vara otrevlig, lättirriterad och trött/hängig, så... jag vet inte om jag orkar det. Jag vet att jag måste till skolan, men ingen idé när man inte kommer lära sig något. Tyvärr... FUCK SJUKDOM säger jag bara!

NU ska jag få i mig typ... C-vitaminer, ska dricka BRAVOs apelsinjuice.<3

Miss ma babayyy too :( <3

NU jävlar

Ska sätta mig och pilla med bloggens färger osv.  Orkar egentligen inte, men har inget annat bättre för  mig.
puss!

13 dagar till min 18-årsdag

Faaaan! Jag orkar inte vara sjuk! Jag bara nyser och nyser och tårarna slutar aldrig komma bara för att det känns som att jag ska nya vilken sekund somn helst. John smittade troligen mig så nu är han nästan frisk och jag är inne på den värsta perioden av förkylningen. Kul...
Idag är det bara 13 dagar tills jag fyller 18! IIIH! Och den dagen kommer bli mer speciell än så, men vad  det är, är fortfarande en hemliget. ;)

John är i skolan och jag är hemma hos honom och har det tråkigt. funderar på att gå in ioch få sällskap av Lilian en stund och kanske få i sig frukost och lite kaffe så man blir lite pigg iallafall.

DAMP! Jobbigt att nysa vafan! aja, FRUKOST NU. <3 bye

Dagens...

Dagens humör: Trött, småsur på allt.

Dagens mående: Sjuk med förkylning -> nyser varje kvart ungefär och ont i halsen.

Dagens borde: Sova eller nåt.

Dagens frisyr: uppsatt med hög hästsvans.

Dagens smink: inget.

Dagens klädsel: Tunna mjukisar och luvtröja.

Dagens planer: Äta frukost, titta på tv tills älskling kommer.

Dagens materiella vill ha: Mat och kärlek.

Dagens fundering: När fan jag kan ha min 18årsfest!

Dagens beroende: Cola. :P

Dagens tråkigaste: Skolan hart börjat igen.

Dagens längtan: Min fina pojkvän.

Dagens superlängtan: Helg, frisk och födelsedag.

Dagens tidning: Ingen tror jag. Smålänningen kanske.

Dagens låt: Ingen.