Jag vill göra något!

Sitter just nu hos min moster och segar här framför datorn. Finns ju inge vettigt att göra fastän jag är i stan! Vad är det med mig? Väntar otåligt på sms/samtal från Jonathan med. Blir alltid orolig om han inte svarar fort som fan, för det brukar han. Men jag är bäst på att oroa mig i onödan. Lovar. Han kommer förresten till mig imorgon - underbart!

Vem vill hitta på något? Jag dör av tristess här och det är fint väder - inte okej.


Maddi Jane

Fyfan vad duktig ungen är!






Denna är nog bäst enligt mig.







Jag smälter! Så söt.

Min plan ikväll: Tröstäta & sakna

Nu ska jag krypa ner under täcket, se på Gossip Girl eller börja om på One Tree Hill och tycka synd om mig själv som har Jonathan sååå långt bort ifrån mig. Jag tröstäter idag. Har druckit milkshake, cheeseburgare, godis och nu chips och saft. Inte lätt att sakna en person så mycket att det värker i bröstet. Tur för honom att han kommer på fredag!


Pringles <3


Jonathan <3
Oh, i miss you so..

The moment I met you

Hm, en viss Jonathan gjorde visst en "blogg-rape" hos mig när jag inte var hemma. Gör dock inget. Han är för söt. Saknar dig. Bli fredag snart?

Efter jobbet idag cyklade jag till Lina där mamma hämtade mig, köpte varsin milkshake och sedan körde vi till Halmstad för att hämta ut våra glasögon. Jag är jättenöjd! JAG KAN SE! Haha! Kommentera gärna vad ni tycker! Fint? Fult? (Har olika glasögon på blderna. De till vänster är de som kommer vara "de vanliga".)



Såhär kan det gå på jobbet om man inte passar maskinen. Haha! Lite kul. Sandra: Nu är det någon som kommer få skäll. Haha




Louise
och jag i midsomras i Mellbystrand precis innan Virvelvinden började. Satan vad kul det var, en riktigt rolig midsommar-tradition. :)
Här nedanför kommer en video från midsommar också. ^^ Vuxna, onyktra människor kan vara väldigt underhållande, haha! Och så ser man Jonathan med, snygg i sina röda byxor, hihi!
Sättet Mikael försöker få bilen att gå fortare är inte speciellt effektiv.. haha!


Jonte är bäst

Jonathan är bäst i världen!

Oops, beställt!

Jag tackar Topstreetwear.se och Shirtstore.se för dessa snygga kläder som förhoppningsvis kommer väldigt snart till en längtande mig, hihi!

Visst är de snygga? (a)




Give me everything



Topstreetwear <-
Hollywood <-
Junkyard <-

Sitter på en massa hemsidor och letar desperat efter kläder, t.ex sneakers, skärp, smycken, tröjor.. Aa, allt verkar det som. Går sådär. Hittar i och för sig massa snyggt men fasen vad dyrt detta kan bli, haha! Och medan jag är tråkig och gör detta så har lilla Jonathan somnat i sängen med min Egon (hundgosedjur) som kudde. ^^

... And i pray, stay right here with me

FJÄRILAR säger jag bara! Det blir av. Imorgon. DU kommer hit imorgon! Och ska fira midsommar med mig... Ofattbart. Iallafall nu, innan jag ser dig på stationen, ger dig en kram och känner din kropp mot mig. Inte förrän då kommer min hjärna förstå. Fan vad djup jag är... Sjukligt.

 

Men nu ska jag städa klart rummet, för det hinner jag inte innan du kommer hit. Sen somna till Gossip Girl.


Arm in arm you were sleeping next to me

Andra jobbdagen idag och den gick skitbra! Allting gick som på räls känns det som. Igår kan man ju inte säga var en bra dag... Gjorde alla fel man kunde ungefär. Usch. Men denna dagen var som sagt bättre. Det positiva kör oftast över det negativa. I alla fall i detta fallet. Jobbar imorgon och torsdag också sen är jag ledig på fredag, midsommar. Så härligt. Den ska spenderas med vänner i Mellbystrand hos Louise. Jonathan kommer också. Jag vill att han ska komma nuuuu men det går inte. Imorgon hade varit nice. Annars kommer han på torsdag. Får komma hem efter jobbet till honom - bäst. Och detta året ska jag FAN ha en midsommarkrans! Det har jag inte haft på två, tre år. Dålig stil av mig.

Nu ska jag ta en dusch, är ju inte världens fräschaste brutta efter jobbet alltså. Stressar som fan utan att behöva det. :P Det irriterar mig att jag gör det för min hjärna flippar ur. Sen blir det nog ett par avsnitt av Gossip Girl. har blivit beroende av seriejäveln nu. Fan.

Hungrig är jag med. Gah. Jobbigt. Aja, dusch nu. Later.


baby baby

you know. it's allright. i like you.

 

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss.


Hallå du gamle indian

Hedgehog. boopboop!


Haha, saknar OTH

Brooke: I can't breathe!
Haley Scott: What?
Brooke: There's no room with Chris's ego!

Hahahahaha! Dör lite. Brooke Davis. ♥


It's okay


One kiss could change it all

I need you, and then what?



Ge mig min Romeo

Kom natt.
Kom Romeo.
Kom, du nattens dag;
För du ska ligga här på nattens vingar
Och skimra vitare än nysnö på en korprygg.
Kom, ljuva natt, svartögda kärleksnatt.
Ge mig min Romeo. Och när jag dör,
Ta honom och skär ut honom i små stjärnor
Så gör han himlens ansikte så fint
Så alla blir förälskade i natten
Och glömmer bort att dyrka solens glans.

Citat från Romeo & Julia.


She filled her veins with lies

En liten rolig före- och efterbild på min balfrisyr. Haha!



Sitter just nu i skype med en viss Jonathan som är allmänt sur på sin dator. Har även druckit en god, kall öl och funderar på att ta en till - det är ju trots allt lördag, eller vad säger du Jonte? ;) Haha, jag är en elak människa..
Lördag och jag sitter hemma vid datorn. Inte okej. Blev erbjuden skjuts och fest av en person men nej, man svarar inte utan loggar ut från facebook. "Fuck * -_-' *" tänkte jag då. Så nu sitter jag är i skype med Jonte, inte alls tråkigt eller så, men är ju festsugen, det rycker i benen, vill dansa! :(

Glasögonorm!

Har varit i Halmstad med mamí idag. Blev en liten tjejdag. Vi åt på Hello, ett matställe med mackor som "huvudmat". Det fanns inte Subway i Halmstad så.
Jag fick en skylt av mamma som jag bara älskar, fyndade ett par skitsnygga pilotglasögon också och så köpte vi studentpresent till Louise.
Vi åkte huvudsakligen dit för att gå till optikern, både jag och mamma och ja, jag behöver glasögon. Inte ett måste men t.ex när jag kör bil. Är närsynt på vänster öga och brytningsfel på höger. Köpte 2 par skiiitsnygga glasögon! Ett par snygga och ett par lite finare. Är jättenöjd. :)


De nya solglasögonen! :)


Den här skylten fick jag av mamma. :)

Några bilder från balen kanske? Alla var så fina!
(KLICKA på bilderna för att förstora!)



Du kan lita på mig, ja ja ja

1. Jag har mygg- och knottbett över hela mitt vänsterlår, det kliar sååå in i..! 2. Nu börjar förberedelserna inför balen som är vid 16.00 idag. Är man tjej eller? Haha

Sjunger med till Thomas Ledin-låtar. Grejer det! Väntar på att min kära mormor ska ringa så jag kan gå upp till henne och göra balfrisyren. :D


Right now... x)


Fett med ös, medvetslös

FASEN vad trött jag är. Får göra kaffe och sedan somna till Gossip Girl eller nåt. I alla fall lägga mig i sängen. Men innan jag kan det så måste jag få undan alla studentsaker... Jaja. På tal om allt och inget så längtar jag till midsommar. (a


Liten sneak peak!

;)



Oförglömligt!

Här kommer några bilder jag redigerat om från studentdagen (igår, 15/6 -11).

MEDIA 2008 - 2011





Sminket nästa!

Nu har min snälla, söta mormor fixat frisyren på mig! Blev asbra tycker jag. Tog ett tag för mig att fixa till lockarna bara, är inte så bra på det där. Nu har jag bara sminket kvar som fixas vid 15.30. Vid 15.00 åker jag till stan till mamma så hon får fixa det. Jag längtar som fasen! Undrar hur stilig min date Laszlo är, hihi! (a
Det kommer bli roligt att få se alla klänningar, frisyrer och allt annat som tillhör bal. Och så hoppas jag på att det är god mat, men det kommer det säkert inte vara. Kommer säkert vara räkor och sådant motbjudande. :( Kommer också bli roligt att vara på Tylöhus i Halmstad, jag har aldrig varit där.


Studentpresenter

TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR STUDENT, FESTER OCH PRESENTER!

Fick en massa fint! Kommer bilder på allt här. Fick också 4500:- så det får bli till mobil. Like a... iPhone 4!


Cupcake"burk" från mamma och pappa, KOSTA BODA-skål från kusin Peter och Annelie, jättefint halsband från Andreas och ett halsband av Lina som jag ska ha på balen.


Armband och berlock till från Andreas och Emelie. Superfint!


Fick självklart en maaaassa blommor som nu står i vas. Fick bland annat en fin bukett av bästa Stefan. Och sen fick jag en riktigt nice datorstol av mamma och pappa. :D Ska bygga ihop den idag tror jag. Om jag orkar. :P


STUDENT!

Idag springer vi 3:or ut på Sunnerbogymnasiet! Fy fan vad härligt! :D GO MP3!


Spenderat pengar

Min mamma är snäll. Fick pengar till att köpa detta:

Klänning, Lindex 500:- Vinröda Converse (supersnygg färg!), Scorett 699:- Lösnaglar, Parfymeri1 99:-

 





Jag, Jasmine, Malin och Ola gjorde klart flaket idag med. Det gick prima med mina såg-skills, haha! Det som kan förstöras av regn t.ex flaggor och skylt och liknande kommer på imorgon under champagnefrukosten som äger rum hos Jasmine. Men här får ni en smygtitt!

Bal!

Äntligen har det kommit ut information om balen! Det var i sin rättan tid, den är på fredag...


The sound of letting go

Bara för att jag inte har uppdaterat på länge nu så blire ett par helt onödiga inlägg. Men jag vet att ni gillar det. ;)

Denna söta lilla sköldpaddan fick jag av mamma. 25:- på Netto - Det gjorde min dag. Han är så söt. Det är en sådan trädgårdsbelysning som samlar energi av solen på dagen och lyser på kvällen. Helmys och helsött.
Ja, jag blir glad av småsaker. ^^





Bilder från när jag låg på bryggan och solade vid sjön här hemma. Så jäkla skönt. Bränna fick jag med. :D

Funny shit, haha


Hahahaha., dör lite.


Strandfest snart

Jag längtar tills 1. Jag ligger på stranden vid havet igen. 2. Strandfesten blir av med grill, öl och vänner.






Wayfarer we love!

Haha, wayfarer de är ju så jäkla tuffa! Gimme!
80/90-talet hänger fortfarande kvar, det syns ju. Haha
Hemsidan har ni HÄR.








Life > truly < is a bitch

GOD, I MISS YOU, BOY!



Vackert solkysst

Kom precis hem från sjön. Jag badade faktiskt, haha! Både jag och Daniel fegade först men till slut satt vi i vattnet. Jag hade inte ens doppat överkroppen förrän han hoppar på mig så jag blev helblöt. Inte snällt. Men det var skönt för brännan iaf. Jag smörjde in hela mig i solskyddsfaktor idag för att slippa bränna mig, men på ryggen nådde jag ju inte så har bränt mig på ryggen nu. Tummen upp. Men nu har jag varit duktig och smörjt in mig i återfuktande lotion med så jag inte börjar fjälla när jag väl fått fin färg. Duktiga jag! Jag hoppas på att håret har blekts lite idag, har haft i havsvatten idag också. Imorgon får det bli en lååång hårinpacking + att jag och min mormor ska prova göra frisyren jag tänkt till balen någon gång denna veckan. Hoppas hon kan det ännu, haha. :)

Cilla, Natalie, Joel och Andreas kom ned till sjön innan idag med när jag solade. Trevligt att träffa dem också, förutom att killarna bara var tvugna att blöta ner handduk, väska - rubbet. Men sånt är livet. :P

Nu hade jag tänkt dricka min kalla saft, sätta Gossip Girl på play och låta kroppen och huvudet vila efter denna dag. Ni vet, jag är inte van vid att cykla, så mina ben är helt slut! Men andra gången jag cyklade till sjön så stannade jag inte någon gång, det gjorde jag första gången dit idag, haha. Ja, jag har bääästa kondisen!

Imorgon äre skola igen. Ska bli både roligt och tråkigt. Roligt att träffa vännerna - Tråkigt att.. bara vara i den jäkla byggnaden. Ordet 'skola' har aldrig varit ett positivt ord i mina öron.

JAJA, whatever.
OVERANDOUT




Sola vid sjön

Nu ska jag dricka kaffe med pappa sedan byta om till "bikini" och smörja in mig med solskyddsfaktor för en dag vid sjön. Tyvärr får jag göra det ensam men.


Jag dör lite varje gång jag ser denna bilden. HAHA!


"Darling, what did you do?"

Ja, brun har jag blivit iaf. Detta är ju ingen bra exempelbild, men jag är inte kritvit iaf, SÅ mycket ser man. Skönt som fan med en bandeau-topp som är mjuk och i spets + ett tunnt linne.

Nu ska jag nog fixa mina naglar som ser helt för jävliga ut. :)


Det blåa klara vattnet, svårt att låta bli

Då var vi hemma igen. Gud vad skönt det var vid havet. Jag vill ju lätt dit igen väldigt snart. Jag och Daniel har även bestämt att ha grillfest vid havet någon gång väldigt snart. Hoppas det blir av snart för jag har aldrig varit/haft grillfest vid stranden, hehe.
Anyway. Jag blev lite bränd i alla fall. Ser äntligen en rand av bikinitrosan. Har även fått bort den värsta brännan på axlarna och det är bra. Nu ska jag klä på mig och vänta på att Daniel ska höra av sig, i så fall blir det nog ner till sjön och ta årets första dopp (för mig iaf). Om han tillåter och vill så kanske vi drar till Mellby ikväll med Eliasson och troligen ett par vänner till. Får la se vad som händer.

  • Jag tog med mig en 2litersflaska till havet och fyllde den med havsvatten. Vet ni varför? Jo, det ska hjälpa mig att bleka håret. Många vet redan om detta, i know, men saltet i vattnet bleker håret i solen och även solbrännan blir bättre av havsvattnet. Smidigt. :) Det man ska tänka på om man har havsvatten i håret är att det torkar även ut håret så glöm inte göra en inpackning för erat hår en till två gånger i veckan. :)


Tyckte om denna artikeln i Cosmopolitan. Tyckte det var så söta skäl av männen till varför de älskar att grilla:

  1. Leka med eld. Män har tydligen en extra dragningskraft till eld och vid grillning får de ju tillgång till detta.
  2. Det är han som bestämmer över maten. Yes, när det gäller grillning så älskar de att laga mat helt plötsligt. Sött! Och det faktum att han inte behöver göra annat än att sköta grillen och kan därmed köra med alla andra. Hm..
  3. Grillning är förlåtande mat. Om han inte kan laga mat så är grillning väldigt bra. Det enda han behöver göra är att vända på köttbitar tills de ser klara ut. Dock finns det män som inte kan det heller, utan man får säga - "Borde du inte vända på köttet snart?" -"Oj då! Jo, hehe!". Ungefär. ;) Haha!
Ni män är underbara ibland.

Fullspäckad långhelg - yep!

Såhär har min långhelg varit än så länge:
Onsdag: Halmstad för att leta studentklänning med Andreas. Gick inte så bra. Men på kvällen träffade jag vänner och tog en runda i Ljungby.
Klicka på bilderna för att förstora dem.


Torsdag: Irlänsk pubafton i Hinneryd med bästa Emelie och Andreas, ölade lite. Träffade också min kurator där, onykter. KUL, haha!
Fredag: Öla litegrann, vara med vänner i stan och härja.
Lördag: Fest hos Kristian som var lyckad. Sedan blev det Harrys med Emelie sen blev det öltältet en stund med sång och fjant, haha. Sen sov jag hos Stefan och som vanligt hade vi roligt ihop. :) Så min helg har varit lyckad. :)

Klicka på bilderna för att förstora dem.

Idag söndag: Kom hem för en stund sedan runt 12tiden. Nu ska jag, mamí, bror och hans kompis åka till Mellby och inta sol-mode. Sweet. Hihi!

Gör dekadansen

Yep! Träffade Eliasson, Joel, Ljung och August ett par timmar i Byholma, kom hem för en liten stund sedan och snart hämtas jag av Andreas så ska vi på Pubaftonen i Hinneryd (Yay?). Är så jäkla ölsugen, haha.




Hundar, katter vifta svansen upp med tassen
gör dekadansen!


I like the beat fast and my bass down low

Jaha, då vart man ren, fin och fräsch igen. Ska bara orka klä på mig också.

*Höjer musiken, ökar basen och sjunger med*


No teasin', you waited long enough...

Igår vart jag och Stine på stan och letade efter studentklänning till mig. Vi slutade vid ca 09.30 så varför inte döda lite tid med att kolla igenom "alla" Ljungbys klädaffärer?  Provade fina hattar på Lindex också.. Eller nej, de vart inte så fina, man fan vad charmiga vi är. HAHA!
klicka på bilderna för att förstora dem.

Jag hade på mig min klänning (som syns på bilden ovan) och jag fck fin bränna av den. Not. Var ute från då 09.30 ungefär till 14.20 och jag hann bränna mig rejält den tiden. Har bränt mig på näsan, pannan, armarna, halsen och brösten. Tur att jag drog av axelbanden på klänningen, annars hade jag haft en ännu fulare bränna. :P Men varför oh varför får jag inte bruna ben?! De var lika mycket i solen som mina armar. Buhu...


Nu ska jag duscha och göra mig iordning för... jag vet inte. Jag vet inte alls vad som händer ikväll. Är ölsugen som ett aaaaas men vi får la se vad som händer. :)

OVERANDOUT


Studentklänning?!

Så jäkla fin. Kan tänkas, kan tänkas... 499:-

Jag har ju inte hittat en studentklänning än och jag börjar bli gaaanska stressad. Har heller inga skor till varken student eller bal. Fan. Detta kommer inte gå bra känns det som. Pengar till en klänningjävel har man inte heller! Får skippa studenten, yep!


Rix Fm-festival -11

Jag vill dit. Jag vill både till Växjö och Halmstad. Vem vågar sig med mig? (a

> I Halmstad - 4 augusti
> I Växjö - 5 augusti


You are so unhateable ♥

Äntligen! Hihi! Unhateable - Den bästa låten and i loooove it! DBA.





Two Faced - En riktigt bra låt, en ny dessutom. Kan inte annat än att älska den också. Gah!




Och så har vi då Whithin my heart... Så jävla härlig! Örongodis.