Chilldag på sjön.

Igår åkte jag till Tim på filmkväll. Vi tittade på Johan Glans Skåne Tour och Robert Gustavsson Lösvikt. Fan vad vi skrattade. Haha! Sen idag vid halv 1 ungefär körde vi till Mjälen där vi blev upplockade av en av Tims kompisars båt. Hel mysigt var det. Vi stannade vid en ö där vi solade och vissa badade. Hubbe bland andra åkte på en ring bakom båten. Han flög av. Haha  Sen lekte pojkarna lite i vattnet, kastade sten och boll och så. :P Jag tittade på. Sen solade man lite... och lite till... Sen bestämde vi att vi drar hem men då blir vi kvar på båten och bara glider runt på sjön och dunkar på massa bra musik. Och jag tänkte inte på att vattnet reflekterar solens strålar och sånt så jag låg där med linne och shorts på mig och ja... Vad händer? Jo, jag bränner mig satan! Ser ut som en bränd munk. :(

Nutidsbilder här då:




Som ni ser så är jag gaaanska bränd. Men jag har iallafall den turen att bli brun hur bränd jag än blir. :)

Nu ska jag smörja in mig sen dricka kaffe med min söta mor. Bai!

En bit ur "Inte se, bara röra"

Nu ska ni få läsa en del ur min bok som heter Inte se, bara röra. Det är ganska långt men det är värt att läsa. Och ja, boken är erotisk, men det har ni säkert redan listat ut i och med att det är mig det handlar om. Haha ;)
Boken utspelas hela tiden i nutid, bara det att man får se det från både Kevins och Ninas synvinkel. Så bli inte förvirrade.
-
Ur Kevins synvinkel:
Åt helsike med allting! Kevin gjorde allt han kunde för att hata kvinnan som stod framför honom. Han ville åtminsone bevara känslan av ilska och att han var förorättad. Men när han såg på hennes vackra ansikte, där känslorna  tydligt avspeglade sig i varje drag,  väcktes en sjup känd längtan hos honom. Han ville kyssa henne och ta henne i sin famn. Orörligt stod han och kämpade mot sin längtan. Han såg på när hon omedvetet stack ner händerna ännu djupare i sin korta jacka. Kevin utkämpade en ojämn kamp med sina känslor.

Han ville kyssa henne, samtidigt som han lika intensivt längtade efter att kunna straffa henne för det hon hade gjort mot honom.

Efter en stund drack han en djup klunk av ölen. Han hade medvetet underlåtit att fråga om han fick bjuda henne på någonting. Nina verkade vara illa till mosa och han fick en känsla av att hon kände sig ovälkommen.

Det var helt rätt och riktigt, tänkte han i ett försök att övertyga sig själv. Hon var inte välkommen hem till honom. Kevin ville inte ha henne här. Ville inte ha henne i närheten och riskera att utsätta sig för att hon än en gång skulle ställa till med oreda i det lugna liv han så mödosamt hade skapat åt sig.

Han drack upp ölen och ställde sedan den tomma ölburken på trappan till övervåningen. Inte förrän Nina ryggade tillbaka upptäckte han att han gått närmare inpå henne. Hon såg häpet och osäkert på honom.

-Varför har du kommit hit, Nina? frågade han. Blicken flackade över hennes haka och mun och för att sedan borra sig in i  hennes ögon. - Vad är det du vill? fortsatte han efter en stund när hon inte svarade.

Rösten var låg och tonlös. Han tvingade hgenne att backa upp mot väggen och lade sedan ena handen mot väggen alldeles brevid hennes huvud. På det sättet spärrade han vägen till dörren för henne, men hon kunde inte förmåsig att röra en enda muskel, även om hon velat.

-Jag... Jag...
Nina fick inte fram mer. kevin såg på när hon stammade utan att kunna svara ordentligt, men han gjorde ingenting för att underlätta för henne.

Eftersom hon inte fick fram några ord, slickade hon sig nervöst om läpparna.

Den enda lilla rörelsen fick Kevins nerver att spritta till och han blev intensivt medveten om att hon stod tätt intill.
Han böjde huvudet så tätt intill hennes att han skulle ha kunnat kyssa henne. Blicken lämnade inte för en sekund hennes läppar.
- Har du inte trasslat till det tillräckligt för oss? frågade han lågmält. Åkte du hit för att ställa till ännu mer oreda?

De vackra blå ögonen blev stora och sorgsna.Han ville inte se smärtan i dem, ville inte inse vad det berodde på. Och han ville absolut inte försona sig med tanken på att också hon kunde må lika dåligt som han efter det som hade hänt.

- Jag kom hit för att säga att jag är ledsen, viskade hon slutligen och såg sökande upp i hans sammanbitna ansikte.
Hon var alltså ledsen.
Ja, kanske det. Men han var också ledsen.
Vad nyttade det till? Sorg kunde man inte äta sig mätt på, tänkte han bistert.

Kevinstödde handra handen mot väggen och nu var hon fångad i hans grepp.

- Jaså, muttrade han. Jag tror inte du åkte hit ikväll bara för att säga det.

Nina svalde hårt och pupillerna vidgades när hon såg på honom. Han kunde inte vara riktigt säker på om det berodde på att hon blev påverkad av hans närhet eller inte.

Och när allt kom omkring struntade han helt och hållet i vad det berodde på.

Förbaskat också, ända sedan deras natt tillsammans hade han känt sig rastlös och upphetsad.  Det var som om det uppstressade tillståndet aldrig ville lämna honom, inte ens när han sov. Han mådde dåligt nu när han hade fått prova på något så underbart en gång och sedan inte kunnat få mer.

Hjärtat började bulta när han kände hennes ljuvliga kvinnliga doft. Ofrivilligt strök han näsan mot hennes kind och upp till tinningen. Munnen sökte sig sedan automatiskt till hennes läppar.

- Jag tror att du kom därför att du ville ha det här.
Och sedan kysste han henne.

Ur Ninas synvinkel:
Blodet dunkade i ådrorna när Nina såg hur Kevin oväntat böjde sig ner över henne. Hon särade på läpparna när han kysste henne,  men det kändes inte likadant som förra gången. Den gången hade hans kyssar varit utforskande och passionerade. Nu var det nästan som om han hårdhänt ville bestraffa henne.

Hon stönade av smärta blandad med längtan och besvarade hans kyss. Den lilla rösten inom henne som sa att hon borde skjuta undan honom tystnade snart. Hon kände sig så lättad över att han äntligen visade henne någon uppmärksamhet  att hon inte kunde låta bli att ge honom sitt gensvar. Händerna famlade över hans t-shirt som för att knuffa undan honom, men istället upptäckte hon att de som av egen vilja lade sig mot hans breda bröst. Hon kände hans snabba hjärtslag under handflatorna. På något vis var det skönt att veta att han var lika upphetsad som hon. Att det fanns något som band dem till varandra, något som var mer än bara en kyss.

Han invaderade hennes mun med sin tunga och kyssen var så häftig att det gjorde ont. Men Nina suckade och heta tårar vällde upp under hennes slutna ögonlock.

Efter en stund lyfte Kevin höger hans från väggen och tog tag om hennes bröst i den tjocka jackan. Han blev frustrerad över att inte komma åt ordentligt, slet ner blixtlåset och drog jackan över hennes axlar.  Sedan återtog han sitt fasta grepp om det känsliga bröstet, som nu bara täcktes av hennes skjorta. Nina ryste till och vred på sig för att få av jackan.  Hon lät den falla till golvet.

Kevin pressade sig hårt mot henne och Nina kände hans styva lem mot magen.  Sedan trängde han in knäet mellan hennes ben och lyfte det uppåt. Till slut var det bara väggen och han som höll henne uppe. Hon klamrade sig fast vid hans axlar och stönade lågt. Hans låt trycktes hårt och uppfordrande mot hennes kön. Hon stack in händerna under hans armar och tog tag i hans axlar bakifrån. Vild av längtan efter att känna honom nära, så nära som möjligt,  kramade hon hans axlar. Hon ville att han skulle ta henne på vilket sätt som helst, hur han ville. Samtidigt försökte hon förtvivlat få bilden av den obarmhertige man som nu tvingade sig på henne att passa ihop med den ömsinte, passionerade man som var varti första gången.

Kevin tog tag i hennes hår och drog huvudet bakåt. I sin längtan tillät hon sig att följa med, och huvudet föll bakåt så att strupen låg bar. Hans skäggstubb skapade mot hennes mjuka hud när han febrilt kysste henne. Det verkade som om det var under hans behov av att vara hårdhänt, fanns en ursinnig vilja att älska med henne.

Nina släppte taget om hans axlar och lär händerna glida ner för hans rygg till jeansens linning. Som i ett rus fumlade hon för att dra upp t-shirten ur jeansen.  Hon stack in händerna under den och smekte hans varma hud. Kevin kysste på nytt hennes mun.

Benet mellan hennes försvann och plötsligt drog han också undan ansiktet och sin kropp. Nina blinkade och öppnade ögonen.

Nu stod han en meter ifrån henne och andades häftigt. Han stirrade mörkt på henne. Det rufsiga håret föll ner i pannan. Nina tyckte att han liknade ett vilddjur som kommit ur sitt vinteride på vårens första dag.  Själv kände hon sig som en brunstig hona som han fixerade med sin djuriska blick. Det fanns ingen möjlighet att komma undan.

Tänk om han nu skulle säga till henne att gå sin väg? Nina såg av hans ansiktsuttryck att det var så han kände. Han ville inte träffa henne mer. Hon hade sårat honom alltför djupt för att det skulle kunna finnas någon framtid för dem. Men samtidigt förstod hon att han också också ville att hon skulle stanna, även om det kanske var en önskan som gick emot hans eget förnuft.

- Förbaskat också, Nina, grymtade han mellan sammanbitna tänder. Jag vill inte känna att jag vill ha dig. Inte nu längre.  Det måste vara över mellan oss.

Vad menade han? Plötsligt undrade hon om han menade att han alltid åtrått henne. Kunde det vara möjligt?

Han såg med hetta i blicken på henne, uppifrån och ner och sedan sakta upp till ansiktet igen. Det kändes som att hon var på slavaktion och att det var försent att snygga till sig innan köparna kom.  Hon kunde inte göra annat än stå där och låta honom titta tills han blev nöjd. Hon befann sig helt och hållet  i hans makt. Hon började röra sig sakta mot dörren.

- Nej, gör det inte, mumlade han.
Plötsligt satte han upp handen framför henne för att hindra henne.
- Jag är ledsen, sa hon så lågt att hon nästan inte ens hörde sina egna ord. Jag är så ledsen för allt, Kevin, men jag...

Hans ögon smalnade till springor och blicken glödde.
- Jag vet att det inte finns något jag kan säga för att göra det ogjort, fortsatte hon. Men jag känner att jag måste försöka på något sätt.
- Du menar för vår verksamhets skull? frågade han hånfullt.
- Nej, för vår skull. För oss, förtydligade Nina. Det handlar om dig och mig.
- Det finns inget "oss", påpekade Kevin i anklagande ton och såg hårt på henne. Det har aldrig funnits något "oss".
- Men var det inte det hela idén bakom den här fåniga planen? Undrade hon osäkert. Ni räknade med att jag inte skulle veta vem av er jag hade sex med den där natten.  Var det inte därför  att ni ville hjälpa mig att sluta blanda ihop sex och äkta känslor? För att jag skulle lära mig vad äkta kärlek är?

- Jag borde aldrig gått med på det, invände han kort.
- Ändå gjorde du det. Hennes röst var mjuk.
Kevin nickade motvilligt och sänkte blicken.

Han stod orörlig som en staty mitt på golvet. Nina närmade sig sakta men säkert och stannade nära intill honom att hon kunde känna hans häftiga andetag mot sitt hår.

Hon ville att han skulle ha sin uppmärksamhet fäst på henne, för det hon skulle säga nu var mycket viktigt. - Men nu är det du som blandar ihop äkta känslor med sex, sa hon kryptiskt.

Det verkade som att han blev tio gånger argare än tidigare. Han blev alldeles röd av ilska och kom så nära henne att det bara skilde några milimeter mellan deras ansikten.
- Vad menar du med det? fräste han.
Nina ryckte på axlarna och försökte verka nonchalant,  men hon visste inte om hon hade lyckats. Inombords var hon som en enda stor darrande geléklump. Varje nerv i hennes kropp var intensivt medveten om att han stod mycket nära, hon kunde till och med förnimma de motstridiga känslor som rasade inom honom.

- Jag trodde jag älskade med dig, viskade hon efter en lång stund.
Kevin tog hårdhänt tag i hennes arm och skakade den omilt.
- Du visste inte ens vem det var som befann sig i ditt sovrum den natten, fräste han.

Nina gjorde en grimas.
- Nej, det stämmer att jag inte gjorde det just då, svarade hon. Inte förrän det var försent. Ni vägra tala om det för mig. Jag tjatade och försökte alla möjliga sätt men fick aldrig sanningen.
Hon svalde hårt och mötte hans envist stirrande blick.
- Jag älskade med dig, och ingen annan, framhärdade hon.

Kevin tog tag i hennes andra arm och drog henne intill sig. Nina rätade på ryggen och såg honom djupt i ögonen. Utmanade honom att förneka att det var sant.
Då böjde han ner huvudet och kysste henne igen.

Ur Kevins synvinken igen:
Nina gjorde en ansats att lyfta händerna till hans höfter. Då släppte han hennes armar och och pressade henne istället hårt mot hans bröst. Han gick några steg framåt, mot hennes kropp och tills hon stod med ryggen mot väggen igen. Där kramade han hennes mjuka bröst. Bröstvårtan styvnade genast mot hans handflata. Utan att han visste hur det hade gått till, hade han slitit av henne den vita bomullsskjortan och slängt den på golvet. Sedan knäppte han upp behån,  lät den falla till golve. Nina stod med naken överkropp framför honom.

Fortsätter imorgon, nu kommer det bästa :O
Nu ska jag till tim. Bai.


Kläder, kläder och åter kläder! <3

Jag har hittat en ny hemsida med kläder som jag fullkomligt älskar! www.amiclubwear.com
Oh vad snygga kläder de har. Helt underbart! Här kommer lite exempel på kläder som jag mer än gärna vill ha, och ett och annat kommer nog beställas också någon gång. Hihi ;)







Godnatt! Imorgon blir det att sola så mycket det går om solen är framme. :D
Bai

So Hot!

Nu har jag ätit, kör till john  och sen till stan senare (tror jag iallafall).  Jag orkar och hinner inte skriva mer nu för jag ska köra till honom.
-
Ska också stolt nämna att min pappa har köpt en svart v70. :D Den är lite sliten utanpå men det fixar vi lätt eftersom min morbror är lackerare och så. Just nu är den inte så fin så visar inga bilder, men när den är färdigputsad så slänger jag upp lite bilder. Den är riktigt najs faktiskt. Och att pappa ska styla den kommer göra den ännu snyggare. Vi fick hem den igår och han har redan börjat på med massa saker han stör sig på. :P

Aja, bai! Ses i stan? Finns på mobilen. ;)


Äntligen lite värme!

Nu blir det att byta om till bikini, smörja in sig och sedan lägga sig i solen. Skönt!
Finns på mobil. :)


Some days I'm a super bitch...

Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps gettin' better

 


Jag vet att det jävligt fejk ut (vilket det också är) men visst hade jag passat i monroe?
Nu såg jag också att den sitter på höger sida, när jag vill ha den på vänster... Aja.
Vad tycker ni, gullungar? :D


Back to the 60's.

Hej. Jag känner mig smått 50/60-talsinspirerad. Men jag gillar't. Mina nya brills btw. Köpte dem i Halmstad förrförra helgen. Är väldigt stolt, men väntar på ännu ett par från HM. Hehe (A) Jag vet inte om solglasögonen är mer 80tal eller 60tal. Mamma sa att de var jävligt fula. Haha Men jag tycker de är assöta och somriga. :D Färgen är typ... väldigt ljus rosa/hudfärgad. Svårt att förklara. Men de är söta.
-
Nu börjar jag bli hungrig. Har inte ätit sen 12 idag. Får bli några goda fullkornsmackor med skinka och ost på. Mums! Hihi
Ni får gärna smsa ikväll! Har en tråkig kväll så ett sms skadar inte.
Bai

 


Cupcakes! =D

Men åh vad söta! Kanske ska beställa? Inte direkt min "stil" men de är så söta så man måste ha dem.

Halsbandet 99 kr.


Ringen 69 kr

Och så dessa solglasögonen med. Haha Så fula så de är tuffa ju. :D

Detta halsbandet är också måste-ha-stämplat. :o 89 kr

 


Sommar, festa, vänner, V-vik, tack!

Här sitter jag och lyssnar på Miss Li - Ba ba ba, dricker kaffe i Marilyn Monroe-mugg med 80-talsfriss. Haha
Jag vill ha något att göra. Sitter jag hemma så tänker jag bara på Bobban och allt annat skit. Jag vill hitta på något nu när det är lov och allt. Lite sommarvärme hade inte varit fel heller. Eller att åka till Västervik och träffa lilla Jennifer (vet inte om alla kan se bilden men) som jag vet längtar tills jag kommer. Haha ^^ Saknar dig sötnos.

Ska också börja planera lite inför 18årsfesten. Det börjar bli klart med renoveringen i lokalen jag ska ha festen i.  :) Äntligen! Det kommer bli svårt att välja datum med... Bara för att man inte kan lita på vädret. :( Men men. Ni får klara er om det blir regn helt enkelt. :D




Bubblan. ♥

Gud vad jag saknar människor. Madde,  Mimmi, Andreas, Joel, Robin, Louise.
För att inte tala om Bobban. :( Saknaden kommer följa mig och många fler en lång tid. Hans begravning är iallafall den 7 juli kl. 11.00 - 13.00. I'll be there. Det kommer bli jobbigt och hemskt att se alla ledsna människor, men jag vet att Bobban inte vill att vi ska sörja honom allt för länge. Han vill att vi ska vara glada över tiden vi fick med honom och vi ska fortsätta skratta och minnas det roliga med honom. Han var en fin människa som gick bort alldeles för tidigt. 19 år gammal och hela livet framför sig. Så händer det ofattbara.
Vi ses en dag, Bubblan. Du får ha det bättre än bäst där du är nu.

Denna låten är så jävla fin och den är med i filmen P.S I Love You.
Bubblan. It's for you. <3






Svar På Tal.

Jävlar vilket liv det blev på er!  Jag ska svara.

Anonym:
dra inte alla över samma kant!

Svar: Det har jag inte gjort. Alla vet hur de är själva. Men majoriteten är faktiskt så.

Linda:
Väldigt bra text, är själv ganska kurvig och har faktiskt också funderat på o fettsuga mig.. Det är så jobbigt när folk omkring säger att man duger men man vill ju va nöjd själv också. Du inspirerar verkligen mig o försöka va nöjd me mig själv o må bättre :) höll inte du på me nån diet förresten?

Kommentaren ovan: känner du dig träffad när hon skriver om fjortisar eller?

Svar: Tack får jag börja med att säga. :) Jo, det är ju så, de som är runt om en tycker att man är perfekt och så, men man själv då? Borde man inte själv få   känna sig nöjd också? Att operera sig är en ganska allvarlig grej att göra, men att göra det på egen hand med äta bra, träna och så kan vara svårt också. Själv så har jag försökt dethär med att äta rätt ovh träna men jag har inte den starka motivationen. det handlar om att ändra en hel livsstil och det är svårt för de runt omkring en. Då måste min pojkväns familj ändra allting också med mat och så "bara" för mig skull. Och det känns konstigt. Dessutom är det mycket av det man ska äta som min pojkvän inte tål.
Det är klart man ska vara nöjd med sig själv. Det är jag med vissa dagar, men andra dagar kan jag må jättedåligt.
Så detta är väldigt individuellt så folk utifrån kan egentligen inte säga vad som är rätt och fel här. Men du ska vara nöjd med dig själv, så mycket du bara kan. Känner du en dag att du är skitsnygg, utnyttja det! Låt självförtroende stråla och låt andra se det. Det smittar. Kom ihåg det. ;) Så försöker jag göra.
Och jo, provade att dricka Nutrilett ett tag men det gick inte så bra. Funderar på att prova på det igen. Nu dock, har jag plåster som fungerar som nikotinplåster ungefär, fast de tar bort sötsug ganska rejält. För mig fungerar det ganska bra faktiskt. Men slutar man i två dagar med dom så börjar sötsuget igen. Lite småtråkigt men... Har skrivit om det i ett eget inlägg, läs det här.
Det sista där säger jag ingen kommentar till. Haha


Cilla
Håller med anonym. ALLA bantar inte, ALLA sminkar sig inte som fan, ALLA vill inte att killarna ska se dem. & jag tycker du har lite dubbelmoral här, med tanke på att du själv bantar. De där plåsterna du använder är bantningsmedel, det gör att hungern försvinner, då är det bättre att äta måltidsersättning, så får du iaf ner det kroppen behöver! & shorts åker upp på låren på alla nästintill, beroende på hur shortsen är sydda. & att gå & klaga på att ens bröst är för stora, & sen vilja göra bröstförstoring, jag fattar inte?

Svar: Klart att alla inte gör det! Men både du och jag vet att MÅNGA, i princip majoriteten faktiskt gör det.
Jag bantar inte.
Däremot är det ett hjälpmedel till att gå ned i vikt. Plåsterna är absolut inte måltidsersättning, de gör bara att man blir mätt på en normal portion med mat istället för två stora som jag normalt sett kan få ner. Energin som jag sen inte använder av den extra portionen lägger sig bara på kroppen. Jag slutar inte äta. Jag älskar mat! Och att ta bort sötsug är inte bra alltså? Det tycker jag. Iallafall när det gäller mig för jag kan gå upp i vikt så himla lätt. Visst, kan fortfarande äta lite godis eller chips men inte så mycket som jag utan plåstret.
Shortsen då. Jo, de kan vara sydda på olika vis, men såna shorts som t.ex du har haft på dig i skolan ett par gånger kan jag bara glömma. Och det är såna korta jag vill ha, med tanke på att jag vill ha så mycket bränna som möjligt på sommaren.
Ja, jag tycker inte om mina bröst. Och de ska fan i mig inte bli större. Jag HAR D nu, men hade gärna haft C. Eller ja, mina bröst är någonstans mellan C och D så jag har svårt att hitta en bh som sitter där den ska all the time. Så skulle jag operera mig så hade det blivit till en C-kupa så att jag verkligen kan köpa en bh i den storleken och verkligen veta att den passar helt rätt.
Och det du skrev om att äta rätt och så, kan du se mitt svar på Lindas svar. Jag har svårt för det.


Har ni fått de svar ni ville ha?

Plastikkirurgi?

Ja, jag är sugen på plastikkirurgi, men inte extrema ingrepp utan:
  • Fettsugning av höfterna  ca 24.000 - Vill får bort mina "love handels" så midjan kommer fram.
    Alltså handlar det om ytterst lite.
  • Fettsugning av insidan av låren ca 24.000 - Endast längst upp där säkerligen många andra tjejer har komplex för. Det är av många anledningar som jag hade velat göra detta. Ett av dom är att jag vill kunna ha shorts på mig utan att känna att jag ser tjock ut eller att jeansen/tyget kryper upp vid innerlåren. Hatar det. Obehagligt och fult.
  • Bröstförstoring (hallongele) upp till 39.000:-
    Och NEJ, jag skulle aldrig välja att ha implantat som Kissie! Hennes är för det första extremt stora och för det andra så vill jag att mina ska se naturliga ut, inte som hennes. Max D-kupa. Hoppas ni vet vad jag menar.
-
Såååå... vad tycker ni? xD Det blir ju ganska dyrt. John säger att jag ska ta lån men då får jag först och främst skaffa mig ett jobb, annars får man inte lån från banken. Men jag är SÅ sugen! Okej, brösten är självklart ingen varken katastrof eller det jag prioriterar som number one av ingreppen,  men jag har sagt att om jag vinner mijlonvinsten på lotto så ska jag operera dom. x) Bara för att man kan liksom. Haha
Jag vill liksom kunna ha en tajt klänning utan att känna att jag egentligen inte borde ha den för att jag har mullig kropp och då syftar jag främst på mina "love handels" och insidan av låren som syns bra om man har kortare klänning eller shorts. Ja, ni vet vad jag menar.

Det är tydligen okej att en smal tjej som inte har kurvor eller extra fett på benen går runt med tunna, genomskinliga stumpbyxor med endast ett kort linne på sig som knappt täcker röven? Men om en som har en kurvig kropp, kanske lite extra hull här och där, framför allt på låren, så är det ungefär en sånhär reaktion "Nämen usch! Hur kan hon ha det på sig när hon ser ut så?" eller bara blickar som också gör ont.
Jag FATTAR inte. Visst, jag tänker med så, men ändå. Det är fel att vara kurvig som en tjej/kvinna SKA vara? Så vi ska gå runt med långkjol och långklänning så att våra lite "tjockare" lår inte syns, medan de smala pinnarna ska få gå sådär utan att nån bryr sig? Orättvist säger ju jag. Dock skiter jag i det, men vet vad folk tänker om mig. Jag vill inte bli pinnsmal. Är nöjd med de kurvor som ska finnas, men inte de som faktiskt kan försvinna.

Tyck vad fan ni vill, men det är så verkligheten ser ut nu. Inse det. Det är egentligen vi som inte bantar oss ned till 40 kg med en längd på 175 cm som ska vara de som har bäst självförtroende.
Kolla bara på alla små fjortisar som är 93-94-95or. ALLA sminkar sig som satan, bantar som fan för att bli smala... Bara för att killarna ska se dom. Hur hemskt är det inte? Tycker synd om er. Ni ska inte ens sminka er som 13,14 år gamla. Inte så extremt mycket iallafall med foundation, läppstift och vad allt är. Och håret... Tänker inte ens gå in på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen med John och se på Flickan som lekte med elden sen blir det Luftslottet som sprängdes.
bai


;)

Want you bad romance


Studentfest @ Oscar Forsberg

Fan vad alla ni män var snygga & stiliga i kostymerna. :D Grattis igen till alla er Studenter! Good luck in life! :)

Var på  skolan igår fram till 2tiden, då gick jag, Timsan och Malle hem till Malle och de åt lite och så. Lämnade lite saker där också som jag måste hämta. Fan. Men det var trevligt igår i Kånna på Oscars studentfest. :) Det var smörgåstårta, kaffe, godis, glass m.m. Usch vad mätt jag var efter det. Inte så mysigt. Men roligt att träffa Oscar på det viset iallafall. Det är inte ofta det händer. Vi ses alldeles för sällan... Hoppas du hade det roligt resten av kvällen. :D
-
Sen åkte jag in till stan för att vara med Tim men nej, då var han med en annan så jag åkte in i onödan. Dock träffade jag ju Poffe, Jocke, Robin m.fl. Så ensam var jag inte kan man säga men ja... Allt blev fel iallafall. Så Andreas och John hämtade mig i stan så tittade vi på Tal till Nationen från 2009. Rolig som fan. Längtar till den 1 oktober då jag och John åker till Växjö och ser Magnus Betnér Tal till Nationen 2010. Hihi! :D <3
-
Ikväll är det klassfest på gång med den nuvarande klassen MP3. :D Hoppas på att det blir roligt. Har ingen dricka och det suger men... Vi får väl se vad som händer. Förfesta hos Steff iallafall sen får vi se vad som händer. Hoppas på en toppenkväll iallafall.



Student Och Avslutning.

Min nya klänning som jag köpte igår på Vero Moda. Är hur nöjd som helst. :D
Skönt att äntligen sluta skolan. Det var fan på tiden. Längtar till utspringet. :D HIhi Har laddat kameran med nya batterier och har med mig extra. (Y)

Nu ska jag äta klart och sedan göra mig i ordning.
Bai!


Same Mistake

Jag är tydligen seg på att uppdatera bloggen, så här får ni en ihopsatt bild, från ikväll till och med, så länge tills jag orkar inte skriva om något. :)



United States of America <3


The World Better Prepare.

Usch. Känner mig jättekonstig. Trött, huvudvärk, fryser, är för varm, uppspelt (?). Vad är det för fel på mig? Aja, snart kommer John hem iallafall. Än en gång kommer han hem väldigt onykter men inte jag. Alltid lika jobbigt och trist. Har sett två filmer ikväll med; Stripped naked och Torture Room. Båda var bra. Stripped Naked är mer en thriller-drama och den andra är skräck. Det hörs nog på namnet. Torture room var verkligen en film där de torterade personer, så varning för den. Men Stripped Naked var helt okej. Lite sex och lite strippor... och död. Haha Men den är bra. En snygg kille med i den med. ;)

Jon Con från Stripped Naked. Läckerbit!

Nu kom John hem. Jävligt onykter. Så nu ska jag sluta.
Bai

Oh Sunny Day!

SOMMAR!
Det var 20 grader i skuggan redan vid halv 10 imorse. Hur underbart är inte det? :D Så jag har solat i en och en halv timme och ska snart gå ut igen. Det började blåsa lite för mycket innan. Inte kallt men det var inte lika stekande. Mådde inte alls bra idag när jag vaknade. Ont i hela kroppen och trött som aldrig förr. Somnade till och med i solen en stund (skönt). Nu mår jag bättre förutom ögat. Det gör ont! :( Och mina fötter! Omg. DE gör ont. Nästa gång jag vet att vi ska stå och gå mycket som vi gjort nu se senaste två dagarna så ska jag INTE ha tygskor som i princip inte har någon sula. xD Fail.
-
Ska snart ut i solen igen. Sen blir det att ta buss till stan och träffa Madde och se på vinbrännbollen. :)
Jag har saknat dig!
John ska vara med på brännbollen. haha Sweet! Man kanske skulle ta med filmkameran. En minnesvärd dag och kväll ju.
nepp! Nu ska jag lägga mig i solen igen opch vila som faan så man orkar med kvällen.
Hoppas på att träffa massa roligt folk med. :) :)

Bla bla bla...

Damp damp damp damp. Fan. Helvete. Satan. Varför? Jag vill inte. Det är jobbigt. Får se i sommar. Jag vill. Jag vågar. Saknar en massa. Saknar staden. Den är vacker.