DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIG. VILA I FRID, ÄLSKADE.




Nothing's gonna be the same.

Det otänkbara hände. Jag kan inte sluta gråta. Det känns fortfarande overkligt. Jag tänker om och om igen "Det här händer inte mig". Men det gör det. Och det gör ont. Min älskade lilla söta, underbara Alice. Jag kommer sakna dig och älska dig i all evighet. Du var den som jag älskade mest av allt i livet. Jag kommer för alltid ställa frågan "varför just du?". Din matskål står fortfarande kvar brevid Texas matskål. Nu hör man bara en hund som springer igenom huset, bara en hunds skall, hör bara att en matskål fylls med mat, bara en hund att kalla på, bara en hund att gå ut med, bara en hund att fira jul med... Jag tänker om och om igen att detta händer inte, detta är inte sant. Jag gråter som jag aldrig gjort förut men du kommer inte. Du kommer alltid så fort du hör så lite som en snyftning men du kommer inte.. Du är borta.  Du kommer smygande med öronen bakåt, en osäker blick och en viftande svans och kommer och lägger dig hos mig och slickar mig i ansiktet och armarna som om du säger "Sluta gråta nu, jag är ju här". Texas fattar inte sådant. Du är speciell, Alice. Aldrig ska jag försöka ersätta dig, du är det bästa som hänt mig, du har varit med i halva mitt liv, du är den som alltid stannat kvar hur arg jag än varit eller hur dum jag än varit, du lämnade mig aldrig. Men nu då? Ingen Alice. Mitt hjärta har ett tomrum nu när du är borta. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva skriva "vila i frid". Det finns inga ord som gör mycket ondare.

Som en fin gammal vän sa: "Men nu är hon en ängel i hundhimlen nu och är säkert jätteglad över det roliga hon haft. :) hon va verkligen en fin vovve!" Och hon har så rätt. Du är den finaste hundängeln, det kan jag slå vad om. Och jag vet att du vakar över mig. Jag tror även lite av dig finns kvar här hemma. Tänk allt du lärt Texas, det yrvädret vi tog hem en gång för flera år sedan. Jag tror han saknar dig lika mycket som oss, i alla fall hans ena hjärncell, haha...

Mitt hjärta är krossat, ögonen är svullna och min kropp gör ont. Saknar dig så jävla mycket! Älskar dig gumman. En bättre hund har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas för mig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, du var och är en stor del av det.
Igår tände jag tre ljus i din ära, då kommer pappa in precis när tredje ljuset var tänt och då berättade han att du var borta. Jag sa att jag precis i det ögonblicket tände det lilla röda ljuset och då sa han "Då får det vara Alice ljus". Och så är det nu också. Det lilla röda ljuset kommer lysa varje dag för dig, gumman. ♥

Jag tackar hjärtligt min älskade vän Andreas som kom hit till mig igår och fick mig på lite andra tankar. Vad hade jag gjort utan dig? Jag vet inte heller. Tack för att du pratade med mig och att jag fick komma hem till dig fastän du är sjuk. Det betydde otroligt. God mat (som vanligt), underbar familj, katter och hundar, kramarna och filmerna. Och det gjorde jättemycket att få träffa och mysa med dina underbara djur, de är alltid så glada och gossjuka. Älskar dig. Tack för att du finns för mig. ♥

SCOTTISH FOLD

Hur charmig är inte denna kattras? Önskar mig en i julklapp. De har så söta små öron! Denna översta bilden är jag helt såld på, så himla söt! Någon som vet hur mycket en shottish fold kostar resrasig?

Nu ska jag se film och äta choklad/chips. Later.











SNART ÄNTLIGEN

Ja, på torsdag är det den första december och då får man äntligen öppna första luckan! Detta är lycka. Den godaste chokladen är ju helt klart den i julkalendrarna. Sitter och lyssnar på Peter Jöback – Decembernatt (Halleluja) också. På repeat. Den är vacker! Plus att originallåten är ganska uttjatad så denna är lite bättre just nu.


EATING OUT

Haha! Har sett fem minuter av filmen... SÅ B! Men det är homosexuella, snygga män i den så den duger. YUM!



PLAYBOY STORE

Kan man annat än att älska detta? Hehe! Här finns det inte alls saker och kläder jag vill ha. Nejnej.. Och det är inte alls dyrt... När och om jag gifter mig så ska jag nog fasen ha playboy-underkläder och hela kitet under bröllopsnatten, haha. Sweet! :D





DET HÄNDER BARA INTE

Det är inte sant. Det är inte min hund som är allvarligt sjuk. Det finns inte. FAN! Mamma och pappa är på väg till Helsingborgs djursjukhus med henne nu. Hon hade lagt sig ner och krampat på golvet och snurrat runt och haft sig.. Skulle det hända framför mina ögon så vet jag inte vad jag hade gjort, därför valde jag att inte följa med till Helsingborg. Vem tål att se sin lilla, älskade hund så dålig och ligga och krampa och gråta? Inte jag. Det är illa nog att sitta hemma och bara tänka på det. Jag hoppas hon blir frisk.

♥ ♥ ♥


IKEA IN MY HEART

Helgen var awesome rent ut sagt och igår åkte jag, Daniel och Kristian till IKEA för shopping. Båda två behövde blommor... De agerade ganska gay när vi gick bland blommorna, haha! Skämt å sido, de skämtar ungefär... 95% av tiden de två är med varandra. Och det var roligt för mig att vara med dem två bara vi tre, för det händer ytterst sällan. Så det var trevligt! :) Jag tänkte att det var dyrt på IKEA och snålade därför asmycket, sen kommer man till kassan och jag tänkte "jaha, där försvann vän 300-400 spänn eller nåt). Nej, då däger kassörskan "Det blir 185 kr tack!" And I was like *facepalm*... Och ångrar då självklart att jag inte köpte mer ljus och kaffemuggar. Men jag och Andreas ska dit så snart han blivit frisk har vi bestämt så. :) Ska lägga in bilder på det jag köpte. Är riktigt nöjd ändå, fick det jag behövde för pengarna.


Muggar för 15 kr/styck. Ska köpa flera, finns i tre olika mönster. Jättesöta!

Endast 99:- och det är mjukt och juligt. Var tvungen.

Äntligen riktiga galjor!

Var tvungen att köpa det "lilla" blockljuset. 95 timmar brinntid är det. Nice!


JULPYSSEL

Har suttit och fixat ihop tre julkort nu + kuvert till det. Jag har några kort kvar att göra men jag tar en paus nu för min fantasi tryter, haha! Har ingen fantasi alls. Så nu tänkte jag äta något och dricka lite kaffe för att sedan fortsätta med pysslet. Hade också tänkt ta juliga bilder på mig själv, måste bara hitta min tomteluva.


TIPS

DETTA ÖNSKAR JAG MIG I JULKLAPP: En resa till Göteborg för piercing och ett presentkort på Shock att handla för i Göteborg.





PUT ME BACK TOGETHER

Or separate the skin from bone.
Leave me all the pieces, then you can leave me alone.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sitta och lyssna och njuta av Slipknot. Oh my säger jag... Herregud vad längesedan det var man lyssnade på dem jämt och ständigt! Det var nog på min emotid som jag lyssnade på dem, jag och Parro. Jaa... Ljuva tider det. När jag hör deras musik och ser deras äldre videos så tänker jag tillbaka till tiden då man gick i 6:an, 7:an och 8:an, det var då metal, speciellt Slipknot, var "inne". Haha! Som sagt, ljuva tider. Men jag är så äckligt glad att jag har musiken. Jag har nog varit psykiskt sjuk och helt och hållet galen utan den. Musiken har räddat mig så många gånger från att göra saker som jag i efterhand skulle ångrat (det låter jätteöverreagerat men det är sant). Är jag arg så låser jag in mig på rummet, sätter på metal och vrider upp volymen - då existerar bara jag, musiken och rummet jag är i. Att försvinna in i musiken och få njuta på det sättet... Ofattbart. Slipknot ger mig rysningar över hela kroppen. Varenda låt. Helt underbart!

Bilden ovan? Ren och skär jävla erotik för mina ögon. ♥
Videon nedan? Ren och skär jävla erotik för mina öron.



STONE SOUR

Har hittat ett nytt band där sångaren har en röst som en ängel; Stone Sour. Enligt kommentarer på youtibe så är det sångaren i Slipknot? Äh jag vet inte faktan riktigt, men han är grym i alla fall och det räcker för att jag ska lyssna sönder deras musik. ♥


BOUND TO YOU

Jag saknar att bli kallad flickvän. Eller "min flickvän", ännu bättre. Man känner att man är någons, att det bara är jag och ingen annan. Mja... Gulligullgull!

På tal om gulligull så såg jag nyss en film som Johnny rekomenderade; The Ward, samma regissör som gjort Halloween-filmerna (awesooome). Det var den bästa på länge. Filmen utspelar sig på ett psyksjukhus och vem älskar inte psykhus om jag...? Är helt såld på sådana filmer. Asylum vet jag inte hur många gånger jag sett, ett otal gånger. Så har ni någon sådan här film in mind så säg till! :)


KÄNSLIG HY MAYBE?

Kul att man har så jävla känslig hy! Har prickar som kliar och svider på låren och ryggen, och nu har jag även fått på armarna och självklart sätter sig prickarna mitt i tatueringarna. Mamma har i alla fall bytt tvättmedel nu så jag hoppas att skiten försvinner. Har för övrigt väldigt känslig hy mot allt. Har jag inte äkta silver i smycken så får jag utslag, främst halsband och även skärp om det går emot magen. Kan inte använda vissa duschtvålar, då får jag också prickar över kroppen. Kan bara använda två sorters schampoo och självklart så är det bara de dyra som jag kan ha.

Fy satan vad det är synd om mig.



NÄR MÅNEN BLIVIT HEL

Vill du lyssna då?

Jag önskar du finns kvar när solen stiger
När natten blivit dag, vill du ha mej då?


OOPSI DAISY, JA!












Jag har en fråga: Vad fan hände? Haha! Från att ha mellan 20-30 besökare/dag till över 100?! Nu känner jag ju press över att publicera intressanta saker. Jag får väl fråga er; Vad vill ni läsa om? Fler egobilder (öhöö)? Fler övriga foton? Lite mer saker om mig? Mer skönhetstips? Inredningstips? Ska jag börja med en sådan där lista som flera gör nu? Egna förslag?

Jag vet själv inte vad jag ska skriva för jag själv tycker inte att jag har ett intressant liv. Inte så pass att det blir intressant att läsa i en blogg i alla fall. Jag fortsätter som jag alltid gjort tills någon säger ifrån i alla fall. ^^

BINGO RIMÉR

Jag tycker inte om Bingo i sig riktigt, han är svår att tycka om. Men den här boken vill jag i alla fall ha, han är ju en väldigt duktig fotograf. I Vakna! med the voice som jag tittar på nu, så var han gäst där och de visade några bilder ur boken och jag blev verkligen sugen på att titta igenom hela själv. Jag själv tycker ju om att fota och det går säkert att få inspiration från denna boken. Önskar mig denna i julklapp. (a)



LYRICS TILL "INATT" MED AN2N



Vers 1.
Kvällen den är fixad ja nog känner jag så.
Men det känns som att jag måste ta mig upp till nivå två.
Så jag glider fram till bruden i baren å säger så
'Nämen tjena tja hallå 1+1 det brukar bli 2.
Så ta dina kläder så kan vi gå härifrån.' (Kom igen)
Världen är vår så vad gör vi? (Vad gör vi?)
Vi skiter i allt och bara maxar till tusen,
bit i kudden gumman, här kommer X2000.

REF.
Vi kan skita i allt, bara du stannar kvar.
Vi kan ligga inatt eller var det nåt jag sa som var fel?
Skit i det, för jag vet att du vill du med.
X2

VERS 2.
Han som du står med är det din pojkvän?
Skit i han så kan vi ha skoj sen.
För att han är en brat
Han ser ut som dig, han ser ut som en tjej
Jag vill inte ta fel så jag säger tack hej och lämnar dig

Brat, brat, gay, gay

Du kan rada dina polare från 1 till 30
Så ska vi se vem av dem som är bäst på petting.
Vi skiter i allt, var inte rädd om ditt liv
För älskling imorgon kan du boka en läkartid

REFRÄNG X2

BRIDGE.
Kan du inte göra mamma stolt en annan kväll
Öppna munnen älskling, in med den och sug och svälj
X2

REFRÄNG X3

BRIDGE X2

RERFÄNG X2

TRO INGET ANNAT

Jag är inte rädd för dig så jag behöver inte backa.
Mycket möjligt du kan spöa mig men inte ta min värdighet,
Tror du något annat fitta då tror du fel.


MOT ALLA VINDAR

Nu ska jag måla naglarna för jag har så himla tråkigt. Det blir hela kitet - underlack, brunt nagellack och topplack. Samtidigt blir det att se på någon film. Tror det blir "Friends with benefits", den var så jäkla bra.

Saknar dig.


YOU MAKE ME WANNA DIE

Du är knark - jag behöver mer fastän du förstör mig helt.

Jag tittar på One Tree Hill och dricker cola - helt okej. Är så jävla trött egentligen men det skiter jag i. Och jag märker att jag inte alls är på skrivhumör för fantasin sviker så.. Nu lägger jag mig i sängen igen, skickar ett sms till mannen min och fortsätter titta som en beroende på One Tree Hill. Later!


SO HOLD UP YOUR LIGHT

Let it shine 'cause this one's for you and me, living out our dreams

Detta är nog den första låten med Eminem som får mig att rysa. Jag älskar den, den är så vacker och jag önskar jag fick mysa till den, haha... Och Bruno Mars, behöver jag säga något om honom och hans röst? Han är ju en av sånggudarna i alla fall. Låten är underbar punkt.



WE FOUND LOVE

Gårdagen var mycket trevlig. Började kvällen med öl och skype med en underbaring, sedan hämtade Andreas mig och vi gled in till stan, träffade Cilla en stund sedan släppte han av mig hos Anders där jag träffade Bettan, Gösen, Pilla, Alexander, Anders, hans bror och några till. Där blev det ett par öl och sedan fick jag Johan Gunnarsson till att komma dit med och alla hade det trevligt. Efter det gick jag, Nisse, Johan N, Johan G och Anders ner till The Cave där det också blev lite öl och sådant gott. Där satt jag och Johan ett tag själva innan vi gick hem. Han däckade som en jag-vet-inte-vad, haha. Men jag gick ut och hälsade på Jesper bl.a. Kvällen vart lyckad men den kunde varit bättre.




Älskar min nya tröja som jag köpte på Gina Tricot för 99:- Den är snygg som fan.


JAG KOMMER, JAG KOMMER

Silly boys, they lovin' me so much. Silly boys, you can look but you can't touch.

Nu är jag festsugen. Andreas, vart fan är du?


RAISE YOUR GLASS

Troligen fest hos Kristian ikväll (som vanligt). SKÅL i så fall! Nu ska jag öppna en öl.




LIFE ISN'T ABOUT WAITING

Folk säger att du inte vet vad du har förrän det är borta. Sanningen är, du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det.


I WANT YOU TO WANT ME

God morgon! Vaknade första gången idag utan ett leende på läpparna eftersom pappa kom in med Alice och lade henne i min säng och säger att hon mår dåligt idag och det märkte jag. Hon vågar knappt röra sig för att hon får ont i nacken. Det gör så ont i mig att se henne sådan. Tur att mamma kommer hem med smärtstillande idag till henne. ♥

Andra gången jag vaknade så hade jag ett leende på läpparna. Mina tankar gled in på samtalet inatt i telefon med finaste mannen någonsin. Jag känner ett starkt behov av honom, jag borde vara hos honom right now. ♥

Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa till mig och se om man kan börja på min adventsljusstake som just nu är grön (inte okej) men den ska bli vit. Vi får se om den blir bra. Jag är ganska klumpig av mig och motoriken och tålamodet ska vi inte ens gå in på, haha. Men men. Måste ha den fin till jul.

Gillar bilden starkt.


DON'T BE SO SHY, PLAY WITH ME

My dirty boy can't you see that you belong next to me? My dirty boy can't you see there are the one that i need?

Nu ska jag nog lägga mig. Personen jag behöver mest just nu är väldigt dålig på att svara mig, så jag ger upp kvällen och lägger mig. Morgondagen  kommer gå till att fixa lite med mig själv; fixa naglarna, komma på någon rolig festfrisyr, fixa lite här hemma, måla om min adventsljusstake (i alla fall börja) och allmänt fixa inför kvällen som bjuder på fest hoppas jag. Jag vill träffa nya människor! Vill ha mer spänning i mitt liv.

Bla bla bla.. Godnatt


Är inte denna bilden underbar? Så söt och så sann. Kitten <3


FUCK YOU AND FUCK HER

I wish that my memories will go away. I hate you, boy. You've destroyed my faith in love. Everything you said and did to me was a big lie. That day when you realized what you had done, you went hiding. Fucking pussy. Fuck you and all that shit you've done to me.

The question is... what's gonna happen the day I see you again?

LÄNGTAN

Julen. Något av det bästa jag vet.



SMILE, KITTY

Haha, bilden gör mig glad.



Sitter fortfarande och ser på One Tree Hill. Och myser lite i ensamheten.

TAKE A CHANCE

Because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.

När ska man sluta lipa åt klippen i One Tree Hill som innehåller minsta lilla kärlek i? Tårar kommer det tillräckligt från mig ändå var dag. Men hur kan man hålla tårarna inne när man ser hur lyckliga de är? Okej, det är en serie men vad fan? Jag har kvar mitt lilla hopp om att få bli älskad en dag.


NOVEMBER


COFFEE BREAK

Nu har jag gjort i ordning i köket, mitt rum och hängt upp tvätt samt lagt in allas rena tvätt i respektives rum, så nu sätter jag mig framför One Tree Hill med en god kopp kaffe och min sköna huvudvärk.


DU SKALL ICKE SYNDA...

Too bad! Det är jag bäst på, därför tar jag en öl nu, vatten släcker inte den törsten jag känner. Det är trots allt lill-fredag. ;) Jag har dessutom plockat i ordning på rummet så det är fint och tänt en massa ljus. Mysfaktor 2000 ungefär. Saknar bara en person.


MUFFINS & GLASS

Fika och One Tree Hill. Nice.

SHOCK.SE <3

Jag vet inte varför, men jag har fått "dille" på bältesspännen! Dessa är så sjukt snygga och bad ass. Vill ha. Från Shock.se Men nu ska jag hoppa in i duschen och vakna till, är seg som fan.





SHOOTING STAR

Måste klippa mig snart och färga om håret, det börjar bli ljust... Sitter och lyssnar på musik som fan nu och är smått social på facebook (yaaay). Längtar till helgen, då blir det fest både fredag och lördag tror jag. I alla fall en av dagarna och självklart är det Kristian som har huset fullt. Sweet.



AN2N FEAT. SAJMON - I NATT

Jag blir så glad av denna låten, lyssnar på den om och om igen. <3


LJUNGBYOPTIKERN

Strax åker jag till staden och fixar syn-intyg. Ses där eller nåt.


KORT? LÅNGT? LOCKIGT? PLATT?

Sitter på google och kollar på frisyrer. Jag måste göra något med mitt hår, jag är så trött på mitt utseende och hår. Det hade inte varit fel med en make over. Det jobbiga är att jag är lockig som fan och vill ha längd på håret, men vill ändå klippa av det för att få en helt ny look, men ju kortare hår - desto lockigare blir det och jag trivs inte i lockigt... Eller, jag har väl krusigt hår eller nåt sådant mitt i mellan.

Är det någon som vet något superknep på hur man framhäver sina lockar? Om man är självlockig eller vad man kallar det. För jag har provat allt och alla produkter för att få fram lockarna men aldrig så att det håller ens en dag. Så har ni något knep så berätta gärna.




F5

Uppdatera sidan! Jag har gjort min blogg lite mer jul-vänlig, hihi! Visst är det mys? Jag längtar till julen, jaaaa!


GLÖM OMVÄRLDEN

Känner att jag måste glömma omvärlden för en stund. Börjar pilla ihop en ny header till bloggen som passar nu till jul. Vi får la se hur detta går. Ska faktiskt göra headern i Photoshop för en gångs skull, hehe. Och vid PS har jag inte suttit sen jag gick i skolan så vi får se om det blir bra men det tror jag nog.


I'M REALLY FUCKING SORRY

Jag vill vakna lycklig. Ungefär som i söta, romantiska kärleksfilmer. Inte som i en mardröm som det varit nu i 1,5 år. Vaknar ensam med min klump i magen och halsen varje morgon och önskar att dagen ska blir bättre än den var dagen innan, men den blir är exakt detsamma. Jag vill må bra.


YOUR LOCAL DEALER

599:- Det är dyrt. Men fönstershoppa är som tur är gratis! Buhu.. Vill ha.




799:- också c*-snygg!

PUMA & SHEEN IN MY DREAMS

Äntligen svarar dem på Ljungbyoptikern! Fick en ny tid imorgon vid 15.00 istället. Gött att det är fixat. Nu ska jag klä på mig lite mera för att sitta bara i en stor hoodie är fan kallt.

Jag drömde en helt awesome dröm inatt! Jag drömde att jag hade en stor fest och då hade mina vänner fixat så att Charlie Sheen kom dit, haha! Han kom dit och han var jätterolig, sexig och jag gjorde allt för att han skulle vara med mig. Han var ju inte direkt impopulär bland alla på festen. Sen så pratade han svenska istället för engelska men fortfarande samma sexiga röst.. Mums på honom säger jag bara. Jag fick honom på fall också. Någon gång under drömmens gång så vaknade jag till men somnade snabbt om och då fortsatte drömmen. MEN... Då var det en till snygg man med; Johnny Puma. Det var också pretty awesome kan man säga. Det var nog den bästa fest jag haft, men det hade ju inte gjort något om det hände på riktigt, HEHE. Det var en skön natt.



MYS IN MY BED


Nu blir det frukost och försöka komma fram i telefon till Ljungbyoptikern, det tutar upptaget hela tiden...

HAND-FETISH?

Jag vet inte hur många av er som har tänkt på detta, men jag själv kom på det nu; Jag har ofta med mina händer på bilder. Jag gör det nog omedvetet för att jag tänker aldrig på att jag gör det. Men jag älskar mina händer, det gör jag. De är lagom stora, oftast fina naglar, mjuka, lena och fina. Vissa av er tänker kanske att jag är knäpp men njae, alla har vi någon speciell del på kroppen man tycker om mer än någon annan och jag gillar mina händer och ögon. Och en anledning till att jag gillar att vara osminkad är för att då syns mina ögon extra mycket, de är mörkast i ansiktet och då får de mer uppmärksamhet. Sminkar jag mig hårt så dras blicken till ögonen också, men inte på samma sätt. Och när det gäller händer så tittar jag på andras händer också. Främst killars händer. Jag har nog en hand-fetish, haha! En kille som jag ska vara tillsammans med måste ha fina händer på något vis. Jag är knäpp. Fan vad jag tjatar. Bjuder i alla fall på två osminkade och nytagna bilder. Nu ska jag äta chips!

Nu ser ni mina hål i öronen med! Jag hoppas de läker som de ska så jag kan börja töja någon gång i slutet av december.

MIN ÄLSKADE ALICE


Det gör ont i mig att Alice inte mår bra.
Innan idag när vi kom hem så kom hon och hälsade på pappa och han klappade henne som vanligt men då börjar hon skrika och det gjorde så jävla ont i mig att höra det! Det var liksom inte ett sådant kort skrik som när man t.ex råkar trampa henne på tassen, utan hon skrek av smärta i en evighet kändes det som och jag började störtgråta och höll för öronen på mig själv. Hon vred på huvudet mycket åt ett håll och skrek... Det såg så hemskt ut. Mamma tror att det möjligen kan vara reumatism, det kan både djur och människor få och för er som inte vet vad det är så är det en ledsjukdom som gör att man blir stel om man inte rör sig och när man väl ska röra på sig så gör det ont i leder/muskler. Det kan vara möjligt eftersom hon faktiskt är 8 år gammal och i människoår blir hon plötsligt gammal. Jag är så rädd att det är något med henne som kan leda till avlivning. Det är ju ingen stor chans men har hon något som inte går att bota/medicinera så... Fy fan. Jag hatar det. Så nu får hon inte hoppa ned från soffan eller sängen själv utan antingen får vi lyfta ned henne eller får hon lära sig att ligga i sin korg men hon vill inte det, hon vill ju ha värme. Detta är hemskt. Varken hon eller Texas har varit sjuka på detta sättet att han/hon gråter och djuren vi haft tidigare har aldrig varit allvarligt sjuka så detta tar hårt på mig som fan. Oavsett om det är lindrigt eller inte. Min lilla älskling... Älskar henne så jävla mycket. <3

LITE FARS DAG-FIKA SLÅR ALDRIG FEL

Kom precis hem från en mysig fars dag-firande hos mormor och morfar. Det bjöds på tårta, kaffe, kakor, godis och så en Baileys med självklart. Det är farligt gott! Min moster börjar få en rejäl mage nu med, så himla sött är det. Dock vågar jag inte tänka på den dagen jag har en gravidmage. Läskiga tanke. Kvällen var överlag trevlig, det är inte ofta jag träffar mormor och morfar nu och det slog mig för ett litet tag sedan att de kan tas ifrån mig när som helst, på vilket sätt som helst så jag har bestämt mig för att gå upp till dem oftare om så bara för att dricka lite kaffe. Jag vet inte hur jag kommer hantera dagen då de är borta... Usch! Hemsk jag är som skriver detta, haha. De har låååångt kvar bestämmer jag! <3

Igår var det in till stan med Andreas som gällde och vi åkte runt i Ljungby med dansband på hög volym och sjöng och jag hade ett par öl till. Det var trevligt. Sedan ringde Robin så vi åkte till honom och drack lite innan jag, Andreas, Sara och Robin drog ner till centrum och träffade lite folk på raggen och sedan vidare till The Cave och där satt vi tills de stängde och vi drack och hade det roligt. Kvällen slutade hos Robin och där däckade både han och jag ganska snabbt. Idag blev det pizza och kebabtallrik som bakfyllekäk, haha. Fick även hans extranyckel till lägenheten med så jag ska komma och städa åt honom (för där städas det inte allt för ofta) och för det så lagar han mat även till mig. Helt okej deal då vi båda gillar samma saker i matväg. Skitbra! Vad gör man inte för sina närmsta?

Veckan ser väl ganska seg ut antar jag. Ska fixa syn-intyg tidigast tisdag om det går och sedan har jag och Natalie bestämt träff också för en fika eller så, saknar henne faktiskt. Och på tal om sakna så saknar jag också Cillapilla som fan. Det går alltför långt imellan gångerna jag träffar tjejerna alltså. Inte okej, detta måste ändras på!

Nu är det myskläder som gäller och glo på One Tree Hill tror jag. Får se om Gösen orkar masa sig hit för kaffe och muffins eller inte. Om inte så blir det helkväll med OTH eller en mysig skräckfilm.

Måste visa denna bilden, den är så jäkla klockren. Jag dog av skratt när jag såg den. Haha!


SAILOR BEER

Öl. Mums. Mer behöver jag inte säga. Skål!


I DON'T BELONG THERE

I always said that I would make mistakes, I'm only human, and that's my saving grace. I fall as hard as I try. So don't be blinded, see me as I really am - I have flaws and sometimes I even sin, so pull me from that pedestal, I don't belong there.

I wear a halo when you look at me,
But standing from here, you wouldn't say so.


ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG



Idag den 12 november är det Alla Krossade Hjärtans Dag. Jag passar in - jag är on. Men igår hade jag en trevlig dag och kväll med vänner så jag tänkte inte speciellt mycket. Usch. Jag vill må bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta något. Vi får la se senare vad dagen har att erbjuda. Är inte sugen på någonting, jag vill gå runt hemma i bekväma myskläder och bara vara... bekväm och glo på sköna skräckfilmer. Låter som en awesome lördag. Höhö

ÄR JAG GALEN?

Ibland tror jag att jag är psykiskt sjuk och jag vet att Jesper håller med mig. Vi såg en "rätt" blodig film som heter "The Devils Chair" och efter den... Ja, jag nämnde för Jesper att jag vill döda någon innan jag dör. Knivhugga. Han visste inte riktigt om han varken ville eller vågade sova den natten. Jag började prata om vad man behövde planera och att man måste ha ett jävligt bra alibi osv. men han kallade bara mig störd. :( Jag BLIR galen i huvudet när jag ser tortyr- och psykfilmer det borde alla veta om mig. Jag njuter av filmer som den här. Ögongodis. Jag förändras helt, på flera sätt.

Varsågoda, här har ni trailern på den underbara filmen. Ja, den är fucked up. Säger en sak: RAAAAAACHEEEEEEL!


CHANGES IS GOOD, RIGHT?

Det kommer ske ett par ändringar med mig inom ett par, tre månader. Jag är konservativ av mig och det stör mig som fasen. Jag har bestämt mig för att göra saker som jag egentligen inte vågar.

Jag ska ta hål i öronen imorgon om det finns tid för det. Jag är rädd. Haha! Jag har tatuerat mig och tagit hål i öronen innan men nu är jag nervös. Typiskt mig.
Kommer troligen få en tatuering i tidig julklapp och jag hoppas jag får en tid hos Wicked Tattoo! Det motivet är awesoome! Här är en länk till en av tatuerarnas myspace, han är grym! Carls myspace <---
När hålen i öronen har läkt fint så ska jag börja töja vänster öra. Var inte oroliga, jag ska bara ha 5-6 mm.
Om öronen läkt fint i december så ska jag antingen pierca kinden eller dermal, jag har inte riktigt bestämt mig men det lutar väldigt mycket åt kinden.
Nästa gång jag klipper mig (vilket blir väldigt snart) så kommer jag klippa side cut. Är trött på mitt tråkiga hår nu! Och hår växer ju alltid ut.

FRI FRAKT i 24 H

På TS! Hur awesome...?! Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida.




VAR INTE RÄDD



"
Det viktiga är att inte vara besviken över livets besvikelser. Lär dig släppa taget om det förflutna och inse att varje dag inte är solig. Och när du är i mörkrets hopplöshet, kom ihåg att det bara är under nattens mörker som man kan se stjärnorna. Och de stjärnorna visar dig vägen hem.
Så var inte rädd för att göra misstag, snubbla och falla. För under större delen av tiden kommer de största belöningarna från att göra det som skrämmer dig mest. Kanske du inte får allt du önskar dig... Kanske får du mer än du någonsin föreställt dig. Vem vet vart ditt liv tar dig? Vägen är lång, och i slutändan är det resan som är målet."
- Coatch Whitey Durham, One Tree Hill

BARBARELLA.SE


Smycken från Barbarella. Klicka på bilden ovan för att komma till deras hemsida.
Dessa smyckena vill jag haaaa. Snyggisar.



LÄGGDAGS! Godnatt!

I'M ON

This is nooot good! Sitter och lyssnar på de mest ultimata festlåtarna och jag känner hur gärna jag vill klä upp mig, sminka mig och allt! Och ölsugen blir man självklart då också. FML. Sååå... Ge mig fest?

Känner saknaden för sommaren också så här kommer ett par bilder från i somras när jag, Natalie, Cilla, Joel och Andreas var vid sjön och gottade oss. Och på tal om sommaren så blir man självklart sugen på grillat och en kall öl på det, vänner och skön musik en sommarkväll. Gah.. Ge mig sommar året runt.






you gotta love summer

CHOCOLATE

De blev muuuuuums!


NO PAIN, NO GAIN


Kan inte låta bli att titta på tatueringar.




PIERCINGS

Det är mycket jag vill ha, men jag kan inte ha alla, haha! Klicka på länkarna för att se bild.
Jobbiga beslut man har ibland alltså! Sen ska jag ta hål i öronen snart och jag hoppas det går bra denna gången. Om det läker som det ska så ska jag töja också. Inte till jättestor storlek dock, men så att det märks av. Göööött!


NU lägger jag mig, hehe. Godnatt.


EN NY ÅRSTID ON THE WAY



Ja, snart är den fan här. Eller den borde vara här nu! Vid den här tiden förra året hade vi runt en meter snö, och nu är det minst 10° varmt. Det är något fel på detta landet... Sverige i ett nötskal kan man säga! :) Men okejdå, så länge det är vinter med snö, torrt och sol så är det lugnt. Slask tackar jag nej till. Usch fy fan. Man blir trött och deprimerad bara man ser ut igenom fönstret. Jag vill ha en lika fin och vit jul detta året som förra.

Nu säger jag godnatt bloggen, nu väntar filmen. Godnatt!

FILMTAJM

Tankade en skräckfilm häromdagen som heter "Case 39", någon som har sett den? De som kommenterat har bara skrivit gott om den så jag får chansa. Nu när alla gått och lagt sig så ska jag sno tvn och sätta på den filmen med lite chips till. Imorgon åker jag till stan för att söka jobb. Ska "knacka dörr" i stan och hoppas på att de behöver folk. Det var i alla fall ett ställe där de sökte folk och där jobbar min kusin så jag kanske har tur! :)

RANDOM FAKTA OM MIG

För er som orkar läsa. Haha!

1. Är egentligen blond.
2. När jag är ute så blir jag lite tuffare, lite flörtigare och lite större i käften.
3. Jag är helt handikappad utan min mobil.
4. Har fler killkompisar än tjejkompisar, och det får faktiskt min framtida partner acceptera.
5. Jag dricker inte drinkar om de är minsta lilla söta. Håller mig helst till öl eller rom.
6. Det kan verka som att jag har ett skitbra självförtroende och självkänsla - det är tvärtom.
7. Har svårt att vara arg på någon och skälla ut någon som förtjänas det, oavsett hur arg jag än är. Eller jo, på fyllan då jävlar.. Haha!
8. Jag har jävligt svårt att hålla i pengar.
9. Tål inte när det är smutsigt och disk osv. i köket. Det är där man gör sin mat som man ska äta, där SKA det vara rent.
10. Jag har nog den värsta nivån av spindelfobi.
11. Jag har väldigt svårt att leva i nuet. Jag drömmer mig gärna tillbaka i tiden då man umgicks med de gamla vännerna som man inte har nu, när man var med killen man älskade, när man var yngre och livet var en lek osv.
12. Jag vet inte vad jag hade gjort utan musiken. Den har hjälpt mig igenom så jävla mycket, både bra och dåliga tider. Ingen musik - Inget liv.
13. Ända sen jag var liten har jag haft en och samma dröm: Att få bada med och klappa delfiner.
14. Jag har blivit besatt av tatueringar, både på mig själv och på andra. Jag har en massa planer och jag längtar tills jag kan göra nästa.
15. Har det senaste året blivit väldigt intresserad av att inreda, precis som mamma är.
16. Jag är faktiskt lite rädd för att skaffa jobb, även fast jag vet om att det är det enda sättet att få pengar på, jag är rädd för att pga ett jobb tappa kontakt med vänner och att plötsligt vara en stressad människa som glömmer bort att leva.
17. Personen som betyder mest i mitt liv är mina kära mamí. Men också min mormor och morfar betyder ofantligt mycket för mig. Jag vet inte vad jag gör när någon av dessa personer försvinner...
18. Jag vill ta studenten en gång till, för att jag var så jäkla sjuk på min. Sjukt ont i halsen, hosta och allmänt dålig. Sen vill jag göra om den för att jag älskar min klass MP3.
19. Det första intrycket folk brukar ha på mig när de ser mig brukar vara bitch. What?! Jag är långt ifrån det! Jag är en omtänksam, (alldeles för) snäll, rolig och trevlig peron. Snälla folket, lägg ner fördomarna och lär känna personen istället innan ni börjar snacka skit/skaffa fördomar. Oftast så har man väldigt fel.
20. Jag älskar Göteborg.


HEAT

1. Tryck på F5 så att sidan uppdateras. Har gjort ett par ändringar i bloggen.

2. Mamma har eldat utanför huset och den röken (som luktar ovanligt äckligt) har nu nått mitt rum. Blä.. Så nu har jag sprayat min goooda Beyoncé-parfym över hela rummet. Det är faktiskt ett köptips; Beyoncé Heat parfym. Den doftar mumma! Jag köpte den lilla flaskan för 299:- på Lindex.


SOM EN NY MÄNNISKA

Duschade nyss av lite av bakfyllan. Det hjälper förvånadsvärt mycket att ta en rejäl, nogrann dusch om man känner sig bakis. Det känns som att man låter kvällen före-skiten rinna av, haha. Sitter i handduk, känner mig allmänt fräsch och önskar jag hade en mysig man att krypa ner i sängen med framför en film.

Gårdagen var riktigt rolig om man räknar bort att jag inte kom in på Harrys. Kristian hade fest, as usual, och det var bara trevliga människor där, dans, öl, groggar och fylla. That's the way I like it!