Kläder kläder kläder! <3

Det här köpte jag i Göteborg på shoppingrundan med Jonathan (6 timmar lång, stackars J). Det gick på ca 3000 och där är lite mat inräknat. ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA! Sjukligt. Det hjälper inte att Jonathan säger "Ska du in i den butiken så får du inte komma ut tomhänt!"






Nytagen helt nyss. Woooow. Och nu ska jag duschaaaaa sen äta.


Jag är jätteego, jag vet.


Stör ej.


Se klart avsnitt 14 av Gossip Girl sen sova. Stör inte. Orkar inte prata med någon ikväll.
OVERANDOUT

I did it. Again.

Varför ska jag alltid rota i det förflutna?! Jag blir galen på mig själv. Jag gör bara mig själv besviken och ledsen, ingen annan. Jag kan inte ändra på det nu, helt omöjligt. Men hade jag kunnat det... Då hade jag gjort det. Jag var lycklig, men jag förstörde det för att just då, för stunden (bokstavligen), var jag arg och ledsen. Men se där! Jag fick allting att försvinna. Jag fick allting förstört, kommer aldrig komma tillbaka. Jag önskar jag ljuger när jag säger det, men det gör jag ju inte, eller hur? Personen jag pratar om nu har jag absolut ingen kontakt med. På grund av mig. Säger inga namn över huvud taget, men jag var lycklig. Egentligen. Men en liten skitsak fick det att försvinna. På grund av mig. Jag känner att det är på väg att hända igen. Men denna gången tänker jag längre än dit näsan når.

En enkel fråga: Hur fan kunde jag?!



Why do we people always want the most impossible things?



Kvalster - Nej tack!

Nu ska jag fan i mig byta sängkläder för det var evigheter känns det som. Usch! Städa rummet över huvud taget. Är jävligt seg efter jobbet idag, men måste man så måste man. Efter städningen blir det en efterlängtad dusch.

OVERANDOUT



Stolt brutta!

De är aasgoda! Yumyum! De var inte riktigt så kladdiga som jag ville ha dem, men de är fortfarande äckligt goda om man får säga så. :D

På tal om något helt annat, så har jag mygg- och knottbett överallt. Kliar som sätan!


Väntan

Sitter och väntar på att mina kladdmuffins ska svalna så det går att äta dem. Hoppas de blir goda, jag failade lite så... Men men! Hoppas på det bästa. Kommer bli aaaawesome!

När jag satte in dem i ugnen.

The Top Cats

De är helt underbara! Top Cats är ett rockabilly-band som spelade i Talang detta året. Hörde igår en låt av dem på Radio Kronoberg som jag föll för direkt. Jag lovar, om ni tycker om svängiga bugg-låtar så älskar ni låten nedan. Lyssna! Ge dem ett försök.

De finns med på Spotify också: The Top Cats

Låten från radion: Heartache


Klippet från Talang.

Forget about the price tag

Hm. En smörgås och sedan sängen. Slänger på en film att somna till bara. Imorgon är det jobb och sedan vet i fan. Saknar Jonathan. Buhu.

Godnatt folket! OVERANDOUT


Heaven is a place nearby

Robin Bubblan Caster 3/3 1991 - 12/6 2010
Vi saknar dig!

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back

Lene Marlin – A Place Nearby




Snälla, bli min

Jag ska nu sätta på mig mina mjukisar, göra en smörgås och sedan titta på One Tree Hill. Imorgon är det jobb 07 -16 igen. Är trött på att jobba. Men jag får i alla fall pengar. Need! Bara denna och nästa vecka kvar, sen söka riktigt jobb. Plus att då har jag tid för min älskade pojkvän, som jag för övrigt saknar som en galen atm. Och, om jag får välja, så kommer det spenderas mera tid i Göteborg med honom, än här i Ljungby.

Later.


Vill du ligga med mig dååå?

Jag och Jesper Stensson sitter i Skype och jag är väldigt underhållande. Gissar jag på. Cam kan vara väldigt roligt ibland. :D Och nej, inget sexuellt, bara en massa fjant, mimande, sjungande osv. Hahaha! Saknar idioten.

Väntar på baby med som har varit med far min i Göteborg idag för att hämta en bil, som för övrigt inte köpts eller vad fasen det nu var. Så jag väntar ivrigt! Åkte ifrån en sovande plutt imorse vid kvart över och NU, ca 12 h senare så man pussa på honom igen. J ♥


OTH-nostalgi

Precis som the old good times, sitter jag med mitt kaffe i min Dog Lover-kopp och tittar på One Tree Hill. Har börjat om på säsong 1 nu och det är hur nice som helst. Det är samma känsla som i höstas, när jag rå-tittade på OTH, så många avsnitt jag bara kunde på en dag. Det är en ändring nu bara: Jonathan tittar med mig. <3


Sex and the City

Oh vad jag saknar Sex and the City! This pics makes me wanna see the whole series again. <3 Jag älskar Carrie's skrivförmåga som hon har. Hon fick mig att börja skriva. Hon fick mig också att tänka på saker och ting på olika sätt, nya perspektiv och synvinklar. Den karaktären hon har i Sex and the city är inspirerande. Såååå jag måste se serien igen.




Hahahaha!






I believe

Stack hem från jobbet idag vid halv 10-tiden pga illamående. Jag kan må illa på morgonen men det brukar gå över ganska snabbt, men nu varade det längre och jag spydde nästan också. Usch. Mår bättre nu litegrann iaf när jag vilat i lite över en timme. Jag hoppas det går över eftersom Jonathan ska komma idag.

Nu sitter jag i soffan hos Lina och har MTV på med härlig musik, laptopen i knät och en söt liten missekisse, Zigge, jämte mig som ligger och knorrar helt mysigt. Jag vet inte hur Linas dator fungerar, så kan inte ta en cambild, men han är i alla fall söt som faen här brevid mig, hihi. Mys. Älska att det är Top 11 at 11 på MTV med bara Rihannas låtar!








♥ Jonathan Fougelberg, sweet love... ♥

I found a man I can trust.
And boy, I believe in us.

I've opened up, unsure I can trust.
My heart and I were buried in dust.
Free me, free us.