LIKE A LOADED GUN

Låt från OTH säsong 9, avsnitt 13. I början hatade jag Tyler Hilton's karaktär som Chris Keller men nu tycker jag nästan han är snygg. Hans röst är sjukt porrig.

Tyler Hilton. GOD he's good!

LOVE CRIME

Jag hoppas att kvällen blir bra annars... Jag vet inte. Hoppas bara det.
Jag vill ha den 16:e april. Nu. Längtar!


ABSOLUT SISTA SÄSONGEN


Ögongodis. Yepp.
Dear James Lafferty, i'm gonna miss your handsome face on my screen.

Två avsnitt till av OTH, S09E12 och S09E13. Läste igår på James Lafferty's (Nathan) fanpage på facebook att sista avsnittet spelas in nu. Han kände sig nostagisk. Fy fan vad tråkigt att det inte kommer mer OTH! Jag menar, efter nio säsonger så "känner" man ju alla i serien ganska bra. Jag vill aldrig att det ska sluta. Usch. Hemska tanke!

Nu blir det One Tree Hill i alla fall. Fasen vad jag lipade i avsnitt 11 alltså.. Hemskt vart det. Får se vad som händer i avsnitt 12. Hoppas han kommer tillbaka! (Bara för att göra OTH-tittarna nyfikna, de som inte är på 9 än.)

GOOD MORNING SUN


GODNATT SNYGGINGAR

Har varit en trevlig kväll med fina vänner. Imorgon är det trubadurkväll i Skeen som gäller med de närmsta. Synd som fan dock att min dejt jobbar dygn denna helgen annars hade han med varit med.
Men nu är jag tröööött, så nu ska jag sova. Som fan.


USA <3

Födelsedagspresent från Tommy, 99:- på NewYorker. Fucking love it!
Har bara letat i ca 3 år efter den.

PUSS PÅ DIG N!

Mannen med stort M så att säga. ;)

Nu ska jag se på film och sedan hänga upp tvätten där mitt nya snygga, feta USA-sängklädes-set ligger. Gah jag är så jävla nöjd! I Ullared blev detta köpt; Plattång, sängkläder, sololja, bikiniöverdel, sommarklänning, ett tvåpack trosor, ett fempack strumpor och ett iPhone-skal. Blev mycket saker för lite pengar. Awesome.


GILLAR GINA TRICOT MER & MER




 


YOU MAKE ME SMILE


Du vet vem du är. :*


SCANDALBEAUTIES.COM <--

Ja, på den sidan finner ni mig. Så mycket fler läsare. Så om du är en trogen läsare så är det bara att fortsätta fast på min nya blogg på Scandalbeauties: Sophie Berg


GOFUCKYOURSELF!

Såg dig. Du körde förbi lägenheten. Jävla as. Bara att se din jävla Citroën gör mig förbannad. Hoppas du mår sämst för vad du gjorde mot mig, känna dig lika jävla sviken och sårad som jag kände när du ljög både för mig och min familj. Sån jävla lögnare är du. Hoppas du aldrig får någon, vore synd om tjejen som du ljuger för. Du kommer bara fortsätta ljuga för alla. Önskar dig all olycka. Hoppas innerligt att du läser detta. Du vet vem du är så. Tack och hej. Svin.



 


NYKLIPPT OCH FIN

Klippte av 3-4 cm eller något på håret... Trist men nu är det friska toppar i alla fall + att jag klippte luggen lite kortare så det blir lite frisyr. Syns inte på bilden dock. Men skönt att vara klippt i alla fall! Tack än en gång till Lina. :)


SIMON'S CAT. GIMME A CAT!

Hahahaha! Jag kan titta på dessa videos hur många gånger som helst och skratta lika mycket varje gång. Simon's cat är förbannat roligt. HÄR är kanalen till dessa videos.





DÅ VART MAN 20 ÅR!

Yep! Idag den 14 mars är det min dag. Och just i år fyller jag 20 år. Jag känner ingen speciell förändring förutom det att jag får handla på systemet. Det är i och för sig roligt. Jag hoppas på att dagen blir bra. Är fortfarande kvar i Klippan så jag hoppas på en mysig dag och kväll. När jag kommit hem igen så hoppas jag att det blir kalas så att jag för det första får träffa min nya kusin (som jag hoppas döps till Tyra) och sedan träffa de andra i släkten, det är mysigt.

Btw, snart runt 11-tiden föddes jag för 20 år sedan. Deeeet är.. Långt bort, hehe. När jag föddes vart det en fin, solig vårdag sa pappa, men sedan dess har jag bara haft gråa och trista födelsedagar utom kanske 2-3 stycken.
Nu blir det i alla fall frukost och vakna till lite framför tvn. Är besviken på vädret idag... Igår och i förrgår vart det ju jättefint väder med mellan 12 och 15 grader i skuggan. Det är blå himmel idag iaf, det är ju alltid något? Jag satt ute igår och fick faktiskt lite bränna. En grund iaf.

 

 


SKÖNMUSIK

De två låtarna som är på repeat i hörlurarna på Spotify. Bra skit.


LUGN SÖNDAGKVÄLL

Mysfaktorn är på max!


ELIIIT

Kom att tänka på Björn Gustafsson, haha! "Watch out... Det måste ha något med klockan att göra asså.."


DAGENS ÄMNE - MINA RÄDSLOR

Ja, jag är nog rädd för många saker. Men ska vi prata rädsla som är så stark så det är fobi så är det ett par saker; trä, spindlar, insekter. Spindlar är min absolut största fobi. För det första så har de åtta ben, vilket bara är äckligt. De har ett dussintal ögon, vilket också för jävla äckligt. De är håriga, långa ben, bits, gör äcklig spindelväv som fastnar överallt och det värsta av allt; De trivs på ställen där det inte är någon mögel. Det betyder att om man har spindlar hos sig så behöver man inte oroa sig för mögel, för då trivs de inte. Mitt rum är mögelfritt med andra ord. Önskar ibland att jag hade ett mögelrum. De bara sitter där uppe i taket i ett hörn och väntar på att anfalla. Eller bitas. Eller ätas.. Det är en äcklig fakta också, att man äter i snitt 8 spindlar/år eller vad det är. Det är 8 spindlar för mycket i vilket fall. Jävla äckel. Jag vet att de äter myggor och flugor och sådär, men jag hade hellre haft flugor alltså.. Jag tycker att folk ska lära sig skillnaden mellan att vara rädd för något och att ha fobi för något. Jag är rädd för höjder t.ex men har fobi för spindlar (eller djur med fler än fyra ben rättare sagt) och folk förstår inte hur hemskt jag tycker det är med spindlar. Det är irriterande ibland till och med. Folk retas med låtsasspindlar, säger att jag har en i håret osv, men att göra så mot någon som har en fobi är riktigt elakt tycker jag. Respektlöst om inte annat. Visst kan man skoja och jävlas med folk, men inte angående sådant som kan få någon att gråta av rädsla och dessutom förvärra personens fobi/rädsla för något.

Min fobi/rädsla nummer två är trä. Alltså, träbänkar, glasspinnar osv. Grejen är att det inte är lackat trä. Ett bord eller köksbänk t.ex är ibland inte lackade, utan har en "rough" yta och har det det, så  kan jag inte torka av bordet eller bänken. Jag får rysningar över hela kroppen, rodnar av äckelkänslor och mår illa. Speciellt gällande glasspinnar.. Speciellt när folk biter på dem eller suger på dem. Fy faaaan vad äckligt. Det är så att jag vill kräkas alltså. Usch! Hur kan ni? Jag håller mig helst till glass i tallrik eller utan pinne..

Jag är jätterädd för att få ont. Det kan låta väldigt konstigt, men nu menar jag inte sparka i tån i tröskeln eller när bordets hörn anfaller smalbenet, utan jag menar att bryta något till exempel, riskera att ramla och bryta benet/handleden/armen. Jag har stukat foten en gång, lilltån en gång och har sen en olycka i 8:an haft problem med vänster handled, fått en sten i huvudet så jag fick sy men det var en olycka, men det är det enda. Jag har aldrig stått på ett par skidor, inte vågat åka inlines i nedförsbacke, har ramlat en gång på en skateboard men har aldrig stått på en igen, inte stått på en snowboard osv, ni förstår nog vad för saker jag menar. Jag har aldrig gjort något sådant och heller inte brytit något och det är jag nöjd över. Visst blir man lite idiotförklarad när man säger att man aldrig åkt skidor/snowboard för det verkar så jäkla kul enligt alla, men jag riskerar inte att bryta något. Jag har sett hur min bror lidit när han bröt benet i skidbacken. Det var hemskt att se honom så och jag vågade inte ens föreställa mig smärtan. Så jag skippar sådana saker och lever lite tråkigare än alla andra helt enkelt. Jag trivs så. 

Jag är rädd för att vara ensam. Det låter knäppt kanske, men jag hatar det verkligen. Det är säkert många som inte gillar att vara ensamma, men jag mår riktigt dåligt ensam. Jag är rädd för att aldrig hitta mannen i mitt liv, att inte få en familj, att bli lämnad av vänner och familj. Vissa gånger har det varit riktigt illa. Det är så att jag gråtit för mig själv och tänkt på hur allting är och när man mår så pass dåligt så blir det tyvärr att man fokuserar på de negativa sakerna, vilket i slutändan fick mig att tänka att jag kommer stå ensam kvar en dag utan någon.
Jag trodde att jag kunde skriva mer om detta men tydligen inte. Jag har tänkt så mycket på just detta men nu kommer inte orden fram. Hm..

Jag är också rädd för mörkret. Det låter rätt barnsligt kanske, men jag har verkligen en klump i magen när jag är ute själv på kvällen/natten. Det roliga är att jag är mer rädd för mörkret på landet än i stan. I stan finns det konstigt folk som kan få för sig att kidnappa mig, våldta mig, råna mig och allt sådant, men jag är mer rädd för att det ska komma fram ett djur hemma på landet. Jag är skiträdd för att det ska komma fram en stor jävla älg, en grävling (just för att de sägs att de biter tills det krasar, mysiga tanke), ett förvirrat rådjur - vilket djur som helst. Men framförallt älg för de är så jäkla stora och det hjälper inte att springa ifrån en sådan jävel heller.. Haha! Fan vad fula bilder jag får framför mig nu... Till exempel var jag ute och gick med Texas igår natt för att han inte mådde bra, då gick jag en bit på vägen och det gick bra, inga dumma tankar då inte. Men så gick jag in på våran grusväg och det är där jag hatar att gå när det är mörkt. På höger sida på väg till huset så är det ett ganska brant stup men också en massa träd och sådär, men där... Det är där jag på något sätt tror att det ska komma en älg eller något. Jag menar, först hör man bara brak och prassel sedan står det en två meter hög älg jämte än.. Näe fy fan! 
Nu när jag tänker efter kanske jag är rädd för älgar... HAHA!






THAT ONE SENTENCE


True shit. Faktiskt.

PERSONLIGT BREV & CV

Lyssnar på denna sköna låten Train – Drive By och tänkte försöka mig på att skriva ett personligt brev som man skickar med sitt CV. Personligt brev är nog inte jättekrångligt, men CV... Jag blir galen. Jag har försökt så många gånger att skriva men jag förstår verkligen inte hur man ska skriva för att verka speciell och för att de ska tänka "Henne vill vi ha!" Jag vill skriva så att arbetsgivaren tänker "wow" när han läser om mig.


DAGENS ÄMNE - MITT UTSEENDE

Jag får många kommentarer om mitt hår, ögon, ögonfransar, ögonbryn, kurvor.. Många frågar om jag är utländsk, om mina föräldrar är utländska osv. Ibland får jag denna raka frågan "Vilket land kommer du ifrån?" Det är lika roligt att svara på det varje gång. Jag kommer från Sverige, inte från land som Bosnien eller liknande som många sagt som förslag. Jag har jättemörka ögon, mörka ögonfransar och mörka ögonbryn (ska färga ögonbrynen svarta btw :D), samt mörkt hår. Grejen är att mitt hår är ju färgat. Det är det många är skeptiska till. "Nej men du kan ju inte vara ljushårig med de ögonen och ögonbrynen." Jo, det kan jag. Jag är blond egentligen. Mellanblond eller något. Bäst är det ju på sommaren, med mörkt hår och ögon samt en riktig bränna (blir riktigt brun om jag bara är ute), för är det verkligen ingen som tror på mig att jag är blond. Då kan jag till och med hålla med om att jag ser utländsk ut, haha. Minns när jag träffade en kille för kanske 5 år sedan som är en vän till mig, min tjejkompis presenterade mig och han hälsade sedan sa han (som jag skrev innan) "vilket land kommer du ifrån? Bosnien?" Haha! Jag skrattade och sade "nej, jag är svensk". Han trodde verkligen inte på mig och fortsatte säga emot mig "jo, men då måste dina föräldrar vara utländska". Till slut så orkade han inte tjata mer, och gav upp. Det roliga med det här är att han själv är utländsk. Han är från Kroatien och var övertygad (och är än idag) om att jag är utländsk.
Och ja, jag har kurvor; bröst, höfter, rumpa och kanske lite för mycket här och var, vilket gör att jag någon gång fått frågan om jag är latina. Nej, det är jag inte. Tyvärr. Hade gärna varit det men nej, tyvärr.

Nästan alla mina vänner känner på mitt hår och säger "Åh jag vill ha ditt hår.." medan jag tänker att nej, det vill du verkligen inte. Ska mitt hår bli fint så tar det sin tid just för att det är så tjockt och väldigt krusigt, så att få det lockigt kräver lite arbete. Samma sak om jag ska få det rakt. Jag får räkna med 45 minuters plattande för att det ska vara helt rakt. Resultatet blir ju skitbra, men minsta lilla fukt så bara TJOFF! så är det fult igen, hehe. Ibland funderar jag på att bli blond igen, men nästan alla säger emot det, jag ska vara mörkhårig. Men det hade faktiskt varit skönt att slippa färga håret/utväxten hela tiden. Medan ibland har jag ångest över att bli blond igen. När mamma sade till mig för ett litet tag sedan att jag borde sluta färga håret pga att min hud och hårbotten är så känslig, så började jag nästan storlipa.. Såhär är det: Blir jag blond mot min vilja - Självförtroendet faller så lågt det kan komma, för att jag vill verkligen inte vara blond. När jag färgat håret (och detta gäller efter varenda färgning) så känner jag mig sexig, snygg, cool, bäst och mitt självförtroende är näst intill bäst. Jag brukar säga att jag är född i fel hår färg. När folk påpekar att jag borde bli blond igen, så säger de ofta också (speciellt min mormor) att jag borde bli det först då för att slippa färga det men också för att blont hår tillsammans med mina nästan svarta ögon och mörka ögonbryn skapar ett ovanligt utseende, positivt ovanligt alltså. Och visst, det är kanske sant. Vet själv när jag går på stan och ser en blond tjej, man ser om de är blonderade eller naturligt blonda väldigt lätt, och de och har mörka ögon och så, så reagerar man till lite faktiskt. Det är snyggt och ovanligt.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra... Färgar jag håret brunt hela tiden, så riskerar jag få en hemsk allergireaktion vilket kommer göra att jag får sår och svullnader i huvudet och i ansiktet och det låter inte så lockade. Men jag har ett bra självförtroende och jag mår bra med mig själv. Om jag blir blond igen så slipper jag risken för allergireaktionen och det är ju bra. Men så kommer jag må riktigt dåligt och mitt självförtroende kommer sjunka för var dag. Det är inte så att jag måste välja idag men ändå. Den närmsta framtiden kommer jag nog färga det. Sedan när jag är äldre kanske jag blir blond igen. Jag ska bara låta det gå en längre tid mellan färgningarna nu. Som nu t.ex har jag ca 2-3 cm utväxt vilket inte är så jäkla charmigt, men å andra sidan så minskar risken att få allergireaktionen.

Visste ni att...
- jag alltid velat ha gröna ögon? Ibland överväger jag att skaffa linser.
- jag vill operera brösten? Antingen lite större (observera lite större) eller bara gör dem perfekta.
- jag skäms över min kropp? Att gå i underkläder framför en pojkvän skulle aldrig falla mig in, att gå på stranden  i bikini oberörd skulle aldrig hända, att jag skäms över mina ben (framförallt mina lår) för att jag är s.k. "kobent?
- jag älskar mina händer av allt på min kropp?
- jag vill fettsuga insidan av mina lår och mina "love handles"? De ställena förstör min övriga kroppsform som jag faktiskt är nöjd över.
- jag tycker om min rygg? Håller dock på att träna ryggen så att den får synliga muskler.
- att jag vill gå ned hela 13-15 kg?


Ursäkta bilden, är från när jag gick i 4an eller 5an gissar jag på. Men detta är min riktiga hårfärg.


Tycker dock bäst om att vara brunhårig. Eller ja, nära svart.

VILL HA-BEGÄR FRÅN SHOCK

Presentkort där hade inte varit fel!




MORGONMYS

Idag ville Spexas verkligen inte gå upp. Han vägde plötsligt 50 kg, haha. Det var mysigt.




He's a rabbit.


Jag vet inte vad ni tycker, men det där ser inte skönt ut. Märklig hund. Tryckt ned bakbenen mellan sängen och väggen. (Y)


Han satt och somnade, haha! Han bara satte sig upp och somnade.

CADY GROVES


Jag vet inte vart hon kommer ifrån, hur jag hittade henne på Spotify eller hur pass känd hon är.. Men jag vet att jag gillar hennes musik. Hon har en ovanlig röst samt det att hon sjunger inte helt rent, vilket också är pretty unikt. Lyssna på dessa två låtar Cady Groves – One In The Same (min favorit) och Cady Groves – Real With Me.

EN VECKA TILLS MIN FÖDELSEDAG!



7 jäkla dagar är det bara kvar! Och den kommer börja underbart för på fredag åker jag till Klippan igen och stannar några dagar. Hoppas i alla fall jag stannar tills onsdagen så man får ett trevligt uppvaknande på födelsedagen. Jag menar, jag fyller faktiskt 20, vilket är pretty special. Känns som att jag nyss fyllde 18. Vart fan tar tiden vägen? Just ja, skolan. Där slösade man ju lite tid. Det enda jag tackar skolan för (gymnasiet alltså), är att jag fick göra och lära mig sådant jag tycker om som t.ex kören och ensemble där jag fick sjunga och spela instrument, vilket jag älskar. Älskar allt som har med musik att göra. Sedan svenskan. Självklart. Visst, den var inte alltid jätterolig när man ska lära sig saker som man inte har någon som helst användning av utanför och efter skoltiden, men just att man fick lära sig mer inom grammatik, vilket jag själv är noggrann med, och att man fick skriva uppsatser/noveller. Jag tycker det är jätteroligt att skriva noveller och så, men vet jag inte exakt vad jag ska skriva om så fastnar jag gång på gång. Därför måste jag ha ett kraftigt, bra ämne annars går det tyvärr inte. Jag tycker om att skriva också för att jag har nästan alltid fått bra kritik för mitt skrivande. Ska jag vara ärlig så hade jag nog velat bli författare eller något. Det är något jag kommit fram till på senare år, men folk säger att jag är bra på uttrycka mig och få en bra, röd tråd i texten samt det här med att jag alltid skriver ut allting i detalj. Det är något jag gjort till en vana för då är jag i alla fall 90 % säker på att ingen kan misstolka eller missuppfatta mig. Men det händer ju självklart då och då. Jaja, nog pratat om det.

MIIXX BLOGG

MIIXX <-- Klicka in!
Jag behöver knappt säga mer. Miixx, som egentligen heter Malin, har den bästa bloggen jag läst. Hon är en känd bloggerska som tack vare sin vänlighet, omtänksamhet och humor tagit sig så långt som hon kommit. Man behöver inte vara inne på hennes blogg en lång stund innan man inser att hon är en riktigt bra och rolig tjej som älskar det hon gör och älskar sin familj, vänner och pojkvän. Och resa. Hon är som jag verkar det som, väljer de varma länderna när det valkas utomlandsresa, kan inte bestämma sig för vilken håfärg hon vill ha, ibland lika kass humor som jag har också.. Ja, hon är helt enkelt klockren. Det bästa med henne är att hon gärna publicerar sina fan-bilder, låter hennes läsare skicka in bilder med tillhörande text (klicka här för exempel) för att sedan ge en personlig kommentar för att höja deras självförtroende. Det är det jag älskar mest med hennes blogg och hennes personlighet - hur mycket hon bryr sig om människorna omkring sig, oavsett om hon känner dem eller inte.

För övrigt är hon en snygg brutta som jag faktiskt själv hade velat ha som vän. Det är sant. Jag tror inte att man hade haft en tråkig sekund med henne. Det är sällsynt! Vill du ha en självförtroende-boost så gå in på hennes blogg, hon är riktigt bra på att få en att tänka positiva tankar om sig själv. Hon har blivit en inspirationskälla för mig. Jag är väl snäll och omtänksam i mig själv också, men alltid finns det något nytt i hennes blogg som får en att tänka i en annan tankebana.

Inte nog med det så har hon helt superbra tävlingar också. Ibland skönhetsprodukter, ibland teknikprylar som t.ex iphone-skal, laptop-väska osv, smycken, tandbleknings-kit.. You name it. Jag har inte vunnit än men jag försöker! Om man inte chansar så vinner man inte. Så jag tycker att ni ska besöka denna utmärkta blogg med detsamma.


DAGENS ÄMNE - FAVORITSMYCKE

Vet du vad jag på senaste tiden blivit besatt av och som jag vill köpa en hel väska med? Ringar! Fan vad jag älskar ringar! Men på något vänster så lyckas jag slarva bort dem... De ligger inte i ring-skålen där de ska ligga. Ibland undrar jag hur jag lyckas. Men jag vet att på Gina Tricot så finns det två stora ställ med ringar och jag vill bara shoppa loss som fan i de ställen! Gina har också mycket annat fint som jag vill ha, men de har framförallt ringar som jag faktiskt blivit kär i kan man säga. Innan idag satt jag på en sida som heter weheartit.se, det är en sida för inspiration där man kan lägga in bilder som inspirerar en, både egna och andras bilder. Där satt jag innan och dregglade. Kolla på bilderna nedan och säg, du som är tjej då, att du inte vill ha dem.. Det går inte.


"DAGENS ÄMNE"

Nu ska jag börja med en rolig grej. Kan i alla fall bli rolig.
Jag tänkte såhär; att en gång per dag ska jag publicera ett inlägg här på bloggen där jag skriver utförligt om mig. Alltså, om en viss grej. T.ex ett inlägg kanske handlar om min kärlek till djur, ett inlägg handlar kanske om min favorithobby. Men det kommer klart inte bara stå "Jaaa... Fota är något jag älskar att ha som hobby." Nej, det kommer vara utförligt, att jag berättar varför, när jag fick upp ögonen för det, om någon annan fick mig att börja med det osv osv. Jag tycker att bloggen är lite trist så därför tänkte jag att detta kan vara ett sätt att få den lite mer intressant. Och som ni märkt och kanske vet, så vill jag alltid ha med bilder i mina inlägg, och det kommer det självklart komma med då med. Bilder som handlar om det ämne jag skriver om då. Dagens ämne kommer upp senare ikväll, kan säga att det är ett slags smycke som jag börjat tycka om.

Just ja! Om ni har förslag på vad jag ska skriva om så skicka en kommentar. För er som inte är så "haj" på bloggar, så kommenterar ni genom att klicka på Kommentarer som finns under varje inlägg. Tar gärna emot förslag så bar ös på!


Bara för att bruden är snygg. Och har tatueringar. (Y)

2 LITER VATTEN OCH LOREEN





Sitter med mitt jävla vatten. Bra för fettförbränningen! (Y) Och lyssnar på Loreen med - Loreen – Euphoria - Single Version
Men bara för att klaga på något så kan jag säga att min syn har försämrats sen jag skaffade glasögonen. Vadå irriterande? Innan när jag låg i sängen med glasögonen och tittade på film så kunde jag se texten perfekt. Men sedan någon månad tillbaka så kan jag inte det längre! Flyttar jag mig däremot en meter framåt så ser jag igen. Wierd som fan.

I LOVE YOU, SPEXAS


Jag och sjuklingen. ♥
Jag hoppas han mår bättre snart. Stackarn.
Man vet ju själv hur ont det gör med ont i magen/magknip.

RESULTAT AV KLIPPNINGEN

Tröja 1



Tröja två



Tröja 3

Denna blev bäst.

THE SHIT YOU HEAR...




Nu blir det laga mat! Bilder på mina tröjor kommer upp senare. Orkar inte lägga in dem nu. Det går väl lite si sådär med att klippa. Är nöjd med 3/5 tröjor. Aja, övning ger färdighet säger dem ju. Men som sagt, nu är jag hungrig som fasen.
Later.

SHE'S DOWN WITH IT

Nu är kaffet uppdrucket så nu börjar jag klippa igen. Det är för kul alltså, haha. Måste bara hitta mammas linjal..




CHILLAR'N


Sol, värme, smurfmössa, hund och solglasögon - epic.

IT'S A NEW DAY



BUY HAPPYNESS! KIND OF.. :*


KOFFEIN OCH EN NEDSTÄMD HUND

Hm, okej. Innan jag börjar på nästa plagg så ska jag göra kaffe. Är fortfarande lite trött fastän jag varit uppe sen 06.30 och varit ute och gått två gånger redan. Stackars Texas har magknip så gick ut med honom så att det skulle bli bättre men det blev det inte. Han går runt här hemma och är jätteunderlägsen, tyst och vågar inte ens lägga sig ned. Det är hemskt att se honom sådan.. Men det är bara att gå ut femtioelva gånger till idag så är det nog borta sedan.


Ungefär såhär ser han ut nu, haha. Inte tagen idag men. Så jäkla fulsöt.

ADAM SAAKS-STIL




Här har ni mitt första verk! Jag är väl ganska nöjd. Gjorde två fel bara: 1. Tänkte inte på hur tröjan är sydd/designad, så den blev lite väl stor i halsen (som kanske syns). 2. Ritade inte ut en linje så jag vet hur långt in jag skulle klippa, vilket medförde att det blev ojämt (som också syns på bilden där jag har tröjan på mig).
Meeeeen det är bara att lära av sina misstag!

Har hittat lite gamla kläder som jag inte använder som jag kan öva mig på. Så nu är det fram med linjalen och dubbelkolla designen på klädesplagget sedan kör vi. ;)


SO COLD WITHOUT YOU


När mina muffins var nybakta.

Ser ni eller? Såhär krämiga, eller smetiga kanske man får säga, är mina muffins om man värmer dem i 1 minut i micron. Så jävla gott! Blir sugen på en nu men det får vänta tills imorgon tidigast. Efter träningen. Äntligen börjar träningsvärken lägga sig. Har mest ont i triceps muskelfäste vid axeln men tänkte bara gå lite imorgon , ca 30 minuter beroende på väder) och lite styrka för mage och armar/axlar. Får la se vad jag gör.

Imorgon btw, ska jag prova klippa lite i kläder. Så som Adam Saaks gör, Ed Hardy-killen ni vet? Ska pröva på en gammal tischa imorgon och se hur det går. Går det bra så visar jag säkerligen en bild på mitt verk. ;D

Men NU ska jag ta en liten smörgås med skinka och vitlökspeppar på sedan somna till Crazy, stupid love. Säger bara en sak: på fredag! (a
Godnatt!

DON'T FORGET


Sitter med en skål jordgubbsfil med müsli nu, ska se om det är något att ha.
Sedan ska jag städa rummet och sist men inte minst ta en dusch.

IT'S TRUE


AVICII - ESSENTIAL MIX



Bra skit jag hittat alltså! Örongodis så det skriker om det.

I KÖKET





När någon säger "plocka ur diskmaskinen är du snäll" så hör jag "du kan väl plocka ur och i diskmaskinen, göra bänkarna rena, handdiska det som ska handdiskas och göra det allmänt fint i köket?" Såhär ser det ut efter att jag fixat i köket. Allt är kliniskt rent. Har t.o.m använt köksrengöringsmedel. Om man ber Simon plocka  ur diskmaskinen.. Då plockar Simon ur diskmaskinen. Inte mer, för det var bara en sak man bad om. Känner mig lite stolt faktiskt. Sen så är jag sådan att jag vill ha det rent och fint i köket för det är faktiskt där man hanterar sin mat, och då ska det vara rent. Så är det bara.

TOP MODEL SVERIGE



Detta kommer vara nya sysselsättningen. Som inspiration, motivation och som underhållning. Gött.

MITT GARDEROBS-FIX

Det var en läsare som undrade hur jag gjort med garderoben och såhär enkelt vart det! Silvrig gardinstång, tillhörande silvriga ringar och ett vitt lakan som jag viker upp till dels för att det inte ska hänga i golvet och dels för att man då använder broderiet på tyget som en dekorationsdetalj. Jag är supernöjd och jag hoppas att jag hjälpt dig som också hade trista garderobsdörrar. ;)




RÖTT ÄR HETT

Sitter och ska måla naglarna röda nu, underlacket har torkat ordentligt nu så. Det jobbiga är att det röda måste man måla med två gånger för att det inte ska synas igenom.. Men det blir riktigt snyggt när det är gjort dock. :)

Nej nej. Jag gillar inte alls lila....





HUR MAN VET ATT MAN ÄR IHOP

Ur serien Karatefylla:

-Måste du ha det där bögiga leendet varje gång ni snackar eller?
-Eeh, det kanske jag måste.
-*suck* Aha så nu är ni ihop asså?
-Hur vet man det?
-Fyra saker. Ett: Knullar ni nyktra? -Ja, vi har sex nyktra.
-Sover ni sked? -Ja.
-Har ni fredagsmys? -Aa.
-Sprutar du henne i ansiktet? -Näe..
-Nä! Då är ni ihop. *ding!*

Hahaha! Så jävla skön killen är alltså.

Avsnitt 9, säsong 1 av Karatefylla. Orkar ni inte se hela så klicka fram till 14.07. HAHA! Min humor. Så jävla random. x'D

I'LL COME BACK SOME DAY



Denna låten är så jäkla söt och härlig att lyssna på.

Släck alla ljus, tänd på kropp

Duschaaaaa! Sedan laga mat. Skönt att ha dagens träning klar men känner fortfarande att jag vill träna mera, hehe. Jag vill ha tips på hur man tränar triceps! Eller ja, hela armarna/axlarna helst. Jag tänker då inte få "gäddhäng", haha.

Idag tänker jag inte burra in mig i en hoodie utan idag blir det ljusa fina vårkläder för hela slanten! Det ska kännas att det är vår, eller hur? Hårinpackning, göra naglarna fina och måla dem och bli allmänt spring fresh ska jag bli idag.

Later.


UT OCH GÅ I VÅRVÄDRET

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sedan ska jag och Texas ut och gå i det fina vårvädret i 20 - 30 minuter. Jag kan säga att mina ben, rygg, axlar och armar är halvt döda idag efter bootcampen igår.. Jag kan knappt gå normalt, haha! Det känns som att jag går som en anka. Men det är gött! Med tanke på träningsvärken så tänkte jag att ut och gå är ju både ganska lätt och skönt.

Sunglasses - Check!
Ingen vinterjacka - Check!
Awesome musik i öronen - Check!

Edit; Glömde publicera innan jag gick ut. Men det blev en runda på 35 minuter med musik i öronen. När vi kom tillbaka till åkern vid vårt hus så släppte jag Texas och han sprang en runda och slängde sig sedan ned på marken och rullade sig i det torra, långa gräset. Jag tror han njuter lika mycket av våren som jag gör. Sådan matte - sådan hund? Det såg så härligt ut. När vi kom in så gick jag direkt och satte mig på altanen i solen och njöt lite och varvade ner med sommarmusik (Thomas Ledin, självklart) i öronen. Så jävla härligt!


HI...


DONE AND DONE




Träningen gick bra men imorgon kommer jag ha ont. Körde Billy Blanks Bootcamp-Ultimate bootcamp och det vart jobbigt. Imorgon kommer jag ha ont. Jag undrar om jag ens kommer kunna resa mig ur sängen imorgon som en normal människa. Men känner mig nöjd.

EN LITEN ÖNSKELISTA

- Ögonfransförlängning
- Presentkort på Gina
- Baksaker (i lila!) t.ex bunkar
- Pengar
- En speciell kväll med en speciell person
- Presentkort på IKEA
- Hantlar
- Gummiband för träning (se bild HÄR)
- Presentkort på Parfymeri1. Need a new eyeliner. Fast.
- Presentkort på HM till dessa jeansen eller dessa


BILLY BLANK'S BOOTCAMP!

Pretty Little Liars nu och sedan träna. Det blev bara styrka igår och inte Billy's Bootcamp som jag skrev att jag skulle göra igår, så det blir idag. Har flera videos med Billy Blank nu och sedan Flera Hip Hop Abs. Har att göra i en vecka framöver om inte mer.

Btw. Idag är det 10 dagar kvar tills jag blir 20! Är nästan nervös. Jag vet inte varför, haha. Jag är random.


COFFEE & CUPCAKE

Före


Efter



De var vääldigt kladdiga! Fick äta dem med sked. Gottit. ;)

ERA KOMMENTARER VÄRMER

Nu ska jag ta en dusch och sedan baka kladdmuffins. Choklad självklart.
Mamma gjorde nyss vanliga muffins men det är inte lika gott tycker jag.
Choklad ska're va'!



Man blir så glad när ens vänner berömmer mig för min blogg! Erica tycker om den vet jag nu i alla fall och här har ni hennes blogg ericaanilssoon. Jag blir lika fjantigt glad varje gång. Just bara för att jag helt själv har suttit och fått fram allting från ruta ett och nu är jag nöjd med min vita och gammelrosa blogg. Självklart blir jag jätteglad när andra bloggerskor/bloggare säger detsamma!









Svar på din fråga: Ja, det är en vanlig gardinstång med ringar med klämmor på så att man kan hänga upp vilket tyg man vill. Jag har hängt upp ett sådant lakan man har under täcket, som man sedan viker över kanten på täcket så det blir en fin detalj (svårt att förklara). Jag kan ta en närbild på mitt så får du se. :)

DET GILLAR VI!


Bra skit!
Nu ska det tränas samt lyssnas på My Darkest Days!

PORNSTAR DANCING





Så typiskt mig att gilla sådana här låtar med sådana här videos. De som känner mig tänker "Ohja!"

JWOW IS MY IDOL





Två avsnitt Jersey Shore nu. Ohyes.. ♥

GODNATT BITCHES


Just so you know.

Dags att krypa ned i sängen. Ensam. Usch. Godnatt.

HAPPY



Ibland är det bara löjligt svårt att veta vad som är rätt och fel..

JAG MÅR BRA

Anledningen är fortfarande anonym för offentligheten men det är ett par stycken som vet vad det är. Allt känns så bra och det bådar gott i allting. Shit vad skönt det är att få må bra och att en människa kan ge en sådan lycka och hopp. Veckan har varit fantastisk i fina Skåne fastän jag missade första tåget hem och sådär men det löste sig, haha. Typiskt mig bara.



Jag får faktiskt skämmas lite angående träningen på senaste. Jag har nu 13 dagar kvar tills jag ska ha gått ned 3-5 kg och jag börjar känna stressen lite grann. De kommande dagarna (eller ja, två kommande veckorna som är kvar) får jag skärpa mig rejält om jag ska lyckas. Tänkte köra ett Hip Hop Abs-pass nu på ca 40 minuter. Bra början och en jävla träningsvärk imorgon - GÖTT!